Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 15:47:21
|
|
|
|
*bubi*
|
ada, česa drugega kot je zdravnica predpisala jaz ne bi dajala. V bistvu samo taka osmotska odvajala pridejo v poštev. Edino če bi odmerek lahko malo povečala? Drugače pa suhe slive, to je edina taka stvar, ki mi pade na pamet. Če bi malo donata spil, mu ne bi škodilo, ampak vprašanje, če bi hotel.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 15:47:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka se že psihično pripravlja na potovanje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 15:49:33
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Paštetka se že psihično pripravlja na potovanje Jap, z mislimi se že pogrevam tam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 15:52:51
|
|
|
|
Paštetka
|
A vidite levo v kotu na krogu (palma) eno tako modro piko? No tam se bom kopala, plavala z delfini, in s toboganom letela med moske pse.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 15:54:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A vidite levo v kotu na krogu (palma) eno tako modro piko? No tam se bom kopala, plavala z delfini, in s toboganom letela med moske pse. kar malo fouš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 16:02:20
|
|
|
|
Paštetka
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 18:37:45
|
|
|
|
petarda
|
Se opravičujem, ker motim vajino lepoto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 19:23:42
|
|
|
|
Paštetka
|
Ne motiš, ker si neopazna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 19:47:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
No ja, Tina kakega "spričevala" ni prinesla domov Res ima listek od matematike... vendar le o preverjanju za zadnji mesec. Anže je imel danes kontrolo pri zdravnici in je dobil zeleno luč za smučanje , no nogometa pa še ne sme na polno igrati Paštetka ja, fuoš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 19:51:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ne motiš, ker si neopazna Ah...sem dodala slikico, pa se očitno ne vidi ...čeprav mi je v profilu pokaže
< Sporočilo je popravil petarda -- 3.2.2012 19:57:45 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 20:00:40
|
|
|
|
petarda
|
evo....zdaj, ko sem si šla profil urejat, pa tudi skrita nisem več
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 20:03:53
|
|
|
|
petarda
|
Petardito tudi ni nič prinesel domov. Zadnjič samo test iz matematike, kjer je vse rešil pravilno. Je pa bil sestavljen iz nalog kot so večje, manjše in je enako, računi do pet (seštevanje in odštevanje), pa recimo narisana naloga in je bilo potem potrebno napisat iz rešit račun. Meni so se zdele kar težke Je pa rekel, da so danes nekaj pisali, samo še niso dobili nazaj. Se je pa v podaljšanem bivanju naučil igrati šah ... Igrajo z učiteljico ....in mu pravzaprav že kar dobro gre, je prej lubi moral kar razmišljat, ko sta igrala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 20:05:05
|
|
|
|
petarda
|
Ob strani vidim svojo slikico med zadnjim posti, tu pa ne A ve jo vidite?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 20:25:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ob strani vidim svojo slikico med zadnjim posti, tu pa ne A ve jo vidite? ja, med zadnjimi posti vidim eno konkurenco paštetkini slikici Tukaj pri sporočilih pa ne.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 20:26:27
|
|
|
|
*bubi*
|
hehe, bubi tudi igra šah v šoli. Se je zadnjič z dedijem pomeril
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 20:51:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kak ste kaj s Safari manijo? bomo kaj menjale? čisto nobene nimaš za nas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 22:11:54
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ada, česa drugega kot je zdravnica predpisala jaz ne bi dajala. V bistvu samo taka osmotska odvajala pridejo v poštev. Edino če bi odmerek lahko malo povečala? Drugače pa suhe slive, to je edina taka stvar, ki mi pade na pamet. Če bi malo donata spil, mu ne bi škodilo, ampak vprašanje, če bi hotel. saj nisem imela namena kaka zdravila druga dajat, samo za hrano sem mislila, da še kake ideje dobim. s slivami smo probali, pa mu ne grejo ravno gladko po grlu . sem jih čez noč namakala in je potem tisto vodico zjutraj spil, ampak ni bilo nekega učinka. z donatom pa bomo še probali - to se pa sploh spomnila nisem hvala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 22:13:01
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ob strani vidim svojo slikico med zadnjim posti, tu pa ne A ve jo vidite? ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 22:14:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kak ste kaj s Safari manijo? bomo kaj menjale? čisto nobene nimaš za nas za nas pa bi imela kar vse, ampak mi nimamo nobene za ponudit, ker smo komaj začeli in smo samo 3 paketke do zdaj nalepili. še vedno mi pa pri jungle maniji manjakata 2 sličici
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 22:20:03
|
|
|
|
ada2
|
no, nuša se je preselila... ok, preseljene ima vse cote, najljubše knjige in najnujnejše stvari za šolo.... aja, pa še radio, ker brez tega ne bi mogla spati zdaj se ne more načuditi vsemu skupaj in še vedno ima luč prižgano - vidim čez balkon, pa ok, naj ji bo, bo že jutri malo potegnila s spancem, pa še motil je ne bo nihče ostalo selimo jutri in potem se tja vseli adam. komaj čaka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 3.2.2012 22:21:33
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa zdaj v tem trenutku ugotovila, da sem totalno utrujena in grem tudi pod odejo.... mojega ni, je šel kartat, mpak računam, da bo čez pol ure doma... po navadi je vedno pred 23 že nazaj.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 7:13:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 še vedno mi pa pri jungle maniji manjakata 2 sličici kateri dve? Mi jih še imamo cel kup, bubika jih je zadnjič v vrtec nesla in delila prijateljčkom. Pol pa sem videla, da jih je ful nazaj prinesla. Očitno je vsak samo eno dobil Sicer pa dobro jutro, kavica je spita, zdaj pa šibam v službo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 7:14:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa da ne boste ve brez ostale: Ena je za Naty, ker nas na skrivaj bere
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.2.2012 7:40:39
|
|
|
|
Paštetka
|
Ja, ada napiši kateri dve. Mi jih imamo še cel kup doma.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?