|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
29.12.2011 13:52:53   
oreh
Pozdravljene punce!
ja, ja seveda littlesun, zgolj in samo navijačici! jaz ga bom tudi v soboto naredila.
dspela, lahko pa ubereš študentsko varianto-velikaaa, lepo zavita škatla, noter pa kamenje in podobne stvari, ki dajo težo, spodaj pa testekuser posted image , bolj romantično je pa seveda recimo škatlica od zobne paste, ki jo oblepiš s samolepilnim kolažem...

nič, jutri greva v tople kraje na silvestrovanje tako, da vam bom kar danes zaželela za naslednje leto!

Seveda brez spoštovanja in zaupanja med našimi dragimi in nami tudi v letu 2012 ne bo šlo, tako, da vam želim obilico tega. Želim vam človeške odnose v službi, pa kakšen dodaten pritok dinarčkov, izkoristite svoje hobije maksimalno....

Predvsem pa ne pozabite, da smo borke in vam želim tudi v letu 2012 obilico notranje moči, dokler bo pač treba čakati nauser posted image .
Leto 2012 ima 12 mesecev (pa še 1 dodaten dan) in ni kaj, da ne bi vsaka zagledalauser posted image . Novinkam pa želim, da se čimprej poberejo iz tele temeuser posted image
Starostim pa, da čimprej uresničijo svoje sanje, tistim,ki vas čaka neplodnostna, pa privoščim, da kmalu odkrijejo vzrok in ga hitro pozdravijo.

punce moje, hvala za družbo, veselje, tolaženje, klapet in potrpljenje v letu 2011, pa se beremo s čimveč novičkami v letu 2012, prav?
lepo praznujte.

(odgovor članu haram)
Neposredna povezava do sporočila: 301
29.12.2011 13:59:29   
epica
Pajama, ne vem še kdaj bom delala test. 3.1 je datum, ki predvideva da imam cikel dolg 26 dni, samo včasih je tudi kak dan dlje, tako da bom verjetno počakala do 5. ali 6. januarja.. Če bom zdržala user posted image Če seveda ne bo prej slabe novice. Ponavadi kakšnih 4 do 5 dni pred user posted image dobim temen izcedek, včeraj se mi je zdelo da bo to že to, ampak danes ni videti da se kaj nadaljuje v tej smeri... Razen občasnega ščipanja nimam kakšnih drugih znakov, tako da se trudim sprijazniti da bo srečen moj drugi krog - 29.1.
Zewa, očitno so taki dnevi, midva sva tut imela prepir včeraj zvečer, sem se danes hotla mirno pogovorit in rešit je pa še večji problem ratal.. Moški in njihov ego! user posted image   Pa saj bo bolje, en velik user posted image !!
Pa da ne bomo samo stokale čez naše drage, kako ostale, ima že kakšna dobro novico? user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 302
29.12.2011 14:32:57   
ninej
Jst mislim,da sm lih v O,tko da bom test delala okoli 17.januarja,glede na to,da sem kot po čudežu po dolgih 3 mesecih dobila user posted image 11.decembra,nisem pa še nč nestrpna...čaka me še HSG tko,d če ni zdej ratal,je več možnosti,da rata po tem posegu,kr baje d ti prečistijo jajcevode,če so slabo prehodni,upam da bo z mojimi vse v redu...Drgač bo treba pa v nove boje...user posted image .Drgač pa vsak dan pijem krvomočnico,upam da mi bo pomala...A čaka še katero kak podoben pregled zdej kmalu?Kej mislite da je krvomočnica res tko "čudežna" kot pravijo????user posted image

(odgovor članu epica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
29.12.2011 15:18:51   
princess13
Ojla punce!
Tole čakanje je pa res katastrofa, a ne?
Vsaki dan se opazujem a že mam kakšne znake al ne...Ko me tu pa tam kje kaj špikne, je prva misel user posted image
Komaj čakam da bo drugi teden, ko bom že vedela. Drugače pa dalje v tretji krog user posted image
Ninej, glede krvomočnice si preberi malo tale forum...boš ziher kaj pametnega zvedela user posted image http://med.over.net/forum5/read.php?67,5039647
Jaz v bistvu jem samo ELEVIT tabletke, ker mi je ginekologinja tako priporočila. Drugih ''pripomočkov'' niti ne bi jemala. Ker preveč vsega ziher ni dobro za telo.

Držite se drage moje, pa da vas čimprej razveseli user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 304
29.12.2011 16:48:15   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: ninej
Drgač pa vsak dan pijem krvomočnico,upam da mi bo pomala...A čaka še katero kak podoben pregled zdej kmalu?Kej mislite da je krvomočnica res tko "čudežna" kot pravijo????user posted image

Čudežev najbrž ne dela, sigurno pa pomaga. Jaz jo zdaj pijem prvi cikel res cel cikel, drugače pa sem jo po obrokih pila že prej 2 ciklusa. No, zanosila še nisem, ampak mi je pa res pomagala in mi uredila izcedke pred M (prej sem imela vedno rjav izcedek, tudi do 5 dni pred M) in izcedkov zdaj ni več. Ko se pojavi, tudi steče. Pa user posted image skorajda ne čutim, prej pa prvi dan nisem mogla hodit od bolečin. Zdaj ne vem če je to zaradi krvomočnice ali zaradi mace ali pa se je telo samo "porihtalo", ampak škodi ne!

Punce, LittleSun in epica, dajmo user posted image !!

Oreh, čudovito si to napisala user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 29.12.2011 16:50:25 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 305
29.12.2011 19:23:30   
princess13
Nekaj me zanima...
Ko sem se pred nekaj dnevi pogovarjala z nosečo kolegico o začetnih znakih nosečnosti, mi je poleg ostalih tudi omenila, da ona ni imela apetita in da se ji je hrana zagabila.
No jaz pa opažam pri sebi zadnji teden ravno kontra in to je takooooo zelooooo povečan apetit. To je že neverjetno kaj vse pojem. V ponedeljek mi je moral dragi it ob 23h naredit sendvič z veliko kumaricami. V sredo sem 2 uri po večerji pojedla še pico. Mislim katastrofa! user posted image
Mislite, da je to tudi lahko eden od znakov nosečnosti?!
Se opravičujem, ker sem že sitna. Ampak raje se o tem pogovorim z vami, ker me boste bolj razumele kot moj dragi user posted image

< Sporočilo je popravil princess13 -- 29.12.2011 19:24:23 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 306
29.12.2011 19:28:37   
lunica 85
ja je možen povečan apetit.Mogoče pa bo le user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti 

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 307
29.12.2011 19:38:57   
epica
Super princess13 !! Držimo pesti da bo 6.1. dobra novica user posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 308
29.12.2011 20:54:56   
mmojka
Ojla punce!

Priznam, da vam ne sledim. Trenutno sem na dopustu in nisem prav nič za računalnikom. Verjetno zato, ker v službi cele dneve preživim za njim.
Sem se pa tudi jaz v zadnjih plodnih dneh skregala s svojim in zato nisva nič več user posted image . No, pol sem pa še zbolela tako, da resnično upam, da je bila O takrat, kot mislim, da je bila.

Tudi jaz že odštevam dneve do dneva, ko user posted image ne sme priti. Nimam pa nobenih znakov, niti PMS-a. Drugače pa na znake za user posted image ne računam preveč. V prvi user posted image sem jih dobila šele nekje v 7. tednu. Spomnim se le to, da so me prsi ful bolele pa križ stokrat bolj kot pred user posted image , no pa ta kovinski okus... Tako, da ja. Nekih zgodnjih znakov po O se ne spomnim.

Skratka navijam za vse, da januar postreže s samimimuser posted image , predvsem vsem puncam, ki že dolgo delate na prvem user posted image .

Če se pred našim mesecem nič več ne javim, vam že zdaj želim, da vam leto 2012 prinese vsaj eno presenečenje več kot si jih želite.

Pozdravčki user posted image

(odgovor članu epica)
Neposredna povezava do sporočila: 309
29.12.2011 22:15:35   
ninej
Princess13 in mmojka držim pesti za vaju in upam,da vama bo uspelo!user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 310
29.12.2011 22:17:44   
princess13
Punce, help!
Na hlačkah sem opazila tak svetlo rdeče obarvan madež, ki ni user posted image , ker je ne pričakujem še kakšen teden, imam pa jo normalno, na 30 dni.
Ful sem se ustrašla in zdaj mi po glavi roji polno slabih stvari user posted image
Kaj bi to bilo? user posted image user posted image user posted image

P.S. HVALA ninej, epica in lunica 85! Super ste! user posted image

< Sporočilo je popravil princess13 -- 29.12.2011 22:19:37 >

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
29.12.2011 22:22:06   
mmojka
Princes Kaj pa, če je to vgnezditvena krvavitev? Boš videla v naslednjih dneh, narediti itak nimaš kaj. Mislim, da je strah odveč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 312
30.12.2011 8:28:03   
epica
Princes13, jaz tudi mislim da je vgnezditvena! To je super znak!! user posted image user posted image
Jaz sem jo tudi imela pri prvi nosečnosti, ravno kakšen teden pred pričakovano user posted image . Skupaj z občutljivimi prsmi. No, itak boš kmalu videla, če je ibla krvavitev majhna in se ne nadaljuje, je pomoje to to! Čestitkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 313
30.12.2011 8:29:08   
Zewa
No, punce, dobro jutro!

Še zadnji delovni dan, potem pa končno malo dopusta. user posted image Komaj čakam! Kako ste punce? Kaj novega? Jaz sem danes tako utrujena, ker smo včeraj imeli eno večerjo, pa sem bolj malo spala...

No z mojim so zadeve trenutno takšne, da on misli, da je kar vse v redu... Jaz pa pač ne morem tako hitro popustiti. Danes spet ne bova veliko skupaj, ker gre on na eno večerjo. Kaj bo čez vikend bomo pa še videli.
Mogoče je pa kakšna čudna luna te dniuser posted image

Katera bo prva lulala? :) Držim pesti!!

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
30.12.2011 8:30:03   
Zewa
Še to, a še katero heca tale RR? Mi odpre temo nekje na 13 strani, namesto na zadnji?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 315
30.12.2011 8:49:06   
LittleSun
Dobro jutro

zewa tudi mene heca ja.
No jaz se vam bom pa zgleda res pridružila v januarju,sem naredila še en test in je neg. Samo upam, da se M kmalu prikaže, da lahko gremo v nove boje. Tokrat na polno, krvomočnica, maca, pa še pregled imam pri G na 10 dan cikla, da pogleda kako je z mojo sluznico in cisto. Potem pa je rekla, da me bo dala naprej na preiskave, saj bo eno leto okoli. Ne morem verjeti, eno leto...sedaj bi že lahko imela user posted image v rokahuser posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 316
30.12.2011 8:51:47   
epica
Zewa, tudi meni odpre nekje na 13. strani, sem bila včeraj že čisto zmedena, dokler nisem dojela..
Naši dragi zadev ponavadi ne analizirajo toliko kot me.. In potem malo potlačijo, malo se delajo da je vse v redu.. Včasih rabijo svoj čas da premislijo, včasih pa rabijo malo spodbude za pogovor, da potem lahko skupaj razčistita zadeve. Mogoče če mu čez kak dan probaš lepo povedati da se ti zdi da ni vse OK, da te je njegovo ravnanje prizadelo, ampak čimbolj mirno in brez obtoževanja.. Ker potem se spet postavijo v obrambo in je konec. Poskusi ga postaviti v tvojo kožo, mogoče te bo lažje razumel..

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 317
30.12.2011 9:09:55   
aksi
hvala za dobrodošlico! no jaz nestrpno čakam januar, se pa počutim zelo...čudno? Nevem, ne znam definirat, prsi me že nekaj dni bolijo na dotik, 2 dni nazaj mi je kava smrdela, pa tko napihnjena sem v spodnem delu trebuha, pa niti ne napihnjena...kot da bi mela metuljčke notr, ne znam razložit user posted image user posted image . Se pa nočem obremenjevat s tem, raj mislm na to, da se me mogoče kaj loteva kšna viroza, ki naj traja 9 mesecev user posted image

drugače pa kako ste kaj? imate že vse plane kje boste za silvestrovo?

oreh hvala za tako lepe želje! uživaj v toplih krajih in držim pesti za user posted image

(odgovor članu epica)
Neposredna povezava do sporočila: 318
30.12.2011 9:37:09   
GregUr
jst se pa postavljam na realna tla. vgnezditvene ni, tko da kr pričakujem user posted image okrog 4., 5. januarja... na žalost. zakaj pa me še vedno skelijo bradavice pa nimam pojma. ampak sklepam da to ni znak user posted image

(odgovor članu aksi)
Neposredna povezava do sporočila: 319
30.12.2011 9:48:33   
epica
GregUr, tudi jaz sem jo ta teden nestrpno in neuspešno pričakovala, ampak glede na to, da se ne pojavi pri vseh primerih (kolikor mi je zano samo pri 30%) še ni za obupat.. Jaz sme trenutno samo v dilemi, ker sem skoraj prepirčana da tale krog ne bo uspešen, ampak če slučajno je, gled ena to d aje jutri silvestrovo - piti ali ne? :)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 320
30.12.2011 9:50:14   
monsy
Živjo!!

Aksi imam iste znake kot ti user posted image mogoče pa kaj bo na tem!!!

GregUr kako pa naj vem kdaj pride vgnezditvena!?? Ali je mogoče da je nekatere punce ne občutimo!? user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 321
30.12.2011 10:03:20   
GregUr
epica a ni tko da je pr večini prisotna vgnezditvena? user posted image in močno dvomim da sem med tisto peščico k je ne dobi user posted image
piti ali ne piti? hmm... kakšn kozarček ne bo škodu, to sem prepričana user posted image jst sm rekla d če ne bo kakšnih konkretnih znakov nosečnosti, pol bom pila... ampak ne do kome user posted image nisem ti kaj dosti pomagala z odgovorom, vem user posted image

monsy vgnezditvena pride ponavadi 7-9 dni po ovulaciji, zgleda pa rjave barve in je v zelo majhnih količinah. baje user posted image verjetno je spet odvisno od vsake posameznice... je pa mogoče da je nekatere nimajo, seveda. user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 322
30.12.2011 10:15:29   
epica
GreUr, koliker sem brskala po internetu, je večina žensk nima.. Vsaj tak podatek sem našla na neki ameriški strani...Tako da, ne še obupat!! user posted image
Jaz sem mislila da se mi počasi začenja user posted image (ker nekaj dni prej dobim rjav izcedek), potem je bil ta rjav izcedek tako bogi in ni se nadaljeval, da mi sploh ni nič več jasno..  Prsi imam rahlo občutljive, daleč od tega da bi bile večje in boleče, pogosto me špika in črviči v jajčnikih.. Obupala še nisem, verjetno pa bom malo pila na silvestrovanju.. Mika pa me da bi jutri test naredila.. Samo če bo negativen, sem na istem kot zdaj user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 323
30.12.2011 10:34:27   
princess13
Jutro babike!
Epica HVALA ti za upanje user posted image Ne vem a se naj že veselim...čisto sem zmedena.
Ta izcedek se ne nadaljuje, torej samo včeraj zvečer sem ga imela, danes nobenih takšnih ali drugačnih izcedkov.
Kaj bi moral test že pokazat user posted image , če bi ga že teden dni pred user posted image naredila? Ampak vseeno moram zdržat do naslednjega vikenda...
Sem se pa odločila, da za novo leto spijem samo kozarček rdečega vina s fanto. Čeprav ne vem kaj bom rekla prijateljem, ker me bojo ziher spraševali zakaj ne pijem user posted image Ne želim pa jim povedati pravega razloga. Kakšna ideja za dober izgovor, da jim ne bo slučajno sumljivo? user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 324
30.12.2011 10:37:51   
Zewa
Anitibiotiki user posted image

Al pa reči da se slabo počutiš in si vzela tablete proti bolečinam, pa nočeš pol še pit čezuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.