|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
3.2.2012 12:50:46   
MIHIKA1
lale....tak me malo prsa bolijo...drugač pa čist nič.,..! hehehe...ja sem že kr stara...36 bom dopolnila novembra...!
ja tudi jaz se z vsako posebej veselim, jočem in diham..res taka sem...!kaj češ...malo heca včasih mora bit..preveč resne bi samo mislile na naše težave...!!!!!!!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 651
3.2.2012 12:52:53   
lale

Mihika to še tudi ni dosti. Heh točno tako kot si napisala. Hec tudi mora bit user posted image Ti veš, kdaj bi naj bila vgnezditvena pri nama?

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.2.2012 12:56:17   
MIHIKA1
lale...pri ETZ je lahko zelo hitro...če pa pride do krvavitve vgnezditvene..pa računam, da bi to lahko bilo kaki peti al pa šesti dan že...tako sem naračunala...morda se motim....!!!!!!!mislim, da nama bo ratalo..čeprav nimava nekih znakov , je tako ?a si ti na GK LJ...jaz sem sicer iz MB, hodim pa na GK LJ....sem tam prej na vrsti...!

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.2.2012 12:58:15   
lale

Jaz hodim v mb. Upam, res upam, da bo kaj iz tegauser posted image user posted image Ti je še ostalo kaj eskimčkov?

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.2.2012 13:01:31   
MIHIKA1
lale...žal ne...samo še zadnji postopek imam...! bova videla, če bova pred tem postopkom odvihrala še prej v Prago...! sicer 5.000€ stane,ampak so asi tam...!!!!!!!!

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 655
3.2.2012 13:13:28   
lale

Potem pa še zate toliko bolj stiskam pesti, da ti le uspe. Za sebe nimam nobenega občutka, čeprav vsaka od nas potihem upa na najboljše. Grem sedaj malo počivat. Misli na moje pikopeke, jaz pa na tvojeuser posted image Se pozneje kaj tipkamo user posted image

Mislim tudi na vse vas ostale, ki grejete user posted image in tiste, ki še boste user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 656
3.2.2012 16:06:54   
cukica
lenci jaz sem spila vsak dan dva deci piva in vsak drugi dan pojedla jajček,ker pravijo,da pomaga pri rasti foliklov,...pri nas je res nucalo,....
ane_ane dobrodošla in srečno v postopku,....
josephina83 srečno in dovolj je že eden,...
foxylady ja ostanemo do marca tukaj,....in drugače kako si ti?
jona klara vidim,da si tud ti v novem boju,...Srečno,....
športnica
upam,da bolečine minejo in,da zagledaš magični plusek,....
mary2011 ne obupaj enim pač malo hitreje zrastejo folikli drugim kasneje važen je,da so in da rastejo,...
WP drži se in stisni k sebi hčerkico,...vem,da je hudo ampak nam je mogoče vse eno malo lažje,ker imamo že enega ali več sončkov,...Držim pesti za naslednjič in drži se,...Ne rečejo nam zaston,da smo borke,...
andreja83 čimprej se pocajtej,....

Ostalim pa en lep zasnežen pozdrav ne obupajte in srečno,...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.2.2012 16:10:19   
športnica
wp zelo zelo žal. stisni k sebi malo eriko in ti bo takoj lažje.

pr men se je pa začel dogajata nekaj rdečega. pa občutek tam doli podoben kot pred menstruacijo. no mislim da bo kar konec. pa sem že malo upala in sem hotla jutri delati test.

< Sporočilo je popravil športnica -- 3.2.2012 16:16:23 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 658
3.2.2012 16:32:16   
SILVA
športnica in wp žal mi je, da ni uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
3.2.2012 16:41:22   
cukica
športnica žal mi je,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.2.2012 16:46:12   
MIHIKA1
športnica...kljub temu naredi test...ni nujno, da je konec...!!!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 661
3.2.2012 17:34:08   
FoxyLady
WP- žal mi je.....spočij se,preboli in potem spet k novim zmagam nasprotiuser posted image user posted image user posted image

ŠPORTNICA- ne obupuj še....še vedno stiskamo pesti

ČUKICA- pa bo danes je 4 dan pikanja s puregonom,zaenkrat je še vse tipitop,upam,da tako tudi ostane.

VSE OSTALE- včasih pridejo težki dnevi ko ne veš kaj in kako naprej, tudi pri meni je bilo tako,a sem se vedno pobrala in šla naprej,in slej ko prej s ebo uresničila želja ,ki si jo tako srčno želite,NIKOLI ne smete obupat.Za vsakim dežjem posije sonce,le včasih to sonce rabi dalj časa da pokuka izza oblakov.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 662
3.2.2012 17:55:36   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

SOBOTA,4.2.

SILVA - ET
PUPIKA83 - ET
JOSEPHINE83 - PUNKCIJA
MURI82 - UZ

NEDELJA,5.2.

MARY2011 - UZ

PONEDELJEK,6.2.

LENCI - PUNKCIJA

SREDA,8.2.

JONAKLARA - UZ

ČETRTEK,9.2.

VITA-PREVZEM ZDRAVIL
EMAS -UZ
FOXYLADY -UZ

PONEDELJEK,13.2.

MARJETACVETA - PREVZEM ZDRAVIL

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,DAISY B,WOMANPOLICE,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

JUS- 5.2.
TALLULAH-6.2.
ŠPORTNICA-9.2.
TATYANCHA -10.2.
MIHIKA1 - 15.2.
LALE - 15.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JUS79 (dr.REŠ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MIHIKA1 (dr.DROBNIČ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRISU(dr.REŠ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 663
3.2.2012 18:39:43   
MIHIKA1
silva, pupika...srečno jutri...pa čimprej domov pa gret ok ?
josephine....naj ti jutri res hitro mine...pa same lepe blastocite potem !!!!
jus, tallulah, tatjancha,..,.,.kako ste...a ste že kaj poskusle lulat...???pa da zagledate user posted image user posted image user posted image !čakamo pluseke...!!
foxy lady....lep seznamćek..hvala, ker tako lepo skrbiš za nas...!!!!!
lale...midve bova še pa nekaj cajta čakale, pridne bova ok ?

Vsem ostalim, ki se stimulirate, al se boste pričele vsak čas, pa predlagam čaj rdeče smrdljičke, kupi se v lekarni Lah v MB, verjetno kje drugje tud...priporoča se ga pit dva mesca že prej...jaz lahko povem, da sem ga pila pred vsemi tremi postopki, v katerih sem potem zanosila..ti sluznico zlo porihta...samo v vednost, če katera želi..!!!!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 664
3.2.2012 20:04:55   
jus79
Womenpolice pa sej ne morem verjet, ti si bila moja soborka user posted image user posted image !!!Če še bereš, ti pošiljam ogromno user posted image in da ti bo čim hitreje lažje!

Športnica jaz na tvojem mestu še ne bi obupala, glede na vse zgodbe ki sem jih slišala, ko so punce že precej krvavele, pa so bile user posted image in se je končal srečno! Držim pesti, da bo tvoja zgodba podobna...

Mihika ti si pa ena totalna modelka, se zmeraj nasmejim tvojim postom, da o tvojih bodrilnih stavkih sploh ne govorim! Ti si en naš simpatičen motivator user posted image ! Želim da na tvoj D dan zagledaš magični plusek, sploh po vseh teh letih boja ti res iz srca to želim. Držim pesti in ti pošiljam user posted image , ta bo ziher pomagala user posted image .

Tallulah, joooj kolk bom jutri stiskala pesti in čakala da nam oznaniš veselo novico!!!

Mary kakor je že ena od deklet napisala, ni nujno da je slabo če rastejo počasneje. Jaz sem zelo hitro odreagirala na zdravila, imela precej foliklov ( Reš je celo komentiral da sem šolski primer), ampak na punkciji se je izkazalo da je bila velika večina foliklov prazna. Pridelala sem štiri celice, samo ena herojka me je čakala na ET in to zdej grejemo user posted image !Držim pesti in vem da se bo vse dobro izšlo!

Andreja83 bravo za tako lepo število lumpekov in da se jih bo čimveč oplodilo user posted image user posted image user posted image

Silva, Pupika83, Josephine83 stiskam pesti za vas, da se bo jutri vse izšlo kot se mora, da boste poročale same lepe novice!

Tatyancha in Lale seveda mislim tudi na vaju, pošiljam user posted image user posted image !

FoxyLady hvala ker tako lepo skrbiš, da imamo tako lepo pregledno!

Glede mene; zaenkrat še k sreči samo izcedki od Premetriuma,ampak imam vsake tolk časa občutek da se je že ulilo, ker je filing res podoben, ampak zaenkrat še vse pod kontrolo user posted image !Mal me že matra da bi nardila test, pa se še borim z zadnjimi močni...zaenkrat še sploh nisem kupila CB da me ne bi zamedlo user posted image .
A je še katera imela ET na tretji dan? Kdaj bi že skor za zihr moglo pokazat pravi rezultat? Mogoče že jutri? user posted image

Vsem želim vse lepo in toplo, bodite čez vikend rajši pod dekico, da vas ne bo preveč prezeblo! Mislim na vas...

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 665
3.2.2012 20:25:43   
kris555
Pozdravljene.

Vas berem, aktivna pa še nisem tako zelo. Danes sem dobila pošto
in sva s 01. 02. 2012 vpisana v čakalno listo.
Lahko me date na seznam čakajočih, sem pri dr. Gavrič.

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 666
3.2.2012 21:41:55   
pupika83
Jus79, vidim, da sem zelo podobno reagirala kot ti - imela sem ogromno foliklov (Reš je bil zelo zadovoljen), na punkciji pa samo 4 celice. Sem že skoraj izgubila upanje za transfer (prejšnič sem imela 9 celic, pa se je samo ena oplodila), ampak sedaj imam spet upanje. Je pa res, da sem imela prejšnjič transfer 5. dan, tokrat ga imam pa že 2. dan.
Te pa občudujem, da še nisi delala testa, jutri bi gotovo že pokazal pravilno. Držim pesti, da sporočiš lepo novičko. user posted image user posted image user posted image In mi daš novo motivacijo. user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 667
4.2.2012 5:01:34   
športnica
dobro jutro punce moje,

meni se je krvavitev ustavila. u bistvu je bilo popoldne kar nekaj rjavega izcedka in še malo rdecega. zjutraj sem vstala, ker sem mislila da imam polm vložek in vidim da je le še izcedek. nič me ne boli več.

sm šla kr lulat in delat test in je pokazal debel zelo viden user posted image user posted image user posted image user posted image
dm delala CB, mislite da je to to, se lahko že vsaj malo veselim ali moram zaradi vseh izcedkov raje počakati na četrtek ko je uradni krvni test? joj upam da se bodo ustavli. mogoče je eden user posted image šel papa in je ostal le en user posted image ?

tok sm zmedena, sploh nevem a se naj veselim ..... itak ne morm zaspat, zato sem raj kr računalnik odprla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 668
4.2.2012 5:25:38   
športnica
aja 11. dan je danes po ET

Neposredna povezava do sporočila: 669
4.2.2012 5:46:07   
MIHIKA1
po riti te bom športnica....čestitike...verjemi veterankam, ko si noseč, si lahko samo noseč al pa nisi...malo noseč ne moreš bit...!
glej, dokler je samo rjav izcedek...vsi trdijo, da ni nič hudega...je pač čas v nosečnosti, ko bi morala bit menza...pač je v taki obliki...to moraš tako vzet...!
vse bo ok...ene imajo vgnezditvenega rjavega izcedka po par dni...jaz sem pri vseh zanositvah imela tudi zelo rdečega..pa pri meni res ni blo ok na koncu...sem morala v tretjem mesecu na splav,kolegica pa je imela rjavega 7 dni skoz..pa ima danes 2-letno punčko...proti temu pa ne boš mogla nič nardit...narava se sama odloči, kako bo..razumeš?če bi z zarodkom bilo nekaj narobe, potem bi ga narava zagotovo izločila, kar je tudi prav, saj si želimo otroke, samo zdrave, zato včasih ne moremo razumet, zakaj se to dogaja..! samo pri tebi sem res tak stoprocentna...ker vem, kolk jih je rodilo s takimi izcedki....!

Si prebrala  mojo zgodbo, ko so me klicali iz socialne, da imajo punčko, če bi z možem bila zainteresirana za posvojitev, mala je bla stara dva meseca, ima pa kromosomsko napako Turnerjev sindrom...kar pomeni, da nima jajčnikov, pritlikava, izbočena prsa, vrat, prstke...itd...jokala sem tri dni, pa nisem vedela, kako naj se odločim...je že res, da si želimo otroke, ampak zdrave, prevagalo mi je to, žalostno...sama se 12 let borim z dušo in telesom v vsakem postopku...jokam, molim, prosim boga in angele, da mi pomagajo, da zagledam to štručko...cela žlahta z mano....in na koncu kako bom svojemu otroku povedala, da ne bo mogla imeti otrok...ne morem ...sem rekla, pa sem jokala pred socialno delavko....tudi ona je zajokala..pa rekla, gospa popolnoma vas razumem...in vas podpiram pri vaši odločitvi...!
"MALO V RAZMISLEK ŠPORTNICA..".!Pri tebi je vse ok....tam, kjer je pa prava krvavitev, pa je lahko znak, da gre za kakšno kromosomsko napako in če bi narava dopustila, da gre to naprej...bi lahko sledil takšen sindrom...zagotovo bi vse od nas imele noro rade tudi takšne otroke, ampak, če imamo možnost izbirat, zakaj pa to ne bi bil zdrav otrok !!!!!!

Vem, da sem spostala spet celo južno tu gor...pa še ura je tak zgodaj...če ne morem spat...ampak mene ne more noben postopek več ubit...ker ga jemljem točno tako, kot sem ti napisala...!! Živiva z mislijo..."Otroka bova imela, če ne tako, pa drugače....sigurno bi bilo lepše tako, ampak , če mi to ne bo usojeno...pa drugače..."...Sem pa borka že od nekdaj in zagotovo bom naredila prav vse, oziroma poskusila, da si ne bi kdaj očitala....da nisem šla do konca..to pa je res ja...!!

jus....
kaj ti naj rečem, hvala, da ceniš moj humor...na tvojem mestu bi jaz naredla že sedem testov v takem cajtu...ampak prav je tako, danes ga boš naredila in se vpisala pod nosečke...seveda je prav tako, ko boš čutla,da hočeš..ga naredi, ok ?ja na tretji dan bi ti zdaj kazalo že zelo debelo črtico...hitro pokaže, če imaš tretji dan...!čimprej lulaj...pa pod nosečke, ok ?
foxy lady....ti pa brž vpiši našo športnico pod nosečke...da bo verjela, da je srečka, ok ?jupppppiiiii!
vso srečo danes silva, pupika in josephine...!!!

Neposredna povezava do sporočila: 670
4.2.2012 5:59:23   
SILVA
športnica jeeeeeeeeeeeeeee, bravouser posted image user posted image user posted image , rjavi izcedki niso nič hudega, boš videla, d bo vse v reduuser posted image , sem tako vesela zate.

Jaz pa se zdajle še oblečem, spijem kavico in šibam na transfer, upam, da me bo kaj pričakalo.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.2.2012 6:05:14   
MIHIKA1
srečno silva...srečno  !!!!!!!!!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.2.2012 8:12:20   
latka
silva, srečno!!!

športnica, kaj sem ti jaz rekla, da samo kaj lahko to pomeni?user posted image user posted image user posted image user posted image za novo user posted image !!!!Sedaj pa res črne misli na stran!!

wp,user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
4.2.2012 8:26:19   
športnica
o MIHIKA kok si ti eno sonce. si ne predstavljam kaj to pomeni 12 let. res svaka ti čast, da tako gledaš na vse.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva sva v tem 7 let, najprej sva probala sama, nato so se začele operacije ( endometrioza, pregrada ) in v zadnjih letih 5 postopkov. v prvi rundi sem krvavela od 8 dne do 3. tedna po transferju. test je bil skos pozitiven, ampak vrednosti so bile od 80 do 350. hodila sem vsake dva dni na UZ, v MB, da so me spremljali. na koncu so rekli da se zarodek ni lepo razvijal in da je šlo naprej. HCG mi je zacel končno padati, zato sem tako previdna pri teh pluskih. ker sem takrat tako upala, pa potem nič. v ponedeljek grem kr na krvnega v adrialab, da vidim kje sem. kolikšna je cifra beta HCG. sicer sem res zelo vesela, upam da me ne razumeš narobe.

glede otročka te popolnoma razumem in upam da si nikoli ne očitaš. tudi midva sva počasi razmišljala o opciji posvojitve. imava kar nekaj kolegov, ki so že šli čez to. vem pa da je tam čakanje še hujše in daljše.

prav je da verjameš da bosta otročka enkrat imela in da s to mislijo živiš. sej drugače ne bi šlo. moramo biti pozitivni in optimisti. vmes pa ne pozabiti na nas, na par, na partnerja in da to ne postane središče življenja. kar se lahko hitro zgodi.

joj babnce moje, še vedno ne verjamem. user posted image user posted image user posted image 4x so mi vstavili po dve blastocisti, tokrat pa dve moruli. pa ne rečt da morulce niso od hudičauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.2.2012 8:30:42   
športnica

SILVA - ET

PUPIKA83 - ET

JOSEPHINE83 - PUNKCIJA

MURI82 - UZ

punce mislimo na vas. držte se. in čakamo novice kako je šlo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......