lale
|
Mihika kaj jaz to zdaj berem, ne morem verjeti, verjetno se mi sanja...ne ni še konec, verjemi, da ni!!! Kot so ti napisale, pojdi jutri na krvnega, čeprav vem, da si sedaj najbolj žalostna na svetu. Najprej črtica, vsi ti znaki, potem pa spet to Veš, da sem s tabo v dobrem in slabem Res ni pravice na tem svetu, ene punce so en mesec skupaj s fantom, pa takoj , mi pa ki si resnično želimo, imamo stalne partnerje pa moramo skozi toliko ovir. Rada bi ti napisala kaj lepega, pa vem, da te ne morem potolažiti. Ko ti bo, se oglasi, pa sporoči kaj se dogaja, vsekakor pa ti držim pesti na nogah in na rokah, da še ni vse izgubljeno Silva seveda tudi zate močno držim pesti, da še ni vse izgubljeno in da je tako samo trenutno stanje, da si pikica išče svoj prostor in bo krvavitev ponehala. Vse bo vredu boš videla da bo!!! za srečen konec Spelcy, Muri 82 jaz sem danes boljše, sem zvečer še vzela en daleron, da sem malo prešvicala in sedaj me ne boli več tako glava Testa nisem delala, ker bom počakala jutri na krvnega. Tete pa tudi ni, ker mi jo verjetno estrofem zadržuje. Po pravici nimam nobenega občutka, sploh da bi bila noseča. Sem se že pripravila nekako na to, da če ne bo nič, bom takoj šla po naslednja dva eskimčka. Vsekakor pa mi držite pesti in mislite name, jaz vedno mislim na vse vas.... Čeprav se je danes žalostno začel dan, vam želim lep Valentinov dan, stisnite se k svojim dragim in jim povejte, da jih imate radi, ker včasih si to premalokrat povemo....
|