Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 15:18:45
|
|
|
|
daisy B
|
Tako, po pričakovanjih imamo 3 celice in transfer čez 3 dni, je pa nobel ta narkoza, malo zaspiš, se takoj zbudiš (tak občutek) in čez 15 minut si kot rožica. Malo me boli ampak ni krize. womanpolice, hvala za obisk, lepo te je bilo videti. Zdaj čakam na tvoje poročilo
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 15:26:05
|
|
|
|
FoxyLady
|
SOBOTA 14.1. JUS79 - UZ PONEDELJEK 16.01. ELERAB - PREGLED PUPIKA83 - PREGLED ČETRTEK 19.01. ANDREJA83 - PREVZEM ZDRAVIL +UZ PETEK 20.01. MURI82 - UZ SREDA 25.01. EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL PONEDELJEK,30.1. FOXYLADY-UZ OBJEMČKI T R E P E T A L K E (beri TESTI) KANDIDATKE V POSTOPKU DAISY B (dr.RELJIČ) WOMANPOLICE (dr.RELJIČ) CARICA (dr. REŠ) ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ) MURI82(dr.RIBIČ) JUS79 (dr.REŠ) JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ) FOXYLADY (dr.ZORN) SILVA(dr.BOKAL) LENČI(dr.VOGLER) KANDIDATKE ZA POSTOPEK TATYANCHA (dr.REŠ) ANONIMEN (dr.REŠ) MARY (dr.REŠ) PUPIKA (dr.REŠ) EMAS. (dr. ZORN) LALE (dr.GAVRIČEVA) SILVA (dr.BOKAL) ELERAB (dr.REŠ) CUKICA (dr.RIBIČ) VRTNICA.M (dr.REŠ) ANDREJA_P (dr.ZORN) ANAU (dr.GAVRIČ) ŠIČKO() NOVE NOSEČKE JANUAR Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 15:28:24
|
|
|
|
FoxyLady
|
super za tri celice pa držim pesti da bo čez tri dni uspešen transfer in potem
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 15:39:09
|
|
|
|
Mary2011
|
daisyB super za 3 celice sedaj pa uspešen transfer in seveda potem lepo
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 15:41:41
|
|
|
|
*zabica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: carica Muri82 če se prav spomnim sta ti dve sobi ločeni in ne gre za enako sobo....Pojdi prvič prej pa boš videla kaj te čaka...Poročaj in veliko sreče..;) Jaz pa jutri zjutraj 14.01. šibam v PO na punkcijo. Že to noč sem slabo spala, pa še ena me čaka...Res me je strah....Kar bo pa bo Srečno na punkciji? Si se prijavila za k dr. Tomaževiču? Jaz sem danes dobila datum za HSC in sicer 16.05.2011, čeprav so mi v mailu zagotovili, da je čakalna doba za 1. pregled 2 meseca...no sedaj bom očitno čekala 5 mesecev ne glede na to, da se v neplodnostni ambulanti zdravim že 2 leti....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 15:51:33
|
|
|
|
andreja83
|
Pozdravljene, anau midva greva drug tedn dol v mb na uz in potem dobiva špike če bo vse ok, tk, da sva v postopku za 2. ivf. Ti si tudi že za ivf, al kaj drugega?? Oprosti sm pozabla mal Daisy B super za 3 celice, naj se zdej vse tri oplodijo in uspešn transfer!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 17:57:54
|
|
|
|
daisy B
|
Hvala punce. Še za seznam ET imam 16.1. .
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 20:30:04
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisy B Tako, po pričakovanjih imamo 3 celice in transfer čez 3 dni, je pa nobel ta narkoza, malo zaspiš, se takoj zbudiš (tak občutek) in čez 15 minut si kot rožica. Malo me boli ampak ni krize. womanpolice, hvala za obisk, lepo te je bilo videti. Zdaj čakam na tvoje poročilo Oj, Daisy B... tudi tebe je bilo lepo v živo spoznati! A 16.1. imaš ET... no, jst pa UZ .... hihihi... no, sam mislim, da boš ti hitreje konec in že šla domov počivat, ker imam jaz UZ ob 11ih. Bom pa verjetn imela očeta zraven, da bo mi čuval Eriko, ker doma nimam varstva - če bi jo pa očetu domov peljala, pa je v obe smeri skupaj 60 km x 2 s poti... Naj se tvoje celice in od tvojga plavalčki lepo skupaj spojijo, razvijajo in potem ostanejo pri tebi še nadaljnih 9 mesecev. Močno stiskam pestke. p.s. kakor sem razumela si bila ti 5krat v LJ in zdaj 6ič si v MB. Zakaj šele v 6ič sprememba? aja, a je to vajin zadnji koncesijski postopek ali sta imela kaj zamrznjenčkov. Vsekakor držim pesti močnoooooooooooooooo, da bo tokrat maksimalno uspešno!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 20:32:04
|
|
|
|
womanpolice
|
Foxy lady... a ti imaš doma dva otročka in zdaj greš po tretjega? Pogumno :-D In vsekakor stiskam pestke tudi zate. hihihi midva bova zadovoljna z dvema :-D
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 20:36:41
|
|
|
|
womanpolice
|
16.1.2012 UZ
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 20:50:20
|
|
|
|
carica
|
Žabica...sem prejela danes odgovor za Tomaževiča-30.1.2012.Se mi zdi da zelo hitro-full Še za seznamek-14.1. punkcija. Punce držte pesti .DAISY čestitam,in blagor tebi ker si zaspala...jaz bom pa jutri umirala...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 21:10:46
|
|
|
|
FoxyLady
|
Ja womenpolice dve punčki imam ena je stara 12 let ena bo pa 19.1. eno leto.Odločla sva se da poskusima še enkrat tokrat zadnjič.. Sej jz se te spomnim še izpred 2 let ko smo tudi takole čvekale
< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 13.1.2012 21:14:45 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 21:22:12
|
|
|
|
FoxyLady
|
SOBOTA 14.1. JUS79 - UZ CARICA- PUNKCIJA PONEDELJEK 16.01. ELERAB - PREGLED PUPIKA83 - PREGLED WOMANPOLICE - UZ DAISY B - ET ČETRTEK 19.01. ANDREJA83 - PREVZEM ZDRAVIL +UZ PETEK 20.01. MURI82 - UZ SREDA 25.01. EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL PONEDELJEK,30.1. FOXYLADY-UZ OBJEMČKI T R E P E T A L K E (beri TESTI) KANDIDATKE V POSTOPKU DAISY B (dr.RELJIČ) WOMANPOLICE (dr.RELJIČ) CARICA (dr. REŠ) ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ) MURI82(dr.RIBIČ) JUS79 (dr.REŠ) JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ) FOXYLADY (dr.ZORN) SILVA(dr.BOKAL) LENČI(dr.VOGLER) KANDIDATKE ZA POSTOPEK TATYANCHA (dr.REŠ) ANONIMEN (dr.REŠ) MARY (dr.REŠ) PUPIKA (dr.REŠ) EMAS. (dr. ZORN) LALE (dr.GAVRIČEVA) SILVA (dr.BOKAL) ELERAB (dr.REŠ) CUKICA (dr.RIBIČ) VRTNICA.M (dr.REŠ) ANDREJA_P (dr.ZORN) ANAU (dr.GAVRIČ) ŠIČKO() NOVE NOSEČKE JANUAR Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a. [/quote]
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 13.1.2012 22:58:24
|
|
|
|
anau
|
pozdravljene andreja83 midva grema prvič na ivf.v sredo imam uz ostalo pa imam že vse narejeno in on tudi.laparo...hister...in njegov izvid.lansko in predlansko leto sem imela izvenmaternično tako da so mi lani vzeli desni jajcevod,levi je pa zelo slabo prehoden.upam da bo hitro minlo vsem nam lp
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 14.1.2012 8:26:09
|
|
|
|
andreja83
|
Hay hay, anau super pol se pa ziher vidima kdaj, jst pa mam v četrtek uz Lep dan še naprej vsem, pri nas prav lepo sonček sije
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 14.1.2012 9:03:16
|
|
|
|
daisy B
|
carica, danes ti želim čim manj bolečin in veliko lepih celic! WP, ja to je najin zadnji (koncesijski) postopek in v LJ sva tako dolgo vztrajala, ker sva imela super zdravnika, dr. Drobniča, ki je v vsakem postopku nekaj spremenil, tako da sva imela kratkega, pa mild, pa dolgega, pa čisto vsa zdravila sva sprobala in tudi zato, ker so bili vsakič rezultati boljši, potem sva imela še IMSI in ko tudi to ni uspelo je padla ideja, da greva probat še v MB in ni mi žal. Kako je s tvojimi folikli?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 14.1.2012 15:23:33
|
|
|
|
*zabica*
|
@carica: kako je bilo na punkciji? A k Tomaževiču greš samoplačniško, da si tako hitro na vrsti? Greš k njemu na posvet zaradi neplodnosti ali kaj drugega?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 14.1.2012 16:35:17
|
|
|
|
lale
|
Pozdravljene, tudi jaz se vam pridružujem. Danes sem dobila , tako da sem začela z estrofemom, v ponedeljek pa moram poklicati v mb za ultrazvok. Če bo vse po sreči, bom imela prenos dveh eskimčkov... jupi...že komaj čakam. Daisy B čestitam za celice Želim ti uspešen transfer... Carica čim več oplojenih celic . Fox Lady zelo lepa slikica... Vsem ostalim, ki greste na ultrazvok, pa želim čim več vidnih foliklov in ustrezno debelino sluznice Ima mogoče še katera prenos zamrznjenčkov?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 14.1.2012 18:39:32
|
|
|
|
carica
|
evo mene s terena Pridelala dve celici, pa še Reš si je spet dal malo duška na moj slab rezultat...Se ne sekiram, rabimo eno dobro, a ne punce? Če tokrat ne uspem grem naslednjič v MB. Daisy ti imaš transfer v orek? NO jaz v ponedeljek 16.1 transfer. Upam da pridem do njega... Žabica k Tomaževiču grem verjetno samoplačniško, na konca e-maila je pisalo doplačilo. Verjetno to pomeni plačilo, ne vem pa če celotno. Ima katera izkušnje?Moj obisk pa je posvet...Od takrat ko sem imela izven maernično nosečnost me nihče ni kaj prida pregledal..Pa da vidim če je vse ok... Punce moje hvala ker ste mislile name, vsem en ogromen
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 14.1.2012 22:41:16
|
|
|
|
kris555
|
Pozdravljene. Če me sprejmete se vam pridružim. Nisem še v postopkuampak grem v to smer. V LJ je določu dolg postopek. Moj pa je odloču, da greva v MB. Najin dr. v LJ deluje zmedeno in če ne bi bilo vas ne bi vedela kaj in kako. Hvala ker čvekate..... Ker že ponaravi kompliciram in prehitevam, je tako.. 19. 1. imava posvet v LJ zaradi hormonskega testa, nato pa v ponedeljek v MB posvet pri dr. Gavrič. Punce a veste, če lahko za mojega dvignem prej napotnico. Izteče mu ravno 10. 02. za LJ, pa bi novo za MB prej dvignila, da nesem že na najin prvi posvet.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 9:06:25
|
|
|
|
tatyancha
|
Dobro jutro punce.Zdaj gre pa zares tudi pri naju. sva se pravkar vrnila iz LJ, sem prejela municijo (Puregon), doza po 150 na dan. Torej danes 15.1. smo začeli, v soboto 21.1. imam prvi UZ. Me pa zanima kdo vam potrjuje papir za potne stroške ker sestre ni.Meni ga ni dal saj je rekel, da ne bom dobila nič, a sestra zadnjič me je sama vprašala za papir da mi potrdi.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 9:24:00
|
|
|
|
daisy B
|
Vse več nas je na tej temi, srečno vsem, ki ravno začenjate ali pa ste že v postopku! carica, čestitke za dve celici in res je, potrebujemo samo eno pravo in večkrat sem že slišala, da je včasih bolje imeti manj celic pa tiste kvalitetne, kot pa več in slabe kvalitete, tudi jaz imam 16. 1. transfer kris555, seveda lahko dvigneš prej napotnico, razen če partnerjev dr. kaj komplicira okrog tega, sicer pa ne bi smelo biti problema. Veljati začne z dnem, ko ima partner prvi pregled in takrat stara preneha veljati, če je slučajno še veljavna (tako so meni razložili). tatyancha, jaz sem si v LJ in MB sama pisala datume in ko sem imela ET, sem vse skupaj dala sestram, da so mi poštempljale. Če si pa pri Rešu pa vem, da je on alergičen na ta povračila in mu jih ne smeš omenjati, prav tako pa ti jih tam poštempljajo sestre in po moje ne bi smel biti problem, če bi ti poštempljale za nazaj. Nisem te pa razumela kdo ti ni dal napotnice za potne stroške? Jaz sem jo šla vedno iskati k svoji osebni zdravnici brez vprašanj ali težav.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 10:01:33
|
|
|
|
lale
|
Carica čestitam za celice. Želim ti uspešen transfer. Kot ti je napisala daysi je boljše imeti manj celic in kot si sama napisala že ena je dovolj. Sama se osebno imela 33 celic in na koncu pristala v bolnišnici zaradi hiperstimualcije in brez transferja . Tako, da je boljše imeti manj celic...Nama je ostalo 8 zamrnznjenčkov, 2 sva že porabila, žal neuspešno, tako da upam, da se bo vsaj kateri od 6 odločil ostati pri meni.. Kriss Tudi jaz imam dr. Gavričevo in je zelo prijetna dr.. Dobrodošla med nami Lepo bodite
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 15:02:41
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisy B carica, danes ti želim čim manj bolečin in veliko lepih celic! WP, ja to je najin zadnji (koncesijski) postopek in v LJ sva tako dolgo vztrajala, ker sva imela super zdravnika, dr. Drobniča, ki je v vsakem postopku nekaj spremenil, tako da sva imela kratkega, pa mild, pa dolgega, pa čisto vsa zdravila sva sprobala in tudi zato, ker so bili vsakič rezultati boljši, potem sva imela še IMSI in ko tudi to ni uspelo je padla ideja, da greva probat še v MB in ni mi žal. Kako je s tvojimi folikli? uf, vidim, da sta tudi že mnogo dala čez... NO, tokrat pa bo zmagovalno in boš srečka nosečka in lepa mlada mamica!!!!!!!!!!!!!!! Moji folikli.. številni.. :-) največji je bil 12 mm, endometrij tudi 12. sedaj si dajem in menopur in še nekaj na c... :-) da folikli ne počijo. Jaz predvidevam, da bo poleg ponedeljka, še v sredo UZ, potem pa nekje petek, sobota punkcija... bom videla za koliko sem se uštela... p.s. kak pa se ti počutiš? Aja, jutri te naj pričakajo zmagovalni zarodki!!! Čuvaj nase in na pikice/i/o :-) In pusti se razvajat... počivaj tri dni!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 15.1.2012 15:05:09
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatyancha Dobro jutro punce.Zdaj gre pa zares tudi pri naju. sva se pravkar vrnila iz LJ, sem prejela municijo (Puregon), doza po 150 na dan. Torej danes 15.1 . smo začeli, v soboto 21.1. imam prvi UZ. Me pa zanima kdo vam potrjuje papir za potne stroške ker sestre ni.Meni ga ni dal saj je rekel, da ne bom dobila nič, a sestra zadnjič me je sama vprašala za papir da mi potrdi. držim pesti¨in čestitke za nizek štart!! potni stroški ti pripadajo samo do najbližjega centra. Potrjujejo sestre.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?