|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
5.2.2012 13:07:28   
Vivaldi
Princes13 dobra si, da ne greš delat že kar en dan prej user posted image Držim pesti, da se ne prikaže... Lahko, da so to res že user posted image znaki!

Anonimna najbolje, da greš res kar h G...

Zewa taka cmera sem tudi jaz, bi me lahko najeli za žalovalko pri pogrebih, pa za solze sreče ob porokah, krstih, rojstvih ...user posted image

Kliki, kako pa je s tabo? Je prišla njena gnada ali že kaj lulaš? user posted image

Uživajte v krasni nedelji, jaz grem kuhat malo bolj pozno nedeljsko kosilo - je bil tudi zajtrk bolj pozen, ker smo se crkljali... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
5.2.2012 13:43:56   
mmojka
Ojla punce! Evo, mali spi pa sem vas prišla malo pogledat.

Najprej res hvala vsem za čestitke. Sem tolk srečna, da še kar ne morem verjet. Če pri prvi user posted image nisem imela zgodnjih znakov, jih zdaj definitivno imam, ker drugače sploh ne bi delala testa tolk prej.

Zdaj se bom verjetno kmalu pridružila oktobrkam, bom pa močno navijala prav za vsako od vas. Vsem tistim, ki pa ste se preselile že v marec pa stiskam pesti za vaš mesec.

Ste pa mi bile v pomoč in podporo.
Helenčica, hvala za vse nasvete. Navijam zate, da se tvoja pot kmalu konča s user posted image . Tudi drugim, ki se že dolgo trudite, bodrite se med sabo, ker tako kot vas razume ena od vas, vas nihče drug.
Vivaldi, pridi še kakšno k oktobrkam ušpičit. Res si faca.
Princess, upam, da spet kmalu zagledaš user posted image in da se tokrat srečno nadaljuje douser posted image
Žabica, ti boš pa kmalu za mano, boš videla. Spomnim se, kako sva skoraj istočasno prišle na ta forum in skupaj trepetale prvi mesec.
Littlesun, pogumna si in to veš!
Zewa, jast sem bila ta mesec tudi jokica in vidiš, kam je to pripeljalo...user posted image
Oreh, navijammmmmm!
dr. Knowitall, tebi pa čestitam. Je fajn občutek a ne?

Itak, da sem katero pozabila, ker bi rabila svinčnik in blokec, da bi si vas vse napisala, ker vas je TAKO VELIKO FAJNIH PUNC... za vse stiskam pesti, da kmalu zagledate user posted image in nič drugega kot to. ROZA MORA BIT, OK!!!

Pozdravčkiuser posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 577
5.2.2012 14:23:56   
Anonimen
Mmojka, hvala! Ja res je fin obcutrk, ceprav se sene upam cisto predat radosti. Bom vseeno pocakala na prvi UZ.

dr. Knowitall

(odgovor članu mmojka)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
5.2.2012 16:55:36   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dobro jutro punce!!!!
Očitno se bo roza januar nadaljeval v februar, ker sem nalulala en veeeeeellliiiiik plusek user posted image Tolk sem srečna!!!!!! user posted image

dr. Knowitall

user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
5.2.2012 16:56:43   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: mmojka

Punce, neki me internet zafrkava... ampak za tole novico se pa moram potrudit! Zagledala seeeeeeeeeeeem! Ja, črtico, plusek, vse sem probala. Že včeraj mi ni dalo miru, ker sem se čudno počutila in sem zvečer delal test, tistega, ki sem ga dobila zraven O testov in pokazala se je user posted image . Jeeeeeeeej. Danes sem delale CB, ki sem ga imela na zalogi in tudi ta je pokazal plusek. Tako, srečka user posted image sem user posted image

Zdaj me prosim lahko date med navijačice, ker bom fuuuuuuuuuuuuul navijala za vas punce, ker ste SUPER!

pozdravčki user posted image

jejjejejjeje jupijej.čestitke in lepih 9 mesecev user posted image user posted image user posted image upam ,da bom jaz tudi zagledala plusek ,saj nisva pričakovali na isti dan user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
5.2.2012 16:56:46   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: S*

jutro!

soncek85 tebi pa iz srca želim, da nalulaš drugi teden en velik, debel +
iiiiiiiiiiiiiii hvala pupa moja ,tudi jaz upam ,da bo plus oz .če priteče tko ne bomo lulai,čakamo.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 581
5.2.2012 18:00:02   
princess13
Vivaldi, verjemi, da me ful matra, ampak moram potrpet, ker imam samo en test doma in ga moram dobro izkoristit. Mislim, da ga bom kar v sredo naredila, ker bi rada, da je dragi doma, ko ga bom delala in v sredo je praznik, tako da bo idealen dan user posted image

mmojka, hvala user posted image tudi jaz upam, da se bo tokrat vse lepo izšlo user posted image

Torej, poročam v sredo zjutraj! user posted image

Še katera lula z mano v sredo? user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 582
5.2.2012 19:30:33   
Žabica86
Hej punce !!!

mmojka kako sem vesela zate !!! user posted image Želim ti čudovito nesečnost in najlepšo razcartano malo štruco !!!!!!!!!!! Upam, da tvoje besede držijo in da sem sedaj jaz na vrsti !!! user posted image Pa pokukaj kaj k nam !!! Konec koncev sma res skoraj skupaj začeli in sma tako rečeno "zaveznici" - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princess13 mislim, da bom to jaz, če me že v torek ne premami !!! In seveda če me user posted image ne prehiti !

Moje stanje je sicer slabo: ker imam krče, tako da se bo vsak čas ulila - a dokler ne priteče bom še tiho upala !!!

user posted image

Kako pa kaj ostale ?

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 583
5.2.2012 21:17:36   
mladika
Tut jst bom lulala v sredo,če tečka u tork ne pride...mam pa filing,da tut ta mesec nsv ničuser posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 584
6.2.2012 7:31:14   
Katte
Kliki, Cvetka*, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

dr. Knowitall in mmojki pa iskrene čestitke. Lepo nosečnost vama želim.

Jaz pričakujem user posted image  v sredo, ampak po mojem bom počakala kak dan več s testkom, če slučajno ne pride. Občutek imam, da bo prišla kot vedno. Drugače pa nobenih posebnih znakcev, samo prsi me bolijo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 585
6.2.2012 8:25:43   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Mislim,d a bo kmalu čas za občni zbor!!! Helenčica, boš delala zapisnik?user posted image

OK, bom pa jaz zapisnikar! user posted image Pa še kako pametno lahko pripomnim, glede na to da sem 1/2 ginekologa user posted image

Vivaldi in Oreh hahahahahahahaaaaaaaa, kaki faci! user posted image Dobre ste, jaz za pesmi nimam daru, kot za vse ostale umetniške zadeve ne user posted image

Princess13, Žabica, Mladika user posted image user posted image user posted image user posted image in Katte user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi kar vse bile nosečke! Navijam za vas.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 586
6.2.2012 8:55:35   
GreTEJ
Dan

Pri nas nič novega, razen da nas je razveselil prvi sneg. Hči je komaj čakala da spet preiskusi smuči. Čez en mesec gre v šolo v naravi in se že močno veseli. Tudi smučanje ji gre odlično.

Na Valentinovo bomo lulali, seveda če nas prej ne bo obiskala user posted image . Znakov ni nobenih, tudi bolečih prsi ne. Edino včeraj me je tako piknili v spodnjem delu trebuha, ko sem vstala, da sem se samo nazaj vsedla. Ne vem kaj naj bi to pomenilo. Sem se že ustrašila. Sem potem kar en čas hodila čisto počasi. user posted image

Princess13, Žabica, Mladika, Katte, sonček85 in vse ostale, navijam za vsako od vas user posted image user posted image user posted image

Vsem pa en lep dan. Ta delovni teden bo bolj kratek user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 587
6.2.2012 9:01:26   
mmojka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

upam ,da bom jaz tudi zagledala plusek ,saj nisva pričakovali na isti dan 

Navijam za jutri!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 588
6.2.2012 9:08:29   
witch
Čestitke novim nosečkam user posted image user posted image user posted image naj bo nosečnost čim lepša.

Za tiste ki še lulate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi se vsem pokazale tiste čarobne črtice.

Moja M se počasi poslavlja. Jutri pa začnem s klomifenom spet. Čeprav je za mano grozen vikend, uapm, da bo teden boljši.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 589
6.2.2012 9:35:28   
oreh
Madonca sem danes pridna, vse imam že zlikano, skuhano, orehi so stolčeni...user posted image

Kakšen teden nas čaka- mladika, sonček, monsy, katte.
Vama čisto verjamem, da si misliš, zakaj bi pa ravno v 145 krogu ratalo, če prej ni, a tudi Prešeren ni vedel, kaj bo še iz njega nastalo..., nemogoče je mogoče! malo povezave nosečniških testov s kulturo, ker ravno enkrat takrat lulate! močno, močno držim pesti!

Vivaldi, sem se zdaj spomnila, da naju je morda pesniško metalo zaradi prihajajočega praznika, ne zaradi romantike, osamljenosti, snega in dolgčasa, da ne omenjam dejstva, da sva verjetno obe en mičken prismuknjeni!!! user posted image

Aja, littlesun, te mislim že par dni vprašat, kako pa kaj cimer, a si še za menjavo?

witch, srečno s klomifenom! mojauser posted image je tudi že odšla, saj ne morem verjet, pa ravno se mi je zdelo, da je prišla, takrat sem se videla, samo še s štrikom okoli vratu, zdaj pa VEM, da bo moj PDP tam enkrat novembra.... in potem svizec zavije čokolado...

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 590
6.2.2012 11:11:09   
Žabica86
Hej punce !

Hvala za spodbujajne in držanje fig !!! Vsem vam, ki čakate na lulanje vračam veliko user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image in ............... fige, fige, fige !!! user posted image

Z mano je pa tako: user posted image še ni ! Včeraj sem imela spet močne krče, tako da sem bila pripravljena na izliv !!! user posted image

Danes pa spet nič krčev ! user posted image Upam, da spet ni eden izmed tistih dolgih ciklov !!!! user posted image Ali naj bo črtica več, ali pa se naj končno ulije, ker to pa je že groza !!!! Tudi prsi so me nehale boleti (samo bradavice še ) , drugače pa nikakršnjih drugih znakov ! user posted image Edino kaj sem opazla je še to da imam zelo močan beli tok , ampak to je spet tako, tako - ponavadi ga imam pred user posted image , tako da ni kakršen znak za nosečnost !!! Mislim vsaj ! user posted image

Kako pa kaj ve ? A že katera lula?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 591
6.2.2012 11:12:28   
Vivaldi
Ajaaaa, zato so mi šli soneti po glavi... Bo že držalo user posted image
Sicer pa, punce, saj veste za tisti slavni citat - to ni 2000 neuspelih poskusov, ampak 2000 korakov do uspeha user posted image

Ah, kje je še konec meseca... Zdaj sem se res namenila pospravit stare zadeve, ker me že preveč k tlom tiščijo. Zjutraj sem tudi jaz sesala, ne vem, kaj je blo to user posted image Sicer bi mi pa prav prišel en naganjačuser posted image user posted image

Dajmo, bejbe, kje so user posted image user posted image user posted image ?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 592
6.2.2012 11:16:14   
Vivaldi
“Many of life’s failures are experienced by people who did not realize how close they were to success when they gave up.”
Thomas Edison

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 593
6.2.2012 11:57:49   
LittleSun
ma ste faceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oreh cimer se je malo poboljšal, tako da sem dala menjavo malo na zmrznitevuser posted image user posted image če me prime ti javimuser posted image user posted image

sem v takem zaostanku z delom pa kar šibam naprej.

pa lep dan pupe moje

stiskam pestke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 594
6.2.2012 13:54:22   
Anonimen
Punce no moja user posted image se je dokončno poslovila tako,da sedaj gremo v nove kroge naprej.Sem pa sedaj gledala z verižico na trebuhu pa stoji na miru pred menstruacijo pa se je premikala tako,da zgleda se je primlo samo je sedaj z menstruacijo se ščistlo.Tako sem tudi za ta zadnjo zvedla da sem noseča še preden sem delala test.Za vse katere boste lulale na palčko pa pošiljamuser posted image user posted image .

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
6.2.2012 14:37:45   
mladika
Katty, sem te že pogrešala...kod se potikašuser posted image Ja jst res upam,da nama uspe zdej nalulat dodatno črtico!!
Anonimna, daj nam malo pojasni tole zadevo z verižico, mogoče nam nav treba pol več po nepotrebnem za teste zapravljat 1 teden pred ne/pričakovano user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 596
6.2.2012 15:06:56   
Katte
mladikica, jutri je tvoj dan, ko user posted image  ne bo. Si že živčna? Jaz počasi ratujem, pa imam zaradi dan kasnejše O dan D en dan za tabo, v sredo. Jaz si kar ne morem predstavljati, da bi bi zagledala pozitiven test. Ampak enkrat bom. Ne verjamem, da tokrat, ampak upam, da kmalu user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 597
6.2.2012 15:44:31   
Anonimen
Mladika tvoj zlat prstan daš na verižico in položiš na trebuh pol počasi zdvigni če kroži je punčka,če niha levo in desno je fantek.To lahko daš tudi na levo roko in vidiš kolko otrok boš imela.

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
6.2.2012 16:25:44   
mladika
Mene že od učiri živčki dajejo...Res bi blo lepo počasi že + zagledatuser posted image
Anonimna,pa je lahk prstan iz belga zlata?-Ker jst iz rumenega zlata nimam nobenga prstanauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
6.2.2012 16:41:01   
Kliki
Evo mene. Ni blo čez vikend nič časa za računalnik pa še dragi ga dosti rabi ko dela tko da jest potem odpadem.
V službi mi pa net nagaja.
Sem na hitro preletela. Ja pri meni se je vlila in skoraj tudi že poslovila. Sva se pa zmenili da jo naslednjih user posted image ne bo.

Vidim da imamo tudi nekaj novih user posted image . ČESTITAM in lepih 9mesecov.
Katera lula naslednja?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......