|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
16.2.2012 21:33:02   
rozi55
SILVA - žal mi je, da si izgubila pikico user posted image Mogoče pa rata zdaj še pred ponovnim špikanjem, hormončki so na višku in ko se bo žalost in bolečina polegla, akcija. Drži se. user posted image
Vivaldi, jaz sem najbolj roza Rozi, tako da ni debate da bi kaj z Marsovci držala. Sem samo izrazila svoj strah in sum, da se nekaj grupirajo in nam kontrirajo.
Vidim, da nas je kar nekaj potencialnih Maričk user posted image kam smo prišle. Pa same fejst babe, bi nas moral skoz prosjačit user posted image Ne vem, če bo HeLenčica preživela s svojo plačo, če se ne bojo k seb spravli, me iskreno skrbi user posted image
No, dans mi bo pa moj baje dal, sem ga zdajle povprašala, tko da adijo user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 976
16.2.2012 21:37:40   
rozi55
Ja Tarinca, pa to je ODL novica user posted image user posted image user posted image Za1x potiho čestitam, v soboto bom pa fejst na glas.

Zdaj pa res grem, imam delo user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 977
17.2.2012 7:31:46   
Vivaldi
Tarinca, čestitam!user posted image
Naj bo že hitro sobota, da potrdiš črtico!user posted image user posted image user posted image Saj veš, tudi pri prejšnjih nosečkah je bilo tako - najprej so videle čisto šibko črtico, pa se še nismo smele veselit preveč na glas, potem smo pa vsak dan bolj naglas tulile.user posted image

Pa naredi v soboto digitalni CB, izkušene mačke tukaj gor pravijo, da je to za živce najboljše, ker se ti ni treba ubadat z debelino in širino in pojavnostjo črtic.
Sobota je že juuuuuutriiiiiiiii!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 978
17.2.2012 7:40:00   
GreTEJ
Jutro

Tarinca, čestitam user posted image user posted image Jutri se bomo pa veselili bolj na glas user posted image

Moje M še vedno ni user posted image Ma, res mi še nikoli v življenju ni zamujala brez razloga. Raje je bila kakšen dan prej. Tudi jaz jutri zjutraj z jutranjim urinom ponovim test. Bom kar digitalnega kupila. Za zihr.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 979
17.2.2012 7:55:08   
Vivaldi
Rozasta Rozi si te kar predstavljam. Oba zreta v tv in ti naenkrat rečeš: "Amiuš dau dons?" In on reče: "Ok, nej ti bo." In naprej gledata, hm, ne vem, Poglede Slovenije.

Ouuuraaaajt, bejbi! user posted image

In, samo toliko, da ne pozabimo, kako gre življenje in kje smo:

Saj veste, kako je tik prid zoro:
temačno, depresivno, zdi se ti, da noči ne bo nikdar konec ... In vendar sledi nekaj najlepšega na svetu!

NOČ JE NAJTEMNEJŠA, TIK PREDEN SE ZDANI.

http://alectosophelia.typepad.com/.a/6a00d83452cd1869e20133f35b8053970b-pi

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 980
17.2.2012 8:02:58   
oreh
silva, ne morem verjet! Kakor so že punce napisale, upam, da se bomo lahko s tabo kljub vsemu kmalu veselile. 3 meseci pa tudi dokaj hitro minejo. Vsaj veš, da lahko zanosiš s pomočjo, naslednjič pa bodo porihtali, da se bo plodek tudi obdržal in rasel in rasel.
drži se!

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 981
17.2.2012 8:04:33   
Katte
Tarinca, čestitam! Sigurno je to to user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 982
17.2.2012 8:15:03   
oreh
user posted image user posted image user posted image user posted image joj, ej ste pa face. se vidi, da vedno, ko katera načne šimfanje dedcev, se pošiljanje postov kar ne ustavi!

Morda bi lahko katera sčasoma omenila tudi kakšen nosečniški znak ali željo po predčasnem delanju testov... tko sam mal by the way, čist izven konteksta, ker smo že glih na RR. user posted image

Dejmo, dejmo tarinca in gretej, nalulajta, res je že dolgo od zadnjega pluska.

vivaldi se globoko opravičujem, ker mi računanje dnevov od nedelje do srede ni šlo najbolje! res, da dnevnika nisem gledala že 100 let, domnevam pa, da je v politiki tako. A v našem društvu ne- niet, no, ni šans, ali ne vidiš, da smo drugačne od večine. vsaka na dveh nogah, razen nas 10 tukaj gor, je noseča, zato so tudi pravila društva drugačna, od pravil večine komisij, skupin, strank... kar si boš skuhala to boš papcala.

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 983
17.2.2012 8:35:32   
oreh
Prosim za naslednje odgovore od punc, ki so že imele laparo:
- koliko časa ste v lj čakale, ko ste se naročile
- koliko časa niste smele imeti SO oz. se truditi zanositi
- koliko časa so vam potem dali, da poizkušate, do naslednjega koraka
- in najslajše, kolko bolniške pripada, hvala.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.2.2012 8:49:52   
Vivaldi
Pa res, oreh, ko smo ravno pri znakih in testih, a si že naredila kakšnega? Sej veš, še preden ti dragi pobere vse beliče...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 985
17.2.2012 8:51:41   
Katte
oreh, za LJ ti ne morem odgovoriti, ker sem imela laparo v NM. Prišla sem pa na vrsto takoj. Me je naročila moja G na dan, ko je bila ona dežurna in je sama naredila.
SO se na splošno odsvetuje dva tedna po takšnih posegih na rodilih. Midva sva prvič že po enem tednu. Za zanositev mi je rekla moja G, da naj bi spet delala na tem v naslednjem ciklusu, torej po prvi M (jaz sem imela O točno dva tedna po operaciji, tako da sva tako za rezervo vseeno poskusila).
Po 1 mesecu sem imela kontrolo, G pa mi je dala še pol leta poskušanja.
Bolniške ti pa pripada dva tedna, torej tam nekje 10 delovnih dni.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 986
17.2.2012 8:53:29   
LittleSun
SILVA user posted image user posted image ne najdem besed, toda ti si močna punca, polna pozitivne energije in v sebi veš, da boš zmogla in kmalu dočakala pikico v rokah user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 987
17.2.2012 9:00:23   
multipraktik
Ja bom pa jst napisala, včeraj sem se založila s testi, danes zjutraj sem ga delala pa še ničuser posted image ...ampak še mam fore do četrtka uuuf...sam si resss želim da rata. Kakšnih posebnih user posted image znakov nimam, razen da me (.)(.) bolijo na dotik, pa tu in tam špikne v jajčniku. Zdej me pa res matra, ker mam res dobr feeling da  bi mogle bit user posted image ta mesec..... Jutri je pa še pustuser posted image ...in to pomeni da se meni rado mal odpelje in grem žurat in mam drug dan mačka itd....no in zdej pač res nočm it, da nebi kej pokvarla tam doli zarad alkohola-ja sem ena tistih ki mora pivo spit če gre ven-.user posted image ..eno res ne škodi sam pretiravanje pa najbrž ni dobro...moram še razmislit..

drugače pa:
Tarnica: bravooo user posted image user posted image user posted image Tarnica, zihr je to,to....v soboto boš šele paf, k bo tok močnejša user posted image ...
Silva: tudi meni je zelo žal Silva, ....pravijo da za dežjem user posted image VEDNO posije sonce...lahko te sam tolažimo...gremo skupaj v nove boje s pozitivnimi misli!!!
GreTEJ:...uf držim pesti, to je šele grozno, ko zamuja pa ni user posted image , sam jst pravim da boš jutri zagledala ++...ampak,res potrpi,. A maš kake druge  user posted image znake?...

Oreh:Pohvale za odlično motivacijo vsem puncam tu goruser posted image

grem zdej delovnemu petku na proti....user posted image

evo še par user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 988
17.2.2012 9:08:19   
Zewa
Ojla!

Ma ve ste totalne face.. Ne vem kaj si mislijo v službi, ko sedim za računalnikom in se režim...user posted image
Vidim, da imate tudi take probleme z moškimi.. ponavadi so rekli, da nas vedno "glava boli"user posted image No,midva sva že šla v akcijo prejšnji dan, tko da jaz sem se odločila, da ta mesec zanosimuser posted image

Za vas vse pa tudi držim pesti, da vam bodo vaši danes zvečer daliuser posted image

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 989
17.2.2012 9:16:32   
HeLenčica
Opa, obetajo se nam nove nosečke! Tarinca user posted image user posted image user posted image , GreTEJ, čakamo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 990
17.2.2012 9:41:34   
oreh
Multipraktik hvala, jaz pa razširjam to pohvalo, kar na vse punce tukaj.
Katte, hvala za razlago.

Moj mi je pa danes rekel, da bo ravno drug teden, ko imam končno dopust, moral delat cele dneve, ker imajo gužvouser posted image user posted image . No, verjamem, da me boste imele poln kufer, ker bom zato več tu gor visela.

vivaldi, a ti glede pedčasnega testiranja opišem plane A, B, C ali plane od A do G? bistvo vseh planov je seveda, da obdržim denar in predčasno lulam k nora.
Recimo, mu izročim kartice, v zoknih pa skrivam 15 evrov, prosim sosedo, da me zalaga s testi, se pred njim iz zinata polulam, dan prej pa spremenim št. osebnega računa..., mu povem, da sem se spet tako kot miljonkrat prej, zmotila pri računanju in bi naj user posted image prišla že včeraj... sam kaj k pol tut če ga posračkam (beri se polulam), ne morem biti tiho in vem, da bi mu vse zgobcala, za mojega pa vem, da je karakter in naredi kar reče in bi mi res pobral denar.
skratka, lulala bom, pa se naj na glavo postavi! sam ne vem še kdaj!

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 991
17.2.2012 10:41:44   
tarinca
sploh nisem vedela, da obstaja tudi digitalni... :) grem danes še po tega.
Hvala za informacijo!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 992
17.2.2012 11:45:50   
Vivaldi
Oreh, sem vedla, da si po srcu še zmeri naša, čeprov zgleda, da maš trdo lupino... Jedrce bi pa sam lulalo!user posted image user posted image

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 993
17.2.2012 12:43:15   
LittleSun
Babike moje, ko bi vedele v kakem kaosu sem že cel teden, nadomeščam 2, pa še svojega dela ne sfolgam user posted image user posted image se mi bo sfrtajčkalo user posted image user posted image

mutipraktik držim pesti, da so znaki pravi in da bo črtica na testuuser posted image

zewa tako se govoriuser posted image user posted image

oreh ti si facauser posted image user posted image tako kot je vivaldi rekla, trda lupina, znotraj pa mehka sredicauser posted image tudi jaz sem tako s temi testi, menda bi lahko lulala že od O dalje user posted image user posted image in ta dva meseca sem prišparala kar nekaj dinarčkov...po treba v šoping user posted image user posted image

tarnica in gretej stiskam pestke in čakam na novičke user posted image user posted image digitalni je res najboljši, črtice so včasih zelo varljive user posted image user posted image me pa od te silne želje celo vidimo nekaj kar ni...pri digitalem bi pa res rabil veliko domišljije user posted image user posted image

mi se držimo pušenjakovega nasveta in nič ne user posted image . 2 tedna je DOOOLGAA doba, nevem če bomo zdržali user posted image user posted image malo še imam krvavega izcedka tu in tam in malo me še špikne, ampak si mislim, da je to normalno. Kaj pa vem user posted image

Včeraj na maškarah je bilo super, koliko lepih maskuser posted image user posted image tamali je pa tud užival, prava faca je bil user posted image user posted image

grem dalje na delo, ker drugač me bodo linčali user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 994
17.2.2012 14:20:55   
rozi55
Ja ja, bil je vesel večer user posted image In Vivaldi, si kar zadela, samo da sva buljila vsak v svoj računalnik user posted image Potem, ko je odgovoril, da lahko, sem bila še tko predrzna, da sem vprašala, a to pomeni takoj ali lahko še nadaljevanko, ki sem si jo glih naštimala, pogledam user posted image Tolk o romantiki.
Jaz sicer mislim, da sva O zamudila, ampak je pa v bistvu vedno uspelo, ko sva najmanj. Ko sva bila mladoporočenca in je bila akcija non stop, sem skoraj okoli padla, ko je prišla user posted image , tako da še so šanse user posted image Saj sem rekla tudi če ne bi nikoli, bi se mi zdelo da bi pa lahko bila user posted image user posted image Oreh, komaj čakam, da se mi pojavi kak znak ... kakršnkoli, da bom lahko javila user posted image Pa saj veš da lahko pošlješ TRR ali pa naslov, pa ti bomo poslale €, testke al karkoli boš rabila user posted image
Tarinca, GreTEJ, navijam navijam navijam
Ooo, jaz sem pa prejle štimala tamale cotike za prijateljico in sem se čisto stopila. Sploh ne moreš verjeti, da je bil kdaj tako majhen, čeprav verjemite, da ne boste mislile tako, ko boste rojevale user posted image Zdaj pa šibam po velikana v vrtec, pa greva račke krmit.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 995
17.2.2012 15:15:19   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: multipraktik

GreTEJ:...uf držim pesti, to je šele grozno, ko zamuja pa ni user posted image , sam jst pravim da boš jutri zagledala ++...ampak,res potrpi,. A maš kake druge  user posted image znake?...

Hvala za pestke vsem. Kupila sem ga že, lepo na toplem počiva v torbici. Če me ne bodo prstki prej zasrbeli, ga bom naredila jutri zjutraj. S prvim urinom. Da bo ziher. Sicer nimam nobenih znakov. Moj mož pravi, da imam večje joške kot ponavadi. Ne vem ali naj to vzamem kot kompliment user posted image

Konec težkega delovnega dne - grem dam.

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 996
17.2.2012 15:23:32   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Prosim za naslednje odgovore od punc, ki so že imele laparo:
- koliko časa ste v lj čakale, ko ste se naročile
- koliko časa niste smele imeti SO oz. se truditi zanositi
- koliko časa so vam potem dali, da poizkušate, do naslednjega koraka
- in najslajše, kolko bolniške pripada, hvala.

Jst ti lahka direkt še dokaj sveže info. dam za lublano...Torej novembra 2010 bla na UZ-ju,odkrili cisto na D jajčniku,po pregledu sem šla v sosednji prostor,kjer sem še isti dan dobila evidenčno številko za laparo.Naročli so mi da pokličem po novem letu prvi dan M (to se je vse dogajal v stari porodnišnici).
5.januarja 2011 dobim M kličem taj in dobim datum 27.januar 2011,torej sem na vrsto čakala sam od 5-27.1.2011.Operirana bla 28.1. in 29.1. že šla domov.Za SO niso nič naročli posebej,midva sva prvič 10 dni po operaciji.Dala mi je moja operaterka načeloma pol leta (sem pa brala dr.Ribičevo,ki je strokovnjak za endometriozo,kar sem tudi sama mela,da 60% žensk zanosi v roku 2 let po laparo.).Bolniško so mi dali 12 dni,čeprov sem jst študentka in sem si lahko privoščla daljši oddih.Toliko še od mene!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 17.2.2012 15:24:04 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 997
17.2.2012 15:58:16   
Žabica86
Hej punce !!!

Sporočam, da je včeraj prišla user posted image ! Ne vem ali naj rečem hvala bogu ali ooooojeeeeej ?!

Gremo v nove boje naprej !!! Še vedno navijam in vas berem, čeprav se seim v marec  !

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse !!!

1 + 1 = 3

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 998
17.2.2012 17:04:17   
ninej
Tarinca,Gretej,Multipraktik-vi boste naše nove nosečke,držiiiim pesti za vas,sej je tko več upanja zame,ker je tud jst še nisem dobila,lulala pa bom v drugo soboto.In,a mate kake znake ,da ste user posted image ????me ful zanima,ker pr meni ni nč posebnega,sam mal večje prsi pa malček slabosti in omotica.....verjetno je sam psiha....
Žabica86-ne vem al naj ti rečem ,da mi je žal da si user posted image dobila,al pa da bodi vesela,ker greš lahko čimprej v nov krog in sem prepričana,da takrat pa sigurno bosta user posted image .pa ne bit preveč žalostna,no......
Jst tud pravim,al naj se ulije al pa naj pokažeuser posted image ....ziher bom šele v soboto,do takrat pa mi držte pesti.....user posted image

Jutrii je vikend in zame delovna sobota,potem pa gremo na pusta,malo vinčka malo krofov,pa bo sobota naokoli......
No,upamda se jutri za pustno soboto končno konča zatišje z user posted image in se bodo prilulali sami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Babe,mejte se!Papa

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 999
17.2.2012 17:07:56   
tarinca
No mene pa so zasrbeli prsti in sedaj mi je tako žal, ker je pokazal minus. Madonca sej lahk še bankrotiraš ob tako dragih testih. Bolš da greš takoj na krvnega. Te pride ceneje pa še 100%

Žabica86 pošiljam ti user posted image user posted image user posted image koliko dni ti pa je zamujala? Ali ti dostikrat zamuja? Hvala za odgovor.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?