|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
28.12.2011 16:53:57   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Zewa, prve mesece sem držala noge v luft, pa ležala še pol ure po user posted image , poleg tega pa sem se držala še 1001 nasvetov kaj in kako zanositi. Zdaj tega ne delam več in sem 1000x bolj sproščena. Drugače pa tisto kar steče ven, niso plavalci ampak semenska tekočina, v kateri živijo user posted image . V nekaj trenutkih po izlivu so že na poti gor user posted image Je pa res, da se odsvetuje, da greš takoj na WC al pa pod tuš. Je boljše nekaj časa počakat, nikol neveš.
forum user posted image

No, hvala za poduk user posted image Bom vedno še malo poležala po user posted image - za vsak slučaj user posted image

Glede ciklusov, pa so meni povedali tudi tako kot je rekla ena od mojih predhodnic - če si ga mel pred KT urejenga, naj bi bil tudi po KT, ravno tako kot z bolečimi user posted image . In pri meni se tega držimo user posted image Cikle imam urejene, mam pa tud hudičevo boleče user posted image

Mogla bi se spravit delat eno seminarsko, pa se mi kar ne da...user posted image

dspela ajde, testek delat!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 276
28.12.2011 17:00:41   
Anonimen
sam jst nism jedla KT od septembra 2008, ker sem vmes zanosila, kljub KT, mela ss, spet zanosila 2 mesca po ss, rodila in pol do lanskega julija je sploh nism mela, potem pa neredne ko loterija.

user posted image

(odgovor članu Zewa)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
28.12.2011 17:01:10   
epica
Joj, vse tole špikanje, zvijanje, krčenje... js tudi kar skos neke simptome čutim, čeprav se prepričujem in pripravljam da je to vse ker se čez kak teden bliža user posted image ...
Pri prejšnji (neželjeni) nosečnosti sem še preden sem naredila test, vedela da sem noseča - noben modrček mi ni bil več prav,  po stopnicah sploh nisem mogla it ne da bi si bubije držala, pa tudi implantacijsko krvavitev sem mela slab teden preden bi mogla pridit user posted image .  Test je še pred zamujeno user posted image , in s popoldanskim urinom pokazale velik +... Zdaj pa non stop hodim na WC čekirat če se bo kaka kapljica pokazala, skos me neki špika in šraufa.. No, pa sej bomo kmalu vidli..
Gregur in Anonimen metuljček, se strinjam z vajinim pogledom na nosečnost in starost, sama imam 25 let in si srčno želim bit mamica, predvsem mlada mamica. Finančna, službena in stanovanjska situacija je vse prej kot rožnata pri nama, ampak ker nikol ni poznaš načrtov matere narave, bi raje prej začela poskušuati.. Glede na to da bo otrok imel strehno nad glavo, hrano na mizi predvsem pa ogromno najine ljubezni, ne vidim veliko razlogov za čakanjeuser posted image
Oreh glej da sporočiš kaj bo test povedal user posted image
Vse ostale pa pridno na delo, da bodo januarja sami +user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 278
28.12.2011 17:02:52   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: epica

Gregur in Anonimen metuljček, se strinjam z vajinim pogledom na nosečnost in starost, sama imam 25 let in si srčno želim bit mamica, predvsem mlada mamica. Finančna, službena in stanovanjska situacija je vse prej kot rožnata pri nama, ampak ker nikol ni poznaš načrtov matere narave, bi raje prej začela poskušuati.. Glede na to da bo otrok imel strehno nad glavo, hrano na mizi predvsem pa ogromno najine ljubezni, ne vidim veliko razlogov za čakanjeuser posted image

Evo, točno tko tud jaz razmišljam.. Bi šla veselo na delo ja, ko bi bil moj domauser posted image

(odgovor članu epica)
Neposredna povezava do sporočila: 279
28.12.2011 17:11:26   
Anonimen

Glede na to da bo otrok imel strehno nad glavo, hrano na mizi predvsem pa ogromno najine ljubezni, ne vidim veliko razlogov za čakanjeuser posted image

Se podpišem, ker sama tut tko razmišlam user posted image Dokler ma otrok VSE, mi ni panike!

user posted image

(odgovor članu epica)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
28.12.2011 17:19:08   
mladika
Evo mladikice po dolgem času...upam,da niste pozable name...user posted image Moj je šel dans po 1 tednu dopusta delat, jst pa uživam še doma za enkrat,dokler ne diplomiram.Se moram pa pohvalit,da sem s pisanjem diplome že kr na polovici,tko da računam,da bom v roku 2-eh mescov diplomiralauser posted image .Mi smo zlo pridni s user posted image  ker so moji plodni dnevi na vrhuncu in nočmo kej zamudit.Kar se pa tiče ležanja pa noge v luft,sem neki časa to prakticirala,pol ko je biu pa dragi na spermiogramu in sem zvedla da je z njim use ok,pa tega več ne prakticiram,se raj mal pocartava še u posli,če je pa prej treba na wc pa tut grem,sej tko kot je Helenčica rekla,vn steče tekočina in ne plavalčki.
Anonimna metuljček,če bi meu tvoj post gumbek za lajkat,bi ga lajkala!!user posted image

< Sporočilo je popravil mladika -- 28.12.2011 17:20:22 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
28.12.2011 19:17:37   
Pajama
epica, Ninej, Monsy in Oreh (čeprav upam, da si decemberka): Pozdravljene in navijam za pluske!!!

Epica: glede na to, da ne pričakuješ 2. 1., kdaj boš delala test? Jaz sem ga neučakano danes, čeprav sem ga nameravala 31. Zdaj mi je res žal in sem polna upanja, da to ni točen izid. Mah, če bom pa spet preskočila krog pa bom še vedno januarka user posted image .

dspela in Oreh čimprej poročajta izzid in držim pesti!!!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 282
28.12.2011 20:12:32   
skrivnost
Da se še jaz malo oglasim.. pa sej ne morem verjeti. januarja sploh še ni pa smo še tok strani načeblale, pridne ni kj.. še dobro da ni dežja, ane? ampak po januarju pa že močno diši in se že prav veselim k bo tole vse rozaaaa!

GregUr- joj si me prou nasmejala s svojimi n-timi znaki za nosečnost user posted image .. ti verjmamem ;) sicer pa se res ne sekiraj, sj mislim, da smo vse iste babure. pa nas neki zašpika pa mal bradavica zaboli pa slabo nam je .. to so vse znaki.. sj vem.. je pri nas isto user posted image  ampak še vedno nas tale  user posted image  postavi na realna tla.. malo nas preizkuša, sicer pa se ne sekiraj, bo potem toliko lepše ko bomo ugledale tale user posted image user posted image user posted image !
lunica 85- hvala, držim pestke tudi za vaju! pa tudi v pridni bodite, da bo čimveč rozike tlele v januarju!sicer pa BRAVO za vajino prvo zgodbico;) me je ganila!!!user posted image user posted image user posted image
sa.je-pestke pestke pestk!!!
pajama-dobrodošla -držimo pestke tudi za tebe!!! res si želim da ugledas plusek v januarju! si ga zaslužiš user posted image
Anonimen user posted image -ja je možno, držim pestke!!
aksi-dobrodošla in navijam, da uspeta čimprej!!!
niri-pestke, januar je naš,ane?
štručka2503-pestke še tukaj user posted image user posted image
žabica86 - objemček!! bo pa februar, 2012 je naš!!!!
šaci-pestke, navijamo!! vi pa kar pridno slončkajte ;)

rozi55, pincess13, Izabela, dspela, zewa-navijamo tut za vasuser posted image user posted image
anckica - upam, da je ne bo ;) pestke
epica, ninej, - dobrodošli in pestke za januar 2012!!user posted image
monsy- dobrodošla, ja je možno, da je že o.
oreh-držim pestke da bo že december roza user posted image

Littlesun-kako je blo v Grazu? je bilo čarobno? sicer pa pri nas nič dopusteka, delava še jutr in v petek ;(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
28.12.2011 20:46:10   
LittleSun
Gregur hahaha user posted image user posted image ampak veš imam ta mesec tudi jaz ntisoč mozoljčkov na obrazu in nasploh čudno kožo. Pa tak močno vonjam...vse mi smrdi, ne da mi sililo na bruhanje, pač smrdi, moj pravi da sem čist zmešana že, da on nič ne vohauser posted image ampak mozoljček je bil in tudi test je bil -, tako da je upanja bolj malo...pa vendaruser posted image user posted image
vse nove dobrodošle, upam da boste hitro pobegnile na nove forumeuser posted image

anonimna metuljček jaz sem tudi tvojega mnenja, midva sva imela pri 21 otroka in mi je SUPER, prej nisva imela niti stanovanja, moj ni imel službe, sva nekaj časa lahko živela pri nejgovih, potem se je pa začelo odpirati, moj je dobil službo, meni so dvignili plačo in sva vzela kredit in kupila stanovanje...sedaj nam gre super, sicer si marsičesa ne privoščimo, smo pa na svojem in pikec ima vse kar potrbuje. enako razmišljam kot ti, da bi rada uživala potem, ko bom malo starejša in otroci veliki. Tamali bo 18 ko bom jaz 40....tak sva midve z mamo in moja mami je taka faca, ful žurajo s kolegicami in skoz neka rekreacija in skoz akcija user posted image s fotrom hodita skijat in na morje in srfata in ....noro kaj se jima dogajauser posted image

oreh midve lahko tukaj samo navijama, a neuser posted image user posted image

skrivnost nažalost smo zamudili sejem, se je končal 24. in odprejo samo še za silvestrovo. Lučke so kar nekaj, vsaka ulica malo po svoje, pa prazno je bilo in se mi zdi, da mesto kar zgubi svoj čar.

Takle babuške grem še pikeca pocartat, je sicer že na pol v sanjah ampak grem ukrast še zadnji poljubček.
Pa lahko noč in sladke sanje

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 284
28.12.2011 20:52:52   
dspela
Bom naredila test, vrjetno šele v soboto....če bo user posted image bom možu pripravila presenečenje, za silvestrovo. Saj bi vseeno tudi mu pripravila presenečenje...moram si najti kakšno rezervo.
Kakšni predlogi, če bo negativen?

Kje bi pa našla takšne škatlice, da bi šel test notri?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 285
28.12.2011 21:16:53   
haram
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Glede na to da bo otrok imel strehno nad glavo, hrano na mizi predvsem pa ogromno najine ljubezni, ne vidim veliko razlogov za čakanjeuser posted image

Se podpišem, ker sama tut tko razmišlam user posted image Dokler ma otrok VSE, mi ni panike!

user posted image

Tud jst se strinjam z vama. Pr men je pa problem tud ta da moj misel da otroka lahko takoj nardiš, ker je pač prvi ratal takoj.In bi zdej rad kar čaku preden bo mel druzga.Ampak jst se pa bojim da zdej ne bo tok hiter ratal koker je prvič,ampak njemu tega pač ne morem dopovedat.user posted image   Držte pesti da ga sreča pamet drugo leto in da zagledamo kšen user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
28.12.2011 21:21:20   
Katte
Hej, punce.Ful ste pridne,  komaj vam sledim. Nimam časa pisati, vas pa pridem prebrat. Dobrodošle vse nove, kar nekaj vas je. Vesela sem vas, ampak ne zadržujte se predolgo na teh temah, ok? user posted image

Glede starosti... Jaz sem pa stara 33 in se sploh ne počutim prestaro za prvega otroka. Sem mnenja, da vsak ve zase najbolje. Ene so pripravljene pri 20, ene pri 40, ene pa nikoli. Pri enih pa traja več let, preden jim uspe.

Moj današnji O testek je bil pozitiven, tako da bo O v petek. Potem pa spet čakanje, če smo kaj pridelali.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 287
28.12.2011 22:21:14   
GregUr
Katte pa ne pozabita user posted image ! user posted image user posted image držim pesti da vsaj en priplava do cilja, pa se tam zadrži naslednjih 9 mescov user posted image

kar se tiče pa mojih miljavžentih znakov, vsak dan eh, vsako minuto me bolj mineva da bo kaj iz tega, pol me čudežno začne križ bolet user posted image eh pa sej jst itak nisem resna...
pa si spet mislim - ja ITAK, ravn tale mesec k sva v času O samo 2x, kaj sanjam, nima se od kot prjet... - prejšnje mesce sva bolj pridno user posted image pa ni blo nč, kaj da bi blo šele zdej... ampak v tisti sekundi me spet neki špikne user posted image jst sem cela že pošpikana, najbol u glavo očitno user posted image

aja, a sem povedala da zdej mi je že "slabo"?? mislm... jst se bojim kaj bo ko bom resnično user posted image ! user posted image pobral me bo od bruhanja, en sam mozolj me bo, prehranjevala se bom sam še z WD-40 da mi usta ne zarustajo user posted image ...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 288
29.12.2011 7:27:13   
lunica 85
gregur:tudi jaz upam ,da je pri tebi tudi to to user posted image user posted image
monsy:ne vem kaj bi ti rekla ,je možno da zaradi O ,meen je ta mesec tudi ko jem prvi meec klomifen boj bolelo in me še zdaj  tu pa tam špika.
skrivnost:hvala ,ja res sva veliko dala skozi ,sva močna  in nekako še ostajava močna .Držim pesti za vau
dspela:HMMM V KAKŠNEM LEONARdU ALI PA KIK
držim pesti user posted image user posted image
katte:jupijej ,jaz ti pvoem da bo to to ta mesec ,držim pesti do konca

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 289
29.12.2011 7:57:20   
LittleSun
Dobro jutro, na decembru več nihče ne klepeta pa pridem semuser posted image user posted image

Moje M še ni, sem jo do sedaj že pričakovala, če povem po resnici. Najbrž je dabraston kaj pripomogel k tej spremembi, me pa zvija tako da jo kmalu pričakujem. Če je ne bo do sobote zjutraj ponovim test.

mladika moja veš da te nismo pozabiliuser posted image in Katte tudi tebe sem pogrešala. Stiskam pestke da je to vajin zadnji mesec tukaj!!

Jaz sem se pa včeraj nacartala z malim sončkom 1 mesec starim, kako je bilo prijetno

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 290
29.12.2011 8:04:33   
Zewa
Dobro jutro.. Danes ni moj dan.. Se moram malo "izliti". Včeraj sva se z mojim tako skregala. Ker so mu očitno vsi kolegi bolj pomembni kot pa jaz, in to sploh zdaj v času O.. Sem včeraj začela resno razmišljati, če sva sploh za skupaj, ker so mu čisto druge stvari bolj pomembneuser posted image ne vem.. Niti se noče pogovarjat, ker pravi da samo kompliciram.. Ah klinc bo kar bo, zdej bova itak 2 ddni samo skupaj spala, ker mamo te večerje novoletne..
Bomo videli..
Kako ste pa ve?

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 291
29.12.2011 8:33:37   
Anonimen
 littlesun ... Jst bi tut že pri 21 mela user posted image če bi lahko user posted image
no,  sej ni dost mankal, ker mi je po prvem user posted image k sva z mojim začela, naslednji mesec že user posted image zamujala in če nebi prišla, bi mela doma že 5letnico, skoraj 6 user posted image :D

drgač je pa nov dan, gremo novim zmagam na proti user posted image tamala je v vrtcu, moj na šihtu, deda od moojga še spi in JAZ?, jaz doma uživaaaaaam v miru in tišini ... aaaaaah paše user posted image

zeva, tebi pa pošiljam en user posted image je pa tko, moj je ko sem bla noseča kar naprej hodu h kolegu na drink (parkrat je še mene s sabo zvleku), mi je reku, pol k se tamala rodi bo tega konc in je res zmanjšu, od kar smo se preselili k njemu domov, je pa še bolš, nič več letanja okol, mogoče 1x na 14 dni, ostalo pa je doma in drugi pridejo k nama. Tako da, ko pride otrok je vse drugač, lahko da ti bo šov pa pol že na živce, ker bo skos zravn tebe oz. vajuuser posted image . Zdej delajta na user posted image in tut če vama ne uspe, boš mela štručko, ki ti bo polepšala vsak dan in ti dala novo energijo za premagovanje ovir user posted image .

Kako sem jaz, dobro. Zdej sem si zaželela, da ko bo user posted image , da me bo na UZ "šokirala" in rekla, gospa 2 srčka in 2 zarodka vidim user posted image user posted image user posted image pa vem da ni kej dost možnosti, ker nimava z mojim nikjer nobenih dvojčkov, sam nikol se ne ve user posted image

user posted image

(odgovor članu Zewa)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
29.12.2011 9:03:03   
LittleSun
Zewa user posted image user posted image pri nas so podobni problemi, s tem da midva že imava otroka. Pač vedno je on in njegove potrebe na prvem mestu. Sem to vedela pravočasno in sem se vseeno odločila, da bom z njim imela družino. Včasih mi ga uspe pripraviti do tega, da skleneva kompromis, večinoma ne...ampak je tak že od nekdaj in toliko je drugih stvari, ki mi na njem odgovarja, da tehnica pretehta. Je pa res, da ko pride dojenček, če ni 100% in še več zate na razpolago pride do velike luknje med vama in ta luknja se potem počasi zapira in večji kot je otrok, manjša je. Pogovorita se, to je edino kar naju gor drži, pogovor, pogovor, vendar ne ob vsakem trenutku, ob pravem času moramo ženske načeti. Upam, da se kmalu porihtata.

Jaz sem trenutno tut kar žalostna, ker sem zadnjič rekla, da bom sedaj dobila napotnico za naprej in da najbrž bo moral on na spermiogram, pa je rekel da ne, da on že nebo hodil na te stvariuser posted image user posted image tako ali tako bo šel, ampak zakaj mora nekaj govorit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
29.12.2011 9:10:49   
Zewa
Hvala obema, sej meni je tudi rekel, da bo potem ko bodo otroci več doma. Ampak me jezi, ker ko meni nekaj obljubi se lahko premisli, ko pa enemu kolegu pa ni šans.. Sej je lepo da je duša in hoče pač pomagat, samo jaz sem tudi tukaj in kaj naj gledam v luft?!
Ma ne vem, sem se odločila, da ne bom drezala vanj do nadaljnjega. Ko bi se vsaj malo zamisli, pa ugotovil da me take stvari res žalostijo. Pa sej ni problem enkrat na 14 dni, ma zdaj se je to začelo vsak dan in ko načnem temo je on užaljen...

Danes sem v službi prav zabuhla - sem se mogla včeraj fajn zjokat.. Saj bo boljše.. Prej ali slej. Z njim ali brez njega..

Se opravičujem, ker morim s temi temami tukaj, samo nekje sem se mogla izkašljat, pa ve punce ste vse tako prijazne in vedno pobožate srček tisti, ki ji je hudo. Hvala.user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 294
29.12.2011 10:45:41   
haram
Tud moj je bil preden je dobil otroka grozen. Skos je visu na pjači s kolegi in sodelavci.
Ko je pa pršu otrok se je pa to končal in zdej vso pozornost posveča nama. Tko da Zewa
nč bit žalostna vse se bo spremenil k bo enkrat dobil otročka.user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 295
29.12.2011 11:23:57   
skrivnost
Jutro princeske. kako ste kaj? ste se naspale...

dspela-držim pesti do sobote..sicer pa če bo plusek zavi v škatlo od čevljev. da ne bo zgledalo user posted image pa še presenečenje bo večje user posted image
LittleSun-tudi za tebe pestke še vedno držim!

zewa-Objemček. Ne skrbi, vse bo še ok. Vem, da si še bolj potrta, sploh zato ker je O, ampak ne skrbi, verjamem, da se vse uredi. Je blo pri nama isto, čeprav se je zdj že navadu, da sva eno in greva skupi, no razen, če dovolim, da gre sam user posted image . tudi jaz verjamem, da se bo bolj posvečal družinici, ko vama uspe zagledati pikico! navijamuser posted image za vaju! Sicer ti pa pošiljam eno veliko čokooolado z lešniki za dobro voljo in pozitivno energijo :)
eto tudi jaz danes v službici, je prav mirno in prijetno za delati! jupi.. user posted image user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 296
29.12.2011 12:11:02   
Zewa
Punce hvala! Sej mi je pol že sms poslal, če sem še huda. Pa sem rekla, da nisem huda, sem pa žalostna.. Je reku, da se bova pogovorila, da ne smeva 4 let kar tako vržt nekam - to ima prav. Sem mu tudi povedala, da se bo mogu tudi on začet malo prilagajat..

Bomo videli kaj bo.. Malo bomo še vztrajali očitno user posted image
Ah, saj bo boljše..

Kako ste ve kaj? Kaj novih znakov nosečnosti? Resničnih ali namišljenih? No, jaz nimam kakšnega upanja za to, da bi imela septembrčka 2012... Vendar pravijo, da je dovolj samo enkrat user posted image . user posted image
Pustmo se presenetiti...

Neposredna povezava do sporočila: 297
29.12.2011 12:12:47   
Zewa
IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost
Sicer ti pa pošiljam eno veliko čokooolado z lešniki za dobro voljo in pozitivno energijo :)

Ni še prišla po pošti ... Še čakam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 298
29.12.2011 12:23:14   
ninej
Zewa,za vsakim dežjem posije sonce,odnosi med ženskami in moškimi so pa itak tko uštimani,da se je treba kregat,to je pač njihov ego..Ne pravijo zastonj,da so ženske z venere moški pa z marsauser posted image .Glavo gor ,solze pobrisat pa bo že nekako,...lahko da te pa že drugi mesec preseneti +user posted image .Sej veš kako pravijo da jeuser posted image user posted image po prepiru še boljše,tko da glavo gor....Upam,da sem te kaj potolažila...Stiskam pesti za vse,ki pričakujeteuser posted image v januarjuuser posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 299
29.12.2011 12:33:09   
Anonimen
mladika ... bom kopirala pa prlimala na fb, da lahko lajkaš user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ninej)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.