Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 8:31:19
|
|
|
|
špica84
|
Športnica iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 8:48:55
|
|
|
|
MIHIKA1
|
zdaj te razumem športnica..zakaj te je strah teh pluskov...oziroma ti veliko ne povedo, če lahko tako rečem..sva bile na istem..samo tokrat je drugače verjemi..vse bo ok...!!!!!!!si že računala...da bo tehtnica ????naš pa bo škorpijon....jaz mam tud neki filing, da je pravi eskimo borec, pa se že lepo pridno razvaja v buščeku......Eni računajo prvi dan zadnje menstruacije+ devet mesecev !!!!!!!!eni pa še prištevajo sedem...pa odštevajo tri mesece...ampak oktober je vsekakor !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 10:24:25
|
|
|
|
lale
|
Športnica BRAVO!!! Sedaj pa navijamo še za visoko beto Pošiljam ti še da bo beta res visoka MIhika kako si mi? Kako so tvoji otročički, so kaj živahni? Mene je včeraj cel dan nekaj bolelo, kot da bom dobila danes je že malo bolje Si me nasmejala sedaj, da bo škorpijon Jaz nimam nobenega občutka. Kje ste Tallulah, jus? Navijam, da je bila
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 10:40:36
|
|
|
|
S*
|
Športnica čestitke! Verjemi, pingvinčki so borci . Jaz imam eno 15mesečno pingvinčico doma in počasi se odpravljamo še po bratca al sestrico. Sem pa tudi sama po ETZju krvavela, tako da sem prve 3 mesece preležala, na srečo se je vse dobro izteklo, tako da samo pogumno, do konca in naprej!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 10:46:56
|
|
|
|
jona klara
|
športnica-oooooo končno plusek, kako sem vesela zate .Vse bo dobro verjemi, jaz sem takrat delala test 11 dan po etju in je bil plus in vse se je dobro izšlo.Vem kaj je bilo takrat pri tebi, pa sedaj ne bo isto....nosečka si, upam da pridem za tabo in se spet srečamo na uni strani čvekanje v pričakovanju...... wp- pošiljam ti objemčke, pa ne morem verjeti, da je res to je grozno, dobro, da imaš doma punčko, čeprav ni ti tolaŽBA, MALO LAŽJE TI PA BO
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 10:49:17
|
|
|
|
jona klara
|
S*- HEJ KAKO STE KAJ VI? kdaj pa greš v postopek? jaz začnem špikanje v ponedeljek.....ne morem verjeti, da moram res spet vse to dati črez.Me kr skrbi, oz.bolj nosečnost kako potem z G ko ne smeš dvigovati, čuvati se bo težko.....po drugi stranio pa komaj čakam
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 10:59:19
|
|
|
|
lenci
|
SILVA - ET PUPIKA83 - ET JOSEPHINE83 - PUNKCIJA MURI82 - UZ čakamo na dobre novičke no jaz pa čakam danes za Stopko ob 22h moram v ZD.jutri moram še eno tableto pred spanjem in pojma nimam zakaj je una tableta ali katera ve zakaj so? potem bo pa že kmalu ponedeljek z mojim sva oba srečna samo na pikic ni več
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 11:03:11
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara S*- HEJ KAKO STE KAJ VI? kdaj pa greš v postopek? jaz začnem špikanje v ponedeljek.....ne morem verjeti, da moram res spet vse to dati črez.Me kr skrbi, oz.bolj nosečnost kako potem z G ko ne smeš dvigovati, čuvati se bo težko.....po drugi stranio pa komaj čakam O ma kje si ti? Še vedno te srčno pričakujemo na FBju . Mi smo super, žabica pridno raste in je prava mala čveka, pa trma tudi . Kako kaj vi, Gaber je že pravi mali možek? Bravo za nov postopek, upam, da vam uspe v prvo. Jaz imam še 6 pingvinčkov in upam, da se nam kmalu kakšen pridruži.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 11:14:25
|
|
|
|
pupika83
|
Punce, hvala za dobre želje in spodbude. Sporočam, da sem v varstvo dobila eno . Od 4 celic 2 nista bili zreli, ena se pa ni oplodila. Tako da me je počakala samo ena. Upam, da bo ta zmagovalna in pravi borec, vendar si ne upam preveč upati. Me je moj že kregal, da moram bit optimistična. Sicer sem zelo vesela, da je do transferja sploh prišlo, ampak se bojim biti spet razočarana. Prosim, držite pesti zame ... Kot jih seveda jaz za vas. To bo najdaljših 14 dni. Športnica . Kar verjemi v svojo srečo. In naj ti v ponedeljek pokaže čim lepšo beto. Kako ste ostale? Silva, Josephine, Muri? Za Jus, Tallulah, tatyancho, Mihiko in Lale pa sploh ne dvomim, da so nove srečke , samo še testke morajo naredit. Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 11:15:08
|
|
|
|
andreja83
|
Športnica čestitke, držim pesti da se ti prikaže ena lepa visoka beta !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 11:18:52
|
|
|
|
andreja83
|
lenci čestitam za punkcijo, si vidla da zmeri dovolj zrastejo !!!!!!!! Pupika83, te je pa pričakal ta zmagovalni, držim pesti da se ti lepo vgnezdi in da boš sledila našim , in za srečo, držim pesti
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 11:55:01
|
|
|
|
SILVA
|
Ojla, tudi jaz sem dobila v varstvo eno blastocisto, ki je baje zelo kvalitetna, ena bo pa mogoče še za zamrznit. Sem sicer želela obe, pa se je moja ginekologinja odločila, da je bolje vstavit samo eno, ta najlepšo. Upam, da ji bo pri meni všeč in da ostane pri meni 9mes.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 11:55:29
|
|
|
|
SILVA
|
Aja še za snznamšek, Test imam 20.2
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 12:18:20
|
|
|
|
MIHIKA1
|
bravo pupika...in silva....sedaj pa lepo pridno gret ! lale...jaz imam od včeraj zvečer tudi take simptome kot da bi skoraj prišla menstruacija..pa prsa me danes še bolj bolijo..ne moreš verjet, kako so postopki drugačni, to glede teh krčev se mi še nikoli ni dogajalo v četrtem dnevu...se je začelo tam nekje 10.deseti dan po ET...bomo vidli, dajmo se presenetit!!! a si že kaj gledala imena...no tudi za to je treba poskrbet...moja punčka bo Luna...fantek pa Luci...! to je že par let dogovorjeno...! športnica...kakšno ime boš pa ti dala ? jus...kje si.,..a si že lulala ? josephine..kako je šlo..???kolk jih je ? lenci..-pridna,...hitro stopka...pa veliko lepih foliklčlov !!!!!! Talllalah ...kako se počutiš ? Punce pri nas tak fejst sneži...danes bo tak fajn luštno pred tv-jem...v topli odejiki...jupiii! Pridem pogledat kasneje, ali je jus že kaj nalulala...da se malo poveselimo spet...danes je čas za veselje...športnica nas je danes lepo razveselila z novičko...!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 12:34:00
|
|
|
|
pupika83
|
Andreja in Mihika, hvala. Silva, sedaj gre pa zares. Pridno božaj svojega bušija, pusti se razvajati svojemu dragemu ... In čestitke za lepo blastocisto. Gotovo ti bo uspelo! Še moj datum za test: 18. 2.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 12:52:52
|
|
|
|
EmaS.
|
Pozdravljene :) že par dni nisem bila na RR, špikam se že 11 dan, prišla teta sem je bila zelo vesela :D in si mislim kaj je to, nič posebnega se ne dogaja, nič nosečk, pa pridem do športnice ki me je zelo razveselila :):):) športnica čestitke, lepo in mirno nosečnost in zdravega otroka
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 13:29:52
|
|
|
|
andreja83
|
SILVA čestitam pa pikico , zdej pa jo lepo rej in božaj in držim res močno pesti da se lepo vgnezdi in da tudi ti prav tako slediš našim , jst pa upam da takoj za vami!!! Tudi tebi pošiljam za srečo!! Meni se pa zdi da mam trebuh napet , sam da gumb se da zapnet še, upam da ne bo kaj narobe, pa da bom lahko počakala do torka!! Kaj mislite ve?? Ker drugače slabo mi ni, diham normalno, pritisk mam normaln, le utrip srca mam 95. Na wc tud grem kolker tejk, pijem tudi?? Prosim za kako info? Hvala
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 13:49:02
|
|
|
|
Muri82
|
punce hvla ker mislite na nas. Pri meni tudi danes pade stopka . Sicer imam folikle od 16 do 20 mm tako da ne vem kako bo to kej uspesno?!? si jo bom kr sama dala. sej ni kaj dost drugace od menopurja. A moram kaj posebaj pazit? a kj pece? lenci a ti si v leoniscu? Jaz sem dobila samo stop inekcijo. nobenih drugih zdravil - ala apaurin in odvajaja, kot sem brala da ene dobite. a se je sestra kaj zmotla? Naj grem jutri zjutri spet tja?!? prosim pomagajte. pupika in silva fanj crtejta svoje pikice. andreja drzim pesti da bo vse ok. upam da bo katera druga ti laho kaj vec povedala, ker jaz nimam izkusenj s tem.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 14:12:32
|
|
|
|
lenci
|
muri82 ne jaz sem v stari porodnišnici,ker v leonišču nimajo za IVF.hmm ja glede tablet pa pojma nimam zakaj sem jo jaz dobila in ti ne men je samo dala dve škatlici Stpoke in rekla da jo moram dobit danes ob 22,jutri pa pred spanjem še pojest tole tableto(na njej nič ne piše katera bi bila-zelenkaste barve je)in pa da moram v ponedeljek priti ob 8.30.sam res pa tud jaz nisem nobene zasledila da bi dobila kakšno tableto.nej pove katera,ki je dobila tableto če mogoče ve zakaj so te tablete?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 14:19:32
|
|
|
|
lale
|
Andreja 83 Napet trebuh imaš od povečanih jajčnikov. Res pij veliko vode. V primeru, da se ti bo trebuh precej povečal, pa takoj nazaj na kliniko. Pa tudi če ne boš več odvajale vode, toliko kot boš tudi spila. Jaz vem, da sem spila ogromno vode, pa ponoči nisem čisto nič lulala, zraven tega sem še dobila take krče, da sem takoj odšla nazaj na kliniko. Trebuh pa nisem imela zelo napihnjen. Meri si koliko spiješ, da toliko tudi odvajaš. Tako da nič skrbet, boš videla da bo vse vredu. Čestitam za celice Sedaj se naj razvijejo lepe blastocite. Jaz sem imela 34 celic, oplodilo se jih je 28 na koncu pa jih je na peti dan ostalo samo 8 Dve pikici se nista vgnezdili, dve pa sta sedaj pri mamici na toplem Štiri pa še imam zamrznjene. Zdaj lepo misli, da jih bo čim več in da bodo čim prej pri tebi na toplem Vem, da te je strah nič skrbet, ker potem jo boš sigurno dobila, kot sem jo jaz, ker so me tako prestrašili s to hiperco, da mislim da sem jo dobila že od te misli, kaj pa če jo dobim
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 14:21:13
|
|
|
|
Muri82
|
lenci ja sem mislila staro porodnisnico samo narobe napisala - sem mislila da se celemu ''kompleksu'' tam rece leonisce. Jaz moram pa bit ob 9.30 v ponedeljek. Se mogoce celo vidiva A tebi so vzeli kri danes? meni je niso. mi je pa sestra ob sprejemu v postopek rekla da mi jo bodo pred stop inekcijo?!? Poleg te tablete imam se eno vprasanje. Ali je potrebno biti za punkcijo tesc ali ne. Na listu, ki sem ga dobila danes pise da ni treba bit tesc. Na spletni strani klinike pa full povdarjajo da je treba biti tesc ?!?
< Sporočilo je popravil Muri82 -- 4.2.2012 14:25:55 >
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 14:24:18
|
|
|
|
lale
|
SILVA čestitam za pikico Sedaj pa jo le grej, da je ne bo mrzlo v tem vremenu. Punce pri nas tako lepo sneži
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 14:27:29
|
|
|
|
športnica
|
mihika ja po izračunu glede na punkcijo naj bi blo tam nekje 18.10. to vedno iz firbca pogledam. ime? biologinja se je na transferju pohecala da so morulce baje fantki ker so bolj počasni torej za fantka so nama všeč ANEJ, VAL, ARNE ... za punčko pa EVA, AVA, ANA, MIA, MILA jst pa kr počivam, sm spet zacela po malem krvavet, tko da bodo psihične borbe do ponedeljkovega obiska Adrialab. ampak nimam kaj. več kot to ne morem, telo bo samo pokazalo če je z otročki vse u redu. upam lahko le na najboljše in da bo vse ok in se mi tole ustavi. latka, silva, špica, lale, hvala za pestke. ne boste verjele kok bolj pozitivno razmišljam ko vas berem. ne mrem se zahvalit za vse spodbudne besede. S• nimam pingvinčka. sta ble sveži morulci. upam da so tudi borke tudi to podpišem da 3 mesce ležim, sam da bo vse ok. držim pesti, ko se odločite za drugega jonči, no vidiš, pa je ratalo, sam še krvavitev se mora ustavit, pa upam da bo vse ok. vse lepo ti želim v novem postopku. držim pesti. tomaževič bo zrihtu tko k se zagre pupika, čestitke za držimo za en velik debel plusek. vas je bilo veliko danes? lenči in muri 82 super z stopko. tabletka je pa apaurin če si lj, al pa za razkuženje maternice ce si v MB. apaurin je zelena tabletka, za razkuženje pa rjava kapsula. silva, sedaj pa uživancoija in pozitivne misli. čestitke . meni je vedno odleglo na ETju ko sem zvedela da naju je kakšen zarodek pričakal. najbolj sm se bala da ne bo nič in greš lahko samo domov. andreja, jaz sm tudi vedno zelo napeta. v službo hodim v pajkicah, da me čimmanj vežejo stvari. ema s hvala hvala. lepo je videt tole na postu držim pesti za vse. upam da nisem katere izpustila al pa kej zamešala. se še javim.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 4.2.2012 15:07:12
|
|
|
|
Roži_
|
Športnica, iskrene čestitke sem ful vesela da ti je uspelo, samo optimistično naprej, boš videla v ponedeljek bo visoka beta Ostale pa lepo grejte svoje in srečno tste ki ste začele s postopki
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......