Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 7.1.2012 15:13:16
|
|
|
|
daisy B
|
andreja83, hvala ti! Tudi jaz navijam za vse, ki ste v postopkih in še boste
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 8.1.2012 11:36:47
|
|
|
|
*zabica*
|
Pozdravljene sotrpinke Upala sem, da se vam v mesecu februarju pridružim v 2 IVF postopku, vendar sem doživela pravi šok na pregledu pri svoji ginekologinji. Ta mi je namreč odkrila pregrado, ki se razteza čez pol maternice. Najbolj sem bila presenečena zaradi tega, ker sem ravno zaradi te domnevne pregrade sploh pristala v neplodnostni ambulanti. Na prvem pregledu v neplodnostni zdravnica ni videla pregrade, sem pa imela kasneje laparoskopijo, vendar niso odkrili nobenih nepravilnosti. Je pa res, da mi niso delali HSC-ja. V neplodnostni ambulanti se zdravim že 2 leti in res ne vem kaj naj si mislim.....Naj verjamem svoji gin. ali strokovnjakom v Lj? Vem da bom mogla sedaj zopet na preglede in tako bom zopet izgubila vsaj pol leta, saj je pri dr. Tomaževiču čakalna doba za prvi pregled 2 meseca, za operacijo se ne ve.... Imate kakšen nasvet kaj narediti?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 8.1.2012 11:44:33
|
|
|
|
Ally78
|
Zabica, svetujem ti, da greš k dr. Tomaževiču samoplačniško na pregled! Res je strokovnjak. Nama je pomagal do dveh čudovitih fantkov Tako se ti bo skrajšala čakalna doba vsaj za prvi pregled. Za operacijo pa boš žal morala počakati - če bo seveda sploh potrebna. Če bo kdo zares videl pregrado, je to Tomaževič. Meni je recimo povedal, da je čisto minimalna in da operacija sploh ni potrebna. In res sem brez težav donosila dvojčka. Če pa bo presodil, da jo je treba odstranit, pa mu kar zaupaj. Pregled stane okrog 120 eur z ultrazvokom vred. Mislim, da se splača! Vso srečo ti želim!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 8.1.2012 14:37:43
|
|
|
|
cukica
|
PONEDELJEK 09.01. SILVA - PREVZEM ZDRAVIL DAISY B -UZ SREDA 11.01. WOMANPOLICE -UZ PONEDELJEK 16.01. ELERAB - PREGLED PUPIKA83 - PREGLED ČETRTEK 19.01. ANDREJA83 - PREVZEM ZDRAVIL +UZ SREDA 25.01. EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL TVIGY,... T R E P E T A L K E (beri TESTI) KANDIDATKE V POSTOPKU DAISY B (dr.RELJIČ) WOMANPOLICE (dr.RELJIČ) CARICA (dr. REŠ) ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ) KANDIDATKE ZA POSTOPEK TATYANCHA (dr.REŠ) ANONIMEN (dr.REŠ) MARY (dr.REŠ) PUPIKA (dr.REŠ) EMAS. (dr. ZORN) LALE (dr.GAVRIČEVA) SILVA (dr.BOKAL) ELERAB (dr.REŠ) CUKICA (dr.RIBIČEVA) VRTNICA.M (dr.REŠ) NOVE NOSEČKE JANUAR Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a. [/quote]
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 8.1.2012 17:42:09
|
|
|
|
Muri82
|
Pozdravljene puce. Po dolgem čakanju se vam tudi jaz aktivno pridružujem, čeprav priznam, da vas berem že nekaj časa in stiskam pesti za vas. To je moj prvi postopek. Sem v Lj kliniki. Špikam se sedaj s Suprefact. Imam pa že prvo vprašanje. Ali obstaja kaka telefonska številka, kamor se lahko pokliče sestre glede informacij o špikanju. Ali pa če katera ve, koliko lahko odstopa ura špikanja. Jaz se špikam ob 17h ampak imam naslednji teden eno službeno zadevo in imam možnost se špiknit ob cca 15h ali pa šele potem ob 19h ali kasneje... Kako ste ve naredile v teh primerih. Lepo nedeljo vam želim.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 8.1.2012 17:55:17
|
|
|
|
andreja_p
|
Pozdravljena dekleta! Vidim,da se je tema in postopki v Januarju že začeli.Tudi jaz bi že lahko začela,če mi nebi zamujala.Tako da jo pričakujem od 4.1 pa še ni ne duha ne sluha o njej.Sem pa danes naredila test CB pa je bil negativen.Niti ne vem kdaj sem imela ovulacijo,ker sem vedela da me čaka naslednji postopek in se nisem s tem obremenjevala.Prejšnji mesec je bila 4 dni prej kot bi mogla,sedaj mi pa tako nagaja.Ko jo bom dobila štartam z dolgim protokolom.Do takrat sem pa vaša navijačica.Sem pa v LJ pri dr. Zorn.Seveda bom pa test ponovila čez 4 dni,če ne pride prej in mi prihrani €-everčke.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 8.1.2012 19:03:38
|
|
|
|
carica
|
evo mene iz UZ...DR.REŠ rekel da slabo reagiram na vse skupaj,uglavnem sem žalostna. Imam samo dva folikla...najbolj me je ubilo ko je rekel da je pač enim usojeno ne imei otrok...groza...najraje bi vse prekinla...ne vem če imam še moči...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 8.1.2012 19:21:29
|
|
|
|
ninocka26
|
Carica ne bit žalostna, dovolj je en pravi folikel. Kar se Reša tiče pa čez eno uho notri, čez drugo ven. Moja prijateljica je v prvem postopku pri njemu slabo reagirala in pridelala eno celico, v drugo ji je zamenjal terapijo in je pridelala devet celic. Decembra je rodila fantka. Prvi postopek itak samo tipajo, na kaj sploh reagiramo in kako. Pri drugem je potem bolje. Tudi jaz sem v prvem postopku najslabše reagirala, v ostalih dveh je bilo opazno bolje. Srečno!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 8.1.2012 20:37:32
|
|
|
|
andreja83
|
Carica tudi jst se pridružujem ninockinem mnenju, ne obupat še, držim pesti da ti uspe in da bosta ta dva folikla prava zmagovalčka ki se ti bosta spremenila v !!! za srečo
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 13:13:46
|
|
|
|
carica
|
ninočka26 in andreja83 hvala vama;) Čisto sm potrta...skos razmišlajm...sam ne bom se predala!!!!Grem naprej....Mi katera pove kako je s pregledom oz. njegovom mnenjem pri dr. Tomaževiču? Sem razmišljala da bi šla na pregled k njemu? Hvala
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 13:53:52
|
|
|
|
ninocka26
|
Carica pojma nimam za Tomaževiča. Nekje sem zasledila, da se je možno pri njemu naročiti samoplačniško in pride pregled z UZ 120 €. Jaz sem pri Rešu po prvem postopku obupala in se prestavila v MB, tam nama je tudi uspelo.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 14:00:13
|
|
|
|
tatyancha
|
Punce pozdravljene po malo daljšem času.Danes sem se vrnila z dopusta zdaj pa že nestrpno odštevam do konca tedna, ko naj bi bil čas za mojo . Papirji za dr.Reša so pripravljeni, letna vinjeta na šipi... resnično se veselim, da se začne to špikanje, po glavi mi rojijo le pozitivne misli, vse ostalo pa bomo videli. Kot sem že zadnjič omenila, sem optimistična, saj sta dve kolegici decembra v prvem postopku zanosili... V glavnem držim pesti za vse nas. Še nekaj me zanima, ali ob prvem obisku, to je drugi dan dobiš samo injekcijo ali te tudi pregleda( pri dr.Rešu).. lep sončen dan vsem...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 14:24:30
|
|
|
|
andreja83
|
Carica jst tud nič ne evm za tomaževiča, midva sva na neplodnostni v mb-ju. Tk da ti žal ne znam nič povedat
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 15:29:16
|
|
|
|
*zabica*
|
@carica: pri Tomaževiču se čaka na prvi pregled 2 meseca (tako so mi odgovorili v petek na GK Lj, ko sem spraševala, kdaj bi lahko prišla na pregled, saj mi je moja osebna gin. našla pregrado in to po skoraj 2 letih zdravljenja za neplodnost v Ljubljani in opravljeni laparoskopiji)...Menda je samoplačniški pregled 120 EUR, preberi si odgovor na prejšni strani...SREČNO!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 15:37:37
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatyancha Punce pozdravljene po malo daljšem času.Danes sem se vrnila z dopusta zdaj pa že nestrpno odštevam do konca tedna, ko naj bi bil čas za mojo . Papirji za dr.Reša so pripravljeni, letna vinjeta na šipi... resnično se veselim, da se začne to špikanje, po glavi mi rojijo le pozitivne misli, vse ostalo pa bomo videli. Kot sem že zadnjič omenila, sem optimistična, saj sta dve kolegici decembra v prvem postopku zanosili... V glavnem držim pesti za vse nas. Še nekaj me zanima, ali ob prvem obisku, to je drugi dan dobiš samo injekcijo ali te tudi pregleda( pri dr.Rešu).. lep sončen dan vsem... samo pikico dobis, pregled je 8. dan ciklusa (se pravi 7. dan spikanja)
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 17:08:58
|
|
|
|
daisy B
|
Še moje poročilo z UZ-ja: še vedno je žal samo 5 foliklov, zrastli pa so od 14 do 18, žal je tokrat rast zelo neenakomerna, ampak nimam kaj, tako da v sredo 11.1. spet UZ in če bo vse po sreči punkcija v petek. Upam, da bo tokrat veljalo - slab začetek, dober konec.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 18:30:18
|
|
|
|
carica
|
Čer...ja sem tudi jaz zasledila za dr. Tomaževiča da je čakalna doba noro dolga...samoplačniško pa 120dinčkov Danes sem poslala e-mail na GK pa da vidim kdaj me naročijo, vseeno vsem hvala za info... V sredo imam ponovno UZ, upam da bo kaj bolje....Tatyacha kot so ti že odgovorili...prvič dobiš samo pikico in en kup zdravil...UZ pa osmi dan, če se ne motim.... Stiskam pesti za vse
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 20:31:49
|
|
|
|
daisy B
|
Muri82, za Suprefact ni problema, če bo razlika 2 uri, to je še popolnoma sprejemljivo, če te pa preveč skrbi, lahko pokličeš sestre na GK na telefon 23 23 048.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 20:42:45
|
|
|
|
andreja83
|
Daisy bo pa izmed teh 5 ziher eden če ne več zmagovalnih , ki se bo grel pri mamici celih 9 mesecev. Držim pesti da uspe
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 20:59:42
|
|
|
|
*zabica*
|
Prek maila ti ne bodo dali datuma...na Gk pošlji napotnico, ali pa jo odnesi osebno, nato šele dobiš datum :) Pripišeš še zadnji dan menstruacije in GSM številko :)
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 9.1.2012 21:02:16
|
|
|
|
jus79
|
Živjo punce, tudi jaz se vam pridružujem. Grem v prvi postopek IVF. Prvi UZ imam v soboto 14.1., da dr. Reš vidi kako rastejo folikli. Nekaj bi vas vprašala; ali je zelo pomembna ura kdaj si dajete injekcije, moja ura je od 6h do 8h, ali bi bilo bolš da bi bilo bolj na minute točno. Držim pesti za vse ki pričakujete
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 8:52:15
|
|
|
|
josephine83
|
Pozdravljene! Po dolgem času ''samo branja'', sem se odločila, da se vam pridružim tudi v pogovoru. Vsem, ki se trudite in čakate - navijam za vas in nam vsem skupaj želim, da bo 2012 naše leto Sem v postopku IVF, v MB pri dr. Reljiču, list št.4 . Za ultrazvok morem poklicat 16.1., punkcija je pričakovana po 1.2. Res sem vesela, da lahko berem o vaših izkušnjah in verjamem, da nam bo uspelo Veselo naprej
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 9:13:29
|
|
|
|
andreja83
|
Pozdravljene, o josephine83 midve pa imava zgleda da isto številko , sam da morm jst poklicat 17, da grem potem 19.1 na uz. Kk fajn, mogoče se pa vidimo kaj
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 9:23:47
|
|
|
|
daisy B
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Daisy bo pa izmed teh 5 ziher eden če ne več zmagovalnih , ki se bo grel pri mamici celih 9 mesecev. Držim pesti da uspe Hvala in naj se tvoje besede uresničijo
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 9:28:51
|
|
|
|
cukica
|
Lahko se naročiš tudi preko emaila in dobiš datum.Jaz sem ga do sedaj vedno.Imam pa same lepe besede za dr.Tomaževiča.Delal mi je punkcijo,transfer in zanosila sem dvakrat pri njem.Tako,da tudi sedaj,ko čakam na postopek bom prosila zanj.Bom pa imela dolg postopek tako,da komaj čakam,da dobim ,.... Seznamček bom popravila zvečer,....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?