Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 7:36:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hvala za kavico! Eno sem že spila, zdaj grem še na eno + čvek s prijateljico IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mini je pa čisto zdrav videt, vročine trenutno nima...upam, da tako ostane
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 7:58:20
|
|
|
|
ada2
|
petarda hvala za kavico... grem pa tudi jaz zdaj z mojim na kavo v pomarančo, ko peljeva miha v vrtec. šolarja sta že 1 uro v šoli. upam, da bo danes bolj miren dan, včeraj sem še cel dan premikala pohištvo in pucala... no, vmes sem ata v MB vozila na očesni pregled. pri nas še vedno sneži.... pa piha.... nič, grem, se oglasim kasneje...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 8:56:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro. Je še ostalo kaj kavice zame? Jaz se bom kar malo prej odpravila proti službi, ker ceste niso ravno najboljše spucane. Danes bo dolg dan, upam samo, da bo babi uspela vso otroško prtljago po šoli in vrtcu pobrat, pa še gimnastiko imata danes. Bubi ima športni dan kar na šolskem igrišču, bubika pa ima itak vsak dan športni dan na igrišču
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 9:04:53
|
|
|
|
Paštetka
|
Jutro... oooooo, kavica moja imata tudi danes gimnastiko smo se pa kepali že danes zjutraj . Imamo cca. 15 cm snega pravo božično vzušje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 9:52:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
smo se pa kepali že danes zjutraj . Imamo cca. 15 cm snega pravo božično vzušje waw 15 cm , pri nas ga je komaj slabih 5 cm, brezveze
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 9:54:14
|
|
|
|
Paštetka
|
petarda, a je kaj boljša slikica?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 9:54:49
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ smo se pa kepali že danes zjutraj . Imamo cca. 15 cm snega pravo božično vzušje waw 15 cm , pri nas ga je komaj slabih 5 cm, brezveze zapadel je prvi sneg... pobelil sosednji breg...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 10:10:05
|
|
|
|
Paštetka
|
lepe fotke. jaz sem ju včeraj slikala na pol cm snega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 10:31:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ smo se pa kepali že danes zjutraj . Imamo cca. 15 cm snega pravo božično vzušje waw 15 cm , pri nas ga je komaj slabih 5 cm, brezveze zapadel je prvi sneg... pobelil sosednji breg... ja samo sosednji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 10:56:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka zapadel je prvi sneg... pobelil sosednji breg... ja samo sosednji Čisto dovolj ga je. Glavno, da je zemlja spodaj zmrznjena, da nista čisto blatna, ko se kotalita po hribu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 12:57:56
|
|
|
|
petarda
|
Mini je ko roža, nič mu ni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 12:58:54
|
|
|
|
petarda
|
Drugače pa pri nas še vedno naletava...lahko se pridete k nam sankat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 13:12:45
|
|
|
|
ada2
|
evo mene... ko sem prišla od kave sem kar vzela v roke lopato in začela odmetavat sneg.... sem mislila samo tisti del dvorišča, ko avto postavljamo, pa pred vhodom, potem se mi je pridružila soseda, sosed je že odmetaval pri svojem vhodu... ko smo stopili skupaj smo odmetali še pri dveh sosedih... v zahvalo je ena od teh dveh skuhala kavo in čaj, dodala še pecivo.... skoraj bi zamudila na pogovorne ure v šolo v šoli pa vse ok, gospodična malo preveč klepeta in je bila pri dmv presedena, gospodič klepeta kar precej.... ampak ne več toliko, kot na začetku šolskega leta , dosega pa vse cilje imela pa sem še pogovor z ravnateljem.... skoraj daljši kot z učitelji, ampak večino druge zadeve, ni imelo veze z otrokoma
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 13:13:52
|
|
|
|
ada2
|
aja, drugače pa je pri nas veliko snega, pa tako čisto na drobno še naletava
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 13:15:14
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 evo mene... ko sem prišla od kave sem kar vzela v roke lopato in začela odmetavat sneg.... sem mislila samo tisti del dvorišča, ko avto postavljamo, pa pred vhodom, potem se mi je pridružila soseda, sosed je že odmetaval pri svojem vhodu... ko smo stopili skupaj smo odmetali še pri dveh sosedih... v zahvalo je ena od teh dveh skuhala kavo in čaj, dodala še pecivo.... skoraj bi zamudila na pogovorne ure v šolo v šoli pa vse ok, gospodična malo preveč klepeta in je bila pri dmv presedena, gospodič klepeta kar precej.... ampak ne več toliko, kot na začetku šolskega leta , dosega pa vse cilje imela pa sem še pogovor z ravnateljem.... skoraj daljši kot z učitelji, ampak večino druge zadeve, ni imelo veze z otrokoma ti si meni tak smešna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 13:21:25
|
|
|
|
*bubi*
|
mini. Ada. Tukaj tudi še naletava.... upam, da bom zvečer našla avto. In evo, vedno znova vidim, kako dobra naložba je nakup podzemne garaže
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 13:24:45
|
|
|
|
Paštetka
|
n evo, vedno znova vidim, kako dobra naložba je nakup podzemne garaže o, ja , čeprav je stala kot srednje dober avto petarda, čim si doma, je mini zdrav
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 13:30:57
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 evo mene... ko sem prišla od kave sem kar vzela v roke lopato in začela odmetavat sneg.... sem mislila samo tisti del dvorišča, ko avto postavljamo, pa pred vhodom, potem se mi je pridružila soseda, sosed je že odmetaval pri svojem vhodu... ko smo stopili skupaj smo odmetali še pri dveh sosedih... v zahvalo je ena od teh dveh skuhala kavo in čaj, dodala še pecivo.... skoraj bi zamudila na pogovorne ure v šolo v šoli pa vse ok, gospodična malo preveč klepeta in je bila pri dmv presedena, gospodič klepeta kar precej.... ampak ne več toliko, kot na začetku šolskega leta , dosega pa vse cilje imela pa sem še pogovor z ravnateljem.... skoraj daljši kot z učitelji, ampak večino druge zadeve, ni imelo veze z otrokoma ti si meni tak smešna zakaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 13:32:33
|
|
|
|
ada2
|
meni je bil pa smešen naš sosed, ko je prej iskal svojega psa, ki ga je imel dobesedno pred nosom, ampak ga ni videl, ker je pes beli in se je čisto zlil z okoljem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 13:53:42
|
|
|
|
ada2
|
že cel dan pa čakam serviserja za pralni stroj.... PM, kako se lahko zgodi, da se pokvari ravno v času mojega dopusta, ko imam voljo in čas prati in sproti peglati.... ok, res, da me prej ni bilo doma, ampak sem mami naročila, če pride, da ga spusti notri, pa ga ni bilo... grrrr
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 14:11:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 že cel dan pa čakam serviserja za pralni stroj.... PM, kako se lahko zgodi, da se pokvari ravno v času mojega dopusta, ko imam voljo in čas prati in sproti peglati.... ok, res, da me prej ni bilo doma, ampak sem mami naročila, če pride, da ga spusti notri, pa ga ni bilo... grrrr Nič ti ne verjamem ...si se mi zadnjič preveč smejala, ko sem rekla, da prosti dopoldan izkoristi za pospravljanje, pranje in likanje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 14:31:35
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 že cel dan pa čakam serviserja za pralni stroj.... PM, kako se lahko zgodi, da se pokvari ravno v času mojega dopusta, ko imam voljo in čas prati in sproti peglati.... ok, res, da me prej ni bilo doma, ampak sem mami naročila, če pride, da ga spusti notri, pa ga ni bilo... grrrr Nič ti ne verjamem ...si se mi zadnjič preveč smejala, ko sem rekla, da prosti dopoldan izkoristi za pospravljanje, pranje in likanje takrat je bil samo en prosti dan, zdaj sem doma cel teden...oz, od 1.2. do 11.2.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 15:02:47
|
|
|
|
Paštetka
|
ada, ti go ga vsekaš, ga fajn vsekaš Joj, kak je lepo. Jaz sem pa šla po maalega v šolo peš in sva se kepala sto na uro. . Veselje, neprecenljivo. Pa sva šla še po malo v vrtec in potem peš na gimnastiko. Eno uro sem gazila po snegu . Čist nič me ni zeblo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2012 20:19:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka n evo, vedno znova vidim, kako dobra naložba je nakup podzemne garaže o, ja , čeprav je stala kot srednje dober avto sploh ne govori. za obe skupaj bi že verjetno tistega lepotca dobila, ki si ga zadnje čase ogledujem Samo potem bi moral na dežju, mrazu, soncu, snegu... stat. To pa ne, bom raje še naprej sanjala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Kdaj so prenehale kolike ali napenjanje vašega dojenčka?Itkicado 3. meseca (
63%)
v 4. mesecu (
22%)
kasneje (
15%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!