|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
5.2.2012 19:07:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

hm, pa ne, da je tvoja frajla že tolk velika user posted image

Misliš, da imajo dandanes še kje dva otroka s takima imenoma? Se mi zdi, da se je 2005 rodilo 22 bubijev v celi Slo. user posted image user posted image user posted image

Bubika je velika cca 106 cm.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 726
5.2.2012 19:21:36   
petarda

Pa še ena zimska slikica, ki je dobila nagrado user posted image

hm, pa ne, da je tvoja frajla že tolk velika user posted image Evo, sem dala špegle gor, pa še vedno nisem 100% user posted image Samo fotka je pa res user posted image user posted image user posted image

Plitvička jezera so lepša kot Peričnik... ...predvsem zato, ker je tudi vsa narava okrog v ledenem objemu user posted image user posted image user posted image

Bubiiiiiii ful lepa in domiselna slikica! user posted image user posted image

Nina tvoje so tudi enkratne! user posted image user posted image

Plitvise so pa tudi fuuuuuuuuuuuul lepe...če bi bil človek brez prtljage, bi jih še šel pogledat tudi pozimi user posted image

Mi smo se šli danes sankat in smo skoraj pomrznili, smo se res sankali samo pol ure, ker ni bilo preveč prijetno, čeprav je čez okno sonček kar vabil... Je bilo -12 stopinj in še malo je zapihalo, tak da res ni bilo za zunaj biti...juniorju je skoraj šmrkelj zmrznil v trenutku user posted image ...smo se potem kar hitro na toplo popokali user posted image

Ajdi....zdaj pa šibam....likat, glavo prat...pa še fuuuuuuuuul materiala sem si v petek domov prinesla, kao da bom čez vikend naštudirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 727
5.2.2012 19:22:31   
petarda
Natyka...vidim te! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 728
5.2.2012 19:45:37   
*bubi*
Mi smo tudi bili 2 uri na sončku. Je bilo zelo prijetno, jaz sem v bistvu samo stala in me ni nič zeblo.
Smo pa kar en hribček tukaj pri blokih izkoristili, so imeli otroci čisto dovolj. Pod Pohorjem je skoz senca in po moje ni bilo tako prijetno.

Popoldan sta pa še sama šla malo ven, ker je bil skrajni čas, da si materiale za jutri pripravim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ajdi....zdaj pa šibam....likat, glavo prat...pa še fuuuuuuuuul materiala sem si v petek domov prinesla, kao da bom čez vikend naštudirala user posted image user posted image user posted image

ja, zdaj pa likanje, ker sem prejšnji teden prešpricala user posted image  Tako da ni več druge....
lase si pa jaz zjutraj na hitro operem, če bi šla s sveže opranimi spat, bi bila zjutraj katastrofa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 729
5.2.2012 20:01:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi smo tudi bili 2 uri na sončku. Je bilo zelo prijetno, jaz sem v bistvu samo stala in me ni nič zeblo.
Smo pa kar en hribček tukaj pri blokih izkoristili, so imeli otroci čisto dovolj. Pod Pohorjem je skoz senca in po moje ni bilo tako prijetno.

Popoldan sta pa še sama šla malo ven, ker je bil skrajni čas, da si materiale za jutri pripravim user posted image

ja, zdaj pa likanje, ker sem prejšnji teden prešpricala user posted image  Tako da ni več druge....
lase si pa jaz zjutraj na hitro operem, če bi šla s sveže opranimi spat, bi bila zjutraj katastrofa user posted image user posted image user posted image

Kolk je to "na hitro"?.... Drgač pa....jaz si ne bi upala zjutraj lase oprat in potem iti v tak mraz user posted image ...grem rajš s katastrofo na glavi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 730
6.2.2012 8:39:22   
Paštetka
Lepe slike user posted image .
JAz jih lahko trenutno samo zalimam kak se mi okna rosijo user posted image -Tak čez dva tedna, malo več, pa vas jaz zasipam s slikicami, vendar z drugo tematiko user posted image .

Lase si pa tudi jaz perem zjutraj. Zlikala sem pa pred vamiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 731
6.2.2012 9:14:30   
NinaŠ
Jutro!

Ha, likam sproti user posted image , pa še to le moje bluze, kikle in jopce user posted image ... ostalo ponavadi ne potrebuje likanja user posted image user posted image

Lase pa perem po potrebi oz. po lenobi, večkrat zvečer, vendar vsaj pozimi nikdar tako, da moram potem v roku ene ure ven. Si ne predstavljam večje katastrofe kot lahko nastane, da grem s pregreto glavo na minus user posted image

Pri nas spet malo naletava sneg, čeprav mi ni jasno kako lahko pri -13° user posted image .... itak gre pa tako malo, da če bi padal 14 dni, ne bi zapadlo 10 cm user posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
6.2.2012 10:23:48   
Naty_ka
Helo babe user posted image

Jaz počasi prihajam nazaj k sebi. Jao kako več nisem vajena ponočevanj user posted image .  Sicer pa, glavno da smo se imeli fajn user posted image

Da vam povem kje smo to sploh bili. Naša občina ima (edina v SLo) ta običaj, da se vsaka vas v času pred pustom zbere in se ga čaga. Vsako leto določijo dve hiši, ki sta organizatorja. In letos sva to bila midva z mojim in še sosedi. Saj organizacija glih ne predstavlja nekih problemov, glede na to, da smo se mi v naši vasi odločili, da si hrano vsak prinese zraven, tako da je potrebno priskrbeti za pijačo, muzikante in dvorano. v Glavnem imeli smo se fajn user posted image
Pa otroci so se znoreli do onemoglosti user posted image

Tema moje diplomske naloge je bila ravno ta zabava (reče se ji Vedra). Bi mogla prebrskat če je v cobissu user posted image

Natyka...vidim te! user posted image user posted image user posted image user posted image

He he petarda, RR je včeraj cel dan laufala brez mene user posted image  Jaz sem popoldne prespala, oz. kar tričetrt dneva, računalnik pa je bil prižgan-no, saj pri nas je to itak vedno user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 6.2.2012 10:27:53 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 733
6.2.2012 10:25:00   
Naty_ka
Likanje? Jaz tudi porihtam sproti-ko utegnem. Samo danes pa me čaka ene 7 strojev...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 734
6.2.2012 10:28:07   
Paštetka
Vsako leto določijo dve hiši, ki sta organizatorja. In letos sva to bila midva z mojim in še sosedi. Saj organizacija glih ne predstavlja nekih problemov, glede na to, da smo se mi v naši vasi odločili, da si hrano vsak prinese zraven, tako da je potrebno priskrbeti za pijačo, muzikante in dvorano. v Glavnem imeli smo se fajn

user posted image sem najprej na hitro prebrala in sem mislila, da imate doma žurko user posted image

in kdo vam je igral? user posted image .
Dvorano? zakaj pa potem kar občina ne rezervira ta dan kakšno občinsko ali vaško dvorano?
A potem sta morala prijaviti prireditev in vse? user posted image

Drugače pa user posted image user posted image za tak običaj.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 735
6.2.2012 11:02:15   
*bubi*

Pri nas spet malo naletava sneg, čeprav mi ni jasno kako lahko pri -13° user posted image ....

Zakaj pa pri -13 ne bi moglo snežit user posted image

Pri nas je že zjutraj naletaval, zdaj pa zelo konkretno sneži, vsaj tukaj. Pa verjetno v MB tudi user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 736
6.2.2012 11:56:18   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Vsako leto določijo dve hiši, ki sta organizatorja. In letos sva to bila midva z mojim in še sosedi. Saj organizacija glih ne predstavlja nekih problemov, glede na to, da smo se mi v naši vasi odločili, da si hrano vsak prinese zraven, tako da je potrebno priskrbeti za pijačo, muzikante in dvorano. v Glavnem imeli smo se fajn

user posted image sem najprej na hitro prebrala in sem mislila, da imate doma žurko user posted image

in kdo vam je igral? user posted image .
Dvorano? zakaj pa potem kar občina ne rezervira ta dan kakšno občinsko ali vaško dvorano?
A potem sta morala prijaviti prireditev in vse? user posted image

Drugače pa user posted image user posted image za tak običaj.

Občina nima nič s tem. To si vsaka vas sama organizira-če želi. V bistvu bi rekla da je privat žurka. Ne prijavljamo nič. Smo pa običajno v gasilskem domu. Nekatere vasi imajo vaške domove in tisti imajo tam. Glede muzike pa je tak. Običajno je to en sam harmonikaš, ali pa kaki duo. Mi smo letos imeli malo večji luksuz. Špilala nam je "Recesija band" (imamo veze, ker drugače si jih nebi mogli privoščiti user posted image ).  Odvisno pač Kako velika je vas. Mi smo mali (cca. 30 hiš) in moramo hudo paziti na vsak €.

inteligence.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 737
6.2.2012 11:57:17   
Naty_ka

Pri nas spet malo naletava sneg, čeprav mi ni jasno kako lahko pri -13° user posted image ....

Zakaj pa pri -13 ne bi moglo snežit user posted image

Pri nas je že zjutraj naletaval, zdaj pa zelo konkretno sneži, vsaj tukaj. Pa verjetno v MB tudi user posted image .

A niso vedno rekli, da če je premrzlo, da takrat ne sneži user posted image  Menda tam do ene - 7 še, potem pa ne več. Samo ne vem zakaj user posted image  Mogoče bi pa že sneg začelo zebsti user posted image  user posted image user posted image user posted image
Pri nas tudi sneži. Rahlo. Pa - 10 je zunaj

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 6.2.2012 11:59:34 >

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 738
6.2.2012 11:58:05   
Naty_ka
Pardon: - 11 stopinj

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 739
6.2.2012 12:03:36   
Paštetka
foto profičke... kaj pravite na tega?

Sony Cyber-shot DSC-HX9V schwarz ab €299,--

16.2 Megapixel CMOS (1/2.3") • max.4608x2592(16:9)/4608x3456(4:3) Pixel • 16x optischer Zoom (24-384mm, 1:3.3-1:5.9) • 4x digitaler Zoom • optischer und elektronischer Bildstabilisator • 3.0" Farb-LCD-TFT (921600 Pixel) • integrierter Blitz • Videofunktion: AVCHD (max.1920x1080(16:9)/640x480(4:3)@50/25 Bilder/Sek. mit Ton) • Lichtempfindlichkeit (ISO): 100-3200 • interner Speicher • Memory Stick (Duo/Pro Duo/Pro-HG Duo) Slot • SD-Card Slot (SDHC-/SDXC-kompatibel) • Anschlüsse: USB 2.0, HDMI (Out), Audio/Video (Out) • Li-Ionen-Akku (NP-BG1) • Abmessungen (BxHxT): 105x59x34mm • Gewicht: 215g • Besonderheiten: GPS, 3D-Fotos
EAN-Codes: 4905524768770, 9004871066517, 4905524768787

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
6.2.2012 13:50:53   
*bubi*

Pa če ti pravim, da je to moj favorit user posted image user posted image user posted image  Samo sem bila preškrt (spet samo za sebe user posted image ) in sem si malenkost slabši model kupila (HX7V). Pa sem vseeno ful zadovoljna user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 741
6.2.2012 14:46:53   
Paštetka

Pa če ti pravim, da je to moj favorit user posted image user posted image user posted image  Samo sem bila preškrt (spet samo za sebe user posted image ) in sem si malenkost slabši model kupila (HX7V). Pa sem vseeno ful zadovoljna user posted image

a to je ravno ta?
No, mi smo bili včeraj na enem RD, kjer so ga imeli in so me navdušili user posted image

zdaj pa iščem po gugglu trgovine v dubaju, koliko so kaj tam cene user posted image

s tem, da me še vedno matrajo podvodne fotke. user posted image

morem mojemu za božičnico rečt, da še kakšnih 150 evrčkov stisne za podvodnega user posted image

koliko je pa stal pri nas? gledala sem samo splet, kjer je bil od 299 naprej.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.2.2012 14:47:52 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 742
6.2.2012 17:05:11   
*bubi*

koliko je pa stal pri nas? gledala sem samo splet, kjer je bil od 299 naprej.

Decembra sem gledala v Bigbangu, kjer je bil 340€ in je imel še eno baterijo gratis.
Mediamarket ga je oglaševal na internetu za 300€, ampak ga niso imeli na zalogi.

HX7V pa je bil v BB 300€, vendar sem ga potem vzela preko interneta za 223€ (s poštnino vred).

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 6.2.2012 17:06:04 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
6.2.2012 17:06:45   
*bubi*

gugglu

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 744
6.2.2012 18:38:11   
Paštetka

gugglu

Glavno, da se razumemmmmmo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 745
6.2.2012 18:39:40   
petarda
Patetka za pod vodo pa lahko vzameš tiste podvodne aparate za enkratno uporabo...Mislim, da so okrog 5 EUR...so pa še na film in daš potem razvit. Jaz sem imela enega, ampak sem bila potem dva šusa zaporedoma noseča in se nisem potapljala, potem mu je pa rok potekel user posted image , tak da ga nisem uspela sprobat. Za poskusit je user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 746
6.2.2012 18:40:18   
petarda

gugglu

Ja, tršica? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 747
6.2.2012 18:45:29   
Paštetka

Patetka za pod vodo pa lahko vzameš tiste podvodne aparate za enkratno uporabo...Mislim, da so okrog 5 EUR...so pa še na film in daš potem razvit. Jaz sem imela enega, ampak sem bila potem dva šusa zaporedoma noseča in se nisem potapljala, potem mu je pa rok potekel user posted image , tak da ga nisem uspela sprobat. Za poskusit je user posted image

Jaz bi raje digitalca, ker to jaz hitro poštrckam. user posted image
Sem patetična, ne petarda user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 748
6.2.2012 19:21:01   
Paštetka
Bubi, kaj še vedno nimam nič zate? user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_5866205/mpage_4/key_/tm.htm

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 749
6.2.2012 19:34:03   
petarda

Bubi, kaj še vedno nimam nič zate? user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_5866205/mpage_4/key_/tm.htm

Mi še albuma nimamo...imamo pa že en kup slikic...mogoče jih jutri pregledam, mini ima namreč vročino user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?