Matkurja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ej, punce, ko smo lih pri pikih... Uganite kaj sem našla v torek? Na prsih... KLOPA! Jap, bil je že prisesan, tudi žal ni bila prva larva, tako da je lahko okužen ali pa ne (prva ni, ker se še ni mela kje okužit, mora najprej enkrat pit). Gor sem ga imela par ur (smo šli še v trgovino vmes, predno sem ga opazila), videla sem ga, ko sem dojila malega v avtu predno smo šli domov. No, sem si rekla, da ta itak ne bo okužen, pa da je flekec samo od infekcije od ugriza ali pa da me je kak komar zraven pičil. Ampak ta flekec kar ne izgine, pa bi se zdaj že lahko mal zmanjšal, glede na to da je že 4 dni od tega. Se mi zdi, da bi počasi že moral it, če bi bilo samo od tega vboda. Srbi enako, kot je takrat (to ni nujen znak, burelija lahko srbi ali pa ne). Mah, se mi ne da. Saj sem ful vesela, da me ni treba nič skrbet, ker nisem noseča, vseeno pa vem, da mi navadnih ab ne morejo dat, ker polno dojim in bom v primeru okužbe spet morala hodit na infuzije v bolnico (upam, da lahko dobim ista zdravila kot sem jih že 1x - verjetno da ja, ne?). Kar je rahlo nepraktično, ker nimam kam takrat tamalih dat... Mislim, saj verjetno ne bo nič, samo zakaj hudič ne zgine? Pustim pri miru, ne praskam, čeprav srbi... NO, malo bom še počakala, pa upam, da se bo pokazalo predno gremo na morje, če bo kaj, ker nazaj zato se mi pa res ne da! NI fajn, da je na prsih, ker gre tako hitro kam drugam. No, drug teden ma tamali eritemsko, da ga pogledajo, če je ok, pa bom kar tam vprašala, če moram it komu kaj pokazat (če bo takrat ta flek sploh še prisoten). Mi gre pa na živce, ker ne bi rada med dojenjem dobivala kakih hudih ab. že itak jih je dovolj dobil od mene med nosečnstjo... A spet al kaj? Da nisi mogoče spet noseča, ko se je začelo s takim sranjem.
|