|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
7.1.2012 15:13:16   
daisy B
andreja83, hvala ti!

Tudi jaz navijam za vse, ki ste v postopkih in še boste user posted image user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 101
8.1.2012 11:36:47   
*zabica*
Pozdravljene sotrpinke user posted image
Upala sem, da se vam v mesecu februarju pridružim v 2 IVF postopku, vendar sem doživela pravi šok na pregledu pri svoji ginekologinji. Ta mi je namreč odkrila pregrado, ki se razteza čez pol maternice. Najbolj sem bila presenečena zaradi tega, ker sem ravno zaradi te domnevne pregrade sploh pristala v neplodnostni ambulanti. Na prvem pregledu v neplodnostni zdravnica ni videla pregrade, sem pa imela kasneje laparoskopijo, vendar niso odkrili nobenih nepravilnosti. Je pa res, da mi niso delali HSC-ja. V neplodnostni ambulanti se zdravim že 2 leti in res ne vem kaj naj si mislim.....Naj verjamem svoji gin. ali strokovnjakom v Lj? Vem da bom mogla sedaj zopet na preglede in tako bom zopet izgubila vsaj pol leta, saj je pri dr. Tomaževiču čakalna doba za prvi pregled 2 meseca, za operacijo se ne ve....
Imate kakšen nasvet kaj narediti?

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 102
8.1.2012 11:44:33   
Ally78
Zabica, svetujem ti, da greš k dr. Tomaževiču samoplačniško na pregled! Res je strokovnjak. Nama je pomagal do dveh čudovitih fantkov user posted image Tako se ti bo skrajšala čakalna doba vsaj za prvi pregled. Za operacijo pa boš žal morala počakati - če bo seveda sploh potrebna. Če bo kdo zares videl pregrado, je to Tomaževič. Meni je recimo povedal, da je čisto minimalna in da operacija sploh ni potrebna. In res sem brez težav donosila dvojčka. Če pa bo presodil, da jo je treba odstranit, pa mu kar zaupaj. Pregled stane okrog 120 eur z ultrazvokom vred. Mislim, da se splača!

Vso srečo ti želim! user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
8.1.2012 14:37:43   
cukica

PONEDELJEK 09.01.

SILVA - PREVZEM ZDRAVIL
                                                            DAISY B -UZ

SREDA 11.01.

WOMANPOLICE -UZ

PONEDELJEK 16.01.

ELERAB - PREGLED
PUPIKA83 - PREGLED

ČETRTEK 19.01.

ANDREJA83 - PREVZEM ZDRAVIL +UZ

SREDA 25.01.

EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL

OBJEMČKI 

TVIGY,...

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

DAISY B (dr.RELJIČ) 
WOMANPOLICE (dr.RELJIČ)
CARICA (dr. REŠ)
ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

TATYANCHA     (dr.REŠ)
ANONIMEN (dr.REŠ)
MARY (dr.REŠ)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
ELERAB (dr.REŠ)
CUKICA  (dr.RIBIČEVA)

VRTNICA.M (dr.REŠ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

[/quote]

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 104
8.1.2012 17:42:09   
Muri82
Pozdravljene puce.

Po dolgem čakanju se vam tudi jaz aktivno pridružujem, čeprav priznam, da vas berem že nekaj časa in stiskam pesti za vas. To je moj prvi postopek. Sem v Lj kliniki. Špikam se sedaj s Suprefact.

Imam pa že prvo vprašanje. Ali obstaja kaka telefonska številka, kamor se lahko pokliče sestre glede informacij o špikanju. Ali pa če katera ve, koliko lahko odstopa ura špikanja. Jaz se špikam ob 17h ampak imam naslednji teden eno službeno zadevo in imam možnost se špiknit ob cca 15h ali pa šele potem ob 19h ali kasneje... Kako ste ve naredile v teh primerih.

Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 105
8.1.2012 17:55:17   
andreja_p
Pozdravljena dekleta!
Vidim,da se je tema in postopki v Januarju že začeli.Tudi jaz bi že lahko začela,če mi user posted image nebi zamujala.Tako da jo pričakujem od 4.1 pa še ni ne duha ne sluha o njej.Sem pa danes naredila test CB pa je bil negativen.Niti ne vem kdaj sem imela ovulacijo,ker sem vedela da me čaka naslednji postopek in se nisem s tem obremenjevala.Prejšnji mesec je bila 4 dni prej kot bi mogla,sedaj mi pa tako nagaja.Ko jo bom dobila štartam z dolgim protokolom.Do takrat sem pa vaša navijačica.Sem pa v LJ pri dr. Zorn.Seveda bom pa test ponovila čez 4 dni,če ne pride prej in mi prihrani €-everčke.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 106
8.1.2012 19:03:38   
carica
evo mene iz UZ...DR.REŠ rekel da slabo reagiram na vse skupaj,uglavnem sem žalostna. Imam samo dva folikla...najbolj me je ubilo ko je rekel da je pač enim usojeno ne imei otrok...groza...najraje bi vse prekinla...ne vem če imam še moči...user posted image user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 107
8.1.2012 19:21:29   
ninocka26
Carica ne bit žalostna, dovolj je en pravi folikel. Kar se Reša tiče pa čez eno uho notri, čez drugo ven.
Moja prijateljica je v prvem postopku pri njemu slabo reagirala in pridelala eno celico, v drugo ji je zamenjal terapijo in je pridelala devet celic. Decembra je rodila fantka.
Prvi postopek itak samo tipajo, na kaj sploh reagiramo in kako. Pri drugem je potem bolje.
Tudi jaz sem v prvem postopku najslabše reagirala, v ostalih dveh je bilo opazno bolje.
Srečno!

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 108
8.1.2012 20:37:32   
andreja83
Carica tudi jst se pridružujem ninockinem mnenju, ne obupat še, držim pesti da ti uspe in da bosta ta dva folikla prava zmagovalčka ki se ti bosta spremenila v user posted image !!! user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 109
9.1.2012 13:13:46   
carica
ninočka26 in andreja83 hvala vama;) Čisto sm potrta...skos razmišlajm...sam ne bom se predala!!!!Grem naprej....Mi katera pove kako je s pregledom oz. njegovom mnenjem pri dr. Tomaževiču? Sem razmišljala da bi šla na pregled k njemu?
Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 110
9.1.2012 13:53:52   
ninocka26
Carica pojma nimam za Tomaževiča. Nekje sem zasledila, da se je možno pri njemu naročiti samoplačniško in pride pregled z UZ 120 €. Jaz sem pri Rešu po prvem postopku obupala in se prestavila v MB, tam nama je tudi uspelo.

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 111
9.1.2012 14:00:13   
tatyancha
Punce pozdravljene po malo daljšem času.Danes sem se vrnila z dopusta zdaj pa že nestrpno odštevam do konca tedna, ko naj bi bil čas za mojo user posted image . Papirji za dr.Reša so pripravljeni, letna vinjeta na šipi...
resnično se veselim, da se začne to špikanje, po glavi mi rojijo le pozitivne misli, vse ostalo pa bomo videli.
Kot sem že zadnjič omenila, sem optimistična, saj sta dve kolegici decembra v prvem postopku zanosili...
V glavnem držim pesti za vse nas.
Še nekaj me zanima, ali ob prvem obisku, to je drugi dan user posted image  dobiš samo injekcijo ali te tudi pregleda( pri dr.Rešu)..
lep sončen dan vsem...

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 112
9.1.2012 14:24:30   
andreja83
Carica jst tud nič ne evm za tomaževiča, midva sva na neplodnostni v mb-ju. Tk da ti žal ne znam nič povedat

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 113
9.1.2012 15:29:16   
*zabica*
@carica: pri Tomaževiču se čaka na prvi pregled 2 meseca (tako so mi odgovorili v petek na GK Lj, ko sem spraševala, kdaj bi lahko prišla na pregled, saj mi je moja osebna gin. našla pregrado in to po skoraj 2 letih zdravljenja za neplodnost v Ljubljani in opravljeni laparoskopiji)...Menda je samoplačniški pregled 120 EUR, preberi si odgovor na prejšni strani...SREČNO!!!!

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 114
9.1.2012 15:37:37   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: tatyancha

Punce pozdravljene po malo daljšem času.Danes sem se vrnila z dopusta zdaj pa že nestrpno odštevam do konca tedna, ko naj bi bil čas za mojo user posted image . Papirji za dr.Reša so pripravljeni, letna vinjeta na šipi...
resnično se veselim, da se začne to špikanje, po glavi mi rojijo le pozitivne misli, vse ostalo pa bomo videli.
Kot sem že zadnjič omenila, sem optimistična, saj sta dve kolegici decembra v prvem postopku zanosili...
V glavnem držim pesti za vse nas.
Še nekaj me zanima, ali ob prvem obisku, to je drugi dan user posted image  dobiš samo injekcijo ali te tudi pregleda( pri dr.Rešu)..
lep sončen dan vsem...

samo pikico dobis, pregled je 8. dan ciklusa (se pravi 7. dan spikanja)

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 115
9.1.2012 17:08:58   
daisy B
Še moje poročilo z UZ-ja: še vedno je žal samo 5 foliklov, zrastli pa so od 14 do 18, žal je tokrat rast zelo neenakomerna, ampak nimam kaj, tako da v sredo 11.1. spet UZ in če bo vse po sreči punkcija v petek. Upam, da bo tokrat veljalo - slab začetek, dober konec.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 116
9.1.2012 18:30:18   
carica
Čer...ja sem tudi jaz zasledila za dr. Tomaževiča da je čakalna doba noro dolga...samoplačniško pa 120dinčkovuser posted image Danes sem poslala e-mail na GK pa da vidim kdaj me naročijo, vseeno vsem hvala za info...
V sredo imam ponovno UZ, upam da bo kaj bolje....Tatyacha kot so ti že odgovorili...prvič dobiš samo pikico in en kup zdravil...UZ pa osmi dan, če se ne motim....
Stiskam pesti za vseuser posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 117
9.1.2012 20:31:49   
daisy B
Muri82, za Suprefact ni problema, če bo razlika 2 uri, to je še popolnoma sprejemljivo, če te pa preveč skrbi, lahko pokličeš sestre na GK na telefon 23 23 048.

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 118
9.1.2012 20:42:45   
andreja83
Daisy bo pa izmed teh 5 ziher eden če ne več zmagovalnih user posted image , ki se bo grel pri mamici celih 9 mesecev. Držim pesti da uspe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 119
9.1.2012 20:59:42   
*zabica*
Prek maila ti ne bodo dali datuma...na Gk pošlji napotnico, ali pa jo odnesi osebno, nato šele dobiš datum :) Pripišeš še zadnji dan menstruacije in GSM številko :)

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 120
9.1.2012 21:02:16   
jus79
Živjo punce,
tudi jaz se vam pridružujem.
Grem v prvi postopek IVF. Prvi UZ imam v soboto 14.1., da dr. Reš vidi kako rastejo folikli.

Nekaj bi vas vprašala; ali je zelo pomembna ura kdaj si dajete injekcije, moja ura je od 6h do 8h, ali bi bilo bolš da bi bilo bolj na minute točno.

Držim pesti za vse ki pričakujete user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 121
10.1.2012 8:52:15   
josephine83
Pozdravljene!
Po dolgem času ''samo branja'', sem se odločila, da se vam pridružim tudi v pogovoru.
Vsem, ki se trudite in čakate - navijam za vas in nam vsem skupaj želim, da bo 2012 naše leto user posted image

Sem v postopku IVF, v MB pri dr. Reljiču, list št.4 user posted image . Za ultrazvok morem poklicat 16.1., punkcija je pričakovana
po 1.2. user posted image

Res sem vesela, da lahko berem o vaših izkušnjah in verjamem, da nam bo uspelo user posted image

Veselo naprejuser posted image

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 122
10.1.2012 9:13:29   
andreja83
Pozdravljene,

o josephine83 midve pa imava zgleda da isto številko user posted image , sam da morm jst poklicat 17, da grem potem 19.1 na uz. Kk fajn, mogoče se pa vidimo kaj user posted image

(odgovor članu josephine83)
Neposredna povezava do sporočila: 123
10.1.2012 9:23:47   
daisy B
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Daisy bo pa izmed teh 5 ziher eden če ne več zmagovalnih user posted image , ki se bo grel pri mamici celih 9 mesecev. Držim pesti da uspe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala in naj se tvoje besede uresničijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 124
10.1.2012 9:28:51   
cukica
Lahko se naročiš tudi preko emaila in dobiš datum.Jaz sem ga do sedaj vedno.Imam pa same lepe besede za dr.Tomaževiča.Delal mi je punkcijo,transfer in zanosila sem dvakrat pri njem.Tako,da tudi sedaj,ko čakam na postopek bom prosila zanj.Bom pa imela dolg postopek tako,da komaj čakam,da dobim user posted image ,....

Seznamček bom popravila zvečer,....

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?