cebelica81
|
O punce, ste res prave klepetulje. Super Sem vas komaj uspela prebrati. Sem še med sestankom malo kukala na RR . Si ne morem kaj, da ne bi tudi med službo malo pogledala. Mi je prav fajn, ko vas berem. dr. Knowitall za slaboti. Te čisto razumem in sočustvujem s tabo. Si napisala, da super, da si sama v pisarni. Moji znaki so očitno popolnoma enaki kot tvoji (spahovanje in slabosti) in danes sem bila na 2 sestankih (2 urnem in 3 urnem ). Si lahko predstavljaš kakšne mi je delalo. Mi ni pasalo sedet, pa vroče mi je bilo za znoret, pa hlače so me tiščale ... V bistvu mi ni nič pasalo. . No ja, zdaj počasi zaključujem delavnik. Sem spet v svoji pisarnici, popolnoma sama in se pripravljam na počasni odhod domov - še par malenkosti postorim. Zato pa komaj čakam 1. pregled in da vsem povem, ker potem bo veliko lažje - bom imela vsaj razlog, da se čudno obnašam . Kar se tiče vitaminov jaz kar malo kombiniram - pač kar imam doma, pa ko kupim se sproti odločim kaj bom vzela. Trenutno sem na Tifolu in vitaminih ter omegi posebej. Nekaj imam še elevita, tako da ko mi bo vitaminov zmanjkalo bom prešaltala na tistega. Potem imam doma še alge, tako da ko mi zmanjša še teh grem nazaj na Tifol in alge. Za po tretjem mesecu imam pa še nekaj Fembiona2 in bom še tistega sprobala . Pa saj ne vem ali je dobro da takole mešam ali ne, ampak moram porabiti zalogo doma, da ne bom denarčkov brezveze zapravljala. Ko mi Omega zmanjka si kupim pa CHIA semena - tista predstavitev zadnjič me je prepričala, ker poskušam čim bolj na naravne reči prešaltat. No, pa danes grem na poti domov v Lidl ali Hofer, da nabavim malo sadja. Ma vi čisto predobro vplivate name. Si bom naredila smoothie za jutri in ga bom pila ko mi bo slabo - to bo veliko bolje kot paket keksov, ki sem ga pojedla danes. mamica, jaz sem imela v prvi nosečnosti tudi takšne izcedke kot pišeš in se je vse dobro končalo. Imamo zdravo 1,5 letnico. če te bo preveč skrbelo pa kar ponovno na pregled (k svoji G ali na urgenco). Meni so ti pregledi zelo koristili (sem bila 2x) predvsem zato, ker so me zelo pomirili. Pač ni dobro če smo vse ene razvrane, ko smo noseče. Ti pošiljam kup , ti pa pridno počivaj - verjetno je ob dvojčkih to misija nemogoče . Darchy . Res čuden način dela, ampak saj bodo hitro minili tile tedni, sploh v družbi kot je tule na RR. Kar se tiče UZ je bil moj zraven samo na NS in čisto na zadnjem pregledu par dni pred porodom ko so čekirali, če je vse ok in še lahko čakamo, da se bo porod sam sprožil. Hotel je iti na prvi pregled, pa ga je G poslala nazaj v čakalnico in je bil tudi zelo razočaran. Potem ni hotel več zraven, čeprav sem vmes zamenjala G. Zdaj ga pred NS sploh ne bom vozila s sabo, če bo hotel na morfologijo ga vzamem in seveda na koncu, ko ne bom hotela več sama vozit. To je pa tudi vse. Več se mi ne zdi smiselno. No punce, lepo bodite. Jaz grem hitro še par stvari naredit, da lahko grem potem zasluženo domov.
< Sporočilo je popravil cebelica81 -- 13.2.2012 16:59:15 >
|