MIHIKA1
|
po riti te bom športnica....čestitike...verjemi veterankam, ko si noseč, si lahko samo noseč al pa nisi...malo noseč ne moreš bit...! glej, dokler je samo rjav izcedek...vsi trdijo, da ni nič hudega...je pač čas v nosečnosti, ko bi morala bit menza...pač je v taki obliki...to moraš tako vzet...! vse bo ok...ene imajo vgnezditvenega rjavega izcedka po par dni...jaz sem pri vseh zanositvah imela tudi zelo rdečega..pa pri meni res ni blo ok na koncu...sem morala v tretjem mesecu na splav,kolegica pa je imela rjavega 7 dni skoz..pa ima danes 2-letno punčko...proti temu pa ne boš mogla nič nardit...narava se sama odloči, kako bo..razumeš?če bi z zarodkom bilo nekaj narobe, potem bi ga narava zagotovo izločila, kar je tudi prav, saj si želimo otroke, samo zdrave, zato včasih ne moremo razumet, zakaj se to dogaja..! samo pri tebi sem res tak stoprocentna...ker vem, kolk jih je rodilo s takimi izcedki....! Si prebrala mojo zgodbo, ko so me klicali iz socialne, da imajo punčko, če bi z možem bila zainteresirana za posvojitev, mala je bla stara dva meseca, ima pa kromosomsko napako Turnerjev sindrom...kar pomeni, da nima jajčnikov, pritlikava, izbočena prsa, vrat, prstke...itd...jokala sem tri dni, pa nisem vedela, kako naj se odločim...je že res, da si želimo otroke, ampak zdrave, prevagalo mi je to, žalostno...sama se 12 let borim z dušo in telesom v vsakem postopku...jokam, molim, prosim boga in angele, da mi pomagajo, da zagledam to štručko...cela žlahta z mano....in na koncu kako bom svojemu otroku povedala, da ne bo mogla imeti otrok...ne morem ...sem rekla, pa sem jokala pred socialno delavko....tudi ona je zajokala..pa rekla, gospa popolnoma vas razumem...in vas podpiram pri vaši odločitvi...! "MALO V RAZMISLEK ŠPORTNICA..".!Pri tebi je vse ok....tam, kjer je pa prava krvavitev, pa je lahko znak, da gre za kakšno kromosomsko napako in če bi narava dopustila, da gre to naprej...bi lahko sledil takšen sindrom...zagotovo bi vse od nas imele noro rade tudi takšne otroke, ampak, če imamo možnost izbirat, zakaj pa to ne bi bil zdrav otrok !!!!!! Vem, da sem spostala spet celo južno tu gor...pa še ura je tak zgodaj...če ne morem spat...ampak mene ne more noben postopek več ubit...ker ga jemljem točno tako, kot sem ti napisala...!! Živiva z mislijo..."Otroka bova imela, če ne tako, pa drugače....sigurno bi bilo lepše tako, ampak , če mi to ne bo usojeno...pa drugače..."...Sem pa borka že od nekdaj in zagotovo bom naredila prav vse, oziroma poskusila, da si ne bi kdaj očitala....da nisem šla do konca..to pa je res ja...!! jus....kaj ti naj rečem, hvala, da ceniš moj humor...na tvojem mestu bi jaz naredla že sedem testov v takem cajtu...ampak prav je tako, danes ga boš naredila in se vpisala pod nosečke...seveda je prav tako, ko boš čutla,da hočeš..ga naredi, ok ?ja na tretji dan bi ti zdaj kazalo že zelo debelo črtico...hitro pokaže, če imaš tretji dan...!čimprej lulaj...pa pod nosečke, ok ? foxy lady....ti pa brž vpiši našo športnico pod nosečke...da bo verjela, da je srečka, ok ?jupppppiiiii! vso srečo danes silva, pupika in josephine...!!!
|