|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
30.1.2012 16:41:21   
Vivaldi
Evo, punce, pa sem prijadrala med vas. user posted image
Danes je namreš prišla teta Smeta, in po mojih izračunih naj ne bi prišla šele 2. marca!user posted image Ja, marija, kdo bo pa čaku do takrat! user posted image Tako da, lepo prosim, če me fliknete kar na "Dan osmoljenčkov" (29.2.) - če smo že v prestopnem letu, ga dajmo izkoristit, ane? user posted image user posted image user posted image

Punce, držim pesti za vse, ki lulate že te dni!

Anonimna, meni se sliši kot vgnezditvena, ampak do testka nikoli ne veš user posted image

Žabica86, držim pesti, da je tapravo špikanje! Čim prej poročaj! user posted image

Helenčica, tale jajček te že zdaj komandirauser posted image

Little Sun, tudi zate držim pesti, da ti čimprej sporočijo, da je vse ok in lahko naprej user posted image Bosta imela pa čiudovit parket za bejbiko! user posted image Meni se tega še ni uspelo lotiti (finančno user posted image )

GreTEJ
, super valentinovo darilce bo! user posted image

Ker je moja še dolga, nimam pojma, kako se bom zamotila. Še dobro, da sem še včeraj zvečer uničila en testuser posted image user posted image

Orehek, kaj pa ti že iščeš v feb?? Ti si še januarka, le glej!user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 351
30.1.2012 16:44:13   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Žabica in Kliki, kak se bomo zamotle do vikenda? user posted image

Meni se ne bo treba zamotit, ker se je moja že najavla.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak vstajam pa med vami in je ne pričakujem 27.2.

Ne vem kaj naj rečem a sem Razočarana ali žalostna vsega po malem. Me bo dragi zvečer malo pocartal pa bo bolje.

Žabica navijam za tebe.user posted image user posted image user posted image user posted image

GreTEJ žal mi je za tvojo izkušnjo in v prehodnje navijam za tebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 352
30.1.2012 16:44:42   
Vivaldi
Žabica86, boščika si user posted image user posted image user posted image
Mene M še nikoli ni tako bolela kot zdaj - verjetno, ker sem preveč čakala na user posted image
Sem enkrat brala porodno zgodbo od ene, ki je rekla, da je cel čas poroda čakala, da bodo bolečine tako močne, kot so pri user posted image in niti slučajno niso bile take! user posted image Tako da si pomoje odlično pripravljenauser posted image user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 353
30.1.2012 16:47:02   
Vivaldi
Kliki user posted image user posted image Najbolje, da te res tvoj user posted image čim bolj pocarta. Saj vem, da se trapasto sliši, ampak naj te vsaj to malo tolaži, da imaš krajše cikle ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 354
30.1.2012 17:03:13   
Kliki
Ja cikel imam na 28 dni kdaj kak dan prej pride ali ap kasneje več kot 32 dni pa ni bilo nikoli.

Ma bo že.
Tudi jast mam ful boleče M in pa O tudi čutim.
Kar se pa poroda tiče je pa moja kolegica rekla da je tudi lažje une krče prežvela kot pa M. Se mi pa zdi da me dones man zvija kot ponavadi mogoče pa res tale plahtica deluje.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 355
30.1.2012 17:09:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene a me sprejmete med vas.user posted image ne pričakujem tam nekje 6.2 in upam ,da jo tudi ne bo.Z user posted image sva bla ta mesec kar pridna.In upam,da sva ujela ovulacijo.Me pa nekaj zanima učeraj pouser posted image mi je priteklo malo krvi a sedaj ni več nobenega sledu.Kaj je možno,da je bila ugnezditvena krvavitev.Kaj vi mislite?Lp pa se tipkamo še kaj.Držim pesti za vse,da se pokažejouser posted image .

to bo pozitiven test user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.1.2012 18:12:36   
Anonimen
Punce hvala zasprejem.Sonček85 iz tvojih ust v božja ušesa.upam,da res ne pride tista grozna tetauser posted image .In je bila tista krvavitev res ugnezditvena.Ker je res bilo malo krvi.Samo  pa ne vem zakaj pouser posted image saj se mi ni to še zgodilo.No bomo vidli okoli 3-6.2 pa bomo vidli.Če ne bomo šli v nove boje naprej.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
30.1.2012 18:56:40   
Kliki
anonimka navijam da je to  to.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
30.1.2012 19:25:29   
Anonimen
O hvala čeprav je bilo sedaj spet malo krvi.Ja bomo vidli kaj bo še vedno je upanje.user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
30.1.2012 19:25:33   
štrumfek
Živjo
Evo mene. Zadnje čase se komaj kaj spravim za računalnik....
Drugače pa vse po starem, pridno user posted image Dnevi O so mimo tako, da čakamo...
Še par dni pa bodo že prvi testki na vrsti user posted image
Jaz sem pa tako čudno utrujena... samo spaaaalaaa bi... (kar pa ob 2,5 letnici ni mogoče) sploh nevem kaj mi je, najbrž bom zbolela...
Grem, ker se sliši iz sobice: mamii plidii k meniii user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 360
30.1.2012 19:28:59   
Kliki
Štrumfek potem pa le upam da nalulaš user posted image .

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 361
30.1.2012 20:29:29   
oreh
kako bi lahko človek kaj drugega pričakoval kot selitev v drug mesec. moja zvesta frendica in njeni krči me bodo spremljali seveda tudi ta mesec. prosim na seznam za 26.2. Hvala!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 362
30.1.2012 22:20:10   
Vivaldi
oreh user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse, ki kmalu lulateuser posted image Helenčica, boš kar med prvimi, ane?? user posted image user posted image user posted image A te že kaj matra? user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 363
31.1.2012 7:42:16   
LittleSun
Dobro jutro pupe.

Jaz sem spet tako žalostna, me je zjutraj prijelo in bi kar jokala in jokala pa sploh ne najdem pravega vzroka, jih je preveč in zgleda se je spet vse vsulo. Ah bo že, sem rekla da ne bom jamrala več.

GreTEJ žal mi je zapikico user posted image user posted image eno veliko pikapoko zate...valentinček bo prinesel novo srečo!!

Vivaldi naj bo 29.2 tvoj srečni dan. Za parket pa.....mi smo imeli poplavo in moramo, sva kupila novo stanovanje, tako da je vse skupaj še toliko težje. Pred slabima 2 letoma sva se vselila in sedaj spet to seljenje...ni nič kaj prijetno. Če bi bil star parket bi bila pa vesela poplave, ker krije zavarovalnica.

Kliki user posted image user posted image žal mi je, ampak si še vedno februarska in ni nič zamujeno. Sedaj pa v akcijoooo

ovulacija mene tudi boli ko user posted image ...križ in špikanje, čeprav ne vem več točno je to od O, ker se mi zadnje čase tudi vmes pojavi takšna bolečina, je čisto možno da je od ciste ali izrastkov. M pa imam včasih boleče, da mi gre na bruhanje, včasih pa sploh ne vem kdaj je mimo.

nova anonimna držim pesti, da je res vgnezditvena in da bo kmalu plusek

štumfek lepo da nas prideš kaj pokukat..čajček in limona, pa bo...pa kako banano v teh mrzlih dneh, da dobiš energijo za toplotouser posted image user posted image

pa ne no oreh user posted image user posted image kaj te ti testi tako hecajo???? Jaz sem se pa tako veselila zate!! Bo pa februar srečen zate, a prav??

Končno sem vas malo prebrala, sem si danes rekla da si bom vzela čas in pika, ker vas že presneto pogrešam.

Helenčica zate ta mesec posebej stiskam pestke in nekaj v meni mi pravi, da nas zapuščaš ta mesecuser posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 364
31.1.2012 7:59:08   
oreh
na januarski temi se jim kar rola od lulanjauser posted image user posted image user posted image
bom pa tukaj malo smetila s slabo voljo.
Gretej upam, da ne ostaneš predolgo!
LS jaz tudi imam na sumu Helenčico, naj že enkrat spoka kufre in gre, tako ona kot njenauser posted image user posted image user posted image
ja, dokler bom tolk neumna, da bom teste delala predčasno, bo tako, ta mesec sem se pomenila s sabo in bi kao naj lulala prav na d danuser posted image

jaz sem pa včeraj komaj zbirala moč, da nisem odnehala od vsega v zvezi z otrokom, spokala kufre in šla za 14 dni k mami. res sem upala, da bo s klomifenom uspelo, zdaj pa na nadaljne preiskave, sploh ne vem točno kakšne, ker zdravnik vedno kaj drugega reče in se vse skupaj še kako zavleče. to čakanje in upanje iz meseca v mesec mi pa čedalje bolj preseda. OH, saj vem, da enkrat bo. sam kaj naj še človek naredi, da bo res.
Sem si rekla, da bi si ta mesec pa res na izi vzela in biuser posted image le ko nama paše, ne striktno na 2 dni v času O. Pa sem rekla, da bi se izpisala iz ringaraje, a mi to res tolko pomeni, da malo poklepetam o tej temi z vami, ker se mi drugače z drugim folkom res ne da več moriti o tem.

ja no, malo se spet smilim sama sebi, pa vem, da bo kmalu bolje.
me pa mamo, da po statistiki prehitimo januarke, prav?

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 365
31.1.2012 8:11:11   
GreTEJ
Dobro jutro

Hvala za dobrodošlico. Upam, da res ne ostanem predolgo tukaj. In ko bom že spokala, upam da grem za vedno. Hvala vsem za objemčke. Je bilo kar hudo. Prvi pregled vse ok, na drugem pa ni bilo več bitja srčka. Ampak grem pogumno naprej, čeprav sem takrat rekla, nikoli več. Ampak želja po otročku je večja.

Ovulacija - tudi jaz jo čutim. Včeraj je bil vrhunec. Bolijo jajčniki, pravzaprav cel spodnji del trebuha. Tisti čas imam tudi močnejše izcedke. Naslednji dan, ko se vse umiri, me pa en dan boli glava. Verjetno od tega ko mine vsa napetost. Tako da danes čakam glavobol. Saj mogoče je že psihičnega izvora.

Oreh, žal mi je da je pritekla.

Navijam za vse, ki v prihodnjih dneh lulate user posted image

Zdaj pa veselo na delo al kako že. Še dobro, da imam veliko dela, da se s čim zamotim.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 366
31.1.2012 8:18:33   
Katte
Oreh, saj se boš prebila čez to. Še kak dan, pa boš spet kot nova. Polna optimizma. Tako gremo iz meseca v mesec, dokler enkrat ne zagledamo user posted image . In bomo. Kar verjemi.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 367
31.1.2012 8:24:08   
anckica
Punce drage, tok so me navdušle januarke, da sem rekla ma dej bom pa jst tut lulala, ker imam testov mali miljon(sem nabavla tiste ovulacijske teste iz ebaya in dobiš zraven še nosečniške teste, tko da možno tudi da niso čisto zanesljivi ker so iz kitajske) in je blo tko kot bi se hotela izrisat res čist rahla črtica, pomoje tko kot pri Gregur z pri first sign, ko rabiš res malo domišlije ali pa jo mogoče imam preveč pa si res samo domišljam, samo tudi če sem zamižala na en uč sem vidla da hoče tm neki bit, sam še ne more, ker je itak čist prezgodi.
Mah možno da ni nič, samo upam da nam odprem naš mesec in potem steče tako kot zdaj v januarju. Punce držte pesti zame in zase, da bomo mele še bolj fenomenalni mesec kot januar

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 368
31.1.2012 8:24:43   
anckica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
31.1.2012 8:29:13   
LittleSun
ankica močno stiskam pestke, da bo čez par dni močna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 370
31.1.2012 8:32:37   
HeLenčica
Jutro punce! Strašno sem vznemirjena (pozitivno) od te nosečniške evforije v januarski temi. Le glejmo, da bomo v februarju tudi tako pridne, prav, punce?

Anonimna - nova, držim pesti da je bila vgnezditev. V ponedeljek je torej dan D?

GreTEJ user posted image user posted image za pikico in user posted image za user posted image na Valentinovo!

Princess, to da ne čutiš O ni slab znak. Bojda jo čuti 10% deklet in bodi vesela, da te ni med njimi user posted image . Je pa hecno, mene O kr fejst boli, pri user posted image pa sem imela do poletja fuuul boleče, tako boleče da nisem mogla stat, zdaj pa me 1. dan samo malo v križu boli, drugega nič. Sumim krvomočnico.

Žabica, močno, močno stiskam pesti da tudi ti nalulaš user posted image zdaj.

LittleSun, drži se! Vidim, da si ti tik pred user posted image . Ali v januarju med O že nista smela user posted image ali obstaja kakšna možnost za dobro novičko?

Kliki, je pa vsaj to pozitivno da je cikel krajši -> manj čakanja.

Sonček85, kako si ti?

štrumfek, sumljiva si!

Oreh, če misliš, da bi se bolje počutila brez RR in da bi ti odjava pomagala pri tem, da malo odklopiš, potem moraš to vsekakor storiti. Ampak jaz bi te ful pogrešala, ker me vsak dan nasmejiš! user posted image

opa, opa, Anckica! Daj bog, da si ti 1. februarska nosečka!

Hvala za podporo, oreh, Vivaldi in LittleSun! Se me hočete ve malo znebiti, kaj? user posted image user posted image user posted image Sej se zavedam da ful preveč tu gor visim user posted image , ampak jaz pa mislim da se me ne boste rešile še tako hitro. Nič ne kaže na to da ne bo prišla. user posted image
user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 371
31.1.2012 8:39:19   
HeLenčica

user posted image        

user posted image

PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS)

4.2.
HeLenčica (2.kroguser posted image )
kliki

6.2.
S* (5. krog)
Princess13 (2. krog)
Anonimna

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka
mladika

8.2.
Anckica (1. krog)
monsy (3. krog)
Katte (21. krog)

9.2.

Zewa(3. krog)

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog)
štrumfek (1. krog)
pupa83 (1. krog)

12.2.
ninej

13.2.
tarinca

13.2.
GreTEJ user posted image

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)

26.2.
oreh

27.2.
Kliki

29.2.
Izabelina
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)
šaci

SKUPAJ NAS JE : 31
NOSEČK :

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost,Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32, Elme, majcy_m, SILVA, rozi55

Zanimive povezave:

Kdaj bo test nosečnosti pozitiven?

Zgodnji znaki nosečnosti

Koren Maca

Krvomočnica

http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx    - Možen  Izračun O dni

www.countdowntopregnancy.com - spremljanje znakov, koledar, tickerčki ipd.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 372
31.1.2012 8:45:16   
štrumfek
Little Sunuser posted image user posted image pridejo taki dnevi, ko ti hoče srce raztrgat..nama je prvič ratalo takoj, tokrat pa kar ne ni ne... (čeprav piše šele 1 krog, brez zaščite user posted image od julija tako, da je v bistvu 7 krog, ampak tule na RR bolj ko ne 1 user posted image .) res  pa je, da sva do zdaj  user posted image samo takrat, ko nama je pasalo in nič preračunano glede na O. Jaz svojih O sploh ne čutim... tudi izcedek ni nič močnejši... tako da.... bova mogla bit kar cel mesec pridna, da jo bova ujelauser posted image .

Oreh user posted image upam, da bo februar naš mesec
Anckica  saj bo, mora bit user posted image

Tako tamala je v vrtcu, jaz bi se mogla spravit kaj zlikat, pa se mi ne da... pa še popoldan v službo... rahlo sem naveličana vsega, bo res morala kakšna porodniška nastopit user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 373
31.1.2012 8:50:20   
oreh
Ja Helenčica, pa veš, da se raje odpovem delanju predčasnih testov kot pa vamuser posted image . pa sej nisem dosti gor. edino dopoldan do ene 11h, pol je pa itak služba in imam tako, da ne morem biti na računalniku. tko, da to so vse izgovori...
sej mi gre že na bolje. sem prav vesela za januarske nosečke, predvsem chungalunga je vlila moči. pa na krvomočnico stavim ta mesec in na to, da se imava zelo rada in fajn, brez ali z otročkom.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 374
31.1.2012 8:54:51   
rozi55
Juhuhu, naš mesec je skoraj že tu! No, saj moram priznati, da me je optimizem malo zapustil, ampak so me teli januarski pluski malo dvignili, tako da imamo da jih prešišamo, a ne user posted image Dec je mal smotan, nisva niti približno na isti valovni dolžini in je tako, kot da bi imela enega bednega cimra, čudne M imam, danes je 5. dan, izcedka malo, je pa še vedno sveža kri in še vedno imam krče, ful delam in sem noro neprespana, še tiste noči, ko sem doma, ga mali začne ob 5h žurat, čez dan pa ne morem nadoknadit. Evo, tole je bilo Jamranje d.o.o., zdaj pa dovolj user posted image Ju3 bo vse drugače, ker bo NAŠ mesec. Krog bo tam 15., 16., ne štejem, bi se mi pa kar fino zdelo, da je zadnji user posted image Pa recimo, da bo 1. letos, če se me kaj prime začetniška sreča user posted image
Jaz imam tudi vsake tolko prebliske, da se moram spokat dol z RR-ja, da mi to bolj nesrečo prinaša kot ne, ampak se vedno premislim, ker nas noben ne šteka tako, kot se me med sabo. Sicer imam eno prijateljico, ki je carica, nima otrok in si jih ne želi, je pa ful empatična in posluša moje litanije o O in testih in zadnjih dnevih pred M in mi je bila totalen suport pri ss, ampak vseen paše dat ven tudi v pisni obliki. Mi žal čas ne dopušča, da bi se več javljala, berem pa redno.
Pupe, bodite pridne!!!

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?