|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
7.2.2012 7:36:57   
NinaŠ
Hvala za kavico! Eno sem že spila, zdaj grem še na eno + čvek s prijateljico user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Mini je pa čisto zdrav videt, vročine trenutno nima...upam, da tako ostane user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.2.2012 7:58:20   
ada2
petarda hvala za kavico... grem pa tudi jaz zdaj z mojim user posted image  na kavo v pomarančo, ko peljeva miha v vrtec. šolarja sta že 1 uro v šoli.
upam, da bo danes bolj miren dan, včeraj sem še cel dan premikala pohištvo in pucala... no, vmes sem ata v MB vozila na očesni pregled.
pri nas še vedno sneži.... pa piha....
nič, grem, se oglasim kasneje...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 777
7.2.2012 8:56:15   
*bubi*
Dobro jutro.
Je še ostalo kaj kavice zame? user posted image

Jaz se bom kar malo prej odpravila proti službi, ker ceste niso ravno najboljše spucane. Danes bo dolg dan, upam samo, da bo babi uspela vso otroško prtljago po šoli in vrtcu pobrat, pa še gimnastiko imata danes.
Bubi ima športni dan kar na šolskem igrišču, bubika pa ima itak vsak dan športni dan na igrišču user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 778
7.2.2012 9:04:53   
Paštetka
Jutro...

oooooo, kavica user posted image

moja imata tudi danes gimnastiko user posted image
smo se pa kepali že danes zjutraj user posted image . Imamo cca. 15 cm snegauser posted image
pravo božično vzušje user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
7.2.2012 9:52:10   
NinaŠ

smo se pa kepali že danes zjutraj user posted image . Imamo cca. 15 cm snegauser posted image

user posted image
user posted image waw 15 cm user posted image , pri nas ga je komaj slabih 5 cm, brezveze user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.2.2012 9:54:14   
Paštetka
petarda, a je kaj boljša slikica?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 781
7.2.2012 9:54:49   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image
user posted image waw 15 cm user posted image , pri nas ga je komaj slabih 5 cm, brezveze user posted image

zapadel je prvi sneg...
pobelil sosednji breg...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.2.2012 9:59:05   
petarda
Pri nas je pa takole

https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.2972407601915.136009.1613522092&type=1

https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.360758453936618.89870.100000073995045&type=3

Slikice vredne ogleda. Upam, da linke odpre, ker so nastavljene kot public.

Sta pa to fotkala moja prijatelja....user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.2.2012 10:10:05   
Paštetka
lepe fotke.user posted image
jaz sem ju včeraj slikala na pol cm snega user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 784
7.2.2012 10:31:20   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image

zapadel je prvi sneg...

ja samo sosednji user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.2.2012 10:56:30   
*bubi*

zapadel je prvi sneg...

ja samo sosednji user posted image
user posted image user posted image

Čisto dovolj ga je. Glavno, da je zemlja spodaj zmrznjena, da nista čisto blatna, ko se kotalita po hribu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 786
7.2.2012 12:57:56   
petarda
Mini je ko roža, nič mu ni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 787
7.2.2012 12:58:54   
petarda
Drugače pa pri nas še vedno naletava...lahko se pridete k nam sankat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 788
7.2.2012 13:12:45   
ada2
evo mene...
ko sem prišla od kave sem kar vzela v roke lopato in začela odmetavat sneg.... sem mislila samo tisti del dvorišča, ko avto postavljamo, pa pred vhodom, potem se mi je pridružila soseda, sosed je že odmetaval pri svojem vhodu... ko smo stopili skupaj smo odmetali še pri dveh sosedih... v zahvalo je ena od teh dveh skuhala kavo in čaj, dodala še pecivo.... skoraj bi zamudila na pogovorne ure v šolouser posted image
v šoli pa vse ok, gospodična malo preveč klepeta in je bila pri dmv presedena, gospodič klepeta kar precej.... ampak ne več toliko, kot na začetku šolskega letauser posted image , dosega pa vse ciljeuser posted image
imela pa sem še pogovor z ravnateljem.... skoraj daljši kot z učitelji, ampak večino druge zadeve, ni imelo veze z otrokomauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 789
7.2.2012 13:13:52   
ada2
aja, drugače pa je pri nas veliko snega, pa tako čisto na drobno še naletava

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 790
7.2.2012 13:15:14   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

evo mene...
ko sem prišla od kave sem kar vzela v roke lopato in začela odmetavat sneg.... sem mislila samo tisti del dvorišča, ko avto postavljamo, pa pred vhodom, potem se mi je pridružila soseda, sosed je že odmetaval pri svojem vhodu... ko smo stopili skupaj smo odmetali še pri dveh sosedih... v zahvalo je ena od teh dveh skuhala kavo in čaj, dodala še pecivo.... skoraj bi zamudila na pogovorne ure v šolouser posted image
v šoli pa vse ok, gospodična malo preveč klepeta in je bila pri dmv presedena, gospodič klepeta kar precej.... ampak ne več toliko, kot na začetku šolskega letauser posted image , dosega pa vse ciljeuser posted image
imela pa sem še pogovor z ravnateljem.... skoraj daljši kot z učitelji, ampak večino druge zadeve, ni imelo veze z otrokomauser posted image

ti si meni tak smešna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 791
7.2.2012 13:21:25   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image mini.

user posted image Ada. Tukaj tudi še naletava.... upam, da bom zvečer našla avto. user posted image

In evo, vedno znova vidim, kako dobra naložba je nakup podzemne garaže user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 792
7.2.2012 13:24:45   
Paštetka
n evo, vedno znova vidim, kako dobra naložba je nakup podzemne garaže

o, ja user posted image user posted image , čeprav je stala kot srednje dober avto user posted image

petarda, čim si doma, je mini zdrav user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 793
7.2.2012 13:30:57   
ada2

evo mene...

ti si meni tak smešna user posted image user posted image user posted image

zakajuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 794
7.2.2012 13:32:33   
ada2
meni je bil pa smešen naš sosed, ko je prej iskal svojega psa, ki ga je imel dobesedno pred nosom, ampak ga ni videl, ker je pes beli in se je čisto zlil z okoljemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 795
7.2.2012 13:53:42   
ada2
že cel dan pa čakam serviserja za pralni stroj.... PM, kako se lahko zgodi, da se pokvari ravno v času mojega dopusta, ko imam voljo in čas prati in sproti peglati....
ok, res, da me prej ni bilo doma, ampak sem mami naročila, če pride, da ga spusti notri, pa ga ni bilo... grrrr

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 796
7.2.2012 14:11:27   
petarda

že cel dan pa čakam serviserja za pralni stroj.... PM, kako se lahko zgodi, da se pokvari ravno v času mojega dopusta, ko imam voljo in čas prati in sproti peglati....
ok, res, da me prej ni bilo doma, ampak sem mami naročila, če pride, da ga spusti notri, pa ga ni bilo... grrrr

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nič ti ne verjamem user posted image user posted image user posted image user posted image ...si se mi zadnjič preveč smejala, ko sem rekla, da prosti dopoldan izkoristi za pospravljanje, pranje in likanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 797
7.2.2012 14:31:35   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nič ti ne verjamem user posted image user posted image user posted image user posted image ...si se mi zadnjič preveč smejala, ko sem rekla, da prosti dopoldan izkoristi za pospravljanje, pranje in likanje user posted image user posted image user posted image user posted image

takrat je bil samo en prosti dan, zdaj sem doma cel teden...oz, od 1.2. do 11.2. user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 798
7.2.2012 15:02:47   
Paštetka
user posted image user posted image ada, ti go ga vsekaš, ga fajn vsekaš user posted image

Joj, kak je lepo. Jaz sem pa šla po maalega v šolo peš in sva se kepala sto na uro. user posted image user posted image user posted image . Veselje, neprecenljivo. user posted image
Pa sva šla še po malo v vrtec in potem peš na gimnastiko. Eno uro sem gazila po snegu user posted image user posted image user posted image . Čist nič me ni zeblo user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 799
7.2.2012 20:19:02   
*bubi*

n evo, vedno znova vidim, kako dobra naložba je nakup podzemne garaže

o, ja user posted image user posted image , čeprav je stala kot srednje dober avto user posted image

sploh ne govori. za obe skupaj bi že verjetno tistega lepotca dobila, ki si ga zadnje čase ogledujem user posted image  Samo potem bi moral na dežju, mrazu, soncu, snegu... stat. To pa ne, bom raje še naprej sanjala user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kdaj so prenehale kolike ali napenjanje vašega dojenčka?
Itkica

do 3. meseca (63%)

v 4. mesecu (22%)

kasneje (15%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!