kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica Kimica - seveda lahko narediš po svoje! Vendar upoštevaj, da tudi meso vsebuje koristne vitamine (železo, cink,...), ki jih potrebujejo. Sicer pa meso itak spasiraš in je isto kot zelenjava, sadje,... No ja, bomo sproti videli kako ji odgovarja.. Ker na dopustu lahko vzamem samo že pripravljene kašice in mesnih ne bom kupovala, ker so ponavadi ogabni Patronažna: Mahhh, jaz je ne bom klicala.. Bom naredila pos voje in po občutku- tako kot bo tamali odgovarjalo.. Ona lahko razloži in predlaga, ampak določi kaj mu je všeč.. IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Midva greva pa z malim v četrtek v mojo službo pogledat, sama, uro vožnje, mali bo sedel zadaj, nimam špegla ne nič... in me je malo strah. No, upam, da bo spal. Pa verjetno bom šla po regionalni cesti, ker se lažje ustavim, če bo kaj narobe. Naj te ne bo strah.. Ti kar lepo počasi in boš videla, da bo šlo Mene tudi kašenkrat zaskrbi kako bo, ko boš šla prvič sama, ker je tamala na začetku v lupinici precej sitna.. Ampak se tolažim, da bo vse v redu Prepoznavanje: Lih, ko smo včeraj začeli razglabljat o tem, se danes pojavi ta "težava".. Je prišla tašča po 15dnevih na obisk in sem bila doma s tamalo in moja mami je bila, ker smo želele počasi na sprehod.. Bila je 18ura.. In tamala je ležala na previjalni, kjer smo se pogovarjale z njo, ker po rokah jo vlačit ji je še njej dopi... pa še vroče je, ko se greje ob naša telesa.. In jo tašča ogovori: Kje si ti miška?? Ma kako si ti zrastla.. Kako si lepa.. In se bogica tako nakremži uno žalostno in začne jokcat.. Pa tašči nič jasno.. Pa pravi tašča: Ma me nisi vidla že toliko časa.. Živimo pa 2km stran.. Mamica noče nič s tabo prit na obisk.. Za it na obisk je pa cel 1km hriba in tro velikega hriba in ozke ceste, kjer gresta komaj 2 avta en mimo drugega (brez pločnika).. In jaz, da se šetam tam?? Ma NI GOVORA!! Pa sem rekla, da se bojim ceste za it z vozičkom.. Pa reče: Zakaj ne pridem z avtom gor?? Sem rekla: ker sama še nikoli z njo nisem šla in tamala se vedno razjoče, ko jo dma v lupinico in kora vedno nekdo z njo biti zadaj.. In dodam: da ne bom hodila nobenemu pod noge, če jo hoče videt in ko se bom za to odločila, bo to takrat, ko bo tamala že navajena na lupinico in bo pridna.. Sej počasi se že privaja.. Pa ji ni bilo prav!! Ma sploh me ne zanima.. Otrok je moj in potem kamorkoli gremo, jo vsi skozi po rokah vlačijo in nekam tresejo.. Kot uno pa kje si ti pa jo potresejo levo-desno.. Ona pa takoj v jok, ker ne mara tašnih gibov.. Je umirjena dušica in potem, ko kaj povem mi rečejo: a dejj no, sej niso dojenčki tako občutljivi.. Ma sorry ma moj dojenček je Ehhh, sem se razpisala.. Oprostite za moj roman IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_ Se je pa navadil spuščati balončke med usti al kako naj razložim - tako da da ustnice skupaj in oponaša "prdenje" in od vse sline, ki jo proizvaja, seveda nastanejo balončki in še popljuva me celo, če sem preblizu hehe, se mu prav nasmejim . Naša tudi to počne.. Kot, da me hoče popljuvat.. Pa ji jaz tako naredim nazaj in se mi nasmeji in potem spet nadaljuje in se dajeva komu se da dlje vztrajat
|