|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
4.2.2012 8:25:33   
petarda
Jutro user posted image

Hvala za kavico user posted image .

Petardito in lubi že odmetavata sneg user posted image ...fuuuuuuul ga je naneslo, še dobro, da smo še đipa kupili user posted image ....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
4.2.2012 8:27:47   
petarda
Zdaj vidim, da se mi je uspelo skriti user posted image ...slikice pa še zmeraj ni videti user posted image

Paštetka a ti veš, da is odkrita?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 702
4.2.2012 8:56:30   
NinaŠ
Petardito in lubi že odmetavata sneg user posted image ...fuuuuuuul ga je naneslo, še dobro, da smo še đipa kupili user posted image ....

user posted image pri nas pa je komaj malo začel naletavat user posted image brezveze user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 703
4.2.2012 8:57:28   
NinaŠ
Danes sem spala do 8h user posted image uuuuuuuuuuuu tole je še boljš k't plavanje z morskimi psi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 704
4.2.2012 9:18:16   
Paštetka
user posted image
Kaj sem še vesno odkrita?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 705
4.2.2012 9:19:01   
Paštetka
Pri nas pa ni duha ni sluha o snegu user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
4.2.2012 10:51:21   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a potem ga imamo samo mi?

Prec kako slikco napopam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 707
4.2.2012 11:07:29   
petarda
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 708
4.2.2012 11:08:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image
Kaj sem še vesno odkrita?

Jaz te ponavadi vidim, zdaj te ne, te verjetno ni gor...

Sem pa prej videla tudi sebe poševno, sedaj se pa sploh ne vidim, tak da vprašanje, če sem skrita vsem ali samo sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 709
4.2.2012 11:42:26   
ada2
snega mi nimamo nič, začelo je pa močno pihat.... mogoče kaj prineseuser posted image

za slikici pa bom napisala, samo naj najdem album.... je nekje v kupu preseljenih knjig, pa glede na to, da selitev trenutno poteka v polnem šusu ne bi motilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 710
4.2.2012 12:32:08   
petarda
Ada ti zavidam, ko že počasi selite...nas vse to še čaka...še prej pa zidarija user posted image ...že vidim kako bomo razštelani naslednje pol leta user posted image

No...je pomagalo jutranje odmetavanje, so zdaj vsi na počitku user posted image ... jaz pa uživam v kavici. user posted image  Potem pa minija peljemo k moji mamici, mi pa gremo pogledat obutega mačka, potem pa na pico s prijatelji...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 711
4.2.2012 16:40:43   
Paštetka
No, pa imamo tudi mi kakšna pol centimetra snega user posted image . Maladva pri oknu stojita in nosove na šipo držita user posted image
Sem ju vprašala, če gresta ven, pa nočeta, ker piha oster veter. Sem jima okno odprla, da so jima malo snežinke noter priletele user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 4.2.2012 16:41:25 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 712
4.2.2012 19:19:51   
NinaŠ

No, pa imamo tudi mi kakšna pol centimetra snega user posted image .

user posted image pol ga imate pa nekako toliko kot mi user posted image Smo si pa popoldne kljub mrazzzzu privoščili urni sprehod user posted image , pa dokler smo migali ni bilo sile, le ko smo opazovali ledno plezanje je malo zazeblo.
Snežna kraljica:
user posted image  
...le snega ji letos manjka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 713
4.2.2012 20:07:19   
*bubi*
Pri nas ga je tudi nametalo. Uh, kako smo pogledovali skozi okno in hiteli z vajami, da nas ne bi čisto zametalo. user posted image  Meni je na cesti ful zoprno v takem user posted image  tako da upam, da jutri pade kar misli, pa da potem spucajo do ponedeljka zjutraj.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 714
4.2.2012 20:47:33   
ada2
pri nas ga je tudi nekaj napadlo, ampak za ven iti pa nikakor ni bilo.... veter kot za stavo. še pes ni zdržal zunaj več kot pol minuteuser posted image

drugače pa.... nušina krama preseljena, adam spi v nušini stari postelji, v njeni stari sobi, svojo kramo tja naseli jutri.... miha spi v adamovi postelji.... spat sta šla pred skoraj 1 uro, pa je vse lepo tihouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 715
4.2.2012 21:09:30   
*bubi*
user posted image  Ada, pridni ste user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 716
5.2.2012 4:52:13   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa da ne boste ve brez ostale: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena je za Naty, ker nas na skrivaj bere user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Busted! user posted image user posted image user posted image Kaj naj zdaj rečem? Dobro jutro? Mi smo glih iz ene čage user posted image  In moji otroci so danes zmagali. E je zdržal pokonci do pol štirih, S pa do zdaj user posted image   Noge me bolijo da komaj hodim. Sem se naplesala za par let naprej in nazaj. Upam, da bom jutri lahko vstala, ker vedno bolj ugotavljam da ples glih ne vpliva najbolje na mojo hrbtenico user posted image

Še kaj? Za zdaj ne. Razen če kateri skuham kavo user posted image user posted image   In glede na to da se mi ne spi, lahko pride katera kar k meni domov na zgodnji čvek... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 5.2.2012 5:07:22 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 717
5.2.2012 7:26:35   
NinaŠ
Uh Naty user posted image user posted image user posted image za tako čago.... moram reči, da si se javila zelo zanimivo uro user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image pa skuham zdaj jaz, čeprav mislim, da jo bodo ostale vseeno hladno spile user posted image

Ada user posted image user posted image user posted image za sobice, verjamem, da so šli vsi z največjim veseljem zgodaj spat user posted image

Od snega pa nič user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
5.2.2012 8:24:45   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  NAty. Ste pa res imeli veselico. Jaz sploh ne vem, kdaj sem nazadnje tak pošteno plesala user posted image

Nina, tvoja kavica je že hladna, ja. Si grem zdaj frišno skuhat.
Čisto sem polomljena od včerajšnje službe, pa tako kratek vikend bo user posted image  ampak se tolažim, da sta dve ta hujši soboti mimo, naslednja bo vsaj krajša user posted image  

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
5.2.2012 9:11:13   
petarda
Uh Naty....moji otroci bi zdržali največ do desetih zvečer user posted image ....pri nas sta zvečer že čisto koma in sitna, če zamudimo osmo uro za spatuser posted image

Dobro jutro user posted image ..hvala za kavico, bubi tvoja je tudi že mrzla user posted image

Danes gremo pa na sankanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 720
5.2.2012 15:09:05   
NinaŠ
Borim se z željo, da bi se zdaj po kosilu malo pod deko namestila user posted image ...
Ja, se bo treba enga dela lotit...

Anžeta je dopoldanski izlet v Peričnik utrudil in počiva v postelji, Tina mu pa zraven knjigico bere user posted image Me prav zanima kdaj ga bo, ob tem tempu, potrpljenje minilo user posted image

Peričnik je pa sedaj res vreden ogleda user posted image user posted image user posted image cela stena je ujeta v led, sveče so res ogromne in fascinantne, sploh ko se še sonce ujame vanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 721
5.2.2012 15:42:37   
NinaŠ
user posted image  

user posted image  

user posted image  

p.s.
mraz je bil pa takooo da se nisem preveč s fotoaparatom igrala user posted image , ker biti brez rokavic - znanstvena fantastika user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 722
5.2.2012 16:04:11   
*bubi*
Nina, sem pravkar pogledala slikice in so krasne user posted image user posted image user posted image

Ste videle, kako krasne fotke so naredili zdaj v tem času v Plitvicah? TUKAJ
Jaz bi tuuuuuuuuudi. Samo sem preveč zapečkarska user posted image

Pa še ena zimska slikica, ki je dobila nagrado user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 723
5.2.2012 16:17:46   
NinaŠ
Pa še ena zimska slikica, ki je dobila nagrado user posted image

hm, pa ne, da je tvoja frajla že tolk velika user posted image Evo, sem dala špegle gor, pa še vedno nisem 100% user posted image Samo fotka je pa res user posted image user posted image user posted image

Plitvička jezera so lepša kot Peričnik... ...predvsem zato, ker je tudi vsa narava okrog v ledenem objemu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 724
5.2.2012 16:22:00   
NinaŠ

hm, pa ne, da je tvoja frajla že tolk velika user posted image

jaaaaa imam te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?