|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
14.2.2012 8:36:29   
mamica^2
lahko gres da bos mirna.
ampak glede na opisano bi jaz na tvojem mestu pocakala se ta teden. Ce je kaj narobe G ne more naredit nic da bi preprecil. ce pa ni pa se zna zgodit da se nisi v 7tednu ampak manj in zato ne bos videla srcka kar te bo se dodatno skrbelo.

ce je bila zadeva enkratna se ni vzroka za paniko. malo opazuj stanje, ce bo tega vedno vec pa se pojdi pokazat.
in samo zapomni si:vse bo ok!!

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 426
14.2.2012 8:51:10   
cebelica81
darchy82, se strinjam s tem kar so napisale punce. čim več počivaj in opazuj stanje. če ne boš več opazila ne rabiš hodit, če se ti bo izcedek še pojavljal pa kar pojdi pokazat - sploh če ga bo več.

jaz sem si danes naredila vitaminsko bombo (jabolko, banana, 2xkivi in pomaranča ter voda da je bolj redko) in zdaj s tem odganjam slabost. Zaenkrat mi kar gre, tako da sem zelo zadovoljna. Upam, da bo res pomagalo, da ne bom toliko drugih, nezdravih stvari pojedla.

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 427
14.2.2012 9:08:35   
kris555
Hejla,

sem zjutraj prebrala navodila od kremice. Piše da naj je ne bi uporabljal
v prvem tromesečju. Joj panika toliko napakic sem že naredila...user posted image

Zdaj pa še to- jaz nimam nobenih znakov razen zaprtosti, občasne vrtoglavice. Joške me ne bolijo, slabosti
nimam, spodaj pa me ne špika več kot na začetku. Do pregleda je še 1 teden. Upam da potrdi user posted image

Joj sem že živčna. Pa še burja nam je odkrila del strehe. Je bil stresen vikend, da me je moj user posted image
skoz miril.
Pozitivno, pozitivno, user posted image user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 428
14.2.2012 9:15:15   
darchy82
Hvala punce.
Verjetno bom vseeno poklicala G, ki itak danes dela popoldne pa bo ona povedala če me vzame ali ne.
Sem kar mal živčna kaj bo.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 429
14.2.2012 9:23:46   
čiba
darchy: user posted image user posted image user posted image vse bo ok!!

kriss: nekje na začetku, ko smo govorile o vnetjih, sem jaz spraševala oz. napisala, da imam nekje daleč zadaj v glavi, mislih, da so meni v 1user posted image rekli, da se vsa vnetja s tabletami ali kremami zdravijo šele po prvih treh mesecih! Poskusi tampon namočen v probiotičen jogurt, pa še ene par je "domačih" zvarkov na internetu, vem, da si z nečim umivajo dekleta spodaj, pa bi se zlagala, če bi ti zdaj napisala s čim si spirajo, umivajo. user posted image

Jaz naj bi bila po zadnji M danes noseča 5t6d, čez en teden imam pregled. Res močno močno upam, da bom videla user posted image . Ena je napisala, da smo tiste, ki smo mamice bolj mirne, jaz pa imam občutek, da se prvič pol toliko nisem presekirala kot se zdaj, pa nič nisem vedela o kakih znakih, pa nič mi ni bilo slabo, pa je bilo kar vse ok, zdaj pa celo študijo delam iz tegauser posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 430
14.2.2012 9:40:41   
kris555
Hvala čiba, jaz sem prvič user posted image , sem pa bolj paničar, imam pa
srečo da me moj user posted image večkrat prizemlji. Moj G je prov miren, niti pregledal me ni
sam recept mi je dal. Srčno si želim da mi rata obdržat pikico.
Joj sem kar solzava- evo še en znak user posted image . Je pravi? Ali v moji glavi?

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 431
14.2.2012 9:56:05   
čiba
krisss: jaz jokam že ob kaki bolj nežni reklami, tako, da to je definitivno znak user posted image , ker drugače to pomeni, da sem user posted image .

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 432
14.2.2012 10:00:34   
Anonimen
Uh cmeravost, ne mi govorit. Samo kriv prst mi kdo pokaže pa že jokam user posted image

Drugače pa punce moje, eno goro srčkov za današnji dan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
14.2.2012 10:08:50   
čiba
dr.K: hvalaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
14.2.2012 10:44:57   
Srčekgirll

user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma, kraj poroda, spol 

user posted image

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2
user posted image ,user posted image , PO,??
2.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
3.10.
darchy82, 29 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
4.10.
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,
??
6.10.
Srčekgill,29 let,3user posted image 2user posted image user posted image , PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0, PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , Celje,
??
10.10.
čiba ,
,2user posted image ,1user posted image ,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0 , PO,??
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
kris555,30 let,1user posted image , 0, PO,??
16.10.
princess13,29let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
17.10.
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
turquoise,? let,?user posted image , ? , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
21.10.
22.10.
23.10.
user posted image
24.10.
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
30.10.
31.10
 SKUPAJ NAS JE user posted image :
21

user posted image Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:      

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

10.2.
anckica
14.2
Abrakadabra
16.2.
Smrketa1
17.2
johana
20.2.
čiba
kris555
21.2.
darchy82
turquoise
28.2.
GregUr
1.3.
anckica
2.3.
Srčekgirll
soncnica87
Aninchy
5.3.
cebelica
6.3.
dr.Knowitall
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga
15.3.
KM

NS:

VSE NOVE user posted image , PROSIM DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 435
14.2.2012 11:03:58   
Srčekgirll
Hejla!
Drage moje user posted image , danes vam želim vsem en lep, zaljubljen Valentinov dan. In vam pošiljam tole:
user posted image
user posted image

Jst jem Elevit in tokrat bom verjetn celo nosečnost in pol k bom dojila + da si bom šla v DM kupit čaj za user posted image in od Hippa (NATAI- Prehransko dopolnilo), k sm pila ž v prejšnji nosečnosti.
Drgač pa probam preživet dneve čim manj stresno, sploh v službi.
Se mi pa ti dnevi tok vlečejo do prvega pregleda, k komaj čakam vidt pikico.
Drgač pa nimam glih velikega apetita, jem malo oz. zmerno. Probam popit dost tekočine al pa vsaj nekaj, kr drgač jst premalo pijem tekočine.
kris555- super da vama je hitro ratalo in iz user posted image želim ti da do konca spelješ user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 436
14.2.2012 11:06:47   
anckica
En lep sončen dober dan user posted image
Se mi zdi, da je najlepša budilka ko ti sonček v učke sveti user posted image
Za vse tiste ki ste morale zgodaj vstati in iti v službo pa en velik user posted image da bo dan hitro in brez problemov minil s čim manj slabosti!

darchy82- sicer mislim da zaenkrat nimaš razloga za pretirano skrb, ampak če te res tako skrbi se pejdi pokazat....se tudi jst bojim da mogoče še ne boš videla srčka in te bo posledično potem še bolj vse skupaj skrbelo...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in da mogoče že zagledaš srčka!
mamica^2- tudi tebi pošiljam goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in da se ti izcedki kmalu končajo! se mi zdiš zelo mirna kar se tega tiče, tako da bravo user posted image user posted image user posted image user posted image   Mislim da je mirnost najboljša vrlina v takih situacijah....
dr. Knowitall user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da te slabosti čimprej minejo!
prnicess13- kako pri tebi kaže danes s slabostmi?
kris555- juhuhuhu po dolgem boju je pikica tu! Čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image Kar se pa tiče tega da si jemala zdravila in si se zdej mazala s to kremo ki naj ne bi bila dobra v prvem trimesečju.... veš koliko punc je počelo še 100x hujše stvari pa so donosile in to celo zdravega otroka! Pa kremo ti je G predpisal in mislim da on že ve kako in kaj...Znakci so pa en tak čuden pokazatelj nosečnosti, enkrat so, drugič niso, spet tretjič pride čisto x znak...čustvenost pa je en velik znakec da hormončki divjajo kot nori user posted image
čiba- jst sem napisala da se mi zdi da ste mamice bolj mirne, mogoče sem dobila samo tak občutek.
Vsaj pri meni bo sigurno v drugo lažje, ker bom vedla da imam eno lepo pikico že doma in to je že velik dosežek in darilo, ki mi bo lepšalo dan še naslednjih nekaj desetletij. Mislim da če je namenjeno je namenjeno, če pa ni pa ni, da bi vsaj imela eno pikico...vem da najbrž potem ko imaš že enega otročka, si rečeš samo še eno pa bom res čisto zadovoljna tudi če nimam nobenega več...človek je žal takšen po naravi da se ne zadovolji z malim. Ampak zdaj pa že filozofiram, upam da me nisi kaj narobe razumela.
Vse bo vredu, manj ko se boš sekirala lažje ti bo, pa še pikica ne bo pod stresom... Vem da je to lažje reči kot storiti, sem pa to sama tudi tako razčistila in se skoraj nič več ne sekiram, ker če bi tako nadaljevala kot sem prvi teden, bi 100% prišlo do splava, ker nisem mogla spat ne jest, čim me je malo zabolelo sem tekla na WC pogledat če imam še bele hlačke...žal nimam vpliva na te stvari, vse kar lahko naredim je, da se fizično ne naprezam, nudim pikici vsa potrebna hranila in se probam izogibati stresu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 437
14.2.2012 11:12:09   
anckica
Mene pa zanima kako je z chungalungo?? Javi se kaj, da nam poveš kakšne znakce imaš, pozabila sem ti takrat povedat da mi je bilo tvoje oznanilo da pričakujeta user posted image sorodnikom s knjigico tako všeeeč user posted image user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 438
14.2.2012 11:14:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
... + da si bom šla v DM kupit čaj za user posted image in od Hippa (NATAI- Prehransko dopolnilo)...

Uh, jaz pa temu tolk nič ne zaupam. Sploh pri teh zadevah od hippa (razen pri čaju v filter vrečkah) imam jaz očutek, da je en sam cuker notri user posted image . Jaz jem te tabletke s folno + vitamini. Ostalo pa probam čim več sadja in zelenjave jest, ribe si sem in tja privoščim, za žejo pa spijem veliko nesladkanega jabolčnega čaja z ingverjem in limono. Mnjamsi user posted image
Drugače se pa meni tudi zdi, da sedaj v drugo malo bolj na izi vse skupaj jemljem. Pač mi je slabo in jokava sem ampak to sem pričakovala. Ne vem se mi zdi, da sem bila prvič bolj evforična glede vsega, zdaj sem pa bolj umirjena pa samo smeji se mi non-stop user posted image

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 439
14.2.2012 12:30:22   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
... + da si bom šla v DM kupit čaj za user posted image in od Hippa (NATAI- Prehransko dopolnilo)...

Uh, jaz pa temu tolk nič ne zaupam. Sploh pri teh zadevah od hippa (razen pri čaju v filter vrečkah) imam jaz očutek, da je en sam cuker notri user posted image . Jaz jem te tabletke s folno + vitamini. Ostalo pa probam čim več sadja in zelenjave jest, ribe si sem in tja privoščim, za žejo pa spijem veliko nesladkanega jabolčnega čaja z ingverjem in limono. Mnjamsi user posted image
Drugače se pa meni tudi zdi, da sedaj v drugo malo bolj na izi vse skupaj jemljem. Pač mi je slabo in jokava sem ampak to sem pričakovala. Ne vem se mi zdi, da sem bila prvič bolj evforična glede vsega, zdaj sem pa bolj umirjena pa samo smeji se mi non-stop user posted image

dr. Knowitall

Ne vem, jst sprobam skor vse, od kremic, čajev, vitaminov,.....zaenkrat uspešno.user posted image
Drgač pa ja, jst jem veliko sadja, tud za v šiht sm si že prpravla, žal so ribe pr nas bl malokrat na jedilniku, k ostali d.člani niso glih ljubitelji, zase si pa ne bom šla delat posebej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.2.2012 13:01:13   
cebelica81
Danes se pa uspešno borim proti slabostim. Že ves dan sem relativno ok. Zgleda, da tale sadnik res pomaga - ga ves čas po malem pijem. kivi pa tudi nič kaj ne moti user posted image .

Jaz ne vem ali sem bolj neobremenjena sedaj ali v prvi nosečnosti. Zdaj pomoje bolj občutim nosečnost, ker veliko dela z malčico prelagam na mojega. Midve se bolj carkljava, on jo pa več rihta, ker sem jaz ponavadi bolj zanič. Zdaj imam občutek, da že vsi vedo, da sem noseča. Trebuh imam napihnjen, da še komaj hlače zaprem. Ampak ni šans, da oblečem že nosečniške, saj sem šele v 7. tednu (6t in 4d). Mislim, da sem jih v prvi user posted image potrebovala okoli 16. Tokrat ne bo šlo tako dolgo.

Drugače pa sploh nisem obramenjena z nosečnostjo. No, vedno ko sem na WCju res zelo natančno pregledam WC papir, če so kakšne sledi, drugače pa sem bolj ali manj mirna. So se pa v 1. user posted image v 7. tednu začele težave z izcedki, tako da se dni še malo bolj natančno gledam vse skupi. Ampak sem pozitivna, da ne bo nič. Še slabe 3 tedne do pregleda - počasi bom začela štet že dneve.

Lepega valentinčka vam želim. Midva sploh ne vem če ga bova praznovala. Bomo videli, če se bo user posted image kaj spomnil. Jaz sem moram še odločiti, kaj mu bom podarila. Lani je dobil masažo (od mene seveda user posted image ) po izbiri.

Neposredna povezava do sporočila: 441
14.2.2012 13:03:22   
Abrakadabra
Dan

Darchy, jaz mislim, da se zaenkrat nimaš za bat. Saj bo vredu. Če je čisto malo, ni panike.

Jaz sem imela danes UZ, vidla pikico, srček slišala. Ustreza velikosti 7t3d, tako kot po zadnji menstruaciji.

Neposredna povezava do sporočila: 442
14.2.2012 13:11:01   
nena29
hej!!!

Tudi jaz spadam med oktobrke. Pdp naj bi imela 13.10.2012.
Prvi pregled imam 5.03.  Zanima me, če je katera imela konizacijo in kako je potekala nosečnost.
Ali bom morala na bolniško???

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.2.2012 13:39:50   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: Abrakadabra

Jaz sem imela danes UZ, vidla pikico, srček slišala. Ustreza velikosti 7t3d, tako kot po zadnji menstruaciji.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.2.2012 13:40:36   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: nena29

hej!!!

Tudi jaz spadam med oktobrke. Pdp naj bi imela 13.10.2012.
Prvi pregled imam 5.03.  Zanima me, če je katera imela konizacijo in kako je potekala nosečnost.
Ali bom morala na bolniško???

Čestitke in dobrodošla!user posted image Konizacija user posted image - ne vem kaj je to, upam, da bo vse ok!

(odgovor članu nena29)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.2.2012 13:52:00   
nena29
Konizacija je poseg po slabem PAP brisu.
Ti odstranijo del MV.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 446
14.2.2012 13:53:55   
cebelica81
Abrakadabra user posted image user posted image user posted image za UZ in pikico in user posted image . Super. Sem gledala, da maš 1.10. PDP pa si že 7t3d. Jaz imam pa 2.10. pa sem 6t4d. Verjetno zaradi mojih M ciklov, ki so bli ful kratki.

nena29, čestitke user posted image user posted image user posted image . Pa lepo in mirno nosečnost ti želim. Kaj je konizacija pa ne vem, ampak zagotovo ti bo katera znala odgovoriti.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 447
14.2.2012 15:34:21   
darchy82
Abrakadabra čestitke za UZ user posted image user posted image user posted image
nena29 pozdravljena in čestitke za user posted image user posted image
Pa da še jaz poročam. Sem klicala G in sem razložila situacijo. Je rekla, naj se pridem čim prej pokazat, tako da sem kar šla. Delala mi je UZ in se je videl user posted image , tako da to je bilo ok, čeprav je za nekaj dni manjša pikica kot po zadnji M. Mi je pa predpisala Dabroston in me na naslednji pregled naročila 06.03.
Mi pa materinske zaenkrat še ni dala. Držite pesti da se krvavitve ustavijo in da speljem tole user posted image srečno do konca. Sem pa sedaj menda noseča 6t2d.
A ima drugače katera kakšne podobne izkušnje?

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 448
14.2.2012 18:08:28   
čiba
darchy: jaz lahko samo iz lastnih izkušenj povem, da je prvi UZ kar se PDP-ja tiče zelo natančen, ampak govorim iz moje izkušnje. V prejšnji user posted image je imel prvi UZ najbolj prav - je bil moj PDP samo 3 dni kasneje, po zadnji M pa kar precej. Čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.2.2012 18:41:10   
princess13
Pozdravljene user posted image !
Nisem se uspela prej kaj javit, sem mela zelo pester dan. Predvsem lep user posted image Najprej sem šla na en razgovor za delo od doma in ga tudi dobila user posted image Mi ful paše, da lahko € služim doma, ker imam jutranje slabosti in ne vem kak bi se kaj spravla v službo oziroma kak bi v službi sploh funkcionirala. Pa še lažje bom počakala do prvega pregleda, ker ne bom mela več toliko časa razmišljat o tem user posted image
Prej sva šla pa z dragim še na večerjo, ker imava ravno na valentinovo tudi obletnico (pocukrano, sej vem user posted image ) in sva se imela res lepo, oziroma vsi trije user posted image user posted image user posted image

Anckica
, danes nisem mela tak hudih slabosti kot prejšnje dni. Boleče prsi pa imam še vedno.

Nena29, dobrodošla med nami! user posted image user posted image

Želim vam lep preostanek valentinovega. user posted image user posted image user posted image
Pa dajte si danes privoščit nekaj pregrešno sladkega! user posted image user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?