|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
25.1.2012 19:45:24   
Kliki
ninej super da je vse ok upam da boš za vikend že lahko user posted image in seveda da na dan D zagledaš user posted image . SREČNO

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 301
26.1.2012 8:22:14   
HeLenčica
Ninej user posted image user posted image user posted image za to, da lahko začneta "delati" takoj in da so jajcevodi prehodni. Ni lepšega user posted image . Zdaj pa močno stiskam pesti user posted image

Kim80, baje je samo 1x dovolj, plavalci pa preživijo do 5 dni v tebi, tako da ga raztrgaj preden odide user posted image

Izabelina user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 302
26.1.2012 9:46:56   
LittleSun
Dan

samo da vam pridem povedat, da nisem pozabila na vas...doma rihtamo, v službi je gužva pa ne utegnem.

Še malo in pride vaš mesec...močno stiskam pestke da ste/boste pridno pridelaleuser posted image user posted image user posted image

pa lep dan

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
26.1.2012 12:39:06   
ninej
Helenčica- hvala za pestke,upam da nama sedaj res uspe narediti pikico.....upam,da bi tudi ti kmalu ugledala tako željeni user posted image ,in seveda vse ostale,ki se trudite že dolgo časa....naj povem,da sva midva aktivna na user posted image od avgusta in se mi zdi že to cela večnost.....ne vem kako sem mogla biti tako naivna,da sem mislila ,da ko bova nehala bit zaščitena bo pa kar ratalo,to se mi zdi da je le v filmih mogočeuser posted image !
V glavnem probala bom,da se ne bom tolk obremenjevala s tem,samo eno je govoriti drugo pa narediti.....

Vsem ,ki ste dobile user posted image user posted image ,ostale,ki čakate nalulajte user posted image potem pa smo že me na vrsti,še malo pa bo februar....jej,kako hitro se obračajo tile meseci ko čakamo,da dočakamouser posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 304
26.1.2012 12:52:21   
HeLenčica
Zdravo, LittleSun, naj problemi čimprej rečejo papa!

Nič ne čvekate, a ne Kliki? Kje si pa danes? Jaz že komaj čakam da se začne naš mesec, ker bomo razturale s procentom nosečk, tako sem se odločla!

Kako je kaj počutje? Jaz sem 9 dni pred user posted image , PMSja še na srečo nimam, počutje je vrhunsko, itak pa vsak dan upam da bom pa tokrat mogoče user posted image . Kaj pa veš, čudeži se dogajajo. No, če bo pa user posted image kot vsak mesec pa tudi prav, itak se mi bo od marca naprej spet na polno dogajalo, pa potovanje spet planiram, skratka, treba uživat dokler še nismo 3. Takrat bomo pa na drugačen način uživali. Mater sem zabluzila. Ampak morem nekaj pisat, če vse samo user posted image , jaz sem pa itak v službi pred računalnikom user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 305
26.1.2012 12:59:13   
Kliki
Evo mene je moj doma pa do računalnika ne pridem.
Kar se pa znakov tiče je pa vse ful čudn s tem špikanje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 306
26.1.2012 13:03:03   
Žabica86
Hej punce !

Še vedno se javljam brez kakih posebnih novic ! user posted image pridno ! Veliko vas berem, le za pisat nimam kaj časa ! Vsak dan sem v službi v vtaki norišnici, da me bo pobralo ! user posted image

Kako pa ve? Komaj že čakam ta februar in test ! Bo kar hitro okoli ! user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 307
26.1.2012 14:30:35   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Žabica86

Hej punce !

Še vedno se javljam brez kakih posebnih novic ! user posted image pridno ! Veliko vas berem, le za pisat nimam kaj časa ! Vsak dan sem v službi v vtaki norišnici, da me bo pobralo ! user posted image

Kako pa ve? Komaj že čakam ta februar in test ! Bo kar hitro okoli ! user posted image

Ja komaj že čakam na dan D. Pa  še kar neke popatke po hrani mam pa ne vem a je že PMS al pa sem mogoče user posted image . Upam na to drugo pa zebe me tedi skoz.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 308
26.1.2012 14:47:35   
mladika
Da se še jst javim...nimam nobenih posebnih novic...O je mimo,pridni smo bli kokr se je dalo,zdej pa čičat pa čakat.Aja bla sem učiri u Leonišču pri svoji G,da sem videla če je use ok in je.Torej z nama je zdravstveno vse bp,zdaj sem pa na vrsti jst da svojo psiho in možgančke spravim kar se da na off.
Toliko za zdaj,grem pisat diplomo...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 309
26.1.2012 14:55:30   
Kliki
mladinka super da je zvama vse OK poj bo pa sigurno ratalouser posted image user posted image Lepo diplomo napišeš jo zagovarjaš in greš potem rodit pa bo.user posted image

Germ sedaj malo na sončka da se malo premigam. Lepo bodite pa se beremo jutri.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 310
26.1.2012 15:17:03   
Katte
Še jaz se javljam. O bo jutri enkrat. Čutim jo, potrdil jo je tudi pozitivni O testek včeraj. Sem že mislila, da še ne bo, ker je bil še en dan prej ful negativen test. Potem pa v enem dnevu pozitivno user posted image .
Tako da user posted image  ne pričakujem točno na tisti datum, ki ga imam na seznamu (ponavadi en dan prej). Upam, da je ne bo.

Še malo, pa se začne naš mesec (kolikokrat sem že to napisala... - upam, da bo tokrat res tudi moj mesec).

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 311
26.1.2012 19:00:08   
mladika
Katte tokrat bo/mora bit naš mesec,mesec ko bomo tudi veteranke zagledale svoje pluskeuser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 312
26.1.2012 19:17:30   
Kim80
Kliki in HeLenčica - ja, mojega be bo doma ravno v času O. Gre pa za 14 dni, tak, da je bolj malo možnosti, da bi bilo februarja kaj. Sicer bo na začetku plodnih dni kak dan še doma ... poskusit ni grehuser posted image
mladika - no, ti saj veš, da ni fizičnih ovir za user posted image . Enkrat že bo. Te vsaj nima kaj skrbeti.user posted image
ninej - tudi tebi želim veliko sreče zdaj, ko so te "poštimali"user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 313
26.1.2012 20:05:01   
ninej
Kim80-hvala za lepe želje,upam da bom do vikenda že boljše ko pričakujem vrhunec moje O,drugače pa drug mesec.....user posted image
mladika in vse ostale,ki ste dalj časa na tem forumu,vsem držim pesti in upam tud na vaš plusek u februarju-kar pozitivno naprejuser posted image

Jan Plestenjak pravi - To leto bo moje -jst pa da to leto bo naše,za vsako se bo najdlauser posted image v vsakem mescu leta,glede na to da smo na začetku sm ful pozitivna in optimistična za vse nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 314
26.1.2012 20:47:39   
SILVA
Punce moje, jaz vas še vedno spremljam in še vedno zelo močno navijam za vasuser posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 315
27.1.2012 8:11:08   
rozi55
Smrk smrk, pa sem dobila obisk user posted image Še sreča, da ima februar 29 dni, tako da ga za rep lovim, čeprav bom test lahko šele v marcu delala. Tako da prosim da me date na seznam 29.2.Pa ugotovila sem, da sploh nisem med navijačicami, sramota user posted image Še tja z mano. Se grem malo smilit sama sebi, potem pa novim zmagam naproti.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 316
27.1.2012 8:23:37   
HeLenčica
Žabica....tudi jaz komaj čakam februar user posted image Pa saj bo to že naslednji teden. Kdaj delaš test?

Katte....nisi edina, tudi jaz si spet mislim, da tokrat pa res mogoče bo. Ta mesec me spet "muči" to upanje. Ah, kaj moremo, treba bo še vsaj en teden počakat. Komaj čakam, da doživim to, ko boš ti, Mladika ali katera od starih bork javila, da ji zamuja in je nalulala user posted image !

No, Kim, če bo na začetku plodnih dni še doma, je to to user posted image

Silva...kako kaj postopek, si na špikanju? Držim pesti, da se konča z !user posted image

Rozi55 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 317
27.1.2012 8:31:35   
LittleSun
Dober dan

Končno sem našla nekaj časa, da sem vas prebrala. Upam da vam mladika, katte in helenčica ta misel, da je ta mesec pravi prinese user posted image močno stiskam peste, seveda tudi za vse ostaleuser posted image

Mi smo skoraj že spraznili stanovanje, utrujena sem, da komaj gledam, se pozna tudi na moji delovni vnemi, včeraj nisem imela izbire, sem bila na sestankih, danes me pa čaka delo od dveh dni pa še današnje.

MOram vam povedat, da mi prav paše, da imava prepoved delanja na user posted image ker sem se po enem letu končno malo odklopila in res ne mislim na to, niti ne vem kateri dan cikla je in koliko je še do M. Paše...priporočamuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 318
27.1.2012 9:37:29   
SILVA
Špikanje mi gre kar dobro od rok, ni nobenega problema, tudi nobenih težav nimam zaenkrat.
Danes sicer folikli še niso bili dovolj veliki za stopko, tako, da upam, da bodo do jutridovolj zrasli in da dobim stopko in potem v ponedeljek punkcija.Gre vse zelo hitro, ker imam kratek postopekuser posted image

Littlesun tudi jaz sem končno neobremenjena in user posted image samo takrat ko nama paše in prav uživava v tem in tudi jaz sem bolj sproščena, brez štetja dnevov, brez računanja ovulacije itd.

Kmalu bo februar in me prav zanima katera bo prva sporočilauser posted image

Vas berem in navijam še naprejuser posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 319
27.1.2012 13:41:44   
Kliki
dan punce.

Jest se pa danes tako slabo spala da je groza.Potem sem pa mogla it še žarnice na avtu mnjat pa se mi je zdelo ful ful mraz če prav je bilo samo -1.
Zdej sem pa kosilo skuhala in pojedla in k vam malo pokukala.

Mene pa teli jajčniki dajejo me še vedno ful zvija.
Upam da se ne napovedujeuser posted image .

Drugače pa tudi jast za vse navijam da zagledamo vse skupaj veliko + in user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 320
27.1.2012 14:09:03   
Žabica86
Hej punce !

Helenčica - se mi sanja ne kdaj ga bom delala ! Najverjetneje po 5.2 - torej recima nekaj dni za v rezervo 7.2. ( OPTIMISTKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
Na tabelo sem se dala vpisat mislim da 10.2 - za še večko rezervo ! S testi pa bom tak norela že 2.2. user posted image user posted image user posted image Mislim da bomš me mogla kar spremljat in tolažit ker se mi že meša !!!! Daneš  pa za jutri še za ziher user posted image user posted image user posted image ker še vedno nisem čisto sigurna kako gre ta ovulacija in ne delam o testov !!! V glavnem čakanje se je začelo ! user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 321
27.1.2012 14:13:43   
Kliki
Žabica86 lepo počakat do 7.2 in bova test delale skupaj a je prov?user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.1.2012 8:31:32   
Zewa
Ali pa če obe počakata še mene, pa delamo testek 10.2. user posted image Sej se hecamuser posted image

No, če bo kaj, ker moj se je včerej nekaj mulav, da mi ni do user posted image , da je strašno utrujen.. Pa ravno zdaj ko je O.. samo danes pa ni spasauser posted image Ima, da naredi enga user posted image ... user posted image

KAko ste punce? Jaz sem danes spet veselo v službi.. BOm pa naslednji vikend prosta.. komaj čakam...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 323
28.1.2012 8:36:37   
HeLenčica
Žabica in Kliki, sam res probajta zdržat čim dlje s testekom! Saj vem, lahko je govoriti, pol pa ko si tak nervozna, vsaj pri meni je tako, se pomirim ko test naredim pa je -, ker pol lažje počakam do user posted image . Zewa, ne sekiraj se. Pa četudi sta 1 dan izgubila. Je boljše da je pri stvari kot da gre na silo. Da se slončkanje ne robotizira, to pa zna bit kriza.

Jaz sem mela spet fuuuul dolgo noč. Nisem mogla spat, vroče mi je blo, 3x sem šla lulat, jao. Komaj čakam da mine ta teden, da dobim user posted image in da začnem vnovčevat vse te napotnice ki jih mam in so vezane na user posted image .

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 324
28.1.2012 8:48:24   
Zewa
Helenčica, sej vem da imaš prav, da je bolje da en dan izgubiva, ampak me vseeno malček jezi... Ej, kaj pa če ne dobiš user posted imageuser posted image To pa bi bilo nekaj a? No, kakorkoli, tudi to da greš končno v postopek je fajn. Nas boš potem vse prehitela...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?