|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
13.2.2012 10:16:18   
GregUr
dobro jutro vedno pozabim napisat:

recept za odlično vitaminsko bombo

1 olupljeno jabolko, 2 kivija, ena skodelica jagod (jaz imam zmrznjene iz hoferja in so user posted image ), sok treh pomaranč

vržeš u mikser ali pa obdelaš s paličnjakom. Količine lahko spreminjaš po okusu, jaz ponavadi dodam še malo 100% jabolčnega soka ali pa pomarančnega, da je bolj tekoče.

odličen smoothie, zdrav, 100% user posted image mam pa to al za en obrok - npr. zajtrk, ali pa za "cuker dvigvat" čez dan user posted image user posted image uglavnem, odličen je user posted image user posted image

lp user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.2.2012 10:23:20   
Anonimen
GregUr, odličen recept. Bi si ga z veseljem vsak dan naredila, samo bi vrgla že navsezgodaj pokonci moja dva zaspanca, ki vstajata in gresta od doma uro in pol za mano user posted image Bom pa za vikend sigurno probala user posted image

Sm pa končno dobila datum: 6.3. Bom pa takrat slabih 9t noseča user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
13.2.2012 10:46:49   
GregUr
dr. Knowitall prejšnji dan si narediš brez problemov, nima bit kaj narobe. al pa čez dan user posted image

drugače pa superca za datum! jeei user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.2.2012 11:15:55   
Srčekgirll
user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma, kraj poroda, spol 

user posted image

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2
user posted image ,user posted image , PO,??
2.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
3.10.
darchy82, 29 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
4.10.
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,
??
6.10.
Srčekgill,29 let,3user posted image 2user posted image user posted image , PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0, PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , Celje,
??
10.10.
čiba ,
,2user posted image ,1user posted image ,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0 , PO,??
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
16.10.
princess13,29let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
17.10.
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
turquoise,? let,?user posted image , ? , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
21.10.
22.10.
23.10.
user posted image
24.10.
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
30.10.
31.10
 SKUPAJ NAS JE user posted image :
20

user posted image Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:      

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

10.2.
anckica
14.2
Abrakadabra
16.2.
Smrketa1
17.2
johana
20.2.
čiba
21.2.
darchy82
turquoise
28.2.
GregUr
1.3.
anckica
2.3.
Srčekgirll
soncnica87
Aninchy
5.3.
cebelica
6.3.
dr.Knowitall
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga
15.3.
KM

NS:

VSE NOVE user posted image , PROSIM DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.2.2012 11:20:30   
anckica
Dober dan pupe!

Hvala za vse lepe besede, prav pomagajo zato pa tako rada tuki visim je nekako vse lažje user posted image
Jah eni G so očitno taki, sploh moj ki je tik pred penzijo, bom videla kako bo 1.3., če bo isto grem na nuhalno drugam...
KM, Smrketa1, Kriss555 dobrodošle in čestitam za user posted image !
cebelica81 meni tudi pašejo kumarce, mogoče malenkost več kot včasih user posted image Kar se pa kg tiče se pa res ne sekiraj, sicer ni fino pretiravat, če ne zarad drugega pa zaradi sladkorne, ampak kot si napisala važno da bo user posted image zdrav! Upam da te čimprej minejo te slabosti, pa super da ti ni do kave, to pomeni da ti telo samo zavrača stvari ki niso najbolše za otročka....
Abrakadabra mene je toliko prej naročil zaradi pregrade, da ne bi prišlo do kake IMN in bi bil 8 ali 9 teden že malo pozen za ukrepanje...
aninchy osebno nisem pričakovala da bom kaj drugega vidla kot vrečko, mal upanja mi je sicer gregur dala ko je že vidla pikico, ampak nič zato, bolj me je presentil odnos G user posted image
Drugače imam pa jst tudi probleme s spanjem user posted image ampak ne zaradi lulanja bolj zaradi prsi, ki me bolijo za znoret ko grem iz enega boka na drugega, pa ne vem če je pametno nosit modrčke ponoči user posted image
Upam da se ti vnetje čimprej pozdravi, vem kako je neprijetno, nisem pa vedla da lahko tudi od preveč sladkega nastane, hvala za informacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
darchy82 ne vem zakaj ti je G rekla da počakaš dve leti preden spet zanosiš, imam kar nekaj kolegic ki so rodile z CR in jim je bilo rečeno naj ne zanosijo pred enim letom, tako da nimaš kaj srkrbet user posted image Pa nimaš kaj skrbeti če nimaš znakcev, si pač ena od unih srečk nosečk ki sploh ne vedo da so noseče in jim je vse hudo pršparano user posted image
mmojka NIČ NISI STARA!!!! HALO! Kaj bodo pa tiste rekle ki recimo pri 40 ali čez dobijo prvega otroka user posted image Otroček je prišel takrat ko si se ti in tvoje telo počutila pripravljeno in tako je prav. Upam da bo s sinčkom vse ok, da ne gre naprej, vem kako boli ko so ušeski v igri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lelyka sem slišala da ste kar bogi pri vas z burjo, upam da tole čimprej mine! Je pa tvoja G res malo preveč direktna, sej vemo user posted image kako rizičnih je prvih 12 tednov, zato pa smo živčne in neučakane, ne rabijo nam oni še doatno ta prag nervoze zviševat...
Ampak važno da ti je potem pomagala pri tvoji punčici user posted image
čiba si sploh ne morem predstavljat kakšen občutek je ko pridejo prve brcike....se mi zdi to še tako daleč da sploh ne razmišljam o tem, blagor vam ki ste dale že to skozi in veste kakšen je ta občutek, ga boste zato še hitreje zaznale user posted image Se mi tudi zdi da ste veliko manj nervozne zdaj v teh prvih mesecih kot me ki dajemo to prvič čez...
princess13 boga, da te že zdaj dajejo slabosti, upam da te bojo zato hitro minile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
GregUr ja živalce baje čutijo te stvari, čeprov morm rečt da nisem opazila kakšne spremembe v obnašanju mojega kužija, mogoče bo kaj potem kasneje ko bom morala že rodit in mi bo kakšne znakce dajal user posted image
Odličen obrok, prava vitaminska bomba, me včasih prov skrbi k se tok filam z zelenjavo in sadjem da ne bom dobila vitaminoze user posted image
dr. Knowitall user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled! Zakaj si pa ne spremeniš ime, da se ti ne bo treba nonstop podpisovati user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.2.2012 11:20:48   
cebelica81
Ampak ni ga pa čez slabosti v službi, ko moraš bit zbran, da noben ne sme vedet, da ti je slabo,... user posted image . Komaj čakam, da se današnji dan konča - se je šele začel, pa sem že čisto fertik. Si moram v trgovino po ene krekerje, da jih bom jedla vsakič ko mi bo ratalo slabo. Se mi zdi da me te slabosti veliko bolj dajejo kot v 1. user posted image . No, vdaj bruham ne user posted image

dr. Knowitall user posted image user posted image user posted image za datum. Pregled imaš en dan za mano, samo da bom jaz že slabih 10. tednov noseča.

GregUr, to bom pa zagotovo probala. Sicer kivija ne maram, ampak v smoothiu pa res ni slaba ideja. Ima drugače ogromno vitaminov zato je super.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.2.2012 11:27:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anckica
user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled! Zakaj si pa ne spremeniš ime, da se ti ne bo treba nonstop podpisovati user posted image

Ko povem v službi za mojo nosečnost, se bom tudi tule razkrila s svojim pravim nickom. Me pač nekaj RRjevk tudi osebno že pozna, pa nebi rada da se razve, preden vejo vsi domači in v službi user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu anckica)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
13.2.2012 11:30:29   
princess13
Pozdravček!
No, sem pravkar govorila z G oziroma sestro, ker sem se želela naročiti na pregled. In kakšen butast sistem imajo!! Groza! Rekla mi je, da me pokličejo po 8 tednu nosečnosti, da mi povejo datum.
Mislim halooooo user posted image Zdaj bom pa čakala na ta klic, ko nora user posted image Torej naročena bom šele nekje po 5.3. Kr neki. Kak sem razočarana user posted image

Dr.K, super za datum user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.2.2012 11:38:30   
Abrakadabra
Dan!user posted image

Ste pridno čvekale...user posted image

dr.K. super, da si dobila datumuser posted image user posted image

Jaz imam pa jutri, malo me že stiskauser posted image  

Njam, smoothije imam rada. Sem si zadnjič tudi enega podobnega naredila. Njam. Pa kiwi je dober za prebavo. Samo zadnjič ga v trgovini nisem dobilauser posted image  Jem pa ful pomaranče, jabolka in banane. Pa zadnjič mi je ful grozdje zadišal, ampak ga nisem imela doma, sicer pa zdaj vprašanje, kakšen je, ker ni sezona zanj...

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 384
13.2.2012 11:41:31   
anckica
Dr. Knowitall ahaaa, ja sej če bi jst poznala tukaj kakšne punce bi bila tudi anonimna user posted image

Princess13 to imajo pa res beden sistem, upam da te potem ko te pokličejo že čez par dni naročijo....

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 385
13.2.2012 11:44:45   
princess13
Ja Anckica, mislim da maš prav. Ko pokličejo, po moje naročijo pol v tistem tednu. Zdaj se pa nimam nič za veselit, samo čakam lahko na ta klic user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 386
13.2.2012 11:51:08   
mamica^2
lahko se veseliš klica :)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 387
13.2.2012 11:58:02   
darchy82
princess13 tole je pa res bedno user posted image . Jst bi na tvojem mestu čez nekaj časa še enkrat poklicala, da recimo oni ne pozabijo. Če si pa hud firbec pa pojdi samoplačniško na UZ. No, vsaj tako bi jaz naredila.

Se pa pri meni tud počasi slabosti začenjajo user posted image . Sicer še ni prav zelo hudo, mi je pa malo slabo ko sem lačna in to je skoraj ves čas user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 388
13.2.2012 12:04:26   
Anonimen
Jao punce, HB da sem danes sama v pisarni, ker se mi non-stop spahuje pa slabo mi je. Če bi se morala še pogovarjat in skrivat vse to, bi se mi pa zmešalo. Prav res je tako kot je ena rekla, da komaj čakam, da bom lahko v službi povedala, pa da je konec skrivalnic.

dr. Knowitall

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
13.2.2012 12:10:42   
GregUr
anckica glede prsi a si ti resna? user posted image bi rada še ponoč modrc gor mela?? user posted image jst komi čakam da pridem do situacije da si ga odmontiram dol user posted image sem pa mami poslala zdele v lidl po une športne. mogoče bo kej bolš. no, naj te potolažim da tut jst ne morem več spat na trebuhu, ker me tko zizli bolijooo... ne morš verjet.
glede slikice iz UZ - vidla sem pikico, ki pomoje tut ni popolnoma nič drugega kot GV. vsaj za takratnih polnih 5 tednov. G je bila nevtralna. pač jasno mi je povedala že na začetku, da najbrž se ne bo nič videlo, pa se je, kar se mi je zdelo da jo je presenetilo, čeprav mi je vseskozi ponavljala: "jah, tole je. Več ni. jah, nč več se ne vidi. jah, nimamo kej, počakat bo treba, jah, tole...." bla bla bla. in sem se hotla zadret AAA NI DOOOST?!?! ker vem da me je prehmal naročila. no, še 14 dni pa bomo konkretno povečano piko vidli, vsi po spisku user posted image

drugače pa ne skrbi za vitaminozo user posted image user posted image user posted image bi jo mogla že zdavni pol dobit, vsaj jst user posted image

cebelica81 no vidiš, v tej kombinaciji se kivi sploh ne občuti pretirano, razen une pikice črne user posted image boš že zgoltala user posted image user posted image

princess13 user posted image ne bit razočarana. pozabi, pa te bojo presenetli user posted image boš vidla user posted image

abrakadabra jst v lidlu kupujem sadje in majo skor vse skos na zalogi. v soboto sem kupla uno grozdje brez pešk - ej NOOOORO dober. ne skrbi. res je ful okusen. še boljš k uni v sezoni user posted image

dejte mi povedat neki. mene moj dragi skos sprašuje kdaj bo šel lahko z mano na pregled, in mu je bilo zadnjič kar mal smotan k sm tko hitro zvedla kdaj mam datum in si ni moral uredit frej. pa itak sem mu rekla da na prvem pregledu pa res nima kej počet zravn. no in ful se veseli tega, ampak me zanima kakšne so vaše izkušnje - tiste k ste že rodile, kdaj tudi G "dovoli" prisotnost, al ga ne zanima? user posted image

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 390
13.2.2012 12:16:35   
mamica^2
na nuhalni bo lahko zraven, na tem prvem pregledu pa glih vsi G niso za to, da je še partner zraven...tko da odvisno od G.
Vsekakor pa NS in morfologija...drugih UZ pomoje niti ne bo...da bi se ful kaj vidlo. ampak jaz ne vem...samo predvidevam.

princess še malo za tolažbo... dokler imaš vsaj kak simptom kar mirno in veselo pričakuj klic G.
sama imam od četrtka še vedno krvav izcedek večkrat na dan, razen GV se ni videlo nič...mogoče neka lisa znotraj GV(al pa moja domišljija dela svoje)... in zdaj moram čakat do 9.3. na nov pregled, in upat, da se otroček razvija naprej in je vse ok.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 391
13.2.2012 12:30:01   
darchy82
Moj user posted image  je bil zraven samo na morfologiji, ker je bil firbčen glede spola, pa seveda pri porodu, ostalo ga pa nisem s sabo vlačila, ker pregledi itak niso bili nič posebnega, tako da ni nič zamudil.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 392
13.2.2012 12:37:15   
mmojka
Kris555 lepih nadaljnih 8 mesecev ti želim! čestitke!

Cebelica, nič nisem fouš za slabost. Upam, da ti čimprej mine. Do kdaj te je pa v 1. user posted image  dajalo?

Princess, pa kaj to s tem sistemom naročanja! A je to tako težko? Kot da me pa nimamo obveznosti. Ne vem, a imaš službo... samo ni povsod tako, da dva dni prej poveš, da te ne bo, haloo! Še nekje, kjer se spet počutiš kot številka user posted image  Pošiljam ti user posted image

GregUr, partner bo lahko zraven na NS pa morfologiji. Drugje pa sem jaz dobila občutek, da ni zaželen. Je pa verjetno spet odvisno od G pa od tega koliko ima gužve.

mamica, sigurno bo vse v redu. Če te bo pa preveč skrbelo, se pa že prej nariši tam!

No, jaz sem se danes tudi končno podvizala za datum in imam pregled 12.3., ko bom ravno zakorakala v 10. teden. Juhuuuu, takrat bo mali po mojem že skakal tam notri user posted image  Komaj čakam!

Lep dan vsem skupaj. Papa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
13.2.2012 12:38:17   
GregUr
sej jst sem enakega mnenja - pač da nima kaj zraven počet, ampak je tkooo neučakan, da groza. in mam občutek da bo užaljen če mu rečem da grem sama. ampak kaj naj, itak bo res hecno da pridem tja na drugi pregled v 9t in bo z mano ko mama pr zobarju pred 20 leti user posted image user posted image no pa saj držimo pesti da bo ns hitro tu, pa se bo potolažu. user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 394
13.2.2012 12:39:25   
anckica
prnicess13 predlagam ti da si približno zračunaš kdaj boš osmi teden, ampak si zračunaj z - en teden, da ko te pokličejo boš ful presenečena user posted image

gregur ma jst rabim modrc skos ker ko hodim brez nejga me tako booooli, mogoče mi bo ponoči lažje z njem ker bodo na miru in ne bojo poplesavale vsaka na svojo stran user posted image

Moj bo šel zraven na nuhalno...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 395
13.2.2012 12:41:50   
Anonimen
Moj je bil zraven pri NS in pri morfologiji, kaj več pa pri moji G ni v navadi. Bo pa pri tem prvem pregledu šel moj za vsak slučaj z mano in pač počakal v čakalnici, ker sama še ene take vožnje domov, kot sem jo doživela par mesecev nazaj, nebi preživela.

dr. Knowitall

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
13.2.2012 12:45:27   
Anonimen
No jaz se pa ne strinjam s tem, da partner nima tam kaj počet. Ja halooo, saj v naših trebuščkih so tudi njihovi otročki in sigurno si tudi sami želijo čim prej videt svojo pikico, pa slišat srčka in izvedet ali je vse ok. Je pa res, da je vse odvisno od G, ali bo dovolila ali ne.

dr. Knowitall

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
13.2.2012 13:08:45   
GregUr
dr. Knowitall nisem tko misla da nima tam kaj počet. itak vem da ga zanima pa vse, ampak da nima tam kaj počet na običnem pregledu brez UZ in brez takih in drugačnih bolj pomembnih stvareh kot pa je običen pregled pri G. zato pa menim, da tut G ne ustreza da je zraven že takoj pri prvem pregledu. user posted image vse to kar si napisala - da bo vidu svojo pikico, slišu srčka in zvedu ali je vse ok bo pa 14 dni do 3 tedne po prvem-prvem pregledu, ko bo NS. zato mislm da ta pregled ni tok oh in sploh. no seveda je user posted image user posted image

anckica - no moje tko brezglave niso user posted image user posted image bom pa vsekakor mogla začet gledat za "C" košarcami, kar pa že lahko prpelje do tega da bojo rinle vsaka na svoj konc user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 13.2.2012 13:10:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
13.2.2012 13:16:20   
čiba
Živijo souser posted image !

Čestitke kriss555 in dobrodošlauser posted image user posted image Želim ti lepih in prijetnih user posted image .

Jaz sem polno zasedena, zato se ne javim več tako pogosto, ve pa ste tako pridne s čvekanjemuser posted image

gregur: hvala za recept, obožujem sadne vitaminske bombe, sem že napisala, da mi gre sadje v tekoči obliki veliko lažje po grlu kot v običniuser posted image

Mene so zapustili vsi user posted image znaki, še bradavice me ne srbijo več, tako, da sem trenutno malo panična. Na trebuhu spim z lahkoto, edino kar me drži pokonci je to, da se mi zdi, da se mi malo vidi trebuh, ampak še to ne vem ali je od žretja ali od user posted image .

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 399
13.2.2012 13:17:24   
čiba
Pozabila sem napisati: v 1.user posted image je bil moj zraven na nuhalni in morfologiji, na drugih pregledih pa ni imelo smisla, da ni sploh bil zraven, ker me je vedno samo vprašala kako sem in kako se počutim.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?