|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
12.4.2012 20:44:57   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No, Tini je pa tisti, kao napačni, odgovor priznala za pravilnega user posted image ,

user posted image

sta se že sami zmenili ali po tvojem posredovanju?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
12.4.2012 20:47:40   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image  Tina. user posted image  Je veselje hodit na take govorilne ure, ne? user posted image  Petardito je tudi pisal matematiko brez napak user posted image .

user posted image  bubi je tudi pisal ta teden matematiko - brez napak user posted image
Imeli so <, > in seštevanje user posted image

to,kar je imel bubi, so imeli i rudi prejšnji teden.
Tudi Muser posted image rešil brez napake.
A so naša deca matematikiuser posted image ?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
12.4.2012 21:09:23   
NinaŠ

No, Tini je pa tisti, kao napačni, odgovor priznala za pravilnega user posted image ,

user posted image

sta se že sami zmenili ali po tvojem posredovanju?

ne, imela je že popravljeno kontrolko, mislim da je pretuhtala Tinine argumente user posted image
(menda sta že včeraj debatirali user posted image )... Sama se tega niti ne bi spomnila omeniti user posted image , kaj šele, da bi se šla pogajat za take stvari user posted image . Četudi bi se mi zdela krivica (v tem primeru sem neodločena, pač sprejemam argumente obeh strani), bi otroku razložila, da "to je pač življenje, ni vedno pravično in prej ko se to naučiš sprejemat, lažje ti je". OK, zdaj za kako hujšo reč (ki se je trenutno ne domislim), bi pravgotovo šla 2v luft" user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
12.4.2012 21:11:30   
NinaŠ
user posted image 3x hura za matematiko user posted image user posted image user posted image user posted image naj le tako ostane vsaj še nadaljnjih 16user posted image let

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
13.4.2012 5:47:46   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

drugače pa je bil včeraj spet en tak dan, ko se zamisliš nad življenjem....

po res dolgem času (nazadnje se mi je to zgodilo še predno sem v tretje zanosila) sem naletela na prizor, ki si jih v službi najmanj želimo in sicer na to, da sem našla enega gospoda mrtvega v postelji.... pa še urco nazaj sem bila pri njemu in se z njim pogovarjala, pa spil je kozarec čaja.... potem pa mi je nekaj reklo naj grem pred malico še 1x v tisto sobo in .... eh.... in potem še žalostno, ko nikogar nima, žena mu je umrla, sin lani tudi.... drugih sorodnikov nima.....

Ampak to je pa res dolga doba. Sem bila prepričana, da se večkrat srečujete s tem.

ne, ne, mišljeno je bilo, da v tako dolgem času nisem bila prva, ki je prišla okoli. ki ga je našla. smrti je bilo seveda več, kako naj rečem, 1 na mesec sigurno v povprečju, včasih več....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
13.4.2012 8:36:41   
*bubi*

user posted image 3x hura za matematiko user posted image user posted image user posted image user posted image naj le tako ostane vsaj še nadaljnjih 16user posted image let

user posted image user posted image user posted image  ja, se mi zdi, da je matematika še kaj več kot 1+1 user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
13.4.2012 8:42:51   
*bubi*

ne, imela je že popravljeno kontrolko, mislim da je pretuhtala Tinine argumente user posted image

se mi zdi čisto korektno. Jaz sem itak čisto preveč radodarna s točkami, še ko res ni prav razmišljam, če bi pa le bila kaka logična razlaga user posted image

Evo, en primer:
Redno uživanje rib je priporočljivo zaradi _________, prekomerno uživanje pa odsvetovano zaradi _________.

No, pa dajte najprej same odgovorit user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
13.4.2012 8:44:04   
*bubi*
user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 13.4.2012 8:45:39 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
13.4.2012 9:57:36   
Paštetka

se mi zdi čisto korektno. Jaz sem itak čisto preveč radodarna s točkami, še ko res ni prav razmišljam, če bi pa le bila kaka logična razlaga user posted image

Evo, en primer:
Redno uživanje rib je priporočljivo zaradi omega 3, prekomerno uživanje pa odsvetovano zaradi svinca?.

a imam prav?user posted image
za svinec nisem ziher, če je svinec ali kaj drugega, vem, da se neka svonjarija v morju nalaga na dno user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 13.4.2012 9:58:17 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
13.4.2012 19:41:23   
petarda

Evo, en primer:
Redno uživanje rib je priporočljivo zaradi tega, da prašički ne izumrejo, prekomerno uživanje pa odsvetovano zaradi tega, da nam ne bi zrasle plavutke.

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
13.4.2012 19:42:29   
petarda
Bubi daj še kakšno večerno (petkovo!) pijačko prištimaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
13.4.2012 19:56:19   
NinaŠ

Evo, en primer:
Redno uživanje rib je priporočljivo zaradi tega, da prašički ne izumrejo, prekomerno uživanje pa odsvetovano zaradi tega, da nam ne bi zrasle plavutke.

user posted image

user posted image
user posted image user posted image petarda, sedi, odlično 5 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
13.4.2012 20:35:37   
ada2
kap me je skoraj..... odločbo za otroške sem dobila kao nespremenjeno, znesek celo za mislim, da 2 eur višji, kot lani, ampak ok, to je itak tista rast, bla bla bla, no, potem mi pa danes nakažejo 110 eur manjše otroškeuser posted image user posted image user posted image  in seveda ugotovim šele ob 14.10, ko CSD več ne dela in na banki mi še povejo, da nisem edina, ki je prišla spraševat, da so danes imeli ene 15 takih strank.... WTF, kaj se grejo.... banda.... zdaj sem pa res huda. sem si mislila ok, so mi vrtec zvišali .... v bistvu kar za 100%.... ampak ok, so ostali otroški isti.... ja, zdaj pa to. grem v ponedeljek takoj preverjat kaj je narobe.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
13.4.2012 20:53:42   
petarda

kap me je skoraj..... odločbo za otroške sem dobila kao nespremenjeno, znesek celo za mislim, da 2 eur višji, kot lani, ampak ok, to je itak tista rast, bla bla bla, no, potem mi pa danes nakažejo 110 eur manjše otroškeuser posted image user posted image user posted image  in seveda ugotovim šele ob 14.10, ko CSD več ne dela in na banki mi še povejo, da nisem edina, ki je prišla spraševat, da so danes imeli ene 15 takih strank.... WTF, kaj se grejo.... banda.... zdaj sem pa res huda. sem si mislila ok, so mi vrtec zvišali .... v bistvu kar za 100%.... ampak ok, so ostali otroški isti.... ja, zdaj pa to. grem v ponedeljek takoj preverjat kaj je narobe.

Taki primeri so bili pri nas že prejšnji mesec na banki. Res groza. Samo jaz mislim, da se ti glede na to, da imaš novo odločbo že v roki in je znesek celo višji...ni treba bati. Verjetno je bila kje napaka (danes) in boš znesek dobila naknadno. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
13.4.2012 20:59:53   
*bubi*

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
13.4.2012 21:01:38   
*bubi*

no, potem mi pa danes nakažejo 110 eur manjše otroškeuser posted image user posted image user posted image

res? Ker jaz sem dobila nakazano že včeraj. Aja, pa meni 110€ manj niti po pomoti ne bi mogli nakazat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
13.4.2012 21:02:45   
*bubi*

user posted image user posted image petarda, sedi, odlično 5 user posted image user posted image user posted image user posted image

si prepričana? Ker pol vama obema skupaj dam en cvek, pa si ga razdelita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
13.4.2012 21:03:52   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

za svinec nisem ziher, če je svinec ali kaj drugega, vem, da se neka svonjarija v morju nalaga na dno user posted image

user posted image  ja, kar težke kovine lahko rečemo.... res je... zato se mi školjke še bolj gabijo user posted image  user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
13.4.2012 21:05:02   
petarda

user posted image

Uh...preveč zame user posted image ... Danes smo v službi nazdravili s šampanjčkom, potem sem še en deci rdečega spila pri lubijevi babici, ki me je povabila na kosilo...in se mi zdi, da sem bila že malo user posted image .... Da tole zrediram...koma user posted image .... Aja...edin, če je za vse user posted image ....samo še ta bi bila težka, glede na to, da bi ti verjetno samo gledalauser posted image

Sem se zdaj spomnila na vse six packe, ki smo jih dale čezuser posted image ....A smo končale s tem, al se javi še kakšna za navijat? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
13.4.2012 21:06:28   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image  ja, kar težke kovine lahko rečemo.... res je... zato se mi školjke še bolj gabijo user posted image  user posted image

Mnjami user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
13.4.2012 21:07:44   
petarda

user posted image user posted image petarda, sedi, odlično 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si prepričana? Ker pol vama obema skupaj dam en cvek, pa si ga razdelita user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
13.4.2012 21:29:31   
ada2

no, potem mi pa danes nakažejo 110 eur manjše otroškeuser posted image user posted image user posted image

res? Ker jaz sem dobila nakazano že včeraj. Aja, pa meni 110€ manj niti po pomoti ne bi mogli nakazat user posted image user posted image user posted image

no, ok, pa včeraj.... sem mislila, da so danes nakazovali....
se pa pozna, da ste vi trije, nas je pa 5, pa pri plači je razlika, moja je za dva six packa večja od minimalca.... od user posted image  pa za enegauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
13.4.2012 21:31:31   
ada2

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
13.4.2012 21:42:34   
*bubi*

Uh...preveč zame user posted image ...

kak si lahko sploh pomislila, da bi bilo vse zate? user posted image

No, pri čem takem pa bi znala tudi jaz pomagat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
13.4.2012 22:23:02   
NinaŠ

Ja res, napaka, sori bubi... ...tiste plavutke na koncu so napaka user posted image user posted image ...pravilno je :škrge user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.