|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
14.2.2012 19:37:24   
KM
Čer srečke nosečkeuser posted image
Vidim da vse ful pišete jaz pa ne uspem, kajti sem v situaciji, ko sva se s fantom ravno preselila v novo stanovanje in tam še nimam interneta, tako da lahko pokukam na forum samo ko sem doma pri stariših, v službi pa ne smemuser posted image , imamo zablokiranouser posted image .
v glavnem, pri meni še vedno nič znakom, razen da mi paše jest vse (pa to je bilo vedno tako ne samo sedaj ko sem user posted image ) in pa prsi me bolijo (ampak leva bolj). čudno mi je, ker mi ni čisto nič slabo, tudi en dan še nisem imela slabosti. Danes sem klicala G če bi lahko prej prišla na pregled kot 15.3.2012 in je rekla da lahko pridem 22.2.2012 ampak bo en drug G delal ne ona, ker je ona na dopustu. Pa ne vem če bom šla, ker na prvi pregled bi pa res rada šla k svojiuser posted image . Me je pa strah da ni kaj narobe z mojo levo dojko, kajti že nekaj časa me boli (že pred zanositvijo me je) in sedaj me tud boli, se mi zdi da me že cela roka boli in pod pazduho, desna pa je čist ok. Ima mogoče tudi katera primer da jo ena dojka bolj boli kot druga? zelo me je strah zaradi tega. Upam da bo vse ok.
ja jst mam pa tud rada ful te sadne, vitaminske šejke, moj je nabavu že polno knjig o nosečnosti, jih bolj bere kot jaz in tam notr je tud najdu ful receptov in mi zdj pripravlja šejke.
bom javila če bom šla že 22.2.2012 na pregled ali ne.

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 451
14.2.2012 19:41:53   
čiba
princess: user posted image user posted image user posted image za službo in tako lep danuser posted image

KM: dosti firm ima zablokirane forume in facebook, jauser posted image Glede pregleda: jaz (forbec) bi šla verjetno prejuser posted image Uf, za dojko pa ne vemuser posted image Upam, da bo vse v redu!

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 452
14.2.2012 20:20:12   
GregUr
majkomila kolk ropotate!! user posted image user posted image user posted image (nič slabega ne mislim user posted image )
se že vnaprej opravičujem za najbrž dolg post. grem po vrsti user posted image (omojbog, na stran 16 sem mogla!! user posted image )
Princess13 jst jemljem femibion 1, sem pa tut elevit. meni je rekla G vsaj do 12. tedna, lahko tudi kasneje. najbrž bom potem šla na femibion 2 k majo majn folne in več železa pa omega 3 se mi zdi user posted image vem da so drugačni.
je pa to drag šport, ja. ampak za naše user posted image vse najboljše user posted image user posted image
P.S. nardila si mi lušte s filano paprikooo user posted image user posted image
mamica upam da se je tole z izcedki že kaj umirilo, če pa ne, pa poskusi tako kot so že druge rekle. počivaj. vse bo vredu user posted image user posted image user posted image

dr. Knowitall si že kaj boljše? al te še vedno daje user posted image user posted image user posted image men pa ni tko slabo-slabo, ampak mi je slabo. user posted image user posted image hahaha user posted image pač čuden občutek imam v želodcu. to je to.

zdele mi je padlo na misel. danes sem v knjigi prebrala da je med strogo prepovedan. katera kaj več ve na to temo? sem ga kar pridno konzumirala med prehladom... user posted image

cebelica81 ej jst stavim da se bo do oktobra tale RR sesul, tolk strani bomo nabile user posted image user posted image
no glede spahovanja. to je še vredu. nič ni čez to, ko si v javnosti, pa te tišči iz tazadnje luft spustit user posted image ijoooj prejoj user posted image user posted image

drugače pa tut mene začenjajo hlače malo čudno tiščati, čeprav... to ni ravno normalno za mojih polnih 6 tednov user posted image user posted image ne vem...

uff, sm se najedla. Ribe so ble zdele za večerjo user posted image (ena neumesna user posted image )

čebelica nč ni narobe če menjaš te tablete, saj so le prehransko dopolnilo, niso antibiotiki user posted image pač z drugim dobiš manj teh stvari in več ostalih in obratno...
in, smoothie se je obnesel? je bil dober? user posted image

kris555 ooo čestitam, po takem dolgem času pa res uaaau, ful fajn da vama je ratalo po naravni poti, še je narava na naši strani user posted image
kar se tiče pa šampanjca in tko bom pa rekla takole: res tko kot ti je namenjeno, tko bo. nič ne bo spremenilo če boš kasneje povedala, vse kar nam bo "prišparanega" ob morebitni (bohnedaj) kakršnikoli težavi, bo to, da ne bo treba vsem razlagati.

uf zdaj se mi pa mudi. odgovorim še naslednjič ostalim, če je kaj pomembnega! božitebušije user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 453
14.2.2012 20:25:30   
čiba
GregUr, jaz sem tudi tako napihnjena, da ni za nikamoruser posted image user posted image Danes se mije dozdevalo, da me en kolega neprestano gleda v trebuh. Upam, da misli samo, da sem se zredilauser posted image user posted image user posted image Ne vem, čudno mi je to, da bi imela že zdaj trebuhuser posted image Med??? Res?? Ojoj, jaz ga jem za zajtrk, pa veselo si ga v čaj dajem, ker si čajev ne sladkam s sladkorjem, ampak brez vsega ga pa ne morem pituser posted image

Včasih pokukam na temo septembrk in zdaj ne bom več, ker vsak dan preberem o kakem SS in potem me kar panika zagrabiuser posted image

Oo, jaz bi tudi ribeee in to ne iz konzerve, ampak eno konkretno postrv s tržaško in limoncouser posted image

< Sporočilo je popravil čiba -- 14.2.2012 20:27:12 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 454
14.2.2012 20:40:38   
Anonimen
GregUr, danes mi ni bilo tako zelo slabo. Mi je pa po malem skos. Mi pa Coca-cola ful pomaga, samo te pa res nebi rada preveč konzumirala. Bo pomoje bolje na radensko ali donat preklopit. Ma bo že user posted image

Jaz sem pa v soboto orade spekla. So mi fajnega okusa pa še velike kosti imajo, da jih težko spregledaš. Sem 3 spekla pa je eno celo naša frajla v momentu zmazala user posted image Samo ni mi pa treba omenjat kako mi je potem še 2 dni stanovanje smrdelo, ko ga ne moreš konkretno prezračit. Tako da sem se zaklela, da dokler ne bom mogla na balkonu rib spečt, jih doma pač ne bomo jedli več user posted image

Jaz pa nimam še nič težav s pasom. So mi še vse hlače bp prav. Pa glede na to, da se nam pri teh tednih še nebi smelo nič poznat, je to bolj psihološka finta in ti srce nekako ne da, da bi trebuh non stop not tiščal, potem imamo pa že pri 6ih tednih kao "nosečniške" trebuščke. Right user posted image
Se mi pa dozdeva, da znam imet sedaj v drugo večji trebuh kot v prvo, ko sem imela res majhnega.

dr. Knowitall

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
14.2.2012 20:45:24   
čiba
Mmm, dr.K., orado bi tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja, Coca-cola je pa za slabosti bomba, ampak res ni tako zelo zdravauser posted image Ampak, če pomaga... user posted image za slabosti! Jaz se tudi bojim večjega trebuha, pa že tako je bil 1user posted image velikuser posted image Trebuha pa res ne vlečem več noter, evo, to je touser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
14.2.2012 20:52:46   
mamica^2
eh punce ne ga no srat (kopiram tole z neke druge teme iz RR iz leta 2008):
"V zloženki ČZS (Čebelarska zveza Slovenije) piše:

Uživanje medu med nosečnostjo lahko omili slabosti, bruhanje in izčrpanost.

Med ugodno vpliva na rast in razvoj otrok, na rast kosti in zobovja ter na prebavo. Zaradi možnosti okužbe z bacili, ki povzročajo botulizem, pa odstvetujemo hranjenje dojenčkov z medom do doplonjenega prvega leta. "

mirno uživajte med. in na tej isti temi sem prebrala še tole:
"to velja za neke vrste medu v ameriki in ne vem kje še....rpi nas niso odkrili nič od tega, kakih bakterij ali kaj...edino kar je lahko prisotno v medu, so neke spore (pozabla kaj že), ki pa ne preživijo poti čez prebavila, se nikamor ne vrskavajo in niso nevarne. "

zdaj pa jaz vprašam: je tvoja knjiga ameriškega izvora? user posted image

odsvetuje se surove stvari (meso je med bolj kritičnimi), sadje in zelenjava mora biti dobro oprano - zaradi toksoplasmoze.
zasledila sem tudi(še v času prve nosečnosti), da ni priporočljivo jesti oreškov, saj naj bi povzročali alergije pri otrocih... kolko je to res ne vem.
http://www.paparica.si/prehrana_nosecnostindojenje.html

Jaz sem imela za porabit še nekaj tablet elevita in ko sem končala sem nabavila femibion-ker sem jih jemala že v prvi nosečnosti in so mi najbolj ustrezali. Jemljem tudi kapsule matičnega mlečka od medexa in zdaj sem začela še z jemanjem železa.
Železo jemljem zaradi slabokrvnosti v prvi nosečnosti in sem začela kar že sedaj. Mi je pa v prvi nosečnosti predisal G ratifer in mi je bol po teh tabletah slabo še 2h, celo bruhala sem... zato sem našla nek sirup z naravnimi sestavinami in mi je že takrat hitro dvignil raven hemoglobina.

fembion bom jemala samo do konca tega trimesečja...za naprej bomo pa še videli. je pa res drag špas...ni kaj.

uuu krvavitev danes sploh ni bilouser posted image

zdaj grem pa spat...sem tako zdelana da koooooomaj gledam.user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 457
14.2.2012 21:01:30   
čiba
mamica: sem jaz šla tudi brskat in našla isto temouser posted image Meni res paše maslo+med zjutraj za zajtrk in med v čaju. Vsak dan pojem pest oreščkov, ker sem tako navajena in jem tako že dolgo časa (indijske o., orehe, mandlje, lešnike ali pač nekaj kar imam doma).

Jedla sem tatarski biftek, ko sem bila že noseča, tudi pršut, upam, da ni nič narobe, ker pač še nisem vedela, da sem noseča. Ne vem kako bom zdaj s tem tatarskim biftkom, ker imamo sama praznovanja, pa vsi vejo, da sem nora nanj, jaz bom verjetno poslinila celo mizouser posted image

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.2.2012 21:08:53   
mamica^2
eh mislim da na bo nič hudega... seveda je vprašanje kako je z mesom v tatarcu... da ni kaj blo narobe.
s toplotno obdelavo se zajedavci in bakterije pobijejo...

magari...če boš res hotla se izognit rečeš da si pred kratkim ga jedla in te je nekaj zvijalo potem pa da te je zdaj malo minilo, da bi ga jedla :)

če se gremo poglabljat kaj dejansko vse jemo... bi blo nakoncu najboljše da bi jedle samo tablete z vitamini.
vse v mejah normale pravim jaz.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 459
14.2.2012 21:23:20   
Bloocek
Čao čao!
Sej ne vem al bi vas samo brala al bi tudi kaj sodelovala.user posted image
Pa glede na to,da ste ene že drugič (ali več) user posted image ,vidim da da se tu gor izvejo zelooo zanimive stvari-za nas,ki nas prvič v življenju čaka tako pomembna vloga...user posted image   pa seveda lažje kaj vprašam,če sodelujem.user posted image
Upam samo da bo vse ok,ker nama je uspelo šele v 26-em poizkusu (dala oba skozi vse teste in preglede.....) in to po naravni potiuser posted image ,tak da držimo pesti! Zdej je bil pa tak konkreten + in nekako še ne dojamem čist,da se to res dogaja. Še "sreča" da me na to vsak dan opozarjajo boleče prsi,špikanje v predelu trebuha in srbeče bradavice. user posted image
Aja,seznamček...
Bloocek,26,prva user posted image , 0 doma, pregled 23.2., nuhalno javim,slovenj gradec,spol-hmmm?.

Pozdravček

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 460
14.2.2012 21:27:32   
GregUr
oh punce, nisem vas želela prestrašit s tem medom, tut sama pri sebi sem si mislila pa jaaa de... ampak tko pač podebatiraš, pa če ktera kaj več ve na to temo. ja, knjiga je pa itak ameriška user posted image

eh glede hrane bom po moje magisterij nardila. občutek mam da mi grejo kile kar gor, gor, gor, gor... (vagi je zmanjkalo baterij - kako priročno user posted image bi**h) jaz pa tko "pazim"... polnozrnat kruh, testenine, ful sadja, zelenjave, pusto meso, veliko tekočine, nič svinarije... mogoče tam pa tam kakšen košček čokolade... in me je zadnjič stehtala na pregledu, ampak to je bla res skrajnost - poln mehur, poln trebuh od zajtrka, zimska oblačila, pa še TORBICO sem opica držala v roki user posted image ker sem hotla izvedet če grem lahko prej na wc al bo potrebno lulat v kozarček user posted image in je pokazal 88,2. user posted image (visoka sem 172). pol sem se naslednji dan še uspela doma stehtat tešča in s praznim mehurjem in brez vseh žab in smučarskega odjela user posted image in je pokazalo 86,6. zdej moram pa po baterije da jst to spremljam.
aja s tem da grem vsak dan - no zdaj ko nimam več tistega groznega prehlada, na sprehod. vsaj za pol urce.
upam da me ne bojo te kile izdale... user posted image

čiba na kratko povedano - pokvarla si mi dan ali dva user posted image s svojim stavkom: "Včasih pokukam na temo septembrk in zdaj ne bom več, ker vsak dan preberem o kakem SS in potem me kar panika zagrabi user posted image "
nič osebnega, da ne bo pomote, ampak tudi nič kaj prijetnega.

Dr. Knowitall vem da se še ne more nič poznat na naših trebuhih, ampak veš tist filing k maš v glavi da če boš pa zdej pritiskala na trebuh pa ne bo nč fajnga in za vsak ko se v kavbojkah prepognem da si npr. zavežem čevlje, je to občutek joooj kaj ti dela zdajle tam noter?!? user posted image

ja mamica, v mejah normale, pa bo vse ok user posted image

bloocek čestitke user posted image in pa seveda dobrodošla! user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 14.2.2012 21:30:25 >

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 461
14.2.2012 21:44:40   
Abrakadabra
Dobrodošli dve noviuser posted image user posted image

Punce res ste čvekaste nouser posted image  Sploh ne dohajam in sploh ne vem, kaj komentiratuser posted image

< Sporočilo je popravil Abrakadabra -- 14.2.2012 21:47:26 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 462
14.2.2012 22:00:13   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: Abrakadabra

Dobrodošli dve noviuser posted image user posted image

Punce res ste čvekaste nouser posted image  Sploh ne dohajam in sploh ne vem, kaj komentiratuser posted image

user posted image user posted image

Bloocek: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke!user posted image

GregUr: ni bil oj namen, saj veš... Ne berem več drugih tem, verjamem, da boo me vse speljale do konca naših user posted image ! In... JAZ SE NE VAGAM!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 463
14.2.2012 22:01:26   
čiba
Aja, mamica, bom poskusila kaj na to foro, da sem se ga že prenajedla, jauser posted image (samo, ko bom jokala v sebi, grrr, res ga obožujemuser posted image ).

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 464
14.2.2012 22:09:01   
Bloocek
Hvala GregUr & Čiba & vse ostale... user posted image

Pozabila sem napisat prej da je po mojih izračunih moj PDP 12.10.12.
A ni čudovit datum? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 465
14.2.2012 22:29:41   
cebelica81
Čer user posted image .

Sem se ravno zbudila user posted image . Sem zaspala skupaj s hčerkico ob sedmih. Oziroma jaz sem zaspala, njo je moral pa očitno mož uspavati user posted image . Sem bila tako zanič, da se nisem mogla več pokonci držat.

Bloocek, dobrodošla. Čim lepših user posted image ti želim.

GregUr, smoothie se je neverjetno obnesel. Danes sem si ga pripravila iz jabolka, banane, 2 kivijem in pomaranče (ne soka, kar celo sem zmešala) in sem ga potem pila vse do treh (vmes sem bila na kosilu) in mi ni bilo nič slabo. Jutri si ga ponovno naredim in ga bom cel da pila.

Jaz zagotovo nimam samo občutka, da imam ogromen trebuh. Pomoje sem se ful zredila, čeprav tehtnica ne kaže tako, pa sem se tehtala ene tri dni nazaj. Res sem bolj občutljiva, da me hlače ne smejo preveč tiščati, ampak me res tako tiščijo, da me ful moti ko sedim. Tako da, jaz sem zdaj res na zdravi prehrani (zjutraj še ne vem kaj bom jedla, potem smoothie in vmes kosilo, za popoldne si bom pa kak češnjev paradižnik nabavila za grickat - ali kaj podobnega). Glede na to, da moram ves čas nekaj jesti, zagotovo ne bom pojedla premalo, pazila pa bom da bo hrana čim bolj zdrava in tako čim dalj časa držala obstoječe stanje - vsaj do enega 12. tedna.

dr. Knowitall, si mi naredila lušte z oradami. Jih bom zagotovo naredila v soboto. Jih imamo zelo radi in jih res pogosto jemo. Se bom tako tudi malo odkupila možeku, ker je zadnje dni ful priden - skrbi za malo, zdaj celo kuhinjo pospravlja in nasploh mi ful pomaga. Tako da ga bo treba malo pocarklat.

princess13 user posted image user posted image user posted image za lep dan in seveda službo.

KM user posted image user posted image user posted image za bolečine. Jaz bi se šla na tvojem mestu čim prej pokazat k zdravniku - kar splošnemu - da pogleda kako in kaj. Lahko je zgolj kakšna žleza povečana, previdnost pa seveda nikoli ni odveč. Tako boš tudi bolj mirna in sproščena, kar je dobro za pikico.

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 466
15.2.2012 7:31:00   
Abrakadabra
Jutro punce

Joj, kolk sem utrujena zjutraj, no pa zvečer tudi, pa se sploh ne skidam spat. Bi mogla res z malim hodit v posteljo, pa po mojem še nebi bila spočita.

Princess super za novo službo in da boš lahko delala od doma, meni je tudi taka služba zelo kul. Kaj pa to delaš, če ni skrivnost?

KM mogoče je res kakšna žleza, ker če je kaj resnega, ponavadi prsi ne bolijo, ampak naj bi nekako roka samo ali kako, na prsih bi pa začutil kakšno bulo, ki ne boli. Pojdi se vseeno pokazat, da se pomiriš.

nena29, sem še slišala za konizacijo.Veliko jih poznam, ki so jo imele. Mislim, da je to kar pogosta zaeva pri mladih puncah. Kolikor pa jaz vem, ni nobene panike v nosečnosti, niti glede bolniške. Verjetno si mogla kaj počakat z zanositvijo po operaciji ali kako?

Ja, za med sem pa jaz tudi slišala, da naj bi škodoval, pa me je potem zapsihiralo(to še v prejšnji nos.) Potem pa sem veliko prebrala na to temo in vidla, da je čisto dovoljen, tako da jaz sem ga zdaj ob prehladu jedla. Edino Pušenjak je enkrat napisal, da ne priporoča jest na žlico. Samo v čaju, na kruhu. No, pa ne vem, zakaj....

Teli smootijo so pa res zakon. Še moj dragi jih pije zraven, ko si ga naredim user posted image  

dr.Knowital mmm, jaz bi tudi ribo, čeprav imam sicer raje bolj fileje. Naša mami vedno speče vidkega soma, mi je ful dober, no pa tudi ribe vseh vrst peče, ker sta z atijem res gurmana za ribe.user posted image

Zadnjič sem si jaz tudi malo Cockte privoščila. Mi je ful pasala. V nosečnosti vedno pašejo mehurčki....

< Sporočilo je popravil Abrakadabra -- 15.2.2012 7:32:26 >

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 467
15.2.2012 8:49:15   
Aninchy
br daaaan!

punce, pa sej niste normalne!user posted image user posted image

Jst koooomi folgam brat!

V glavnem, men je začel bit toooook slaboooouser posted image user posted image In to čez cel dan, ne samo zjutri, grrr. No, nisem še slišala da coca-cola pomaga, bom pa sigurno probala!
Tud men se zdi, da se samo redim in redim...user posted image V 1.user posted image sem šla prve tri mesece celo 2 kg dol, potem pa vse skupi dobrih 10 gor, ker je blo zelo pohvalno, ampak imam že tak dost kg viška in se mi ni treba glih 20kg zredituser posted image Tokrat mi je pa čudno, ker mi je cel dan slabo, jedla bi pa vseeno skosuser posted image

Aja, pa dobrodošle vse novopečene nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ribe - user posted image nikoli nisem mela rada in mislim, da jih nikoli ne bom imela.
Aja! Po novem ne pijem več kave, ker se mi kr obrača od nje!!! V 1.user posted image sem jo pa čist normalno pila, edino količino sem zmanjšala. Res je hecno, kako sta si dve nosečnosti čist različniuser posted image
Ja, pa misla sem povedat ostalim po nuhalni, ampak men je tako slabo in tok sem utrujena, da bom menda komaj dočakala 1. pregled, če ne bojo že prej sami ugotoviliuser posted image

No, dost mojga čebljanja, ker ne vem kaj naj napišem, ker sem polovico prebranega pozabla, ko sem tok hitro bralauser posted image user posted image

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 468
15.2.2012 9:02:08   
čiba
Jutrouser posted image

Tudi mene utrujenost povoža iz dneva v dan, spala bi lahko 24uruser posted image , pa se še vedno ne bi naspala. Meni ni bilo v 1user posted image niti enkrat slabo, zdaj pa le 1x, upam, da tako ostane. Sem pa v 1user posted image sovražila vonj kave, ki se je kuhala, tako, da sem pobegnila v kopalnico, ko se je kuhalauser posted image

Bloocek, res super datumuser posted image user posted image , jaz imam pa po ZM 10.10.2012user posted image

cebelica: mene tudi tiščijo kavbojke, pa resno mislim, pa še pazim kaj jemuser posted image user posted image

abrakadabra: mm, meni tudi paše gazirano in sladkouser posted image

aninchy: uu, pridna, da si se prvič tako malo zredilauser posted image user posted image Jaz bi tudi rada tak rezultat na koncuuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
15.2.2012 9:19:57   
cebelica81
Aninchy, tudi meni se zdi, da se samo redim user posted image . In isto situacijo imava: slabo za umret čez sel dan, pa ves čas moram nekaj jest, da mi ni preveč slabo. Če bo šlo tako naprej, bom mela ob koncu nosečnosti 30 kg + (v prvi sem se zredila 20, ampak je šlo potem hitro vse spet dol). No zdaj sem začela s sadnimi shaki, ki ga pijem po malem čez cel dan (vmes kosilo), zvečer bom pa tudi prešaltala na kak košček mesa z zelenjavo ali kaj podobnega - bom čisto črtala kruh. Pa upam, da bo kaj bolje.

Kavo sem pa tudi jaz nehala piti (bolj ali manj). Vsake toliko dni mi kakšna zapaše. In seveda šef že sprašuje kako to in da če mi ne paše, da jo bo moral pač sam piti,... Pomoje itak že ve (ker itak pričakuje) tako da bo po pregledu samo še formalnost, da povem še vsem ostalim (on bo itak že vedel).

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 470
15.2.2012 9:39:54   
kris555
Jutro čvekicee,

toliko ste napisale da sem rabila nekaj časa za prebrat, pa še plonkec sem si napisala za nicke-e. user posted image
Pa začnimo user posted image :
Abrakadabra čestitke za UZ in pikico user posted image user posted image
nena29, bloocek dobrodošle in lepo mirno user posted image
darchy82 držim pest močno močno. Danes ne bom nič delala. Upam, da se krvavitve ustavijo. user posted image

GregUr, dr. K. ste mi naredile lušte z ribami. Jih bom naročila v soboto.
Orada mi glih ne paše, lahko katero drugo? GregUr si me ful nasmejala, da je moja pikica čutila potres. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 471
15.2.2012 9:48:13   
princess13
Pozdravček user posted image ! user posted image

Jaz sem že pridna, že delam user posted image Danes mi ni tak slabo kot ponavadi. Abrakadabra, če ti na kratko povem...imam bazo strank, jih pokličem in nekaj preverim (nič ne vsiljujem), zabeležim in je to to user posted image Sanjska služba za delat od doma, pa za nekaj € zaslužit user posted image Pa to lahko delam celo nosečnost in še potem med porodniško, kolikor bo čas dopuščal.

Pozdravljena nova nosečka Bloocek user posted image

Tiste nosečke, ki ste zaposlene, povejte mi nekaj. Koliko % plače (bruto/neto?) se obračuna bolniška? Namreč jaz se bom verjetno zaposlila s 1.3., potem pa bi šla s 1.5. na bolniško user posted image , pa me zanima koliko % bolniške mi bo pripadalo.

Neposredna povezava do sporočila: 472
15.2.2012 10:03:03   
kris555
Joj Princess13 med preoblačenjem sem se spomnila nate. Sem smotana
ti nisem čestitala za službo. Čestitke user posted image user posted image , pa da slabosti hitro minejo.
Meni se pa ful vrti v glavi, kako smotano vreme. Jst hočem sonček user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 473
15.2.2012 10:25:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: princess13
Tiste nosečke, ki ste zaposlene, povejte mi nekaj. Koliko % plače (bruto/neto?) se obračuna bolniška? Namreč jaz se bom verjetno zaposlila s 1.3., potem pa bi šla s 1.5. na bolniško user posted image , pa me zanima koliko % bolniške mi bo pripadalo.

Se mi zdi, da je okrog 70%. Nisem čisto sigurna.

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 474
15.2.2012 10:35:58   
princess13
Hvala kris555 user posted image Sicer to ni redna zaposlitev, ampak mi je vseeno, dokler € letijo na račun user posted image

Dr.K, mogoče veš ali 70% od bruto al neto plače?

Joj jaz sem že tak nestrpna!! Rada bi že mela trebušček, sej je lahko čisto majhen, toliko, da se vidi, ker bom res ponosna nanj!
Pol mi je še pa moj rekel včeraj, da sploh nima občutka, da bo očka. Da se še ne zaveda...Ja itak, da ne, če pa še nič ne kupujeva, nič se še ne vidi, skoraj noben še ne ve, da pričakujeva... user posted image

Bi bilo prehitro, da bi si šla kupit ono knjigico To sem jaz? Moj pravi, da je user posted image Ampak kdo bi sploh poslušal moške, ko nimajo pojma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?