|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
13.1.2012 15:18:45   
daisy B
Tako, po pričakovanjih imamo 3 celice in transfer čez 3 dni, je pa nobel ta narkoza, malo zaspiš, se takoj zbudiš (tak občutek) in čez 15 minut si kot rožica. Malo me boli ampak ni krize.

womanpolice, hvala za obisk, lepo te je bilo videti. Zdaj čakam na tvoje poročilo user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 201
13.1.2012 15:26:05   
FoxyLady

SOBOTA 14.1.

JUS79 - UZ

PONEDELJEK 16.01.

ELERAB - PREGLED
PUPIKA83 - PREGLED

ČETRTEK 19.01.

ANDREJA83 - PREVZEM ZDRAVIL +UZ

PETEK 20.01.

MURI82 - UZ

SREDA 25.01.

EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL

PONEDELJEK,30.1.

FOXYLADY-UZ

OBJEMČKI 

TVIGY,...

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

DAISY B (dr.RELJIČ) 
WOMANPOLICE user posted image (dr.RELJIČ)
CARICA (dr. REŠ)
ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JUS79 (dr.REŠ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

TATYANCHA     (dr.REŠ)
ANONIMEN (dr.REŠ)
MARY (dr.REŠ)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
ELERAB (dr.REŠ)
CUKICA user posted image (dr.RIBIČ)

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO()

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
13.1.2012 15:28:24   
FoxyLady
super za tri celiceuser posted image pa držim pesti da bo čez tri dni uspešen transfer in potemuser posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 203
13.1.2012 15:39:09   
Mary2011
daisyB super za 3 celice user posted image user posted image user posted image  sedaj pa uspešen transfer in seveda potem lepo user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 204
13.1.2012 15:41:41   
*zabica*
IZVIRNO SPOROČILO: carica

Muri82 če se prav spomnim sta ti dve sobi ločeni in ne gre za enako sobo....Pojdi prvič prej pa boš videla kaj te čaka...Poročaj in veliko sreče..;)
Jaz pa jutri zjutraj 14.01. šibam v PO na punkcijo. Že to noč sem slabo spala, pa še ena me čaka...Res me je strah....Kar bo pa bouser posted image

Srečno na punkciji? Si se prijavila za k dr. Tomaževiču? Jaz sem danes dobila datum za HSC in sicer 16.05.2011, čeprav so mi v mailu zagotovili, da je čakalna doba za 1. pregled 2 meseca...no sedaj bom očitno čekala 5 mesecev user posted image ne glede na to, da se v neplodnostni ambulanti zdravim že 2 leti....

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 205
13.1.2012 15:51:33   
andreja83
Pozdravljene,

anau midva greva drug tedn dol v mb na uz in potem dobiva špike če bo vse ok, tk, da sva v postopku za 2. ivf. Ti si tudi že za ivf, al kaj drugega?? Oprosti sm pozabla mal

Daisy B super za 3 celice, naj se zdej vse tri oplodijo in uspešn transfer!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 206
13.1.2012 17:57:54   
daisy B
Hvala punce. Še za seznam ET imam 16.1. .

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 207
13.1.2012 20:30:04   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: daisy B

Tako, po pričakovanjih imamo 3 celice in transfer čez 3 dni, je pa nobel ta narkoza, malo zaspiš, se takoj zbudiš (tak občutek) in čez 15 minut si kot rožica. Malo me boli ampak ni krize.

womanpolice, hvala za obisk, lepo te je bilo videti. Zdaj čakam na tvoje poročilo user posted image

Oj, Daisy B... tudi tebe je bilo lepo v živo spoznati! A 16.1. imaš ET... no, jst pa UZ .... hihihi... no, sam mislim, da boš ti hitreje konec in že šla domov počivat, ker imam jaz UZ ob 11ih. Bom pa verjetn imela očeta zraven, da bo mi čuval Eriko, ker doma nimam varstva - če bi jo pa očetu domov peljala, pa je v obe smeri skupaj 60 km x 2 s poti...

Naj se tvoje celice in od tvojga plavalčki lepo skupaj spojijo, razvijajo in potem ostanejo pri tebi še nadaljnih 9 mesecev. Močno stiskam pestke. p.s. kakor sem razumela si bila ti 5krat v LJ in zdaj 6ič si v MB. Zakaj šele v 6ič sprememba? aja, a je to vajin zadnji koncesijski postopek ali sta imela kaj zamrznjenčkov.

Vsekakor držim pesti močnoooooooooooooooo, da bo tokrat maksimalno uspešno!!!

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 208
13.1.2012 20:32:04   
womanpolice
Foxy lady... a ti imaš doma dva otročka in zdaj greš po tretjega? Pogumno :-D In vsekakor stiskam pestke tudi zate. hihihi midva bova zadovoljna z dvema :-D

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 209
13.1.2012 20:36:41   
womanpolice
16.1.2012  UZ

Neposredna povezava do sporočila: 210
13.1.2012 20:50:20   
carica
Žabica...sem prejela danes odgovor za Tomaževiča-30.1.2012.Se mi zdi da zelo hitro-fulluser posted image
Še za seznamek-14.1. punkcija. Punce držte pestiuser posted image .DAISY čestitam,in blagor tebi ker si zaspala...jaz bom pa jutri umirala...

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 211
13.1.2012 21:10:46   
FoxyLady
Ja womenpolice dve punčki imam ena je stara 12 let ena bo pa 19.1. eno leto.Odločla sva se da poskusima še enkrat tokrat zadnjič..

Sej jz se te spomnim še izpred 2 let ko smo tudi takole čvekaleuser posted image

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 13.1.2012 21:14:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 212
13.1.2012 21:22:12   
FoxyLady

SOBOTA 14.1.

JUS79 - UZ
CARICA- PUNKCIJA

PONEDELJEK 16.01.

ELERAB - PREGLED
PUPIKA83 - PREGLED
WOMANPOLICE - UZ
DAISY B - ET

ČETRTEK 19.01.

ANDREJA83 - PREVZEM ZDRAVIL +UZ

PETEK 20.01.

MURI82 - UZ

SREDA 25.01.

EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL

PONEDELJEK,30.1.

FOXYLADY-UZ

OBJEMČKI 

TVIGY,...

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

DAISY B (dr.RELJIČ) 
WOMANPOLICE user posted image (dr.RELJIČ)
CARICA (dr. REŠ)
ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JUS79 (dr.REŠ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

TATYANCHA     (dr.REŠ)
ANONIMEN (dr.REŠ)
MARY (dr.REŠ)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
ELERAB (dr.REŠ)
CUKICA user posted image (dr.RIBIČ)

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO()

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

[/quote]

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 213
13.1.2012 22:58:24   
anau
pozdravljene

andreja83 midva grema prvič na ivf.v sredo imam uz ostalo pa imam že vse narejeno in on tudi.laparo...hister...in njegov izvid.lansko in predlansko leto sem imela izvenmaternično tako da so mi lani vzeli desni jajcevod,levi je pa zelo slabo prehoden.upam da bo hitro minlo vsem namuser posted image lp

Neposredna povezava do sporočila: 214
14.1.2012 8:26:09   
andreja83
Hay hay, user posted image

anau super pol se pa ziher vidima kdaj, jst pa mam v četrtek uz user posted image

Lep dan še naprej vsem, pri nas prav lepo sonček sije

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 215
14.1.2012 9:03:16   
daisy B
carica, danes ti želim čim manj bolečin in veliko lepih celic!

WP, ja to je najin zadnji (koncesijski) postopek in v LJ sva tako dolgo vztrajala, ker sva imela super zdravnika, dr. Drobniča, ki je v vsakem postopku nekaj spremenil, tako da sva imela kratkega, pa mild, pa dolgega, pa čisto vsa zdravila sva sprobala in tudi zato, ker so bili vsakič rezultati boljši, potem sva imela še IMSI in ko tudi to ni uspelo je padla ideja, da greva probat še v MB in ni mi žal. Kako je s tvojimi folikli?

Neposredna povezava do sporočila: 216
14.1.2012 15:23:33   
*zabica*
@carica: kako je bilo na punkciji?
A k Tomaževiču greš samoplačniško, da si tako hitro na vrsti? Greš k njemu na posvet zaradi neplodnosti ali kaj drugega?

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 217
14.1.2012 16:35:17   
lale

Pozdravljene,

tudi jaz se vam pridružujem. Danes sem dobila user posted image , tako da sem začela z estrofemom, v ponedeljek pa moram poklicati v mb za ultrazvok. Če bo vse po sreči, bom imela prenos dveh eskimčkov... jupi...že komaj čakam.

Daisy B čestitam za celice user posted image Želim ti uspešen transfer...

Carica čim več oplojenih celicuser posted image .

Fox Lady zelo lepa slikica...user posted image

Vsem ostalim, ki greste na ultrazvok, pa želim čim več vidnih foliklov in ustrezno debelino sluzniceuser posted image user posted image

Ima mogoče še katera prenos zamrznjenčkov?

user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
14.1.2012 18:39:32   
carica
evo mene s terenauser posted image Pridelala dve celici, pa še Reš si je spet dal malo duška na moj slab rezultat...Se ne sekiram, rabimo eno dobro, a ne punce? Če tokrat ne uspem grem naslednjič v MB.
Daisy ti imaš transfer v orek? NO jaz v ponedeljek 16.1 transfer. Upam da pridem do njega...
Žabica k Tomaževiču grem verjetno samoplačniško, na konca e-maila je pisalo doplačilo. Verjetno to pomeni plačilo, ne vem pa če celotno. Ima katera izkušnje?Moj obisk pa je posvet...Od takrat ko sem imela izven maernično nosečnost me nihče ni kaj prida pregledal..Pa da vidim če je vse ok...
Punce moje hvala ker ste mislile name, vsem en ogromenuser posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 219
14.1.2012 22:41:16   
kris555
Pozdravljene. Če me sprejmete se vam pridružim.
Nisem še v postopkuampak grem v to smer. V LJ je
določu dolg postopek. Moj pa je odloču, da greva v MB.
Najin dr. v LJ deluje zmedeno in če ne bi bilo vas ne bi
vedela kaj in kako. Hvala ker čvekate.....user posted image

Ker že ponaravi kompliciram in prehitevam, je tako..
19. 1. imava posvet v LJ zaradi hormonskega testa,
nato pa v ponedeljek v MB posvet pri dr. Gavrič.

Punce a veste, če lahko za mojega dvignem prej napotnico.
Izteče mu ravno 10. 02. za LJ, pa bi novo za MB prej dvignila,
da nesem že na najin prvi posvet.

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 220
15.1.2012 9:06:25   
tatyancha
Dobro jutro punce.Zdaj gre pa zares tudi pri naju. sva se pravkar vrnila iz LJ, sem prejela municijo (Puregon), doza po 150 na dan. Torej danes 15.1. smo začeli, v soboto 21.1. imam prvi UZ.
Me pa zanima kdo vam potrjuje papir za potne stroške ker sestre ni.Meni ga ni dal saj je rekel, da ne bom dobila nič, a sestra zadnjič me je sama vprašala za papir da mi potrdi.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 221
15.1.2012 9:24:00   
daisy B
Vse več nas je na tej temi, srečno vsem, ki ravno začenjate ali pa ste že v postopku!

carica, čestitke za dve celici in res je, potrebujemo samo eno pravo in večkrat sem že slišala, da je včasih bolje imeti manj celic pa tiste kvalitetne, kot pa več in slabe kvalitete, tudi jaz imam 16. 1. transfer user posted image

kris555, seveda lahko dvigneš prej napotnico, razen če partnerjev dr. kaj komplicira okrog tega, sicer pa ne bi smelo biti problema. Veljati začne z dnem, ko ima partner prvi pregled in takrat stara preneha veljati, če je slučajno še veljavna (tako so meni razložili).

tatyancha, jaz sem si v LJ in MB sama pisala datume in ko sem imela ET, sem vse skupaj dala sestram, da so mi poštempljale. Če si pa pri Rešu pa vem, da je on alergičen na ta povračila in mu jih ne smeš omenjati, prav tako pa ti jih tam poštempljajo sestre in po moje ne bi smel biti problem, če bi ti poštempljale za nazaj. Nisem te pa razumela kdo ti ni dal napotnice za potne stroške? Jaz sem jo šla vedno iskati k svoji osebni zdravnici brez vprašanj ali težav.

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 222
15.1.2012 10:01:33   
lale

Carica čestitam za celice. Želim ti uspešen transfer. Kot ti je napisala daysi je boljše imeti manj celic in kot si sama napisala že ena je dovolj. Sama se osebno imela 33 celic in na koncu pristala v bolnišnici zaradi hiperstimualcije in brez transferja user posted image . Tako, da je boljše imeti manj celic...Nama je ostalo 8 zamrnznjenčkov, 2 sva že porabila, žal neuspešno, tako da upam, da se bo vsaj kateri od 6 odločil ostati pri meni..

Kriss Tudi jaz imam dr. Gavričevo in je zelo prijetna dr.. Dobrodošla med nami user posted image

Lepo bodite user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 223
15.1.2012 15:02:41   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: daisy B

carica, danes ti želim čim manj bolečin in veliko lepih celic!

WP, ja to je najin zadnji (koncesijski) postopek in v LJ sva tako dolgo vztrajala, ker sva imela super zdravnika, dr. Drobniča, ki je v vsakem postopku nekaj spremenil, tako da sva imela kratkega, pa mild, pa dolgega, pa čisto vsa zdravila sva sprobala in tudi zato, ker so bili vsakič rezultati boljši, potem sva imela še IMSI in ko tudi to ni uspelo je padla ideja, da greva probat še v MB in ni mi žal. Kako je s tvojimi folikli?

uf, vidim, da sta tudi že mnogo dala čez... NO, tokrat pa bo zmagovalno in boš srečka nosečka in lepa mlada mamica!!!!!!!!!!!!!!!

Moji folikli.. številni.. :-) največji je bil 12 mm, endometrij tudi 12. sedaj si dajem in menopur in še nekaj na c... :-)  da folikli ne počijo. Jaz predvidevam, da bo poleg ponedeljka, še v sredo UZ, potem pa nekje petek, sobota punkcija... bom videla za koliko sem se uštela... p.s. kak pa se ti počutiš?

Aja, jutri te naj pričakajo zmagovalni zarodki!!! Čuvaj nase in na pikice/i/o :-) In pusti se razvajat... počivaj tri dni!!!

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 224
15.1.2012 15:05:09   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: tatyancha

Dobro jutro punce.Zdaj gre pa zares tudi pri naju. sva se pravkar vrnila iz LJ, sem prejela municijo (Puregon), doza po 150 na dan. Torej danes 15.1
. smo začeli, v soboto 21.1. imam prvi UZ.
Me pa zanima kdo vam potrjuje papir za potne stroške ker sestre ni.Meni ga ni dal saj je rekel, da ne bom dobila nič, a sestra zadnjič me je sama vprašala za papir da mi potrdi.

držim pesti¨in čestitke za nizek štart!!

potni stroški ti pripadajo samo do najbližjega centra. Potrjujejo sestre.

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?