rozi55
|
Juhuhu, naš mesec je skoraj že tu! No, saj moram priznati, da me je optimizem malo zapustil, ampak so me teli januarski pluski malo dvignili, tako da imamo da jih prešišamo, a ne Dec je mal smotan, nisva niti približno na isti valovni dolžini in je tako, kot da bi imela enega bednega cimra, čudne M imam, danes je 5. dan, izcedka malo, je pa še vedno sveža kri in še vedno imam krče, ful delam in sem noro neprespana, še tiste noči, ko sem doma, ga mali začne ob 5h žurat, čez dan pa ne morem nadoknadit. Evo, tole je bilo Jamranje d.o.o., zdaj pa dovolj Ju3 bo vse drugače, ker bo NAŠ mesec. Krog bo tam 15., 16., ne štejem, bi se mi pa kar fino zdelo, da je zadnji Pa recimo, da bo 1. letos, če se me kaj prime začetniška sreča Jaz imam tudi vsake tolko prebliske, da se moram spokat dol z RR-ja, da mi to bolj nesrečo prinaša kot ne, ampak se vedno premislim, ker nas noben ne šteka tako, kot se me med sabo. Sicer imam eno prijateljico, ki je carica, nima otrok in si jih ne želi, je pa ful empatična in posluša moje litanije o O in testih in zadnjih dnevih pred M in mi je bila totalen suport pri ss, ampak vseen paše dat ven tudi v pisni obliki. Mi žal čas ne dopušča, da bi se več javljala, berem pa redno. Pupe, bodite pridne!!!
|