![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 20:48:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...vidim te zgoraj na tej strani. Ja, v statusu ti tudi priše: prisoten
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 20:49:31
|
|
|
|
*bubi*
|
hitro se je končala ta noč sicer pa veš, kaj pravijo: pridne punce morajo biti do osmih v postelji.... da so lahko do polnoči doma
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 20:50:17
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...vidim te zgoraj na tej strani. Ja, v statusu ti tudi priše: prisoten Nič nisem šarala. Kako se pa to skrije
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 20:52:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...vidim te zgoraj na tej strani. Ja, v statusu ti tudi priše: prisoten Nič nisem šarala. Kako se pa to skrije Jaz te že od takrat vidim, ko sva bili skupaj vidni...Samo potem je meni shranilo nove nastavitve... Sem pa že pozabila kako...Prečekiraj malo na O portalu ali pa piši RR-jevcem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 20:53:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* hitro se je končala ta noč sicer pa veš, kaj pravijo: pridne punce morajo biti do osmih v postelji.... da so lahko do polnoči doma cc-c....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 20:54:38
|
|
|
|
Paštetka
|
Hahahaha,... Ne moreš verjeti. Naša damica je želela spati, F ji je pa nagajal.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 20:56:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Hahahaha,... Ne moreš verjeti. Naša damica je želela spati, F ji je pa nagajal. Po moje je imela domotožje in je bil to samo priročen izgovor. .... Vsaj naš se vedno tako izgovori, ko mu kaj ne paše...da so tisti drugi krivi, da mu nagajajo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 21:02:27
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Hahahaha,... Ne moreš verjeti. Naša damica je želela spati, F ji je pa nagajal. Po moje je imela domotožje in je bil to samo priročen izgovor. .... Vsaj naš se vedno tako izgovori, ko mu kaj ne paše...da so tisti drugi krivi, da mu nagajajo... Dvomim. Rabi mir,ko je v postelji. Sama zaspi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 21:04:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* hitro se je končala ta noč sicer pa veš, kaj pravijo: pridne punce morajo biti do osmih v postelji.... da so lahko do polnoči doma cc-c....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 21:10:38
|
|
|
|
petarda
|
Ajde bejbe...mejte se...jaz grem spet delat tisto, kar z Nino počneva raje zvečer, Paštetka in bubi pa raje zjutraj.... ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 21:18:02
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz bom pa jutri zjutraj to naredila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 21:20:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz bom pa jutri zjutraj to naredila Prav...sam, da ne boš na suho!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.4.2012 21:43:10
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz bom pa jutri zjutraj to naredila Prav...sam, da ne boš na suho!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 6:56:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz bom pa jutri zjutraj to naredila Jaz sem pravkar. In če bom predolgo tukaj sedela, bom šla mokra v službo Ena za vsako na brzino.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 8:42:05
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda,kakšni mms-si Sem zdaj šla pogledat. Pa res imam med poslanimi Strašljivo, se mi zdi. Ker telefona sploh pipnila nisem . To sem ti poslala septembra pred vstopom naših prvošolčkov v šolo. A da je zdaj komaj poslal neverjetno. skoraj tako, kot da bi razglednico iz dubaja poslala, ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 8:44:02
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda,kakšni mms-si Sem zdaj šla pogledat. Pa res imam med poslanimi Strašljivo, se mi zdi. Ker telefona sploh pipnila nisem . To sem ti poslala septembra pred vstopom naših prvošolčkov v šolo. A da je zdaj komaj poslal neverjetno. skoraj tako, kot da bi razglednico iz dubaja poslala, ne? M novembrsko darilo še zdaj ni prišlo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 8:48:10
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Danes je moja damica pridelala prvo napako v kontrolki ... pisali so spoznavanje okolja in je med "koristno za zdravje" (nekaj v tem smislu ) narisala sneg - sicer po svoje ima, seveda z njeno dodatno razlago , prav, a odgovor pač ni veljal . Evo jutri sem že vpisana za govoilne, da slišim kaj ga biksa . Đouk (no ampak na govorilne grem pa res ) ojoj, jaz se še tako živo spomnim svoje male šolo, ko smo morali za domačo nalogo narisati stvari na črko P in sem se celo popoldne trudila z risanjem pesjaka, potem je pa vzgojiteljica pogledala in pokazala vsem otrokom in rekla: "poglejte otroci, ada pa je narisala hišo. a je hiša na P?" in seveda so vsi rekli, da ni in vzgojiteljica mi je nalogo prečrtala.... jaz pa v jok..... in še danes se vsakokrat v vrtcu, ko vidim to vzgojiteljico spomnim na to zadevo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 8:54:08
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Danes je moja damica pridelala prvo napako v kontrolki ... pisali so spoznavanje okolja in je med "koristno za zdravje" (nekaj v tem smislu ) narisala sneg - sicer po svoje ima, seveda z njeno dodatno razlago , prav, a odgovor pač ni veljal . Evo jutri sem že vpisana za govoilne, da slišim kaj ga biksa . Đouk (no ampak na govorilne grem pa res ) ojoj, jaz se še tako živo spomnim svoje male šolo, ko smo morali za domačo nalogo narisati stvari na črko P in sem se celo popoldne trudila z risanjem pesjaka, potem je pa vzgojiteljica pogledala in pokazala vsem otrokom in rekla: "poglejte otroci, ada pa je narisala hišo. a je hiša na P?" in seveda so vsi rekli, da ni in vzgojiteljica mi je nalogo prečrtala.... jaz pa v jok..... in še danes se vsakokrat v vrtcu, ko vidim to vzgojiteljico spomnim na to zadevo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 8:58:06
|
|
|
|
ada2
|
drugače pa je bil včeraj spet en tak dan, ko se zamisliš nad življenjem.... po res dolgem času (nazadnje se mi je to zgodilo še predno sem v tretje zanosila) sem naletela na prizor, ki si jih v službi najmanj želimo in sicer na to, da sem našla enega gospoda mrtvega v postelji.... pa še urco nazaj sem bila pri njemu in se z njim pogovarjala, pa spil je kozarec čaja.... potem pa mi je nekaj reklo naj grem pred malico še 1x v tisto sobo in .... eh.... in potem še žalostno, ko nikogar nima, žena mu je umrla, sin lani tudi.... drugih sorodnikov nima.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 11:02:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 20:29:23
|
|
|
|
petarda
|
Ada Samo, če dobro pomislim je v bistvu bolje, da nikogar nima, ker ga nima kdo pogrešat. In zdaj je skupaj s tistimi, ki jih je imel rad
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 20:30:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 drugače pa je bil včeraj spet en tak dan, ko se zamisliš nad življenjem.... po res dolgem času (nazadnje se mi je to zgodilo še predno sem v tretje zanosila) sem naletela na prizor, ki si jih v službi najmanj želimo in sicer na to, da sem našla enega gospoda mrtvega v postelji.... pa še urco nazaj sem bila pri njemu in se z njim pogovarjala, pa spil je kozarec čaja.... potem pa mi je nekaj reklo naj grem pred malico še 1x v tisto sobo in .... eh.... in potem še žalostno, ko nikogar nima, žena mu je umrla, sin lani tudi.... drugih sorodnikov nima..... Ampak to je pa res dolga doba. Sem bila prepričana, da se večkrat srečujete s tem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 20:36:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Na govorilnih BP ...no edino Anžetovo branje spet izpostavljeno ... ja kaj morem. Zdaj sva se z učiteljico dogovorili, da ga kak teden/14 dni pustim čisto pri miru z branjem... menda včasih pomaga No, Tini je pa tisti, kao napačni, odgovor priznala za pravilnega , današnjo matematiko je pa pisala brez napak . Je pa učiteljica rekla, da hoče biti Tina vedno popolna na vseh področjih in da ji je ob tem zelo všeč, ker ni prevzetna. Sošolci jo imajo zelo radi, ona je pa tudi vedno pozorna do vseh in jim pripravljena pomagati. Najbolj je smešno, ko učiteljica vpraša kdo bo kaj naredil (npr. šel v tajništvo po to in to) in cel razred zavpije Tina in M (en sošolec), nihče drug se noče javit... glavn očitno Je Tina šefica tudi v šoli ne le doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 20:38:56
|
|
|
|
petarda
|
Tina. Je veselje hodit na take govorilne ure, ne? Petardito je tudi pisal matematiko brez napak .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 20:44:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tina. Je veselje hodit na take govorilne ure, ne? Petardito je tudi pisal matematiko brez napak . bubi je tudi pisal ta teden matematiko - brez napak Imeli so <, > in seštevanje
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.