|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
13.2.2012 13:31:39   
princess13
Darchy, res je bedno ja user posted image Nisem še slišala za tak primer. Sicer je moja G res super, samo sestra je neka čudna. Ponavadi so tak vse. Tud pri zobarju mam neko čudno sestro, sam zobar pa je najboljši. Kak sem zabluzla user posted image Hočem rečt, da če bi direktno z G govorila, bi bilo mogoče drugače. Bom mogla počakat, ni druge.
Znake pa imam vsaki dan iste. Boleče/srbeče prsi (tud težko spim na trebuhu), vsaki dopoldan mi je fuuuul slabo user posted image , da hrane videt ne morem, pa non stop hodim lulat.

mmojka, ne službe nimam več (bila pa je sanjska - na banki user posted image ) potekla pogodba za določen čas user posted image , opravljam pa eno delo od doma, kar mi zdaj super paše, ker imam res hude jutranje slabosti.

Jaz bom tud dragega vzela zraven na nuhalno. Dalje pa bomo videli user posted image

Kaj ve jeste kakšne tablete (folno mislim)? Jaz jem ELEVIT. Pa to je treba jest celo nosečnost? Ker niso ravno poceni. Pa še podražili so jih, barabe user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 401
13.2.2012 13:34:28   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Kaj ve jeste kakšne tablete (folno mislim)? Jaz jem ELEVIT. Pa to je treba jest celo nosečnost? Ker niso ravno poceni. Pa še podražili so jih, barabe user posted image

Jaz imam Tifol. Jemala jih bom do enega šestnajstega tedna, potem pa ne več. Tako sem naredila tudi v 1.user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.2.2012 13:38:55   
Anonimen
Jaz jem fidivit Mami (folna + vitamini) in jih bom jedla vsaj do polovice nosečnosti. Tudi pri prvič sem jih.

dr. Knowitall

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
13.2.2012 13:44:05   
Abrakadabra
Princess zoprna zadeva, ampak mislim, da bo klic en dva tri in boš dobila datum. Ti kr relaxuser posted image

Evo prejle nakupila sadje, tako da bo za kakšen šejkuser posted image  Edino grozda nisem kupila, ne vem kakšnega okusa so kaj v Merkatorju.

Moj je bil zraven samo na 3D. Vse Uz-je sem imela dopoldne, tako da ni uspel it, ker je delal. Mu je bilo samo pomembno, da je vse o.k., pa četudi ni bil prisoten.

mamica itak lahko preh prideš, če bi se izcedki kaj nadaljevali....kakšni pa so? Krvavi, rjavi? Kaj ti je pa rekla G? Da je to normalno? Je kaj komplicirala, glede na to, kakšne G poznamo, da takoj na najslabše pomislijouser posted image  Saj bo vse o.k. ;)

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 404
13.2.2012 13:45:59   
princess13
O nisem vedla, da so Tifol 50% cenejše kot Elevit. Nisem se prej nič pozanimala. Meni je kar G rekla naj si kupim Elevit, pa da naj jih začnem jest vsaj 2-3 mesece pred zanositvijo in sem si jih kar kupila, nisem pa se pozanimala še za druge. Eh zdaj je po moje boljše, da na teh tud ostanem.

Hvala pupe za odgovore user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.2.2012 13:49:00   
Abrakadabra
Jaz jem Femibion. Trenutno to najbolj priporočajo.

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.2.2012 13:49:54   
Anonimen
Koliko pa stanejo te tablete? Moje so neki čez 8€, je pa notri 30 tablet. Pa si sploh ne znam predstavljat ali je to drago ali poceni. Sem pa v prvo celo raziskavo naredila po internetu in ugotovila, da veliko punc piše, da jim je po Elevitu in Tifolu ful slabo. Zato sem šla v lekarno in mi je potem te FidiVit Mami predlagala. Zdaj v drugo pa sploh nisem o nobenih drugih razmišljala.

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 407
13.2.2012 13:54:37   
princess13
Elevit so 13,59€. To je za 30 tabletk. Drago, a ne? user posted image
Sem pa jaz tud brala ja, da je veliko puncam slabo po elevitu. Samo baje pa imajo največ vitaminov, železa, itd. Jaz sem mela vedno bolj slabo kri in iz teh tablet dobim tudi železo, ki ga potrebujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.2.2012 13:56:08   
Abrakadabra
Femibion so nekje 13-14€. Jaz sem prej jedla Tifol, zdaj bom 2 meseca še te jedla- Femibion, potem bom pa vidla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.2.2012 14:01:06   
čiba
Tifol je pod 7€  - 5 ali 6 (30 tablet).

Neposredna povezava do sporočila: 410
13.2.2012 14:02:17   
Abrakadabra
IZVIRNO SPOROČILO: čiba

Tifol je pod 7€  - 5 ali 6 (30 tablet).

Samo v tifolu je samo folna, v ostalih so pa še drugi vitamini.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.2.2012 14:03:37   
čiba
Vem, vem, ampak druge vitamine dobim s hrano, vsaj večinouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
13.2.2012 14:05:48   
Abrakadabra

Seveda. Samo tko sem mislila, da zato je taka razlika v ceniuser posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.2.2012 14:26:07   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: Abrakadabra

Seveda. Samo tko sem mislila, da zato je taka razlika v ceniuser posted image

Samo meni je prav žalostno, da tako nabijajo ceneuser posted image Zato sem tudi jaz vzela samo Tifol, pa zdaj gledam, da jem različno zelenjavo in si stiskam sadje. Isto je z nosečniškimi oblačili, cene da te kap!

Neposredna povezava do sporočila: 414
13.2.2012 14:34:49   
mamica^2
izcedki so 1x-2x na dan. od svetlo roza do temnejsih bolj rjavih barv.ampak ni kri...se mi bolj zdi kot malo obarvan izcedek.

moj G preko UZ ni ugotovil vzroka krvavitve... je pa bil pozitivno naravnan in na koncu se omenil naj se po 12tednu narocim nekje se na NS. kot da te izcedki niso vredni omembe...in verjetno res niso. se pa vsako jutro primem za joske hehe, da preverim ce se bolijo. :) in me vsaj to pomiri ker drugih znakov nimam :)

uf sem pa vceraj gledala oddajo "nisem vedela da sem noseca" in je zenska sicer vedla da je noseca,je zacela rahlo krvavet in ji je dohtar reku da se zarodek ne razvija vec da naj zbere al bo pocakala da se samo spuca al da ji oni. pa je rekla da bo slo ze samo ven... in je slo ampak kar nekaj mesecev kasneje hihi. je pa zenska ocitno krvavela in je mislila da ima M ali ji je pa ze prej kdaj izostala...pa se depresivna je bla zarad splava zacela kadit in pit na veliko...

ena taka pozitivna zgodbica na nek nacin,da se tudi G kdaj zmoti in je na koncu vse ok

Neposredna povezava do sporočila: 415
13.2.2012 15:01:45   
darchy82
Tud jst trenutno jemljem Tifol, po dopolnjenem 3. mesecu bom nadaljevala pa z Neovin, ker imajo not tud železo pa še Omega 3 maščobne kisline. Jst sem jih v prejšnji user posted image  jemala dokler sem dojila, stanejo pa cca. 12 EUR/mesec.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.2.2012 16:30:54   
Anonimen
Punce, meni je vedno bolj slabo user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
13.2.2012 16:56:10   
princess13
O Dr.K, vem kak ti je. Meni je tudi fuuuuuuuuul slabo. Sem kosilo pojedla - filano papriko, pa mi je zdaj tak slabo, da ne vem a naj sedim, ležim, stojim...mi je vroče, me zebe...V glavnem cela štala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.2.2012 16:57:53   
cebelica81
O punce, ste res prave klepetulje. Super user posted image user posted image user posted image Sem vas komaj uspela prebrati. Sem še med sestankom malo kukala na RR user posted image . Si ne morem kaj, da ne bi tudi med službo malo pogledala. Mi je prav fajn, ko vas berem.

dr. Knowitall user posted image user posted image user posted image za slaboti. Te čisto razumem in sočustvujem s tabo. Si napisala, da super, da si sama v pisarni. Moji znaki so očitno popolnoma enaki kot tvoji (spahovanje in slabosti) in danes sem bila na 2 sestankih (2 urnem in 3 urnem user posted image ). Si lahko predstavljaš kakšne mi je delalo. Mi ni pasalo sedet, pa vroče mi je bilo za znoret, pa hlače so me tiščale user posted image ... V bistvu mi ni nič pasalo. user posted image . No ja, zdaj počasi zaključujem delavnik. Sem spet v svoji pisarnici, popolnoma sama in se pripravljam na počasni odhod domov - še par malenkosti postorim. Zato pa komaj čakam 1. pregled in da vsem povem, ker potem bo veliko lažje - bom imela vsaj razlog, da se čudno obnašam user posted image .

Kar se tiče vitaminov jaz kar malo kombiniram - pač kar imam doma, pa ko kupim se sproti odločim kaj bom vzela. Trenutno sem na Tifolu in vitaminih ter omegi posebej. Nekaj imam še elevita, tako da ko mi bo vitaminov zmanjkalo bom prešaltala na tistega. Potem imam doma še alge, tako da ko mi zmanjša še teh grem nazaj na Tifol in alge. Za po tretjem mesecu imam pa še nekaj Fembiona2 in bom še tistega sprobala user posted image . Pa saj ne vem ali je dobro da takole mešam ali ne, ampak moram porabiti zalogo doma, da ne bom denarčkov brezveze zapravljala. Ko mi Omega zmanjka si kupim pa CHIA semena - tista predstavitev zadnjič me je prepričala, ker poskušam čim bolj na naravne reči prešaltat.

No, pa danes grem na poti domov v Lidl ali Hofer, da nabavim malo sadja. Ma vi čisto predobro vplivate name. Si bom naredila smoothie za jutri in ga bom pila ko mi bo slabo - to bo veliko bolje kot paket keksov, ki sem ga pojedla danes.

mamica, jaz sem imela v prvi nosečnosti tudi takšne izcedke kot pišeš in se je vse dobro končalo. Imamo zdravo 1,5 letnico. če te bo preveč skrbelo pa kar ponovno na pregled (k svoji G ali na urgenco). Meni so ti pregledi zelo koristili (sem bila 2x) predvsem zato, ker so me zelo pomirili. Pač ni dobro če smo vse ene razvrane, ko smo noseče. Ti pošiljam kup user posted image , ti pa pridno počivaj - verjetno je ob dvojčkih to misija nemogoče user posted image .

Darchy user posted image user posted image . Res čuden način dela, ampak saj bodo hitro minili tile tedni, sploh v družbi kot je tule na RR.

Kar se tiče UZ je bil moj zraven samo na NS in čisto na zadnjem pregledu par dni pred porodom ko so čekirali, če je vse ok in še lahko čakamo, da se bo porod sam sprožil. Hotel je iti na prvi pregled, pa ga je G poslala nazaj v čakalnico in je bil tudi zelo razočaran. Potem ni hotel več zraven, čeprav sem vmes zamenjala G. Zdaj ga pred NS sploh ne bom vozila s sabo, če bo hotel na morfologijo ga vzamem in seveda na koncu, ko ne bom hotela več sama vozit. To je pa tudi vse. Več se mi ne zdi smiselno.

No punce, lepo bodite. Jaz grem hitro še par stvari naredit, da lahko grem potem zasluženo domov.

< Sporočilo je popravil cebelica81 -- 13.2.2012 16:59:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.2.2012 20:35:00   
kris555
Večer čvekice.

Toliko ste klepetale, da sem rabila kar nekaj časa da sem prišla skozi. user posted image

Danes sem bila pri G za moje vnetje. Omenila sem da sem noseča, pa sta sestri kar debelo gledali.
Moram povedat, da se zdraviva s partnerjem v neplodnostni MB.
Midva sva se trudila 3 leta in evo je ratalo naravno. Čisto čisto ne moreva še dojet, po vseh preiskavah
in končno da so naju vpisali v čakalno vrsto. In ja user posted image . Dobila sem kremo za moje vnetje.
Mojmu G sem rekla da sem še zadržana glede novice, ker sem (še preden sem izvedla za user posted image )
zbolela, jedla lekadole, zaradi vnetja- canesten, komaj prejšnji teden sem začela s tifolom. Pa še v MB je rekla, da
imam mogoče polip. To sem omenila G, pa je bil tiho. user posted image No, pa še omenila sem da moram počakat
3 mesece, da bo sigurno. Njegov odgovor: Ja kje jih pa vi pobirate. user posted image user posted image

Naročena sem pa 20. 02. za prvi UZ. Potem pa lahko odprem penino.
Njegovo navodilo. Jst seveda ne bom. Sem se zmojim zmenila, da bova počakala in povedala aprila,
ko imava rojstni dan.

Aha moji podatki kris555, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , upam PO

Sem se razpisala, punce ne mi zamerit. Hvala, hvala vsem za čestitke in dobrodošlico. Super steuser posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.2.2012 20:37:10   
kris555
Malce sem hitra pa sem že kupila dojenčkov album, bom testek nalepla.user posted image

Moji nosečniški znaki: zaprtost, napihnjenost, samo jedla bi ampak HB nič sladkega.user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 421
13.2.2012 20:39:32   
kris555
Pa še to internetni PDP 15. 10. 2012 Tehtnica.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 422
13.2.2012 20:43:26   
cebelica81
GregUr, si me pripravila v bolj zdravo prehranjevanje. Sem si že nabavila goro sadja - jabolka, hruške, kivi, pomaranče in banane. Zdaj grem pa smoothie mešat, da bo jutri za blaženje slabosti namesto keksov in podobnega. Upam, da bo zalegel, ker me čaka še en naporen dan.

kris555, user posted image user posted image user posted image da vama je uspelo po tolikem času in super za pregled.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 423
14.2.2012 8:29:24   
darchy82
Dobro jutro punce user posted image
Upam da ste vse v redu in da vam slabosti ne nagajajo preveč.
Jst sem pa spet malo zaskrbljena pa bi rabila nasvet. Gre za to, da se mi je zdelo da sem danes zjutraj ko sem šla na wc videla, da je bil wc papir rahlo roza barve. Drugače na hlačkah ni bilo krvi in tudi na kasnejših obiskih wc-ja nisem videla nič. Ali mislite da je to že razlog da pokličem svojo G ali naj počakam na pregled ki ga imam čez 1 teden? Skrbi me, da ne bi bilo kaj narobe. Bom pa drugače po svojih izračunih danes dopolnila 7. teden. A se zdaj že vidi user posted image na UZ?
Hvala za odgovore in lep dan vsem.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 424
14.2.2012 8:33:35   
Anonimen
darchy, jaz bi na tvojem mestu samo počivala kakšen dan. No tako je meni rekla G v prvi nosečnosti, ko sem jo klicala zaradi krvavitev v prvem trimesečju. Je rekla, če so te krvavitve zgolj par kapljic na papirju se samo malo bolj počiva, če je pa kaj več, se pa pride pokazat.

dr. Knowitall

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?