Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 8:25:33
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Hvala za kavico . Petardito in lubi že odmetavata sneg ...fuuuuuuul ga je naneslo, še dobro, da smo še đipa kupili ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 8:27:47
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj vidim, da se mi je uspelo skriti ...slikice pa še zmeraj ni videti Paštetka a ti veš, da is odkrita?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 8:56:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petardito in lubi že odmetavata sneg ...fuuuuuuul ga je naneslo, še dobro, da smo še đipa kupili .... pri nas pa je komaj malo začel naletavat brezveze
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 8:57:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Danes sem spala do 8h uuuuuuuuuuuu tole je še boljš k't plavanje z morskimi psi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 9:18:16
|
|
|
|
Paštetka
|
Kaj sem še vesno odkrita?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 9:19:01
|
|
|
|
Paštetka
|
Pri nas pa ni duha ni sluha o snegu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 10:51:21
|
|
|
|
petarda
|
a potem ga imamo samo mi? Prec kako slikco napopam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 11:07:29
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 11:08:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kaj sem še vesno odkrita? Jaz te ponavadi vidim, zdaj te ne, te verjetno ni gor... Sem pa prej videla tudi sebe poševno, sedaj se pa sploh ne vidim, tak da vprašanje, če sem skrita vsem ali samo sebi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 11:42:26
|
|
|
|
ada2
|
snega mi nimamo nič, začelo je pa močno pihat.... mogoče kaj prinese za slikici pa bom napisala, samo naj najdem album.... je nekje v kupu preseljenih knjig, pa glede na to, da selitev trenutno poteka v polnem šusu ne bi motila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 12:32:08
|
|
|
|
petarda
|
Ada ti zavidam, ko že počasi selite...nas vse to še čaka...še prej pa zidarija ...že vidim kako bomo razštelani naslednje pol leta No...je pomagalo jutranje odmetavanje, so zdaj vsi na počitku ... jaz pa uživam v kavici. Potem pa minija peljemo k moji mamici, mi pa gremo pogledat obutega mačka, potem pa na pico s prijatelji...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 16:40:43
|
|
|
|
Paštetka
|
No, pa imamo tudi mi kakšna pol centimetra snega . Maladva pri oknu stojita in nosove na šipo držita Sem ju vprašala, če gresta ven, pa nočeta, ker piha oster veter. Sem jima okno odprla, da so jima malo snežinke noter priletele
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 4.2.2012 16:41:25 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 19:19:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
No, pa imamo tudi mi kakšna pol centimetra snega . pol ga imate pa nekako toliko kot mi Smo si pa popoldne kljub mrazzzzu privoščili urni sprehod , pa dokler smo migali ni bilo sile, le ko smo opazovali ledno plezanje je malo zazeblo. Snežna kraljica: ...le snega ji letos manjka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 20:07:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri nas ga je tudi nametalo. Uh, kako smo pogledovali skozi okno in hiteli z vajami, da nas ne bi čisto zametalo. Meni je na cesti ful zoprno v takem tako da upam, da jutri pade kar misli, pa da potem spucajo do ponedeljka zjutraj.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 20:47:33
|
|
|
|
ada2
|
pri nas ga je tudi nekaj napadlo, ampak za ven iti pa nikakor ni bilo.... veter kot za stavo. še pes ni zdržal zunaj več kot pol minute drugače pa.... nušina krama preseljena, adam spi v nušini stari postelji, v njeni stari sobi, svojo kramo tja naseli jutri.... miha spi v adamovi postelji.... spat sta šla pred skoraj 1 uro, pa je vse lepo tiho
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 21:09:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, pridni ste
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 4:52:13
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa da ne boste ve brez ostale: Ena je za Naty, ker nas na skrivaj bere Busted! Kaj naj zdaj rečem? Dobro jutro? Mi smo glih iz ene čage In moji otroci so danes zmagali. E je zdržal pokonci do pol štirih, S pa do zdaj Noge me bolijo da komaj hodim. Sem se naplesala za par let naprej in nazaj. Upam, da bom jutri lahko vstala, ker vedno bolj ugotavljam da ples glih ne vpliva najbolje na mojo hrbtenico Še kaj? Za zdaj ne. Razen če kateri skuham kavo In glede na to da se mi ne spi, lahko pride katera kar k meni domov na zgodnji čvek...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 5.2.2012 5:07:22 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 7:26:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uh Naty za tako čago.... moram reči, da si se javila zelo zanimivo uro pa skuham zdaj jaz, čeprav mislim, da jo bodo ostale vseeno hladno spile Ada za sobice, verjamem, da so šli vsi z največjim veseljem zgodaj spat Od snega pa nič
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 8:24:45
|
|
|
|
*bubi*
|
NAty. Ste pa res imeli veselico. Jaz sploh ne vem, kdaj sem nazadnje tak pošteno plesala Nina, tvoja kavica je že hladna, ja. Si grem zdaj frišno skuhat. Čisto sem polomljena od včerajšnje službe, pa tako kratek vikend bo ampak se tolažim, da sta dve ta hujši soboti mimo, naslednja bo vsaj krajša
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 9:11:13
|
|
|
|
petarda
|
Uh Naty....moji otroci bi zdržali največ do desetih zvečer ....pri nas sta zvečer že čisto koma in sitna, če zamudimo osmo uro za spat Dobro jutro ..hvala za kavico, bubi tvoja je tudi že mrzla Danes gremo pa na sankanje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 15:09:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Borim se z željo, da bi se zdaj po kosilu malo pod deko namestila ... Ja, se bo treba enga dela lotit... Anžeta je dopoldanski izlet v Peričnik utrudil in počiva v postelji, Tina mu pa zraven knjigico bere Me prav zanima kdaj ga bo, ob tem tempu, potrpljenje minilo Peričnik je pa sedaj res vreden ogleda cela stena je ujeta v led, sveče so res ogromne in fascinantne, sploh ko se še sonce ujame vanje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 15:42:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
p.s. mraz je bil pa takooo da se nisem preveč s fotoaparatom igrala , ker biti brez rokavic - znanstvena fantastika
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 16:04:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, sem pravkar pogledala slikice in so krasne Ste videle, kako krasne fotke so naredili zdaj v tem času v Plitvicah? TUKAJ Jaz bi tuuuuuuuuudi. Samo sem preveč zapečkarska Pa še ena zimska slikica, ki je dobila nagrado
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 16:17:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa še ena zimska slikica, ki je dobila nagrado hm, pa ne, da je tvoja frajla že tolk velika Evo, sem dala špegle gor, pa še vedno nisem 100% Samo fotka je pa res Plitvička jezera so lepša kot Peričnik... ...predvsem zato, ker je tudi vsa narava okrog v ledenem objemu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2012 16:22:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
hm, pa ne, da je tvoja frajla že tolk velika jaaaaa imam te res je
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?