Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 19:07:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ hm, pa ne, da je tvoja frajla že tolk velika Misliš, da imajo dandanes še kje dva otroka s takima imenoma? Se mi zdi, da se je 2005 rodilo 22 bubijev v celi Slo. Bubika je velika cca 106 cm.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 19:21:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa še ena zimska slikica, ki je dobila nagrado hm, pa ne, da je tvoja frajla že tolk velika Evo, sem dala špegle gor, pa še vedno nisem 100% Samo fotka je pa res Plitvička jezera so lepša kot Peričnik... ...predvsem zato, ker je tudi vsa narava okrog v ledenem objemu Bubiiiiiii ful lepa in domiselna slikica! Nina tvoje so tudi enkratne! Plitvise so pa tudi fuuuuuuuuuuuul lepe...če bi bil človek brez prtljage, bi jih še šel pogledat tudi pozimi Mi smo se šli danes sankat in smo skoraj pomrznili, smo se res sankali samo pol ure, ker ni bilo preveč prijetno, čeprav je čez okno sonček kar vabil... Je bilo -12 stopinj in še malo je zapihalo, tak da res ni bilo za zunaj biti...juniorju je skoraj šmrkelj zmrznil v trenutku ...smo se potem kar hitro na toplo popokali Ajdi....zdaj pa šibam....likat, glavo prat...pa še fuuuuuuuuul materiala sem si v petek domov prinesla, kao da bom čez vikend naštudirala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 19:22:31
|
|
|
|
petarda
|
Natyka...vidim te!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 19:45:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo tudi bili 2 uri na sončku. Je bilo zelo prijetno, jaz sem v bistvu samo stala in me ni nič zeblo. Smo pa kar en hribček tukaj pri blokih izkoristili, so imeli otroci čisto dovolj. Pod Pohorjem je skoz senca in po moje ni bilo tako prijetno. Popoldan sta pa še sama šla malo ven, ker je bil skrajni čas, da si materiale za jutri pripravim IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ajdi....zdaj pa šibam....likat, glavo prat...pa še fuuuuuuuuul materiala sem si v petek domov prinesla, kao da bom čez vikend naštudirala ja, zdaj pa likanje, ker sem prejšnji teden prešpricala Tako da ni več druge.... lase si pa jaz zjutraj na hitro operem, če bi šla s sveže opranimi spat, bi bila zjutraj katastrofa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 20:01:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi smo tudi bili 2 uri na sončku. Je bilo zelo prijetno, jaz sem v bistvu samo stala in me ni nič zeblo. Smo pa kar en hribček tukaj pri blokih izkoristili, so imeli otroci čisto dovolj. Pod Pohorjem je skoz senca in po moje ni bilo tako prijetno. Popoldan sta pa še sama šla malo ven, ker je bil skrajni čas, da si materiale za jutri pripravim IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ajdi....zdaj pa šibam....likat, glavo prat...pa še fuuuuuuuuul materiala sem si v petek domov prinesla, kao da bom čez vikend naštudirala ja, zdaj pa likanje, ker sem prejšnji teden prešpricala Tako da ni več druge.... lase si pa jaz zjutraj na hitro operem, če bi šla s sveže opranimi spat, bi bila zjutraj katastrofa Kolk je to "na hitro"?.... Drgač pa....jaz si ne bi upala zjutraj lase oprat in potem iti v tak mraz ...grem rajš s katastrofo na glavi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 8:39:22
|
|
|
|
Paštetka
|
Lepe slike . JAz jih lahko trenutno samo zalimam kak se mi okna rosijo -Tak čez dva tedna, malo več, pa vas jaz zasipam s slikicami, vendar z drugo tematiko . Lase si pa tudi jaz perem zjutraj. Zlikala sem pa pred vami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 9:14:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jutro! Ha, likam sproti , pa še to le moje bluze, kikle in jopce ... ostalo ponavadi ne potrebuje likanja Lase pa perem po potrebi oz. po lenobi, večkrat zvečer, vendar vsaj pozimi nikdar tako, da moram potem v roku ene ure ven. Si ne predstavljam večje katastrofe kot lahko nastane, da grem s pregreto glavo na minus Pri nas spet malo naletava sneg, čeprav mi ni jasno kako lahko pri -13° .... itak gre pa tako malo, da če bi padal 14 dni, ne bi zapadlo 10 cm .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 10:23:48
|
|
|
|
Naty_ka
|
Helo babe Jaz počasi prihajam nazaj k sebi. Jao kako več nisem vajena ponočevanj . Sicer pa, glavno da smo se imeli fajn Da vam povem kje smo to sploh bili. Naša občina ima (edina v SLo) ta običaj, da se vsaka vas v času pred pustom zbere in se ga čaga. Vsako leto določijo dve hiši, ki sta organizatorja. In letos sva to bila midva z mojim in še sosedi. Saj organizacija glih ne predstavlja nekih problemov, glede na to, da smo se mi v naši vasi odločili, da si hrano vsak prinese zraven, tako da je potrebno priskrbeti za pijačo, muzikante in dvorano. v Glavnem imeli smo se fajn Pa otroci so se znoreli do onemoglosti Tema moje diplomske naloge je bila ravno ta zabava (reče se ji Vedra). Bi mogla prebrskat če je v cobissu IZVIRNO SPOROČILO: petarda Natyka...vidim te! He he petarda, RR je včeraj cel dan laufala brez mene Jaz sem popoldne prespala, oz. kar tričetrt dneva, računalnik pa je bil prižgan-no, saj pri nas je to itak vedno
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 6.2.2012 10:27:53 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 10:25:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
Likanje? Jaz tudi porihtam sproti-ko utegnem. Samo danes pa me čaka ene 7 strojev...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 10:28:07
|
|
|
|
Paštetka
|
Vsako leto določijo dve hiši, ki sta organizatorja. In letos sva to bila midva z mojim in še sosedi. Saj organizacija glih ne predstavlja nekih problemov, glede na to, da smo se mi v naši vasi odločili, da si hrano vsak prinese zraven, tako da je potrebno priskrbeti za pijačo, muzikante in dvorano. v Glavnem imeli smo se fajn sem najprej na hitro prebrala in sem mislila, da imate doma žurko in kdo vam je igral? . Dvorano? zakaj pa potem kar občina ne rezervira ta dan kakšno občinsko ali vaško dvorano? A potem sta morala prijaviti prireditev in vse? Drugače pa za tak običaj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 11:02:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pri nas spet malo naletava sneg, čeprav mi ni jasno kako lahko pri -13° .... Zakaj pa pri -13 ne bi moglo snežit Pri nas je že zjutraj naletaval, zdaj pa zelo konkretno sneži, vsaj tukaj. Pa verjetno v MB tudi .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 11:56:18
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Vsako leto določijo dve hiši, ki sta organizatorja. In letos sva to bila midva z mojim in še sosedi. Saj organizacija glih ne predstavlja nekih problemov, glede na to, da smo se mi v naši vasi odločili, da si hrano vsak prinese zraven, tako da je potrebno priskrbeti za pijačo, muzikante in dvorano. v Glavnem imeli smo se fajn sem najprej na hitro prebrala in sem mislila, da imate doma žurko in kdo vam je igral? . Dvorano? zakaj pa potem kar občina ne rezervira ta dan kakšno občinsko ali vaško dvorano? A potem sta morala prijaviti prireditev in vse? Drugače pa za tak običaj. Občina nima nič s tem. To si vsaka vas sama organizira-če želi. V bistvu bi rekla da je privat žurka. Ne prijavljamo nič. Smo pa običajno v gasilskem domu. Nekatere vasi imajo vaške domove in tisti imajo tam. Glede muzike pa je tak. Običajno je to en sam harmonikaš, ali pa kaki duo. Mi smo letos imeli malo večji luksuz. Špilala nam je "Recesija band" (imamo veze, ker drugače si jih nebi mogli privoščiti ). Odvisno pač Kako velika je vas. Mi smo mali (cca. 30 hiš) in moramo hudo paziti na vsak €.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 11:57:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pri nas spet malo naletava sneg, čeprav mi ni jasno kako lahko pri -13° .... Zakaj pa pri -13 ne bi moglo snežit Pri nas je že zjutraj naletaval, zdaj pa zelo konkretno sneži, vsaj tukaj. Pa verjetno v MB tudi . A niso vedno rekli, da če je premrzlo, da takrat ne sneži Menda tam do ene - 7 še, potem pa ne več. Samo ne vem zakaj Mogoče bi pa že sneg začelo zebsti Pri nas tudi sneži. Rahlo. Pa - 10 je zunaj
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 6.2.2012 11:59:34 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 11:58:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pardon: - 11 stopinj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 12:03:36
|
|
|
|
Paštetka
|
foto profičke... kaj pravite na tega? Sony Cyber-shot DSC-HX9V schwarz ab €299,-- 16.2 Megapixel CMOS (1/2.3") • max.4608x2592(16:9)/4608x3456(4:3) Pixel • 16x optischer Zoom (24-384mm, 1:3.3-1:5.9) • 4x digitaler Zoom • optischer und elektronischer Bildstabilisator • 3.0" Farb-LCD-TFT (921600 Pixel) • integrierter Blitz • Videofunktion: AVCHD (max.1920x1080(16:9)/640x480(4:3)@50/25 Bilder/Sek. mit Ton) • Lichtempfindlichkeit (ISO): 100-3200 • interner Speicher • Memory Stick (Duo/Pro Duo/Pro-HG Duo) Slot • SD-Card Slot (SDHC-/SDXC-kompatibel) • Anschlüsse: USB 2.0, HDMI (Out), Audio/Video (Out) • Li-Ionen-Akku (NP-BG1) • Abmessungen (BxHxT): 105x59x34mm • Gewicht: 215g • Besonderheiten: GPS, 3D-Fotos EAN-Codes: 4905524768770, 9004871066517, 4905524768787
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 13:50:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka foto profičke... kaj pravite na tega? Sony Cyber-shot DSC-HX9V schwarz ab €299,-- Pa če ti pravim, da je to moj favorit Samo sem bila preškrt (spet samo za sebe ) in sem si malenkost slabši model kupila (HX7V). Pa sem vseeno ful zadovoljna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 14:46:53
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka foto profičke... kaj pravite na tega? Sony Cyber-shot DSC-HX9V schwarz ab €299,-- Pa če ti pravim, da je to moj favorit Samo sem bila preškrt (spet samo za sebe ) in sem si malenkost slabši model kupila (HX7V). Pa sem vseeno ful zadovoljna a to je ravno ta? No, mi smo bili včeraj na enem RD, kjer so ga imeli in so me navdušili zdaj pa iščem po gugglu trgovine v dubaju, koliko so kaj tam cene s tem, da me še vedno matrajo podvodne fotke. morem mojemu za božičnico rečt, da še kakšnih 150 evrčkov stisne za podvodnega koliko je pa stal pri nas? gledala sem samo splet, kjer je bil od 299 naprej.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.2.2012 14:47:52 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 17:05:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka koliko je pa stal pri nas? gledala sem samo splet, kjer je bil od 299 naprej. Decembra sem gledala v Bigbangu, kjer je bil 340€ in je imel še eno baterijo gratis. Mediamarket ga je oglaševal na internetu za 300€, ampak ga niso imeli na zalogi. HX7V pa je bil v BB 300€, vendar sem ga potem vzela preko interneta za 223€ (s poštnino vred).
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 6.2.2012 17:06:04 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 17:06:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka gugglu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 18:38:11
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka gugglu Glavno, da se razumemmmmmo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 18:39:40
|
|
|
|
petarda
|
Patetka za pod vodo pa lahko vzameš tiste podvodne aparate za enkratno uporabo...Mislim, da so okrog 5 EUR...so pa še na film in daš potem razvit. Jaz sem imela enega, ampak sem bila potem dva šusa zaporedoma noseča in se nisem potapljala, potem mu je pa rok potekel , tak da ga nisem uspela sprobat. Za poskusit je
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 18:40:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka gugglu Ja, tršica?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 18:45:29
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Patetka za pod vodo pa lahko vzameš tiste podvodne aparate za enkratno uporabo...Mislim, da so okrog 5 EUR...so pa še na film in daš potem razvit. Jaz sem imela enega, ampak sem bila potem dva šusa zaporedoma noseča in se nisem potapljala, potem mu je pa rok potekel , tak da ga nisem uspela sprobat. Za poskusit je Jaz bi raje digitalca, ker to jaz hitro poštrckam. Sem patetična, ne petarda
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?