Abrakadabra
|
Jutro punce Joj, kolk sem utrujena zjutraj, no pa zvečer tudi, pa se sploh ne skidam spat. Bi mogla res z malim hodit v posteljo, pa po mojem še nebi bila spočita. Princess super za novo službo in da boš lahko delala od doma, meni je tudi taka služba zelo kul. Kaj pa to delaš, če ni skrivnost? KM mogoče je res kakšna žleza, ker če je kaj resnega, ponavadi prsi ne bolijo, ampak naj bi nekako roka samo ali kako, na prsih bi pa začutil kakšno bulo, ki ne boli. Pojdi se vseeno pokazat, da se pomiriš. nena29, sem še slišala za konizacijo.Veliko jih poznam, ki so jo imele. Mislim, da je to kar pogosta zaeva pri mladih puncah. Kolikor pa jaz vem, ni nobene panike v nosečnosti, niti glede bolniške. Verjetno si mogla kaj počakat z zanositvijo po operaciji ali kako? Ja, za med sem pa jaz tudi slišala, da naj bi škodoval, pa me je potem zapsihiralo(to še v prejšnji nos.) Potem pa sem veliko prebrala na to temo in vidla, da je čisto dovoljen, tako da jaz sem ga zdaj ob prehladu jedla. Edino Pušenjak je enkrat napisal, da ne priporoča jest na žlico. Samo v čaju, na kruhu. No, pa ne vem, zakaj.... Teli smootijo so pa res zakon. Še moj dragi jih pije zraven, ko si ga naredim dr.Knowital mmm, jaz bi tudi ribo, čeprav imam sicer raje bolj fileje. Naša mami vedno speče vidkega soma, mi je ful dober, no pa tudi ribe vseh vrst peče, ker sta z atijem res gurmana za ribe. Zadnjič sem si jaz tudi malo Cockte privoščila. Mi je ful pasala. V nosečnosti vedno pašejo mehurčki....
< Sporočilo je popravil Abrakadabra -- 15.2.2012 7:32:26 >
|