|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
10.4.2012 9:40:36   
Paštetka
ada, še meni prosim odgovori glede Nušine šole in me prosim ne spravljaj v nevolo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.4.2012 9:48:37   
Paštetka
petarda, en zate, da boš vedela, kaj je iPad user posted image

http://www.wimp.com/dadipad/

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.4.2012 11:13:00   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

ada, še meni prosim odgovori glede Nušine šole in me prosim ne spravljaj v nevolo user posted image

kaj naj ti odgovorim?
petarda se je zmotila in je napisala, da ve za nušino šolo, da jo imamo v prizidku, namesto sobo.... to je vseuser posted image
nobenih novosti v zvezi z nušino šolo...... še 2 leti, potem bo pa morala menjatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.4.2012 12:10:54   
Paštetka
user posted image user posted image
jaz sem pa že mislila, da bo NUša imela kakšno šolo doma user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.4.2012 17:48:24   
Paštetka
Kje pa ste vse? user posted image

Da se malo pohvalim... Danes sem prvič pekla žemlje. Mmmmm...kako hrustljave in fine so mi ratale.user posted image user posted image Pol jih je že zmanjkalo. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.4.2012 19:14:06   
petarda
A bi delila recept z nami? user posted image

Tistega filmčka pa niti odpirat ne grem, ker mi ga ziher ne bo povleklo.user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.4.2012 19:21:03   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Tistega filmčka pa niti odpirat ne grem, ker mi ga ziher ne bo povleklo.user posted image

daj probaj.... ker je res user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.4.2012 19:21:50   
*bubi*

Kje pa ste vse? user posted image

jaz sem danes zlenarila cel popoldan user posted image  zdaj pa grem kar spat user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.4.2012 19:28:50   
Paštetka

A bi delila recept z nami? user posted image

Sem ga na kulinariki našla. Jutri vam link pripnem. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
10.4.2012 19:42:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

daj probaj.... ker je res user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne razumem, ker je v nemščini user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
10.4.2012 19:48:00   
Paštetka
Hčerka vpraša, če mu je všeč iPad, ki mu ga je kupila za Rd oz. če ga je že sprobal kaj. user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
10.4.2012 20:17:35   
petarda

Hčerka vpraša, če mu je všeč iPad, ki mu ga je kupila za Rd oz. če ga je že sprobal kaj. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Al je bil hec, da ne razumem user posted image user posted image user posted image user posted image ....saj je vse jasno + naslovni napis je v angleščini + nekaj malega nemščine smo imeli v osnovni + srednji šoli user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
10.4.2012 20:23:01   
Paštetka

user posted image user posted image user posted image user posted image  Al je bil hec, da ne razumem user posted image user posted image user posted image user posted image ....saj je vse jasno + naslovni napis je v angleščini + nekaj malega nemščine smo imeli v osnovni + srednji šoli user posted image

user posted image
Zdaj bi ti še nekaj napisala, pa je grdo in ne bom, ker te imam rada.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
10.4.2012 20:35:51   
petarda

user posted image
Zdaj bi ti še nekaj napisala, pa je grdo in ne bom, ker te imam rada.

Ich liebe dich auch user posted image user posted image user posted image

Drgač pa - tvoje besede...balzam za mojo dušo user posted image ...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
10.4.2012 21:29:58   
ada2

meni pa res ne odpre povezave user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.4.2012 9:57:49   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image  Al je bil hec, da ne razumem user posted image user posted image user posted image user posted image ....

tudi če bi bilo kitajsko, bi razumela... no, edino če tistega jabolčka ne bi prepoznala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
11.4.2012 9:58:54   
*bubi*
aja, dobro jutro, vidim, da še nobena ni kavice kuhala user posted image user posted image user posted image  pa še košček user posted image  za vsako, ki se boji, da bi ji kile kam pobegnile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
11.4.2012 10:14:56   
Paštetka
torte se ne bi branila. user posted image
zdaj razmišljam kakšno bi...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
11.4.2012 10:23:06   
Paštetka
bubi, včeraj sem malo razmišljala o mojih učiteljih v OŠ in SŠ, pa potem faksu. Mi je dal tvoj stavek zadnjič misliti, ko si napisala, da bi prvi dan po počitnicah spraševala.

Moram reči, da ti dam čisto prav in se strinjam s tabo.
Imela sem ful stroge učitelje, da sem si morala z rokami kolena držat, da mi od strahu niso plesala, pa so na koncu plesala z rokami vred. PA imela sem take, ki so bili čustveni, prijazni, dobrosrčni...
Za tiste stroge smo rekli, da so nas nekaj naučili, tisti, mili pa nič. ČEprav so bile ocene kontra. user posted image

In če zdaj razmišljam, me v bistvu učitelji niso bog ve kaj naučili oz. od predavanj, razlag, nisem ne vem kaj odnesla. Vse kar sem se naučila, sem se sama, doma pri knjigah. hvala Bogu za starše, da so mi vtepli v glavo, da je potrebno biti priden in se doma učiti.

Ti samo sprašuj, preverjaj, in dajaj domače naloge. To je zame dober učitelj, da te prisili, da se učiš doma.

Lahko bi rekla, da na faksu sploh prefesorjev ne bi rabila. Itak nisem hodila na predavanja, nekaterih sploh videla nisem. Vse sem se učila doma, še preden so predavanja končali, sem že opravila izpit na drugi lokaciji.

VElikokrat sem si že rekla, si mislila, da moraš biti super učiteljica, všeč si mi. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
11.4.2012 18:04:54   
petarda
Paštetka kaj me ti rajcaš po MMS? user posted image

Meni pa ni všeč, da učitelji prvi dan po počitnicah sprašujejo...ker se mi zdi, da tistih par dni nam pa res (vsem skupaj) pripada, da preklopimo, si odpočijemo.... No, potem v torek pa že lahko user posted image

Drugače je pa res, kar praviš....tisti strogi so zakon. Jaz sem jih že takrat spoštovala bolj, kot tiste na izi...in še zdaj jih.user posted image

A lahko povem, da je noro tole divjanje čez življenje?... Jutri spet delam od 7.00-18.00... No, saj ni problem...ampak si res ne predstavljam, da bi stalno takol delala user posted image ...pa to nimaš nič od otrokuser posted image ...in oni ne od tebeuser posted image ....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
11.4.2012 19:58:19   
*bubi*

Meni pa ni všeč, da učitelji prvi dan po počitnicah sprašujejo...ker se mi zdi, da tistih par dni nam pa res (vsem skupaj) pripada, da preklopimo, si odpočijemo.... No, potem v torek pa že lahko user posted image

saj jaz sem nameravala v torek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.4.2012 19:59:50   
*bubi*
ah, ja... sam sebe je težko sodit. Seveda imam izdelano neko mnenje o svojem delu v službi. Več mi pa pomeni mnenje tistih, ki so od mojega dela neposredno odvisni. Letos sem imela priložnost izvajat eno raziskavo, grem pogledat rezultate user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.4.2012 20:01:39   
Paštetka
Petarda,kakšni mms-siuser posted image
Sem zdaj šla pogledat. Pa res imam med poslanimi user posted image
Strašljivo, se mi zdi. Ker telefona sploh pipnila nisem user posted image . To sem ti poslala septembra pred vstopom naših prvošolčkov v šolo.
A da je zdaj komaj poslal user posted image neverjetno. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 11.4.2012 20:05:03 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.4.2012 20:03:01   
NinaŠ

bubi, včeraj sem malo razmišljala o mojih učiteljih v OŠ in SŠ, pa potem faksu. Mi je dal tvoj stavek zadnjič misliti, ko si napisala, da bi prvi dan po počitnicah spraševala.

Moram reči, da ti dam čisto prav in se strinjam s tabo.
Imela sem ful stroge učitelje, da sem si morala z rokami kolena držat, da mi od strahu niso plesala, pa so na koncu plesala z rokami vred. PA imela sem take, ki so bili čustveni, prijazni, dobrosrčni...
Za tiste stroge smo rekli, da so nas nekaj naučili, tisti, mili pa nič. ČEprav so bile ocene kontra. user posted image

In če zdaj razmišljam, me v bistvu učitelji niso bog ve kaj naučili oz. od predavanj, razlag, nisem ne vem kaj odnesla. Vse kar sem se naučila, sem se sama, doma pri knjigah. hvala Bogu za starše, da so mi vtepli v glavo, da je potrebno biti priden in se doma učiti.

Ti samo sprašuj, preverjaj, in dajaj domače naloge. To je zame dober učitelj, da te prisili, da se učiš doma.

Lahko bi rekla, da na faksu sploh prefesorjev ne bi rabila. Itak nisem hodila na predavanja, nekaterih sploh videla nisem. Vse sem se učila doma, še preden so predavanja končali, sem že opravila izpit na drugi lokaciji.

VElikokrat sem si že rekla, si mislila, da moraš biti super učiteljica, všeč si mi. user posted image

podpis user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.4.2012 20:07:42   
NinaŠ
Otroka čist navdušena prišla s plezanja user posted image user posted image user posted image
Zdaj lohk priznam: malo sem se bala, da bi Tina spet zatrokirala in bi se ji kaj (npr. to, da bo mogla mal mišice napet user posted image ) nahitro zamerilo. Uf, na srečo se je dobro izteklo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?