Paštetka
|
bubi, včeraj sem malo razmišljala o mojih učiteljih v OŠ in SŠ, pa potem faksu. Mi je dal tvoj stavek zadnjič misliti, ko si napisala, da bi prvi dan po počitnicah spraševala. Moram reči, da ti dam čisto prav in se strinjam s tabo. Imela sem ful stroge učitelje, da sem si morala z rokami kolena držat, da mi od strahu niso plesala, pa so na koncu plesala z rokami vred. PA imela sem take, ki so bili čustveni, prijazni, dobrosrčni... Za tiste stroge smo rekli, da so nas nekaj naučili, tisti, mili pa nič. ČEprav so bile ocene kontra. In če zdaj razmišljam, me v bistvu učitelji niso bog ve kaj naučili oz. od predavanj, razlag, nisem ne vem kaj odnesla. Vse kar sem se naučila, sem se sama, doma pri knjigah. hvala Bogu za starše, da so mi vtepli v glavo, da je potrebno biti priden in se doma učiti. Ti samo sprašuj, preverjaj, in dajaj domače naloge. To je zame dober učitelj, da te prisili, da se učiš doma. Lahko bi rekla, da na faksu sploh prefesorjev ne bi rabila. Itak nisem hodila na predavanja, nekaterih sploh videla nisem. Vse sem se učila doma, še preden so predavanja končali, sem že opravila izpit na drugi lokaciji. VElikokrat sem si že rekla, si mislila, da moraš biti super učiteljica, všeč si mi.
|