Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 9:31:18
|
|
|
|
Mary2011
|
josephine83 dobrodošla med nami ;) želim ti, kot seveda vsem nam, da čimprej zagledaš punce, ponovno imam eno vprašanje... glede na to, da moramo iti drugi dan po injekcije in zdravila me zanima, kaj če je drugi dan ravno nedelja, kako naj prikličem dr. Reša ter mu povem da sem dobila... ima katera izmed vas izkušnje s tem? Jaz grem naslednji teden na odvzem krvi, proti koncu meseca pa potem po prvo špiko... komaj čakam, sem polna optimizma in pozitivnih misli - vsaj zaenkrat še
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 9:48:32
|
|
|
|
tatyancha
|
Kot so meni razložile sestre pri dr.Rešu ni važno kakšen dan je, okoli 5 zjutraj naj bom tam in to je to.Upam da to velja, saj me že nekaj dni prav fajn zvija, dobit bi jo mogla v ponedeljek, 16.1. a imam občutek da bo prej. Kako je čudno, tako sovražimo prihode , zdaj pa komaj čakamo da se vlije. imam pa vprašanje za vse ki ste se že špikale, ali ste imele kakšne reakcije , oziroma ali je podobno kot pri Klomifenu. Glede ambulante ob vikendih pa bi vseeno prosila še za kakšno mnenje, da ne bo kaj narobe.Je treba poklicat ali res lahko kar prideš.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 10:52:26
|
|
|
|
josephine83
|
Ja, andreja83, očitno res :) tvoja prva IVF? jaz grem prvič in sem kar malo na trnih upam na najboljše bom vidla kaj mi bojo rekli za UZ, men tud piše 19.1. hehe sma na vezi
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 11:03:40
|
|
|
|
cukica
|
Mene pa zanima ali katera ve kam se naročit v Mb telefonsko številko bi rabila,čakalna doba in katerega dr.priporočate,...Rabim za kolegico,...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 11:40:28
|
|
|
|
FoxyLady
|
Oj,oj,da se še tukaj oglasim....s postopkom začnem 13.1. v Ljubljani...imela bom dolg postopek s puregonom. To bo moj 4 postopek ,doma imam 2 hčerki ena je stara 12 ena bo pa 19.1. eno leto.Sma se odločila da grema še enkrat poskusit,srčno upam ,da bo uspešno ker bo to zadnji postopek...Čukica upam,da se bova kej srečali in me veseli da boma zopet približno isto v postopku :)
< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 10.1.2012 11:47:02 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 11:46:12
|
|
|
|
andreja83
|
Josephine83, midva greva zdej drugič v postopek, upava da bi bil ta bolj uspešen. Tk da res močno močno držim pesti za naju in vse vas pridno delamo na tem da bi bili čudoviti starši svojim zlatim !!! Cukica za naročit more tvoja prijateljica poklicat na 0232/12-448, na to sem jst klicala zmeri, glede zdravnika pa jst mam dr.Vlaisavljeviča in nanjga sm jst čakala za prvi razgovor 3 mesece, za druge pa žal ne vem kk je čakalna doba, sam se mi zdi da se za vse tak nekje čaka. Naj me katera popravi. Potem ko pa si že v samem postopku za ivf pa kličeš na 0232/12-462.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 12:55:30
|
|
|
|
ninocka26
|
Cukica tudi jaz sem imela dr. Vlaisavljeviča in sem na prvi pregled čakala cca. 3 mesece. Najbolje je, da pokliče pa vpraša kakšne so čakalne dobe za prvi pregled. Kar se dr. Reša tiče, ni potrebno nič klicati, samo prideš drugi dan M, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend. Je pa fajn, da si tam ob 5h.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 13:17:08
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatyancha Kot so meni razložile sestre pri dr.Rešu ni važno kakšen dan je, okoli 5 zjutraj naj bom tam in to je to.Upam da to velja, saj me že nekaj dni prav fajn zvija, dobit bi jo mogla v ponedeljek, 16.1. a imam občutek da bo prej. Kako je čudno, tako sovražimo prihode , zdaj pa komaj čakamo da se vlije. imam pa vprašanje za vse ki ste se že špikale, ali ste imele kakšne reakcije , oziroma ali je podobno kot pri Klomifenu. Glede ambulante ob vikendih pa bi vseeno prosila še za kakšno mnenje, da ne bo kaj narobe.Je treba poklicat ali res lahko kar prideš. ti bodi okoli 5. zjutraj tam, da prevzames prvo pikico in ostalo municijo ... pa srecno
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 13:19:55
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: jus79 Živjo punce, tudi jaz se vam pridružujem. Grem v prvi postopek IVF. Prvi UZ imam v soboto 14.1., da dr. Reš vidi kako rastejo folikli. Nekaj bi vas vprašala; ali je zelo pomembna ura kdaj si dajete injekcije, moja ura je od 6h do 8h, ali bi bilo bolš da bi bilo bolj na minute točno. Držim pesti za vse ki pričakujete kolikor mi je Res rekel, naj bi bila ura kar pomembna .... zato naj bi si jo dajali skoz ob isti uri (ali cca tam tam) - povrapsaj ga
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 13:22:32
|
|
|
|
SILVA
|
Jaz sem pa včeraj prejela špike in začnem drugi dan menstruacije, ki pa naj bi prišla v petek. Sem pa ostala brez računalnika, tako, da se bom lahko oglasila samo, ko bo v službi čas. Držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 16:17:20
|
|
|
|
Mary2011
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: tatyancha Kot so meni razložile sestre pri dr.Rešu ni važno kakšen dan je, okoli 5 zjutraj naj bom tam in to je to.Upam da to velja, saj me že nekaj dni prav fajn zvija, dobit bi jo mogla v ponedeljek, 16.1. a imam občutek da bo prej. Kako je čudno, tako sovražimo prihode , zdaj pa komaj čakamo da se vlije. imam pa vprašanje za vse ki ste se že špikale, ali ste imele kakšne reakcije , oziroma ali je podobno kot pri Klomifenu. Glede ambulante ob vikendih pa bi vseeno prosila še za kakšno mnenje, da ne bo kaj narobe.Je treba poklicat ali res lahko kar prideš. ti bodi okoli 5. zjutraj tam, da prevzames prvo pikico in ostalo municijo ... pa srecno kako pa bodo vedelil, da moram priti k njim po prvo pikico če bo ravno nedelja? pa ja ni dr. Reš vse dni v tednu v ambulanti ob tako zgodnjih jutranjih urah
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 17:24:24
|
|
|
|
cukica
|
SREDA 11.01. WOMANPOLICE -UZ DAISY B - UZ PETEK 13.1. FOXYLADY - PREVZEM ZDRAVIL SOBOTA 14.1. JUS79 - UZ PONEDELJEK 16.01. ELERAB - PREGLED PUPIKA83 - PREGLED ČETRTEK 19.01. ANDREJA83 - PREVZEM ZDRAVIL +UZ SREDA 25.01. EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL TVIGY,... T R E P E T A L K E (beri TESTI) KANDIDATKE V POSTOPKU DAISY B (dr.RELJIČ) WOMANPOLICE (dr.RELJIČ) CARICA (dr. REŠ) ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ) MURI82() JUS79 (dr.REŠ) JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ) FOXYLADY () SILVA(dr.BOKAL) KANDIDATKE ZA POSTOPEK TATYANCHA (dr.REŠ) ANONIMEN (dr.REŠ) MARY (dr.REŠ) PUPIKA (dr.REŠ) EMAS. (dr. ZORN) LALE (dr.GAVRIČEVA) SILVA (dr.BOKAL) ELERAB (dr.REŠ) CUKICA (dr.RIBIČEVA) VRTNICA.M (dr.REŠ) ANDREJA_P (dr.ZORN) NOVE NOSEČKE JANUAR Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 17:29:06
|
|
|
|
FoxyLady
|
Čukica,bi ti jz tudi pomagala pri seznamčku pa mi mal spomin peša pa sm že pozabla kak to gre Aja drugače pa sm pri dr.Zornu.
< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 10.1.2012 17:30:50 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 17:33:27
|
|
|
|
FoxyLady
|
SREDA 11.01. WOMANPOLICE -UZ DAISY B - UZ PETEK 13.1. FOXYLADY - PREVZEM ZDRAVIL SOBOTA 14.1. JUS79 - UZ PONEDELJEK 16.01. ELERAB - PREGLED PUPIKA83 - PREGLED ČETRTEK 19.01. ANDREJA83 - PREVZEM ZDRAVIL +UZ SREDA 25.01. EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL TVIGY,... T R E P E T A L K E (beri TESTI) KANDIDATKE V POSTOPKU DAISY B (dr.RELJIČ) WOMANPOLICE (dr.RELJIČ) CARICA (dr. REŠ) ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ) MURI82() JUS79 (dr.REŠ) JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ) FOXYLADY (dr. ZORN) SILVA(dr.BOKAL) KANDIDATKE ZA POSTOPEK TATYANCHA (dr.REŠ) ANONIMEN (dr.REŠ) MARY (dr.REŠ) PUPIKA (dr.REŠ) EMAS. (dr. ZORN) LALE (dr.GAVRIČEVA) SILVA (dr.BOKAL) ELERAB (dr.REŠ) CUKICA (dr.RIBIČEVA) VRTNICA.M (dr.REŠ) ANDREJA_P (dr.ZORN) NOVE NOSEČKE JANUAR Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 17:34:24
|
|
|
|
FoxyLady
|
PA MI JE USPELO
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 17:34:53
|
|
|
|
pupika83
|
Mary2011, dr. Reš je v ambulanti v Dravljah čist vsako jutro od 5h do nekje 6.30, ne glede na to, kater dan je, čez teden, med vikendi in prazniki. Od 7.30 naprej pa v Postojni izvaja punkcije in transferja, prav tako vsak dan. Dopust si vzame en mesec poleti in za novo leto. Tako da brez skrbi, 2. dan menstruacije se navsezgodaj pojavi v Dravljah, ne glede na dan. Verjemi, zagotovo ne boš edina, vsako jutro se tam pojavi veliko punc. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 18:29:14
|
|
|
|
jus79
|
Mary2011 nič ne skrbi, jaz sem bila to nedeljo tam ob 5h, saj sem imela 2. dan menstruacije in je dr. Reš prisoten in priseben...kar zase glede prisebnosti ne morem rečt saj nisem ravno jutranji človek Posledica svoje zaspanosti pa je tudi to, da ne vem ali sem ga prav razumela, da ima Puregon v ampuli kljub temu da piše zgolj 300 enot, vsebine dejansko 400 Prosim pomagajte, saj bi si morala jutri dati 4. injekcijo, pa ne vem ali sem ga prav razumela? Hvala
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 10.1.2012 18:33:44
|
|
|
|
jus79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: jus79 Živjo punce, tudi jaz se vam pridružujem. Grem v prvi postopek IVF. Prvi UZ imam v soboto 14.1., da dr. Reš vidi kako rastejo folikli. Nekaj bi vas vprašala; ali je zelo pomembna ura kdaj si dajete injekcije, moja ura je od 6h do 8h, ali bi bilo bolš da bi bilo bolj na minute točno. Držim pesti za vse ki pričakujete kolikor mi je Res rekel, naj bi bila ura kar pomembna .... zato naj bi si jo dajali skoz ob isti uri (ali cca tam tam) - povrapsaj ga Hvala Buška za odgovor, jah prvi dan sem mal zabluzila, zdej sem pa pridna in si dajem vsak dan točno ob 6h
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 8:21:19
|
|
|
|
Mary2011
|
joj punce, hvala za odgovore in pomoč to je bil moj največji strah, kako bo vedel da mora biti dr. tam sedaj sem pa mirna! Drugače pa tatyancha se popolnoma strinjam s tabo, normalno je da sovražimo prihode sedaj pa res vse komaj čakamo, da pride in da se nam začnejo stvari odvijati v smeri da bomo vse srečke foxylady za seznamček!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 9:52:18
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: jus79 Mary2011 nič ne skrbi, jaz sem bila to nedeljo tam ob 5h, saj sem imela 2. dan menstruacije in je dr. Reš prisoten in priseben...kar zase glede prisebnosti ne morem rečt saj nisem ravno jutranji človek Posledica svoje zaspanosti pa je tudi to, da ne vem ali sem ga prav razumela, da ima Puregon v ampuli kljub temu da piše zgolj 300 enot, vsebine dejansko 400 Prosim pomagajte, saj bi si morala jutri dati 4. injekcijo, pa ne vem ali sem ga prav razumela? Hvala poglej, kaj ti je zapisal na list !!! koliko enot - 75; 150, 225, 300, 375 .... ce ti je zapisal na list 4 = 300 enot ... bo slo?
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 9:53:56
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mary2011 IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: tatyancha Kot so meni razložile sestre pri dr.Rešu ni važno kakšen dan je, okoli 5 zjutraj naj bom tam in to je to.Upam da to velja, saj me že nekaj dni prav fajn zvija, dobit bi jo mogla v ponedeljek, 16.1. a imam občutek da bo prej. Kako je čudno, tako sovražimo prihode , zdaj pa komaj čakamo da se vlije. imam pa vprašanje za vse ki ste se že špikale, ali ste imele kakšne reakcije , oziroma ali je podobno kot pri Klomifenu. Glede ambulante ob vikendih pa bi vseeno prosila še za kakšno mnenje, da ne bo kaj narobe.Je treba poklicat ali res lahko kar prideš. ti bodi okoli 5. zjutraj tam, da prevzames prvo pikico in ostalo municijo ... pa srecno kako pa bodo vedelil, da moram priti k njim po prvo pikico če bo ravno nedelja? pa ja ni dr. Reš vse dni v tednu v ambulanti ob tako zgodnjih jutranjih urah dr. Res je skoz tam ... mi2 sva bila lani 2. maja .... predlani 15. avgusta in vedno je tam
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 11:16:08
|
|
|
|
jus79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: jus79 Mary2011 nič ne skrbi, jaz sem bila to nedeljo tam ob 5h, saj sem imela 2. dan menstruacije in je dr. Reš prisoten in priseben...kar zase glede prisebnosti ne morem rečt saj nisem ravno jutranji človek Posledica svoje zaspanosti pa je tudi to, da ne vem ali sem ga prav razumela, da ima Puregon v ampuli kljub temu da piše zgolj 300 enot, vsebine dejansko 400 Prosim pomagajte, saj bi si morala jutri dati 4. injekcijo, pa ne vem ali sem ga prav razumela? Hvala poglej, kaj ti je zapisal na list !!! koliko enot - 75; 150, 225, 300, 375 .... ce ti je zapisal na list 4 = 300 enot ... bo slo? Sej ni problem da ne vem koliko enot, samo v ampuli je dejansko 400 enot piše pa 300...kar pomeni da sem imela za 4X ne pa za 3x, saj mi je predpisal 100 na dan. hvala vseeno
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 11:24:02
|
|
|
|
anau
|
pozdravljene če ne boste hude se tudi jaz vam pridružujem. 9.1.2012 sva imela prvi razgovor pri dr. gavrič v mb. mal sem brskala po forumih pa nič kaj novejšega nisem našla.zanima me kako dolgo vse poteka do postopka?midva sva zadnjič ko sva bila na pogovoru lahko dala kri ,ker sem imela ravno takrat .zdaj sva pa naročena 24. 4. 2012 za ponovni pogovor. naslednji teden imam pa že uz.lp
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 11:35:19
|
|
|
|
Mary2011
|
Buska hvala za odgovor res fino, da je skoz tam dr. Reš - to me pa izredno veseli! Joj punce, komaj čakam konec januarja
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 11.1.2012 11:52:13
|
|
|
|
šičko
|
Joj "zabica" kaj jaz to berem. Skoraj nerazumljivo mi je, da ti na laparoskopiji to niso ugotovili. Valda ne bom na koncu jaz tudi po vseh preiskavah HSG, laparo, histero kaj takega ugotovila. Jaz sem se ravno danes naročila zopet k Dr. Bokalovi. Posvet imam 29.2.2012 do takrat pa čakajmo in upajmo V drugi postopek naj bi potem šla tam nekje konec marca, začetek aprila. Lep pozdravček vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?