|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
11.4.2012 20:48:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Aja...vidim te zgoraj na tej strani. user posted image

Ja, v statusu ti tudi priše: prisoten user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
11.4.2012 20:49:31   
*bubi*
hitro se je končala ta noč user posted image

sicer pa veš, kaj pravijo: pridne punce morajo biti do osmih v postelji.... da so lahko do polnoči doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
11.4.2012 20:50:17   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nič nisem šarala. Kako se pa to skrijeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
11.4.2012 20:52:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Nič nisem šarala. Kako se pa to skrijeuser posted image

Jaz te že od takrat vidim, ko sva bili skupaj vidni...Samo potem je meni shranilo nove nastavitve... Sem pa že pozabila kako...Prečekiraj malo na O portalu ali pa piši RR-jevcem

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
11.4.2012 20:53:03   
petarda

sicer pa veš, kaj pravijo: pridne punce morajo biti do osmih v postelji.... da so lahko do polnoči doma user posted image user posted image user posted image

cc-c.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
11.4.2012 20:54:38   
Paštetka
Hahahaha,...
Ne moreš verjeti. Naša damica je želela spati, Fuser posted image ji je pa nagajal. user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
11.4.2012 20:56:47   
petarda

Hahahaha,...
Ne moreš verjeti. Naša damica je želela spati, Fuser posted image ji je pa nagajal. user posted image user posted image

Po moje je imela domotožje in je bil to samo priročen izgovor. user posted image .... Vsaj naš se vedno tako izgovori, ko mu kaj ne paše...da so tisti drugi krivi, da mu nagajajo...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
11.4.2012 21:02:27   
Paštetka

Hahahaha,...

Po moje je imela domotožje in je bil to samo priročen izgovor. user posted image .... Vsaj naš se vedno tako izgovori, ko mu kaj ne paše...da so tisti drugi krivi, da mu nagajajo...

Dvomim. Rabi mir,ko je v postelji. Sama zaspi.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
11.4.2012 21:04:11   
NinaŠ

cc-c.... user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
11.4.2012 21:10:38   
petarda
Ajde bejbe...mejte se...jaz grem spet delat tisto, kar z Nino počneva raje zvečer, Paštetka in bubi pa raje zjutraj....user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
11.4.2012 21:18:02   
Paštetka
Jaz bom pa jutri zjutraj to naredila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
11.4.2012 21:20:42   
petarda

Prav...sam, da ne boš na suho! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
11.4.2012 21:43:10   
Paštetka

Prav...sam, da ne boš na suho! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
12.4.2012 6:56:08   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Jaz sem pravkar. In če bom predolgo tukaj sedela, bom šla mokra v službo user posted image user posted image user posted image

Ena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsako na brzino.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
12.4.2012 8:42:05   
ada2

Petarda,kakšni mms-siuser posted image
Sem zdaj šla pogledat. Pa res imam med poslanimi user posted image
Strašljivo, se mi zdi. Ker telefona sploh pipnila nisem user posted image . To sem ti poslala septembra pred vstopom naših prvošolčkov v šolo.
A da je zdaj komaj poslal user posted image neverjetno. user posted image  

user posted image  skoraj tako, kot da bi razglednico iz dubaja poslala, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
12.4.2012 8:44:02   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Petarda,kakšni mms-siuser posted image
Sem zdaj šla pogledat. Pa res imam med poslanimi user posted image
Strašljivo, se mi zdi. Ker telefona sploh pipnila nisem user posted image . To sem ti poslala septembra pred vstopom naših prvošolčkov v šolo.
A da je zdaj komaj poslal user posted image neverjetno. user posted image  

user posted image  skoraj tako, kot da bi razglednico iz dubaja poslala, ne?

Muser posted image novembrsko darilo še zdaj ni prišlo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
12.4.2012 8:48:10   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Danes je moja damica pridelala prvo napako v kontrolki user posted image ... pisali so spoznavanje okolja in je med "koristno za zdravje" (nekaj v tem smislu user posted image ) narisala sneg user posted image - sicer po svoje ima, seveda z njeno dodatno razlago user posted image , prav, a odgovor pač ni veljal user posted image . Evo jutri sem že vpisana za govoilne, da slišim kaj ga biksa user posted image user posted image user posted image . Đouk (no ampak na govorilne grem pa res user posted image )

ojoj, jaz se še tako živo spomnim svoje male šolo, ko smo morali za domačo nalogo narisati stvari na črko P in sem se celo popoldne trudila z risanjem pesjaka, potem je pa vzgojiteljica pogledala in pokazala vsem otrokom in rekla: "poglejte otroci, ada pa je narisala hišo. a je hiša na P?" in seveda so vsi rekli, da ni in vzgojiteljica mi je nalogo prečrtala.... jaz pa v jok.....
in še danes se vsakokrat v vrtcu, ko vidim to vzgojiteljico spomnim na to zadevo.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
12.4.2012 8:54:08   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Danes je moja damica pridelala prvo napako v kontrolki user posted image ... pisali so spoznavanje okolja in je med "koristno za zdravje" (nekaj v tem smislu user posted image ) narisala sneg user posted image - sicer po svoje ima, seveda z njeno dodatno razlago user posted image , prav, a odgovor pač ni veljal user posted image . Evo jutri sem že vpisana za govoilne, da slišim kaj ga biksa user posted image user posted image user posted image . Đouk (no ampak na govorilne grem pa res user posted image )

ojoj, jaz se še tako živo spomnim svoje male šolo, ko smo morali za domačo nalogo narisati stvari na črko P in sem se celo popoldne trudila z risanjem pesjaka, potem je pa vzgojiteljica pogledala in pokazala vsem otrokom in rekla: "poglejte otroci, ada pa je narisala hišo. a je hiša na P?" in seveda so vsi rekli, da ni in vzgojiteljica mi je nalogo prečrtala.... jaz pa v jok.....
in še danes se vsakokrat v vrtcu, ko vidim to vzgojiteljico spomnim na to zadevo.

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
12.4.2012 8:58:06   
ada2
drugače pa je bil včeraj spet en tak dan, ko se zamisliš nad življenjem....

po res dolgem času (nazadnje se mi je to zgodilo še predno sem v tretje zanosila) sem naletela na prizor, ki si jih v službi najmanj želimo in sicer na to, da sem našla enega gospoda mrtvega v postelji.... pa še urco nazaj sem bila pri njemu in se z njim pogovarjala, pa spil je kozarec čaja.... potem pa mi je nekaj reklo naj grem pred malico še 1x v tisto sobo in .... eh.... in potem še žalostno, ko nikogar nima, žena mu je umrla, sin lani tudi.... drugih sorodnikov nima.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
12.4.2012 11:02:46   
*bubi*
Ada user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
12.4.2012 20:29:23   
petarda
Ada user posted image

Samo, če dobro pomislim je v bistvu bolje, da nikogar nima, ker ga nima kdo pogrešat. In zdaj je skupaj s tistimi, ki jih je imel rad user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
12.4.2012 20:30:57   
petarda

drugače pa je bil včeraj spet en tak dan, ko se zamisliš nad življenjem....

po res dolgem času (nazadnje se mi je to zgodilo še predno sem v tretje zanosila) sem naletela na prizor, ki si jih v službi najmanj želimo in sicer na to, da sem našla enega gospoda mrtvega v postelji.... pa še urco nazaj sem bila pri njemu in se z njim pogovarjala, pa spil je kozarec čaja.... potem pa mi je nekaj reklo naj grem pred malico še 1x v tisto sobo in .... eh.... in potem še žalostno, ko nikogar nima, žena mu je umrla, sin lani tudi.... drugih sorodnikov nima.....

Ampak to je pa res dolga doba. Sem bila prepričana, da se večkrat srečujete s tem.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
12.4.2012 20:36:37   
NinaŠ
Na govorilnih BP user posted image user posted image user posted image ...no edino Anžetovo branje spet izpostavljeno user posted image ... ja kaj morem. Zdaj sva se z učiteljico dogovorili, da ga kak teden/14 dni pustim čisto pri miru z branjem... menda user posted image včasih pomaga user posted image

No, Tini je pa tisti, kao napačni, odgovor priznala za pravilnega user posted image , današnjo matematiko je pa pisala brez napak user posted image . Je pa učiteljica rekla, da hoče biti Tina vedno popolna na vseh področjih in da ji je ob tem zelo všeč, ker ni prevzetna. Sošolci jo imajo zelo radi, ona je pa tudi vedno pozorna do vseh in jim pripravljena pomagati. Najbolj je smešno, ko učiteljica vpraša kdo bo kaj naredil (npr. šel v tajništvo po to in to) in cel razred zavpije Tina in M (en sošolec), nihče drug se noče javit... glavn očitno Je Tina šefica tudi v šoli ne le doma user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
12.4.2012 20:38:56   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Tina. user posted image  Je veselje hodit na take govorilne ure, ne? user posted image  Petardito je tudi pisal matematiko brez napak user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
12.4.2012 20:44:02   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image  Tina. user posted image  Je veselje hodit na take govorilne ure, ne? user posted image  Petardito je tudi pisal matematiko brez napak user posted image .

user posted image  bubi je tudi pisal ta teden matematiko - brez napak user posted image
Imeli so <, > in seštevanje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.