|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
4.2.2012 15:15:17   
lale

Joj Pupika tebe pa sem izpustila, tudi tebi čestitke za pikico user posted image

Ni dvoma, da bo na koncu en lep velik user posted image

Že vidim koliko nosečk nas bo v februarju user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 701
4.2.2012 15:26:08   
lenci
muri82 ne meni ni nihče nič rekel za kakšno kri in je tudi nisem dala.sem pa videla da punce kar dajejo kri user posted image pred punkcijo ni treba bit tešč meni je sestra rekla da je fino če kaj pojem predno pridem.na tešče vem da moraš bit samo kadar te uspavajo.
športnica hvala za razlago jaz imam zelenkasto tabletko torej se pravi bom sladko spala ponočiuser posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 702
4.2.2012 15:41:03   
jona klara
silva,pupika 83-čestitam, zauser posted image user posted image , lepo grejte.

ŠPORTNICA-Komaj čakam, da slišim za tvojo beto, res ti iz bsrca privoščim, si se dolgo trudila, tako, da sedaj siuser posted image in res srečno ti želim, tebi pa hvala za lepe želje, ja DR.T res zaupam in upam, da bo srečno kot prvič.

S*- o kako lepo te je brati, ja kmalu se vam pridružim.V glavnem mali raste, leta, hodi, vse ok, tudi jezo že zna pokazati, vse okej, pravi fant.Pa tudi tebi srečno z eskimčki, pa javi ko boš šla, da bomno navijali.Zame lahko začneš že kar v ponedeljek

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 703
4.2.2012 15:57:50   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: lenci

muri82 ne meni ni nihče nič rekel za kakšno kri in je tudi nisem dala.sem pa videla da punce kar dajejo kri user posted image pred punkcijo ni treba bit tešč meni je sestra rekla da je fino če kaj pojem predno pridem.na tešče vem da moraš bit samo kadar te uspavajo.
športnica hvala za razlago jaz imam zelenkasto tabletko torej se pravi bom sladko spala ponočiuser posted image

pred punkcijo nekaj pojest. na tešče se gre le če imaš anestezijo. itak ko se tam pofočkaš ( v LJ ) te vprašajo če boš kakšen nalgesin tabletko proti bolečinam al pa ketonal injekcijo v rit. jst sm vzela kar injekcijo, sam je fajn da se uležete in vam jo da, kot da stojite, ker sicer boli še en teden. hahaha ne od punkcije ampak od injekcije.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 704
4.2.2012 18:54:18   
športnica
josephine kako si? upam da je bila punkcija uspešna. javi se. smo firbčne da nam poročaš in da se lahko veselimo. user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 4.2.2012 19:00:31 >

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 705
4.2.2012 19:11:42   
pink angel
En lep pozdravček!

Pa smo nazaj user posted image

Čestitke vsem nosečkam, tistim, ki pa še čakate na +/ user posted image user posted image pa veliko sreče!

26.1. sem (pri Rešu) začela z Dipherelinom, potem pa Menopur in 2x Bravelle user posted image
Prvi UZ je bil 2.2., jutri pa ga imam spet (5.2.) da vidimo kje smo...

Mogoče katera ve, če injekcije vplivajo na kakovost celic (pozitivno mislim)???

Neposredna povezava do sporočila: 706
4.2.2012 20:09:19   
MIHIKA1
pink angel..welcome back...!naj bo čimveč lepih foliklčkov...hmmm..injekcije..to ravno ne vem...vsaka drugače reagira...jaz sem na gonal reagirala zelo slabo...zato sem bila na menopurju...jaz mislim, da kako pivce lahko tud koristi pri foliklih...!saj ne, da se ga nalivaš...kaki kozarček vmes..!!
jus..kako si..a si že lulala...nič nisi poročala ..čakamo plusek..!!!!
športnica....kako je z izcedkom..sicer never mind..noseča si...in to je to..!!!!!
Kaj ste lepega počele punce v taki zimski idili...jaz sem bila malo na sprehodu, mi je kar pasalo...!
Vsem želim lep večer še naprej....uživajte !!!!

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 707
4.2.2012 20:22:45   
Tallulah
Živijo punce

Najprej moram čestitati naši srečki user posted image  športnici, super si in čuvaj se user posted image user posted image user posted image

WP žal mi je zate user posted image user posted image

Jaz se zaenkrat počutim kar v redu. Test sem delala danes zjutraj in mi je pokazal komaj vidno črtico, manj vidno kot je bila 10. dan. Tako, da sem res v dvomih da mi je uspelo, ni mi jasno da mi vsakič ko naredim test pokaže slabšo črtico. Menstre še kar ni. Kaj mislite dekleta ali je možno, da mi menstro zavirajo tabletke utrogestan? Prvič ko sem bila v postopku sem kljub utrogestanu dobila menstro že 8. dan. Komaj čakam da bo ponedeljek takrat imam krvni test in takrat bo vse jasno.

Srečno vsem

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 708
4.2.2012 20:30:21   
krisv
Moj dan D prihaja... jutri zjutraj gremo po zdravila. Trenutno me bolj kot vse drugo skrbijo vremenske in vozne razmere. Glede na vse skupaj boma morala že ob 3eh štartati od doma user posted image . HB, da gre moj zraven in bo on vozil.
Imam vprašanje: Nama je Reš napisal, da bo delal ICSI. Ampak zadnji spermiogram je bil odličen (glede na prejšnje, ki so bili porazni). Ali je možno, da na dan punkcije spremeni postopek oploditve v IVF? Kljub vsemu, se mi ta postopek še vedno zdi bolj "naraven" kot ICSI - zakoni naravi, najboljši zmaga, naravna selekcija in tako... user posted image

user posted image za vse.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 709
5.2.2012 7:05:00   
MIHIKA1
tallulah.,..čestitke, nisem zasledila, da si že delala test...ja super...nič se ne obremenjuj, kakšna je črtica, morda je samo prišlo do kasnejše vgnezditve..zato se vidi malo slabša črtica... na 10.dan je pa tud blo možno, da je še vedno kazalo lažen test zarad stopke...nosečka si in  to je to..! jutri pa naj bo čim večji beta, ok !!!veš, kolikorat se je zgodilo, da so ženske delale test 12 .dan pa še ni pokazalo...potem pa je 14.dan že...tako, da s črticami se ne obremenjuj...manjša je zaradi manjšega hormona, prisotnega v urinu...ampak jutri ti bo beta vse povedal...kar je nad 40, je nosečnost..kolegica je imela 14. dan Bhcg 98..pa je bila razočarana....ker je mislila, da ne bo nič..pa ima danes fantka a veš..!!!pri vsaki ženski je drugače...!

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 710
5.2.2012 9:45:04   
športnica
ej jst od včeraj opoldne na polno krvavim, kar itak ni OK in nekaj ne štima. jutri grem vseeno v adrialab, ampak to nič dobr ne kaže. se mi zdi da se mi ponavlja zgodba iz prvega postopka, sam da takrat ni blo 3 dni prej izcedkov ampak se je kr ulilo že 8.dan.

sm se že čist sprijaznila da iz te moke ne bo kruha. pa je blo že malo veselja vmes. se vam javim jutri. rezultete bom po moje dobila okol 12h.

držte se punce. super ste

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 711
5.2.2012 10:15:14   
jona klara
športnica-user posted image user posted image user posted image upam, da bo vse ok, ene pa krvavijo in vseeno nosečnost napreduje.Upajmo na najboljše.....držim pesti

drži se in naj te spremlja sreča, jutri se pa hitro javi.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 712
5.2.2012 11:10:47   
jus79
Hej punce,
sporočam da nama tokrat ni uspelo, včeraj delala test in danes zjutraj pa oba negativna user posted image !
O menstri še kar ni ne duha ne sluha, a je možmo kljub temu da imam noro močno da jo zaustavlja Prometrium user posted image
A že takoj neham jemat Prometrium? Če veste bi vas prosila za pomoč...

Držim pesti za ostale!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 713
5.2.2012 11:16:05   
SILVA
športnica tudi jaz držim pesti, da bo kljub krvavitvi vse v reduuser posted image

jus79 mogoče še ni vse izgubljeno, močno držim pestiuser posted image , jaz bi počakala do krvnega, potem pa bi nehala jemat Prometrium.

Punce, dajte mi povedat, kako dolgo ste bile na bolniški po transferju ?

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 714
5.2.2012 11:22:13   
lenci
evo jaz sem včeraj dobila Stopko,danes še vzamem tabletko in jutri punkcijauser posted image
SILVA bolniška ti pripada 3 dni vsaj tako so meni rekli.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 715
5.2.2012 12:31:36   
Mary2011
pupika in SILVA user posted image user posted image user posted image za user posted image , pridno jih grejta, veliko božajta trebuščka in se pogovarjajta z vajinimi pikicami user posted image močno držim pesti na rokah in nogah, da kmalu zagledata user posted image

josephine kako je bilo na punkciji?

Muri in lenci user posted image za stopko

Tallulah držimo pesti, da bo test jutri pozitiven!!! user posted image

športnica in jus user posted image user posted image user posted image in še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo! Držita se!!

Še moje poročilo, danes na UZ situacija z mojmi folikli nekoliko boljša, jih je več kot zadnjič in tudi večji so že tako da danes zvečer pade STOPKA in potem PUNKCIJA v torek 7.2.

hvala vam punce za odgovore in pozitivne post-e, pridejo zelo prav ko si malo na tleh user posted image
držim pesti za vse tiste, ki sem vas mogoče spustila (ni bilo nalašč) in vam želim lep zasnežen dan user posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 716
5.2.2012 16:19:06   
pupika83
Punce vseh hvala za spodbude in pestke!

EmaS, pridno se špikaj, tvoji folikli naj pa lepo rastejo. user posted image

Andreja, kako si? Napetost popustila?

Muri, folikli niso nikoli vsi enako veliki, vedno se ravnajo po vodilnem. Tako da samo optimistično. In naj bo punkcija čim polj uspešna. user posted image

Lenci, tudi tebi srečno na punkciji! user posted image

Športnica, vidim, da bosta imela veliko otrok, ko imata toliko imen. user posted image Ti kar pojdi jutri v Adrialab, mogoče pa še ni konec. Črtica na testu je gotovo nekaj pomenila. Močno držim pesti, da se vse lepo konča. user posted image user posted image user posted image Včeraj pri Rešu nas je bilo presenetljivo malo, mi ni bilo nič jasno. Mislim da ena za punkcijo in 3 za transfer. Ti si bila tudi pri Rešu?

Josephine, kje si se izgubila? user posted image Čakamo na poročilo. user posted image

Pink angel, dobrodošla. Če bi kdo vedel, kako inekcije vplivajo na folikle in celice bi bile vse že noseče. user posted image Je to tvoj prvi postopek? Srečno!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 717
5.2.2012 16:42:05   
andreja83
Pozdravljene,

ja pr meni je tak tak, poskušam čim več piti, sam kaj ko glih takrat ko bi mogo, ne moreš user posted image . Drugače napihnjenost se ne nadaljuje, je pa še povečan ja, ampak bom že, po user posted image bo vse bolje user posted image .
Sm z mislimi čist pri svojih lumpijih user posted image

Športnica držim pesti da bo vse ok, in da ti jutr pokaže lepo beto, pošiljam ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 718
5.2.2012 16:57:36   
pupika83
Jus79, pa ne no ... user posted image user posted image user posted image Od tebe sem pa res pričakovala user posted image , sem bila prepričana, da ti bo uspelo. Pojdi še na krvnega in če bo ta negativen potem nehaj s prometrium.

Silva, kako? Že iščeš kakšne znake? user posted image Jaz grem jutri na šiht, dovolj je bilo ležanja. user posted image Tudi danes sem šla že na sprehod zdej grem pa še na en "na eazy" žur, ker drugače čist preveč razmišljam. user posted image

Mary user posted image . Vidiš, vse se bo še dobro končalo. Zato pa smo tukaj, da se spodbujamo. Ker nihče nas ne more tako razumet kot nekdo, ki doživlja enako kot me ... Srečno na punkciji!

< Sporočilo je popravil pupika83 -- 5.2.2012 16:58:06 >

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 719
5.2.2012 17:05:12   
andreja83
Evo sporočam vam sam, da je naša josephine83 preživela včerišnjo punkcijo user posted image user posted image user posted image ,

našli so ji eno celico, ampak definitivno držim pesti da je tale njen zmagovalček user posted image user posted image , in še za seznam josephine83 ima v torek 7.2. transfer user posted image user posted image

Za sebe pa tudi za seznam torek 7.2. imava razgovor koliko se jih je oplodilo, transferja pa ne bo

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 720
5.2.2012 17:08:13   
MIHIKA1
športnica...fejst krvaviš al kaj...jaz tudi mislim, da še ni vse izgubljeno...drži se...probaj čim bolj pozitivno...!
jus....žalostna sem..vem, da ni besed, da te potolažim, test bi že res moral pokazat..pa kljub temu še močno držim pesti zate...!!
silva...ponavadi te pošljejo četri dan po transferju...ene so sicer doma...če nimaš težkega dela, ti predlagam, da greš delat..ker boš se malo zamotla, a veš ? pridno božajta svoje bušije s pupiko, ok ?
tallulah..vem, da bo jutri lepi beta !!!!!
lale...nič nisi poročala, kako se počutiš...danes me je tako fejst dvakrat sčrvičlo od spodaj..da sem sem morala vleči..dva konkretna krča v času petih minut...kaj pa to pomeni, pa bomo vidli...!prsa imam zelo napeta in občutljiva..sicer je to od utrogestona...!
Želim vam lep preostanek nedelje...jutri pa čakamo novice o tallulah, da je srečka user posted image ???

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 721
5.2.2012 17:13:09   
MIHIKA1
in seveda novice o športnici...!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 722
5.2.2012 17:16:20   
pink angel
jus79 meni je Reš rekel, naj jemljem Prometrium do 14. dne, če takrat test ni pozitiven ga preneham jemat. 3 dni zatem ko sem ga nehala jemat, sem dobila M.

športnica, držim pesti!!!

pupika83 to je moj 2. ICSI postopek. Saj bi vprašala Reša kako je s temi injekcijami pa ga vedno vidim pred mojo "budno uro" in pozabim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse!!!

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 723
5.2.2012 18:59:18   
Tallulah
Punce mislim, da se moja zgodba končuje. Hvala ker držite pesti zame vendar mislim, da ne bo nič. Danes me zelo bolijo jajčniki in križ in ko sem šla na wc sem na papirju opazila svetlo rdečkast madež.

MIHIKA1 sedaj nisem imela nobenih zdravil, ker sem imela zamrznjenčka brez zdravili, tako da tudi stopke nisem dobila, 10. dan pa so pokazali 4- je testi pozitivno, 11.dan CB pokazal tudi rahlo črtico in 12. dan CB pokazal še slabšo črtico kot 11.dan, nič mi ni jasno kaj se dogaja z mano.

športnica držim pesti da bodo jutri dobri rezultati

jus79 tudi zate držim pesti, da bo vse o.k.

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 724
5.2.2012 21:17:57   
cukica
športnica držim pesti,da bi beta visoka in,da je to le lažni preplah,....
Pozdravljene  S*, jona klara spet nas bo neki starih bork skupaj v postopku,...
pupika83  in SILVA naj se ta pikica lepo ugnezdi in naj te čez 9 mesecev razveseli najlepše darilo,.....
lenci verjeten so ti dali tabletko za pomiritev jaz sem jo dobila v drugem postopku,...Pa tud nevem zakaj,ker sem bla čist mirna,....
Muri82 ti tam rečejo sestre preden greš noter,da pojdi lulat,....
josephin83 držim pesti,....

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......