Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 12:23:12
|
|
|
|
*zabica*
|
Tudi sama sem bila šokirana, vendar mi je moja gin. razložila, da se pregrada vidi le v določenih dnevih ciklusa in da tega z laparoskopijo ne vidijo.....laparo so mi delali tik pred M, takrat je sluznica najdebelješa in se pregrada ne vidi.....HSC mi še niso delali, sem se pa sedaj naročila k dr. Tomaževiču in čakam na datum.....Upam, da čim prej pridem na vrsto....Še vedno boljše, da so mi to ugotovili sedaj, pred 2 IVF postopkom, kot pa potem, ko bi bilo recimo prepozno..... Sem pa tudi sama malo podvomila v strokovnosto zdarvnikov in moje gin. vendar mislim, da moja gin, ni toliko nestrokovna, da bi že 3x zamenjala pregrado s kožno gubo (gin. v neplodnostni mi ejnamreč rekla, da je verjetno moja gin. zamenjala kožno gubo in pregrado).....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 13:12:16
|
|
|
|
lenci
|
pozdravljene!tudi jaz bi se vam pridružila,če me seveda sprejmete med sebe včeraj sem bila na posvetu za 1.IVF in dobila inekcije puregon.sedaj samo še čakam,da pride (okoli 19.1) in se začnem pikati 2 dan menstruacije.Sem v GKLJ pri DR.Voglerju.Vsem vam/nam želim čim manjše bolečine in čim hitreje en velik +
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 13:50:28
|
|
|
|
anau
|
lenci pozdravljena a prvi razgovor si imela sedaj ali že prej kdaj?velik sreče in velik +
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 15:37:00
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Punce pozdravljene! Vidim, da ste že pridno štartale v novo leto. Želim vam in ostajam navijačica
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 15:53:26
|
|
|
|
Mary2011
|
lenci pozdravljena in čimprej ti želim, da bi zagledala metuljček_cekinček smo te kar pogrešale welcome back!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 15:59:00
|
|
|
|
anau
|
pozdrav iz koroške ali ima katera izkušnje z dr. gavrič?lp
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 16:05:03
|
|
|
|
daisy B
|
Sporočam, da je danes moj navečji folikel bil velik 22, tako da zvečer pade stopka in v petek 13. 1. punkcija.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 16:46:26
|
|
|
|
SILVA
|
lenci dobrodošla daisy B bravo, držim pesti, da bo čim manj boleče in, da se jih čim več oplodi
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 16:47:07
|
|
|
|
latka
|
anau, dr.Gavričeva je zelo prijetna G! Sedaj boš imela UZ, tvoj verjetno mora na spermiogram, naslednji posvet pa pomeni branje izvidov, torej bo dr. Gavričeva pregledala izvide, ki jih bosta do takrat opravila, kri, UZ, spermiogram, potem se boste pa zmenili kako naprej, odvisno kaj je vzrok neplodnosti.Tako, da se zna kar še nekaj mesecev zavleči vse skup, mogoče boš pa v jeseni že v postopku!Ne obupat, pa veliko sreče! daisy B, srečno na punkciji!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 17:21:54
|
|
|
|
anau
|
latka hvala za mnenje in informacije. kri sva dala prejšni teden ko sva bila na prvem pogovoru in sem imela ravno tretji dan.drug teden sem naročena na uz in 24.4.na ponovni pogovor glede izvidov.veliko izvidov sva nesla že zraven.....laparo....hister....in spermiogram tako da upam da bo vse skupi prej minlo. lp in še enkrat hvala latka
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 18:06:54
|
|
|
|
Muri82
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisy B Muri82, za Suprefact ni problema, če bo razlika 2 uri, to je še popolnoma sprejemljivo, če te pa preveč skrbi, lahko pokličeš sestre na GK na telefon 23 23 048. Daisy B hvala za odgovor. Za seznam: Sem pri dr. Ribičevi. Prvi UZ imam 20.1. Sem pa že pokasirala mozolje. Pa napihnjena in zaprta sem full?!? Res mi ni jasno kako lahko že na Suprefact tako reagiram. A je to normalno? Jaz sem tudi imela pregrado. In me je G. naročila prav taki čas, da jo je lahko odkrila... Meni je tudi nepojemljivo, da daš toliko postopkov skozi pa te nič ne pregledajo. Meni tudi UZ niso naredili, ker je kao problem pri partnerju. Njemu tudi ne? Tolko govorijo o šparanju, na koncu pa nas brez pregledov pošiljajo v predrage postopke... Womanpolice kako pa imata slab spermiogram, da vama zamrznejo spremo. V Ljubljani o tem niso hotli niti slišati?!? Res ne vem kaj bodo naredili, če na dan punkcije moj ne bo imel spermijev (ima posamzne gibljibe in negibljive spermije)...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 18:39:09
|
|
|
|
lenci
|
anau ne sedaj je bilo prvič.prej sem imela pa 3 neuspešne IUI-je.sedaj upam,da bo IVF kja bolj uspešen.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 18:47:29
|
|
|
|
anau
|
pa sma že dve.....upajmo da bo uspešno in
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 19:30:09
|
|
|
|
carica
|
Evo mene..danes zjutraj sem imela UZ, moj edini folikel velikost 16, jutri 12. 1. poovno UZ...Dr. Reš pravi da verjeno v soboto punkcija, mi jutri potrdi....Koliko časa potem od punkcije pa do ponovnega obiska Postojne?Kdaj pred punkcijo in kaj proti bolečiam naj vzamem? Punce moje stiskam pesti
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 20:11:38
|
|
|
|
daisy B
|
Hvala punce. Kar se tiče bolečin sem v MB, kjer imaš možnost izbire narkoze in jaz sem jo seveda izbrala, če sem že petkrat bila brez, bo prav fino enkrat biti z carica, ti boš pa en dan za mano. Mislim, da Reš prakticira transfer 3 dan, še posebej kadar je malo zarodkov, se pravi verjetno v torek.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 20:44:06
|
|
|
|
womanpolice
|
Poročanje iz današnjega UZ: Hormone so mi povečali iz 2 na tri ampule (kipimo :-) ) in v petek imam spet ultrazvok. Z mojim sploh ne folgava tankat avta :-) Danes jaz v MB (iz Litije), jutri on, pojutrišnjem jaz... pa do punkcije še zihr nekajkrat. Punkcija bo verjetno (z nekaj dni odstopanj) konec drugega tedna. Po punkciji pet dni "počitka" potem pa transfer in potem čakanje... ki ubija... ampak zdaj bo mi čas hitreje šel, ker imava Eriko... Hvala Bogu. Največji folikli veliki 8 mm, endometrij mislim, da je rekla 9... Bila pa je ena nova - ne vem , full mlada, pod nadzorstvom zdravnice, mislim, da je bila praktikantka.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 20:52:05
|
|
|
|
womanpolice
|
Daisy B - zgleda, da kratkega... ampak očitn bo malenkost dlje trajal, ker so mi ampule povišal na 3. se je men zdel, da ne bodo dovolj 2 (sem imela vedno 3)... Kako pa tebi gre Punce, hvala za lepe želje in za pestke. TUdi jaz držim za vas!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 20:55:24
|
|
|
|
sonček33
|
WP - u vidim, da si že v akciji! Superca. Midva pa februarja.
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 20:58:55
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muri82 IZVIRNO SPOROČILO: daisy B Muri82, za Suprefact ni problema, če bo razlika 2 uri, to je še popolnoma sprejemljivo, če te pa preveč skrbi, lahko pokličeš sestre na GK na telefon 23 23 048. Daisy B hvala za odgovor. Za seznam: Sem pri dr. Ribičevi. Prvi UZ imam 20.1. Sem pa že pokasirala mozolje. Pa napihnjena in zaprta sem full?!? Res mi ni jasno kako lahko že na Suprefact tako reagiram. A je to normalno? Jaz sem tudi imela pregrado. In me je G. naročila prav taki čas, da jo je lahko odkrila... Meni je tudi nepojemljivo, da daš toliko postopkov skozi pa te nič ne pregledajo. Meni tudi UZ niso naredili, ker je kao problem pri partnerju. Njemu tudi ne? Tolko govorijo o šparanju, na koncu pa nas brez pregledov pošiljajo v predrage postopke... Womanpolice kako pa imata slab spermiogram, da vama zamrznejo spremo. V Ljubljani o tem niso hotli niti slišati?!? Res ne vem kaj bodo naredili, če na dan punkcije moj ne bo imel spermijev (ima posamzne gibljibe in negibljive spermije)... Ja, tudi nama v Ljubljani NISO HOTELI zamrzovat sperme, v Mariboru pa so glede tega bolj ustrežljivi. Ja, pri nama je tko kot pri vama. Zato mi je tudi zaradi tega super v MB, ker dajo to možnost. Vprašanje, če bi prejšnji postopek sploh uspel, če ne bi zamrznili prej sperme, saj sva tokrat imela prvič v življenju en zarodek za zamrznit, prej v LJ nikoli. Če na dan punkcije ne bo imel spremijev, mu jih bodo verjetno punktirali - je pa to kar neprijetno za mokega. Mu nič ne zavidam. So jih punktirali partnerju ene znanke in sta povedala, da ni bilo prijetno. Velik sreče. Upam, da punkcija pri njemu ne bo potrebna. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 20:59:53
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 WP - u vidim, da si že v akciji! Superca. Midva pa februarja. Oj, super tudi za vaju!!!! Februarja? Kam pa gresta? Pa ne v LJ? :-D
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 21:01:31
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisy B Sporočam, da je danes moj navečji folikel bil velik 22, tako da zvečer pade stopka in v petek 13. 1. punkcija. O, super!!! Potem pa te pridem pogledat v zgornji štuk :-D Kdaj pa imaš? Jaz imam UZ ob pol enajstih. AJA, za seznamček naslednji UZ 13.1.2012
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 12.1.2012 9:40:43
|
|
|
|
daisy B
|
womanpolice, na kliniki moram biti ob 7.30 in moj odda ob 9.00 seme, tako da verjetno bo punkcija takrat enkrat, ne vem pa točne ure. Mogoče bom takrat, ko imaš ti UZ še vedno v tisti sobi za počivanje, tako da lahko poiščeš Marjeto
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 12.1.2012 9:44:07
|
|
|
|
andreja83
|
pozdravljene, joj kak je vam fajn carica, daisy, držim pesti da se lepo oplodijo foliklčki in da bodo maksimalne dobre kvalitete!!!! Womanpolice za tebe tudi držim pesti :), jst pa začnem drugi tedn, upam da bo vse ok Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 12.1.2012 9:54:52
|
|
|
|
carica
|
Ej, danes sem imela ponovni UZ pri Rešu....v soboto imam punkcijo....Me je pa strah Disy držim pesti v petek zate...Kaj misliš naj vzamem kaj prosti bolečinam? Imam bl nizek prag bolečin....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 12.1.2012 10:52:31
|
|
|
|
andreja83
|
Carica , glede punkcije, upam da bo hitro minila in brez bolečin. Ti misli le na to, da boš kmalu postala mamica, in da bo hitro to vse za nami. Držim pesti Sama sm v mb, kjer imamo res na izbiro narkozo ali ne, tk, da meni so jo kr sami predlagali v prvem poiskusu ker sem imela polno celic. (8 primernih, drugače 30)ampak se noben žal ni hotel ugnezdit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?