Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 25.1.2012 19:45:24
|
|
|
|
Kliki
|
ninej super da je vse ok upam da boš za vikend že lahko in seveda da na dan D zagledaš . SREČNO
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 8:22:14
|
|
|
|
HeLenčica
|
Ninej za to, da lahko začneta "delati" takoj in da so jajcevodi prehodni. Ni lepšega . Zdaj pa močno stiskam pesti Kim80, baje je samo 1x dovolj, plavalci pa preživijo do 5 dni v tebi, tako da ga raztrgaj preden odide Izabelina
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 9:46:56
|
|
|
|
LittleSun
|
Dan samo da vam pridem povedat, da nisem pozabila na vas...doma rihtamo, v službi je gužva pa ne utegnem. Še malo in pride vaš mesec...močno stiskam pestke da ste/boste pridno pridelale pa lep dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 12:39:06
|
|
|
|
ninej
|
Helenčica- hvala za pestke,upam da nama sedaj res uspe narediti pikico.....upam,da bi tudi ti kmalu ugledala tako željeni ,in seveda vse ostale,ki se trudite že dolgo časa....naj povem,da sva midva aktivna na od avgusta in se mi zdi že to cela večnost.....ne vem kako sem mogla biti tako naivna,da sem mislila ,da ko bova nehala bit zaščitena bo pa kar ratalo,to se mi zdi da je le v filmih mogoče ! V glavnem probala bom,da se ne bom tolk obremenjevala s tem,samo eno je govoriti drugo pa narediti..... Vsem ,ki ste dobile ,ostale,ki čakate nalulajte potem pa smo že me na vrsti,še malo pa bo februar....jej,kako hitro se obračajo tile meseci ko čakamo,da dočakamo .....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 12:52:21
|
|
|
|
HeLenčica
|
Zdravo, LittleSun, naj problemi čimprej rečejo papa! Nič ne čvekate, a ne Kliki? Kje si pa danes? Jaz že komaj čakam da se začne naš mesec, ker bomo razturale s procentom nosečk, tako sem se odločla! Kako je kaj počutje? Jaz sem 9 dni pred , PMSja še na srečo nimam, počutje je vrhunsko, itak pa vsak dan upam da bom pa tokrat mogoče . Kaj pa veš, čudeži se dogajajo. No, če bo pa kot vsak mesec pa tudi prav, itak se mi bo od marca naprej spet na polno dogajalo, pa potovanje spet planiram, skratka, treba uživat dokler še nismo 3. Takrat bomo pa na drugačen način uživali. Mater sem zabluzila. Ampak morem nekaj pisat, če vse samo , jaz sem pa itak v službi pred računalnikom
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 12:59:13
|
|
|
|
Kliki
|
Evo mene je moj doma pa do računalnika ne pridem. Kar se pa znakov tiče je pa vse ful čudn s tem špikanje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 13:03:03
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce ! Še vedno se javljam brez kakih posebnih novic ! pridno ! Veliko vas berem, le za pisat nimam kaj časa ! Vsak dan sem v službi v vtaki norišnici, da me bo pobralo ! Kako pa ve? Komaj že čakam ta februar in test ! Bo kar hitro okoli !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 14:30:35
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabica86 Hej punce ! Še vedno se javljam brez kakih posebnih novic ! pridno ! Veliko vas berem, le za pisat nimam kaj časa ! Vsak dan sem v službi v vtaki norišnici, da me bo pobralo ! Kako pa ve? Komaj že čakam ta februar in test ! Bo kar hitro okoli ! Ja komaj že čakam na dan D. Pa še kar neke popatke po hrani mam pa ne vem a je že PMS al pa sem mogoče . Upam na to drugo pa zebe me tedi skoz.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 14:47:35
|
|
|
|
mladika
|
Da se še jst javim...nimam nobenih posebnih novic...O je mimo,pridni smo bli kokr se je dalo,zdej pa čičat pa čakat.Aja bla sem učiri u Leonišču pri svoji G,da sem videla če je use ok in je.Torej z nama je zdravstveno vse bp,zdaj sem pa na vrsti jst da svojo psiho in možgančke spravim kar se da na off. Toliko za zdaj,grem pisat diplomo...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 14:55:30
|
|
|
|
Kliki
|
mladinka super da je zvama vse OK poj bo pa sigurno ratalo Lepo diplomo napišeš jo zagovarjaš in greš potem rodit pa bo. Germ sedaj malo na sončka da se malo premigam. Lepo bodite pa se beremo jutri.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 15:17:03
|
|
|
|
Katte
|
Še jaz se javljam. O bo jutri enkrat. Čutim jo, potrdil jo je tudi pozitivni O testek včeraj. Sem že mislila, da še ne bo, ker je bil še en dan prej ful negativen test. Potem pa v enem dnevu pozitivno . Tako da ne pričakujem točno na tisti datum, ki ga imam na seznamu (ponavadi en dan prej). Upam, da je ne bo. Še malo, pa se začne naš mesec (kolikokrat sem že to napisala... - upam, da bo tokrat res tudi moj mesec).
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 19:00:08
|
|
|
|
mladika
|
Katte tokrat bo/mora bit naš mesec,mesec ko bomo tudi veteranke zagledale svoje pluske
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 19:17:30
|
|
|
|
Kim80
|
Kliki in HeLenčica - ja, mojega be bo doma ravno v času O. Gre pa za 14 dni, tak, da je bolj malo možnosti, da bi bilo februarja kaj. Sicer bo na začetku plodnih dni kak dan še doma ... poskusit ni greh mladika - no, ti saj veš, da ni fizičnih ovir za . Enkrat že bo. Te vsaj nima kaj skrbeti. ninej - tudi tebi želim veliko sreče zdaj, ko so te "poštimali"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 20:05:01
|
|
|
|
ninej
|
Kim80-hvala za lepe želje,upam da bom do vikenda že boljše ko pričakujem vrhunec moje O,drugače pa drug mesec..... mladika in vse ostale,ki ste dalj časa na tem forumu,vsem držim pesti in upam tud na vaš plusek u februarju-kar pozitivno naprej Jan Plestenjak pravi - To leto bo moje -jst pa da to leto bo naše,za vsako se bo najdla v vsakem mescu leta,glede na to da smo na začetku sm ful pozitivna in optimistična za vse nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 26.1.2012 20:47:39
|
|
|
|
SILVA
|
Punce moje, jaz vas še vedno spremljam in še vedno zelo močno navijam za vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 27.1.2012 8:11:08
|
|
|
|
rozi55
|
Smrk smrk, pa sem dobila obisk Še sreča, da ima februar 29 dni, tako da ga za rep lovim, čeprav bom test lahko šele v marcu delala. Tako da prosim da me date na seznam 29.2.Pa ugotovila sem, da sploh nisem med navijačicami, sramota Še tja z mano. Se grem malo smilit sama sebi, potem pa novim zmagam naproti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 27.1.2012 8:23:37
|
|
|
|
HeLenčica
|
Žabica....tudi jaz komaj čakam februar Pa saj bo to že naslednji teden. Kdaj delaš test? Katte....nisi edina, tudi jaz si spet mislim, da tokrat pa res mogoče bo. Ta mesec me spet "muči" to upanje. Ah, kaj moremo, treba bo še vsaj en teden počakat. Komaj čakam, da doživim to, ko boš ti, Mladika ali katera od starih bork javila, da ji zamuja in je nalulala ! No, Kim, če bo na začetku plodnih dni še doma, je to to Silva...kako kaj postopek, si na špikanju? Držim pesti, da se konča z ! Rozi55
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 27.1.2012 8:31:35
|
|
|
|
LittleSun
|
Dober dan Končno sem našla nekaj časa, da sem vas prebrala. Upam da vam mladika, katte in helenčica ta misel, da je ta mesec pravi prinese močno stiskam peste, seveda tudi za vse ostale Mi smo skoraj že spraznili stanovanje, utrujena sem, da komaj gledam, se pozna tudi na moji delovni vnemi, včeraj nisem imela izbire, sem bila na sestankih, danes me pa čaka delo od dveh dni pa še današnje. MOram vam povedat, da mi prav paše, da imava prepoved delanja na ker sem se po enem letu končno malo odklopila in res ne mislim na to, niti ne vem kateri dan cikla je in koliko je še do M. Paše...priporočam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 27.1.2012 9:37:29
|
|
|
|
SILVA
|
Špikanje mi gre kar dobro od rok, ni nobenega problema, tudi nobenih težav nimam zaenkrat. Danes sicer folikli še niso bili dovolj veliki za stopko, tako, da upam, da bodo do jutridovolj zrasli in da dobim stopko in potem v ponedeljek punkcija.Gre vse zelo hitro, ker imam kratek postopek Littlesun tudi jaz sem končno neobremenjena in samo takrat ko nama paše in prav uživava v tem in tudi jaz sem bolj sproščena, brez štetja dnevov, brez računanja ovulacije itd. Kmalu bo februar in me prav zanima katera bo prva sporočila Vas berem in navijam še naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 27.1.2012 13:41:44
|
|
|
|
Kliki
|
dan punce. Jest se pa danes tako slabo spala da je groza.Potem sem pa mogla it še žarnice na avtu mnjat pa se mi je zdelo ful ful mraz če prav je bilo samo -1. Zdej sem pa kosilo skuhala in pojedla in k vam malo pokukala. Mene pa teli jajčniki dajejo me še vedno ful zvija. Upam da se ne napoveduje . Drugače pa tudi jast za vse navijam da zagledamo vse skupaj veliko + in .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 27.1.2012 14:09:03
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce ! Helenčica - se mi sanja ne kdaj ga bom delala ! Najverjetneje po 5.2 - torej recima nekaj dni za v rezervo 7.2. ( OPTIMISTKA ) Na tabelo sem se dala vpisat mislim da 10.2 - za še večko rezervo ! S testi pa bom tak norela že 2.2. Mislim da bomš me mogla kar spremljat in tolažit ker se mi že meša !!!! Daneš pa za jutri še za ziher ker še vedno nisem čisto sigurna kako gre ta ovulacija in ne delam o testov !!! V glavnem čakanje se je začelo !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 27.1.2012 14:13:43
|
|
|
|
Kliki
|
Žabica86 lepo počakat do 7.2 in bova test delale skupaj a je prov?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 28.1.2012 8:31:32
|
|
|
|
Zewa
|
Ali pa če obe počakata še mene, pa delamo testek 10.2. Sej se hecam No, če bo kaj, ker moj se je včerej nekaj mulav, da mi ni do , da je strašno utrujen.. Pa ravno zdaj ko je O.. samo danes pa ni spasa Ima, da naredi enga ... KAko ste punce? Jaz sem danes spet veselo v službi.. BOm pa naslednji vikend prosta.. komaj čakam...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 28.1.2012 8:36:37
|
|
|
|
HeLenčica
|
Žabica in Kliki, sam res probajta zdržat čim dlje s testekom! Saj vem, lahko je govoriti, pol pa ko si tak nervozna, vsaj pri meni je tako, se pomirim ko test naredim pa je -, ker pol lažje počakam do . Zewa, ne sekiraj se. Pa četudi sta 1 dan izgubila. Je boljše da je pri stvari kot da gre na silo. Da se slončkanje ne robotizira, to pa zna bit kriza. Jaz sem mela spet fuuuul dolgo noč. Nisem mogla spat, vroče mi je blo, 3x sem šla lulat, jao. Komaj čakam da mine ta teden, da dobim in da začnem vnovčevat vse te napotnice ki jih mam in so vezane na .
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 28.1.2012 8:48:24
|
|
|
|
Zewa
|
Helenčica, sej vem da imaš prav, da je bolje da en dan izgubiva, ampak me vseeno malček jezi... Ej, kaj pa če ne dobiš ? To pa bi bilo nekaj a? No, kakorkoli, tudi to da greš končno v postopek je fajn. Nas boš potem vse prehitela...
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?