|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
11.4.2012 20:09:26   
Paštetka
Naša damica je pa šla prespat k prijatelju iz vrtca. user posted image
Jao, vsak dan me že teden dni fehtata oba, kdaj bosta lahko spala skupaj. Pa mali je tak sramežljivo vedno rekel.user posted image user posted image user posted image . No danes mala sploh se ni mogla učakati. Celi čas je na uro gledala, stala pri oknu...user posted image .
Veš mama, jaz imam Fuser posted image rada user posted image user posted image
Sem rekla, da morata biti pridna, da se ne bosta slučajo pretepala. Pa mi mala reče: ne, bova, ker je Fuser posted image priden user posted image user posted image

Moje dete je zaljubljeno, pri 4,5 letihuser posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.4.2012 20:10:50   
NinaŠ
Danes je moja damica pridelala prvo napako v kontrolki user posted image ... pisali so spoznavanje okolja in je med "koristno za zdravje" (nekaj v tem smislu user posted image ) narisala sneg user posted image - sicer po svoje ima, seveda z njeno dodatno razlago user posted image , prav, a odgovor pač ni veljal user posted image . Evo jutri sem že vpisana za govoilne, da slišim kaj ga biksa user posted image user posted image user posted image . Đouk (no ampak na govorilne grem pa res user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.4.2012 20:12:55   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Otroka čist navdušena prišla s plezanja user posted image user posted image user posted image
Zdaj lohk priznam: malo sem se bala, da bi Tina spet zatrokirala in bi se ji kaj (npr. to, da bo mogla mal mišice napet user posted image ) nahitro zamerilo. Uf, na srečo se je dobro izteklo user posted image

Kul user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.4.2012 20:13:01   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jao, vsak dan me že teden dni fehtata oba, kdaj bosta lahko spala skupaj. Pa mali je tak sramežljivo vedno rekel.user posted image user posted image user posted image . No danes mala sploh se ni mogla učakati. Celi čas je na uro gledala, stala pri oknu...user posted image .
Sem rekla, da morata biti pridna, da se ne bosta slučajo pretepala. Pa mi mala reče: ne, bova, ker je Fuser posted image priden user posted image user posted image

naj bejba uživa, čez 10 let ji tako ali tako ne boš pustila pri prijateljčku prespat user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.4.2012 20:15:27   
Paštetka
Kakšnih deset, si nora? Že čez vsaj 5 user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.4.2012 20:16:51   
*bubi*

Otroka čist navdušena prišla s plezanja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.4.2012 20:17:51   
*bubi*

Kakšnih deset, si nora? Že čez vsaj 5 user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.4.2012 20:19:21   
*bubi*

Evo jutri sem že vpisana za govoilne, da slišim kaj ga biksa user posted image user posted image user posted image .

jaz sem tudi šla prejšnji teden in zdaj ne nameravam več it, razen na kakšen skupen roditeljski.

Itak mi nista imeli kaj novega za povedat. Bubi je pač user posted image  in user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.4.2012 20:21:40   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo jutri sem že vpisana za govoilne, da slišim kaj ga biksa user posted image user posted image user posted image .

jaz sem tudi šla prejšnji teden in zdaj ne nameravam več it, razen na kakšen skupen roditeljski.

Itak mi nista imeli kaj novega za povedat. Bubi je pač user posted image  in user posted image . user posted image user posted image user posted image

ja, jaz tudi potem letos nimam več namena it user posted image , verjetno pa se spodobi, da se vsaj še enkrat pokažem tam user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 11.4.2012 20:22:38 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.4.2012 20:26:22   
Paštetka

Danes je moja damica pridelala prvo napako v kontrolki user posted image ... pisali so spoznavanje okolja in je med "koristno za zdravje" (nekaj v tem smislu user posted image ) narisala sneg user posted image - sicer po svoje ima, seveda z njeno dodatno razlago user posted image , prav, a odgovor pač ni veljal user posted image . Evo jutri sem že vpisana za govoilne, da slišim kaj ga biksa user posted image user posted image user posted image . Đouk (no ampak na govorilne grem pa res user posted image )

user posted image user posted image
muser posted image je zadnjič na testu rudi imel napako. No, jaz bi se skregala z učiteljico, ker smatram, da ni napaka user posted image

So imeli stavek: Račke so bile______________. Desno v kvadratu so pa imeli razmetane črke: I T S E
In je moj otrok na črto napisal ISTE. user posted image . Pravilni odgovor je pa bil SITE.

In nikjer ničesar ni ilo navedenega,kar bi nakazovalo, da so bile site in ne iste. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.4.2012 20:28:17   
petarda

Ampak to ji pa res ne bi smeli šteti za napako...Ti jo itak verjetno učiš, da je zdravo biti na zraku, smučat, se gibat na snegu.... Si čisto predstavljam, da bi petardito tudi tako napisal. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.4.2012 20:32:24   
petarda

naj bejba uživa, čez 10 let ji tako ali tako ne boš pustila pri prijateljčku prespat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Situacija pa čisto spominja na tisto čez 10 let....odgovori tudi...edino mamin ukaz bo malce drugače slišati user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.4.2012 20:34:01   
petarda
Jaz pa nimam damice doma user posted image ....moj gospodič je bil pa danes tretji v teku na 600m user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.4.2012 20:35:41   
petarda

Petarda,kakšni mms-siuser posted image
Sem zdaj šla pogledat. Pa res imam med poslanimi user posted image
Strašljivo, se mi zdi. Ker telefona sploh pipnila nisem user posted image . To sem ti poslala septembra pred vstopom naših prvošolčkov v šolo.
A da je zdaj komaj poslal user posted image neverjetno. user posted image

Ampak res user posted image ... Jaz pa gledam kaj mi to pošiljaš...pa brez teksta...Sem mislila, da bom zvečer kaj tule prebrala za kaj gre in nič user posted image user posted image user posted image .... No zgleda pa lepo user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.4.2012 20:38:00   
petarda

muser posted image je zadnjič na testu rudi imel napako. No, jaz bi se skregala z učiteljico, ker smatram, da ni napaka user posted image

So imeli stavek: Račke so bile______________. Desno v kvadratu so pa imeli razmetane črke: I T S E
In je moj otrok na črto napisal ISTE. user posted image . Pravilni odgovor je pa bil SITE.

In nikjer ničesar ni ilo navedenega,kar bi nakazovalo, da so bile site in ne iste. user posted image

Je bilo vezano na kako zgodbico mogoče?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.4.2012 20:39:09   
Paštetka
Nobene zgodbice nib ilo. Različi stavki so bli.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.4.2012 20:39:48   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Meni pa ni všeč, da učitelji prvi dan po počitnicah sprašujejo...ker se mi zdi, da tistih par dni nam pa res (vsem skupaj) pripada, da preklopimo, si odpočijemo.... No, potem v torek pa že lahko user posted image

saj jaz sem nameravala v torek user posted image user posted image user posted image

Smotka! Ti bi morala šele v sredo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.4.2012 20:41:45   
Paštetka

Meni pa ni všeč, da učitelji prvi dan po počitnicah sprašujejo...ker se mi zdi, da tistih par dni nam pa res (vsem skupaj) pripada, da preklopimo, si odpočijemo.... No, potem v torek pa že lahko user posted image

saj jaz sem nameravala v torek user posted image user posted image user posted image

Smotka! Ti bi morala šele v sredo user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi vse dneve pomešane user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
11.4.2012 20:43:04   
petarda
Paštetka samo v vednost...Jaz te vidim zdaj user posted image

Mogoče pa so se učili v šoli ISTO, ENAKO, PODOBNO...razlike med temi pojmi. In je bil point, da mu mora kapnit, da račke niso iste, in je potem lahko odgovor samo site user posted image ... Edino, če bi bilo iste, kot lani, včeraj....

Vem, da so se naši učili te pojme, zato mi je kapnilo, da je mogoče to user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
11.4.2012 20:44:20   
*bubi*

jaz pa ne vem, če bi lahko ostala tiho user posted image user posted image user posted image  sem sama tudi takoj na ISTE pomislila. Ampak strogo gledano, so lahko samo enake, iste ne morejo bit user posted image

Pri teh dopolnjevanjih je res zoprno, ker lahko učenec drugače razmišlja in je čisto pravilno. Potem pa je od učitelja odvisno, ali bo to upošteval ali ne.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
11.4.2012 20:44:50   
petarda

ja, jaz tudi potem letos nimam več namena it user posted image , verjetno pa se spodobi, da se vsaj še enkrat pokažem tam user posted image

Jaz grem tudi prihodnji mesec še enkrat se pokazat. user posted image

Pri miniju pa imajo v ponedeljek prvi sprehod z babicami in dedki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
11.4.2012 20:45:01   
*bubi*

saj sem bila prizanesljiva user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
11.4.2012 20:45:04   
Paštetka
Ne, inč takega, ni biloPetarda.
Kaj in kje me vidiš user posted image

Dugače pa...naša princes si je premislila. Ne bo pri lubčeku spala user posted image
Gre ati po njo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
11.4.2012 20:46:56   
petarda

Ne, inč takega, ni biloPetarda.
Kaj in kje me vidiš user posted image

Dugače pa...naša princes si je premislila. Ne bo pri lubčeku spala user posted image
Gre ati po njo user posted image

Hehe user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
11.4.2012 20:47:27   
petarda
Aja...vidim te zgoraj na tej strani. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?