Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 19:36:34
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Patetka za pod vodo pa lahko vzameš tiste podvodne aparate za enkratno uporabo...Mislim, da so okrog 5 EUR...so pa še na film in daš potem razvit. Jaz sem imela enega, ampak sem bila potem dva šusa zaporedoma noseča in se nisem potapljala, potem mu je pa rok potekel , tak da ga nisem uspela sprobat. Za poskusit je Jaz bi raje digitalca, ker to jaz hitro poštrckam. Sem patetična, ne petarda Jaz nisem ziher, da si me prav razumela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:06:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Nam manjkata še 121 in 122, vse ostale imamo obljubljene
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:07:37
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nam manjkata še 121 in 122, vse ostale imamo obljubljene A meni pa ne bi pomagala?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:08:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nam manjkata še 121 in 122, vse ostale imamo obljubljene U madona ...no grem potem kar zdajle pogledat...itak se mi ne da po kuhinji pospravit...pa lubi mi je ravno deci vinčka natočil za zraven RR
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:11:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Patetka za pod vodo pa lahko vzameš tiste podvodne aparate za enkratno uporabo...Mislim, da so okrog 5 EUR...so pa še na film in daš potem razvit. Jaz sem imela enega, ampak sem bila potem dva šusa zaporedoma noseča in se nisem potapljala, potem mu je pa rok potekel , tak da ga nisem uspela sprobat. Za poskusit je Jaz bi raje digitalca, ker to jaz hitro poštrckam. Sem patetična, ne petarda Jaz nisem ziher, da si me prav razumela jaz tudi ne Kaj rabiš? Objemček?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:12:27
|
|
|
|
Paštetka
|
Pa zgoraj si mi rekla, da sem patetka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:18:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nam manjkata še 121 in 122, vse ostale imamo obljubljene Nimam Imam 46 sličic - vse različne!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:19:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pa zgoraj si mi rekla, da sem patetka Pa res ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:22:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nam manjkata še 121 in 122, vse ostale imamo obljubljene A meni pa ne bi pomagala? Ni problema. Samo trenutno nimam nič kaj viška - sem menjala še za Kraš Dinozavre, pa nečakecu sem včeraj dala, kar je rabil. Itak se bo tega toliko nabralo do konca marca, da ne bom vedela, kam bi z njimi Sicer pa menjavam preko spletkomata in gre res brzinsko.... poraba kuvert in znamk tudi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:25:41
|
|
|
|
Paštetka
|
No potem prosim mi prišparaj kako, ker mi odputujemo in 2 tedna ne bo nič špara.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:49:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
za minija. Kaj mami a si boš jutri že frej vzela Joj verjamem, da ti je zoprno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:53:16
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 20:56:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ za minija. Kaj mami a si boš jutri že frej vzela Joj verjamem, da ti je zoprno Druge opcije nimam . Mi je pa vseeno lažje zdaj si vzeti fraj, ko še nimam strank naročenih, pa nič strank v obdelavi...kasneje zna biti večji problem...Stranki obljubiš, da bo kredit v dveh dneh, potem ti pa otrok zboli in se podaljša v cel teden ....sodelavke pa vse zabezecane s svojimi strankami ... Za jutri ne bo problem, v sredo je itak praznik...v četrtek ima pa že ena sodelavka dopust in tudi ne bi bilo fajn, če bi manjkala... ...joooooooooj, upam, da gre za enodnevno virozo. Hvala za pike poke. Mi je pa ravno zjutraj vzgojiteljica govorila, da jih 10 od 17 manjka v skupini že cel teden (viroza driska+bruhanje) in da je prav čudež, da je mini še zdrav... ...evo pa smo tle
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 21:01:05
|
|
|
|
Paštetka
|
Uf.. Ja se mi zdi, da so v vrtcih vse skupine prepolovljene, če ne več. za minija , po drugi strani pa , da boš lahko zjutraj kavico skuhala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 21:05:23
|
|
|
|
*bubi*
|
ojoj, morda pa le ne bo kaj hujšega.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 21:13:22
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka daj si ti kak drug avatar, ker vaju z bubi sploh ne ločim...sem mislila, da je ona napisala komentar za kavico .... Aja...mogoče vaju bom po vejicah ločila...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 21:16:36
|
|
|
|
Paštetka
|
Jutri, po osmi uri, ko pridem s kavice. Zdaj grem spat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 21:17:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jutri, po osmi uri, ko pridem s kavice. Zdaj grem spat. Al še ni deset
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 21:19:52
|
|
|
|
petarda
|
Od katere Mož** pa zdaj špega?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 21:20:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...mogoče vaju bom po vejicah ločila...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 21:20:27
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jutri, po osmi uri, ko pridem s kavice. Zdaj grem spat. Al še ni deset Ne, zdaj hodim med deveto in pol deseto uro. Saj kmalu bodo spet prestavili uro, pa bom do desetih z vami.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 21:24:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jutri, po osmi uri, ko pridem s kavice. Zdaj grem spat. Al še ni deset Ne, zdaj hodim med deveto in pol deseto uro. Saj kmalu bodo spet prestavili uro, pa bom do desetih z vami. Saj te razumem. Jaz sem zdaj malo bolj na izi, ker vem, da bom jutri lahko doma. pe že itak kako uro spi. Zadnje čase je tako utrujen, da se samo vleže na sedežno in ga že zmanjka...ne dočaka niti, da pravljice preberem malima dvema. Zjutraj je pa potem itak buden ko čuk.... jaz bi pa še spaaaaaaaaaaalaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2012 21:31:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Bom morala jaz malo slikico zamenjat SAmo mi ni všeč prepogosto menjavanje avatarjev, ker mi služijo za identifikacijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 7:23:32
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 7:26:14
|
|
|
|
petarda
|
Mini je pa čisto zdrav videt, vročine trenutno nima...upam, da tako ostane
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.