|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
11.2.2012 16:15:13   
Smrketa1
Abrakadabra hvala za čestitke user posted image . Ja sej men se tudi zdi da je cist prehitro, ampak G že verjetno ve kako pa kaj. Če kaj drugega ne se bo vsaj videlo a gre za izvenmaterično nosečnost. A veste kako je pa kaj s plačilom, a je potrebno prve preglede oziroma ultrazvoke plačati, ali je odvisno od ginekologa do ginekologa?

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 351
11.2.2012 16:22:51   
Abrakadabra
Vse je odvisno od ginekologov, nekje se plača, mislim pa, da po večini se ne.

(odgovor članu Smrketa1)
Neposredna povezava do sporočila: 352
11.2.2012 16:33:05   
Smrketa1
Aha a tako, no dobro, da vem, upam da pri moji za te osnovne preglede ne bo potrebno. Bom se pa vsekakor pozanimala za nadaljnje kako pa kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 353
11.2.2012 20:40:38   
Srčekgirll
user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma, kraj poroda, spol 

user posted image

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2
user posted image ,user posted image , PO,??
2.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
3.10.
darchy82, 29 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
4.10.
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,
??
6.10.
Srčekgill,29 let,3user posted image 2user posted image user posted image , PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0, PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , Celje,
??
10.10.
čiba ,
,2user posted image ,1user posted image ,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0 , PO,??
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
16.10.
princess13,29let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
17.10.
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
turquoise,? let,?user posted image , ? , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
21.10.
22.10.
23.10.
user posted image
24.10.
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
30.10.
31.10
 SKUPAJ NAS JE user posted image :
20

user posted image Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:      

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

10.2.
anckica
14.2
Abrakadabra
16.2.
Smrketa1
17.2
johana
20.2.
čiba
21.2.
darchy82
turquoise
28.2.
GregUr
1.3.
anckica

2.3.
Srčekgirll

soncnica87
Aninchy

5.3.
cebelica
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga
15.3.
KM

NS:

VSE NOVE user posted image , PROSIM DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 354
11.2.2012 20:43:14   
Srčekgirll
Dobrodošle Smrketa in KM, želim tudi vama srečno in lepo nosečnost do konca.
Mene je naročila 2.3. in bom dopolnila 9t, sej bi me en teden prej pa moje G ni. Tko da prvi pregled naročajo vsaj do 9t (tko mi je prejšnji G povedal).

Neposredna povezava do sporočila: 355
11.2.2012 20:43:53   
Srčekgirll
Ne, prve preglede ti ni treba plačat, sam NS, pa 3D (če hočeš ga nardit), drgač je pa od vsakega G odvisno. Naj bi ti pripadali 3je UZ brezplačno, jst sm mela srečo in sm plačala sam NS in 3D.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 11.2.2012 20:46:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 356
11.2.2012 21:35:03   
čiba
Smrketa in KM: dobrodošli in iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 357
11.2.2012 21:48:10   
cebelica81
Živjo souser posted image .

Smrketa1 in KM dobrodošli user posted image user posted image user posted image . Lepih user posted image vama želim.

Načeloma je plačljiva samo NS in 3D - če greš, drugače pa ne. Ampak v nosečnosti ti pripradata samo 2 UZ (prvi in pa potem v 20. tednu morfologija), vse ostalo je dobra volja G. Jaz s tem 1. nisem imela problemov, ker mi ga je naredil na vsakem pregledu, kolegica si je pa še dva doplačala, ker jo je skrbelo. Poznam pa tudi primer, ko je G rekla nosečki (svakinji) da je ultrazvok plačljiv, ampak bi ga ona naredila, da se prepričajo če je vse ok, vendar naj se odloči kakor hoče. Halo!!! Če sumiš, da nekaj ni ok boš pa res naredil še dodatni UZ brezplačno, a ne? Torej, vse je odvisno od G in njihove dobre volje.

KM, meni se ne zdi tako pozno. Takrat boš verjetno nekje v 9. tednu ali kako. Jaz sem naročena v začetku 10. Tudi v prvo je bilo tako nekako, ampak sem vseeno imela že dva pregleda prej (7. in 9. teden), ker sem krvavela. No, upam da bo tokrat prvi v 10. in bo do takrat vse BP.

mmojka, prav nič stara nisi...jaz ti kar hitro sledim user posted image , pa se tudi ne počutim nič kaj staro. Sicer pa planiramo, da to ni zadnji user posted image , tako da bom čez kakšno leto spet na tem, če bo vse po sreči.

Mene še vedno morijo te slabosti. Tudi kava mi ne paše več, pa sem kava manijak. Naj čim prej minejo še ti 3. tedni in potem povem v službi da me ne bodo čudno gledali, ko ne bom pila kave. user posted image Itak bodo takoj ugotovili - samo da rečem, da jaz pa ne bi kave user posted image . Ah, pa saj bo. Še par tednov in se bodo nehale, potem bom pa že nestrpno pričakovala prve brcike...komaj čakam, ker to je pa res...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
11.2.2012 21:56:06   
čiba
Jooooj, prve brcike, jauser posted image user posted image user posted image user posted image Komaj jih čakamuser posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 359
12.2.2012 8:37:44   
darchy82
Pozdravljeni Smrketa in KM user posted image user posted image
Jst imam pregled konec 8. tedna, tako kot že v prejšnji user posted image in se je vse že lepo videlo, tako da upam da bo zdaj tudi tako, čeprav me kar malo skrbi, ker še vedno nimam kakih posebnih znakov user posted image user posted image
So pa pri moji G tudi vsi pregledi brezplačni, NS pa itak ne dela ona, tako da bom šla drugam.

Smo pa imele včeraj z januarkami 2011 praznovanje rojstnega dne za naše malčke in so se ful zabavali naši najmlajši. Res je bilo fino user posted image
No pa lepo nedeljo vsem.

< Sporočilo je popravil darchy82 -- 12.2.2012 8:38:25 >

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.2.2012 12:03:23   
KM
Pozdravljene!
Jaz nimam še čist nobenih znakov (nobene slabosti in podobno) pa sem že konec 5.tedna sedaj.
Tko da še sedaj sploh ne verjamem da semuser posted image . Razen včeraj me je za minuto ali dvev trebuhu bolelo, ampak čisto malo. A je možno da nimam nobenih znakov še?
Kdaj boste ve povedala bližnjim oz. ste že? Jaz sem zaenkrat samo fantu, po prvem pregledu bom pa še staršem (ima mami čez dobrih 14 dni rojstni dan in ji bom takrat to v čestitki omenilauser posted image ).
Lepo zasneženo nedeljo vam želimuser posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 361
12.2.2012 12:31:42   
cebelica81
KM, sploh ni rečeno, da bi morala imeti kakšne znake. Pri vsaki je drugače. Meni se zdi, da jih imam tokrat zelo hitro, v 1. nosečnosti se jih spomim šele po prvem pregledu nekje v 7. ali 9. tednu, prej pa ne.

Mi smo najbližjim že povedali, ostalim bomo pa po prvem pregledu oziroma ko bodo opazili - kakor komu seveda. Starši ter brati in sestre pa že vedo.

Danes je res idilično zimsko vreme. Prav narahlo naletava sneg, mi smo pa notri na tolpem user posted image

(odgovor članu KM)
Neposredna povezava do sporočila: 362
12.2.2012 12:59:22   
mmojka
Ojla punce!

Abrakadabra, čebelica - saj vem, da nisem stara user posted image samo malo sem se zamislila, ko sem gledala naš seznam, ker zaenkrat sem edina čez 30 pa nisem edina, ki že ima user posted image .
Mi je pa mogoče zdaj malo žal, da se nisem še prej odločila za otroke samo kaj... ne moreš kljubovati usodi. Je že tako prav!

Pozdrav novim nosečkam KM in smrketa user posted image
KM, ti si tam nekje kot jaz. Danes sem dopolnila 5.teden. Nisi napisala, kdaj si imela zadnjo M...samo, če sklepam po tvojem PDP boš na prvem pregledu v 10.tednu. Jaz sem v prvi user posted image tudi imela takrat pregled. Je rekla G, da ni nič prepozno. Le malo nerodno je, ker tako dolgo čakaš na potrditev nosečnosti zaradi naročanja na NS. To imaš čas opraviti do 14. tedna in, če so prepolni tam, kjer hočeš to delat, imaš problem. Drugače pa nič se sekirat zaradi znakov. Jaz sem jih nekaj imela takrat, ko naj bi user posted image ne prišla potem pa nič več. Zdaj, razen bolečih prsi, nimam nič. In tudi prvič tja do 7. tedna nisem čutila nič. Potem pa se je počasi začelo in najhuje je bilo ravno okrog prvega pregleda. No, pa še takrat so se našli dnevi, ko mi nehalo biti slabo kot bi odrezal, potem pa spet.

Smrketa zakaj imaš tako hitro pregled, ne vem. Očitno vsak drugače user posted image Z UZ je pa tako, da ti zavarovalnica plača samo 2. Prvega na prvem pregledu, ko gre za potrditev user posted image in potem drugega okrog 20.tedna - morfologija. Kar je več, je ali dobra volja G ali pa je pač potrebno, ker so kakšne težave. Če si nad 35 pa kot so že punce napisale, ti pripada tudi NS zastonj.

Lalyka upam in navijam, da se vam tale burja hitro pomiri. Glede pristopa tvojega G pa se tudi jaz strinjam, da jim ni treba takih negativnih izjav dajat. Oni bi morali spodbujat nas, da bo ja vse v redu... že tako se same preveč psihiramo. Jaz sem bila v prvi user posted image non-stop nekaj zaskrbljena. Pa ali bo to ok, po ono v redu pa ne vem kaj še... Brez veze! Zdaj sem veliko bolj sproščena. Včasih kar pozabim, da sem user posted image . Itak, če mi pa še nič ni, hehe user posted image

Nič, grem zdaj. Tole vreme me malo depresira. Mali je na pol bolan in nisva bila zunaj že cel vikend, prej sem pa jaz ležala. Če ne bom šla jutri v službo, se mi bo zmešalo user posted image
Do takrat pa user posted image moje, uživajte pa papa user posted image

Aja še en link, kjer si lahko pogledate, kdaj približno bo kakšni pregled pa ostalo...http://www.mama.si/izracuni/datumporoda.swf

Neposredna povezava do sporočila: 363
12.2.2012 13:17:09   
KM
Mmojka: ja tako je, ko bom imela pregled bom v 10.tednu, ker zadnjo M sem imela 8.1.
Jaz sem tudi že stara za prveg otroka (29 let imam oz. aprila jih dopolnem že 30), ampak kaj
češ, tako je kot si ti napisala.

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
12.2.2012 14:51:40   
lelyka
pozdravček..
glede znakov nosečnosti jaz v prvi jih sploh nisem imela..
tako,da sem ugotovila,da sem noseca sele v osmem tednu,ko sem imela rjave izcetke..jaz mislila ok mam bolj blago menstruacijo..:)
no pol pa sem vseeno test delala in bilo veselje..:)
sedaj pa mam ful slabosti..mislim slabo mi skoz ko kaj pojem ..ne bruham..ampak sam tisti neprijeten občutek..
je pa druga nosečnost čist drugačna,vsaj pri meni saj sem full vesela pa ful naudušena..ampak vseeno kr pozabim,da sem noseča,pa tudi ne gledam toliko po netu in revijah o stvareh za dojenčka,kr itak imam vse od male..pa mala tud velikoo časa vzame,če ne bi imela slabosti se sploh ne bi spomnila,da sem noseča:)
se pa moj dragi zelo zaveda,da sem noseča..hehe..vse bi mi on naredil..pa on skoz pusti bom jaz,ti kr počivaj..tko,da moram kak dan prav rečt zdaj pa dost..sem noseča ne bolana:)..ampak včasih prav pase,da grem prej v posteljo pa pol on malo zrihta:)..
nič lepo se imejte..pa čuvajte se..

(odgovor članu Smrketa1)
Neposredna povezava do sporočila: 365
12.2.2012 16:57:16   
princess13
En lep snežni pozdravček tudi od mene! user posted image
Danes mi je takooo slabo, da sem kosilo jedla šele ob treh, pa še to komaj user posted image
KM, midve sva si pa precej podobni. Obe sva imeli zadnjo M 8.1., pa obe sva stari 29 let user posted image Mogoče bova še na isti dan rodili user posted image user posted image user posted image
Jaz sem si vedno želela met prvega otroka pred 30-im letom in želja se mi bo uresničila, saj bom stara 30 komaj konec novembra user posted image
Komaj čakam, da se jutri naročim na pregled. Sej vem, da me bo čakanje ubijalo, ampak vsaj datum bi že rada mela. Upam, da bo še ta mesec.

Lep preostanek nedelje vam želim, pa čim manj slabosti! user posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
12.2.2012 17:14:58   
kris555
Pozdravljene punce,

Tudi jaz sem končno zagledala user posted image . Sem pa malo zadržana, ker me skozi nekaj špika
pa še hudo vnetje imam. Jutri sem naročena pri G, ne zaradi nosečnosti
ampak zaradi vnetja. Mu bom pa omenila, da je test pokazal user posted image .
Že vidim kako me bo nadrl kaj delam in kako sem neučakana...
Z mojim G sva malo na bojni nogi, ampak če rečem da kaj rabim
pa brez težav.
Več povem ko mi uradno potrdi nosečnost, mogoče me da na krvnega.
Ali katera ve za kak čaj ali kremo za ta vnetja?

Lep preostanek dneva.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 367
12.2.2012 17:23:07   
princess13
Kris555, najprej čestitke za user posted image user posted image
Glede vnetja: ko sem ga jaz mela mi je G predpisala na recept kremo Canesten in vaginalne svečke Vagisan. Če maš vnetje ti bo tak G kremice predpisal na recept, da ne boš brezveze plačevala.

Držim pesti za jutrišnji pregled! user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 368
12.2.2012 17:25:40   
GregUr
lep zasnežen pozdravček punčke user posted image madončiš ste klepetulje! ne morem verjet! en dan ne pridem nič pošnofat, evo ga, 3 strani polne user posted image pridne, pridne user posted image
no, dobrodošlica novim, itak, se kar lepo fila tale naš oktober user posted image je bil januar ploden user posted image
pri meni pa nič novega... sestra mi je naložila že 2 krepka paketa cotk, ker ravno prenavlja in je izkoristla gužvo da se znebi "navlake" ki je ne rabi trenutno user posted image ampak mam še vse lepo vakum zapakiran, polet bom začela mal prebirat da vidm kaj mam pa kaj ne, septembra pa prat pa likat za našega user posted image user posted image user posted image user posted image

znakci pr meni so enaki - zize me bolijo cele - ne samo bradavice, pa včeraj mi je blo malo slabo. nič konkretnega, tak čuden filing v trebuhu.

mam pa eno luštno prigodo za delit user posted image naj še kdo reče na mački ne čutijo... moj mi zadne cajte skos hodi tle pod trebuh spat. če sem na boku, mi tolk časa po dekni praska pa mijavka, da se zvalim na hrbet in se mi zlekne čez trebuh... carti kosmati user posted image user posted image po moje čuti res da je neki tam noter. prej nikol ni tega delal. user posted image
joooj, komaj 5t in 5 dni... skos čekiram na netu kaj se trenutno dogaja s plodekom. a niso fascinantni? kva vse se je že razvilo ali pa se razvija prav zdej. ne morš verjet... user posted image user posted image

kaj pa ve, mate kakšne knjige? ktera kero še posebi priporoča? mam namen kej kupit... ne mislim vsake 3 tedne v knjižnico hodit podaljševat, s tem da bi prej morala plačat članarino, za tist keš mam pa že tretjino knjige user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
12.2.2012 17:30:35   
kris555
Princess, hvala za odgovor. Saj vem, jaz sem zelo zelo neučakano bitje.user posted image

Se tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 370
12.2.2012 17:49:33   
Abrakadabra
GregUr naša muca je ista-tudi samo na trebuh, že prej, ko sem bila noseča, mi je stalno na trebuh hodila ležat. Ja, muce izgleda nekaj čutijouser posted image

Jaz sem tudi imela izcedke, no jih imam že skoraj celo nos.,zdaj pa čutim, da se je razvilo v vnetjeuser posted image  Jutri grem po LCA jogurt, da bo za silo, v torek imam pa itak G in ga bom vprašala, kaj mi priporoča.

Neposredna povezava do sporočila: 371
12.2.2012 17:51:02   
Abrakadabra
kris555  dobrodošla med nami!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
12.2.2012 19:22:16   
KM
Čer vsemuser posted image
Ja Princess13 midve smo pa res podobni (enaka starost, isti dan zadnja M in mogoče smo tudi isti dan user posted image ). Ampak ti maš srečo da boš pred 30-im rodila, jaz pa žal ne ker mam aprila že 30user posted image . Pa saj ni važno, glavno da nama je letos ratalo in da bo vse ok.

Lep večer vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
12.2.2012 19:25:50   
cebelica81
kris555 čestitke user posted image user posted image user posted image . Lepo in mirno nosečnost ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 374
13.2.2012 8:18:18   
Anonimen
Lepo sneženo jutro punce! user posted image
Dobrodošle vse nove nosečke, upam da boste imele lepo nosečnost!!!

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?