|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
27.12.2011 18:59:38   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: dspela

Mojemu telesu je pa očitno user posted image .
user posted image sem dobila 17.12, pa še vedno imam boleče, srbeče, pekoče prsi, bradavičke me bolijo na dotik, špikanje v maternici,.... Ne vem kaj se dogaja. user posted image

Je bila user posted image taka kot ponavadi? Si poskusila nardit kak test?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 251
27.12.2011 19:39:11   
Pajama
Hvala punce, krasne ste!!!

GregUr  - čestitam za odločnost in pogum!!! HeLenčica, saj tudi sama sem nekako na tem, da bova aktivna kolikor bo pač treba. In sama leta mi ne predstavljajo tako velikega problema. Bolj sem jezna na... saj se ne znam izraziti...na situacijo v Sloveniji, ki ti enostavno z veliko vnemo "preprečuje" zanositev pred 25. letom in po drugi strani "očita" kasnejšo odločitev. Jaz zdaj na veliko delam reklamo mlajšim prijateljicam, naj ne čakajo, ker ne bodo dosti dočakale - leta pa bežijo. Mislim, da ženske znamo hitro presoditi, če je naš partner dovolj resen in primeren očka. Zato v takih primerih ne vidim razloga za odlašanje, če si to seveda oba želita. A kaj, ko to vem komaj zdaj...

Ah, saj bo.

Kdaj pa začnete delati teste? Koliko dni pred nepričakovanjem M? Jaz sem si nabavila skupaj 100 ovulacijskih in nosečniških testov user posted image , ampak sem se ta mesec zavestno odločila, da jih začnem bolj razumsko trošit. Sem pa grozno neučakana in nervozna. Saj vem kaj boste rekle...če pa ne gre drugačeuser posted image !!!!!!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
27.12.2011 19:49:43   
Pajama
Princess13: upam, da ti res v prvo uspe. Moj se pa počasi navaja na napad user posted image (naenkrat mi je všeč za slonček za besedo na S) pred in med O. Je pa zelo nalezljivo tole pogosto slončkanje - ni problema tudi ko ni O, čeprav nisva ravno najbolj spočita in polna energije user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 253
27.12.2011 21:12:20   
princess13
Pajama hvala. V prvo žal ni uspelo, zdaj poskušava v drugo user posted image
Nestrpno čakam na 6.1.2012, ko naj bi dobila user posted image in resnično upam, da je ne bo.

Jaz sem naredila prvi test točno na dan user posted image . Imela sem pač čuden občutek, naredila test, pokazal je negativno, nekaj urc za tem pa sem dobila user posted image user posted image
Drugi test sem delala pred kakim tednom, kar tako, ker pač sem čutila, da se nekaj z mano dogaja in spet je pokazal negativno.
Zdaj pa sem se odločila, da nobenega testa ne bom naredila prej, preden mi ne bo user posted image vsaj 2-3 dni zamujala, ker prej lahko z veliko verjetnostjo pokaže narobe.
Torej, če user posted image do ponedeljka 9.1.2012 ne bo, grem delat test user posted image Držite pesti! Jaz jih držim za vas! user posted image

< Sporočilo je popravil princess13 -- 27.12.2011 21:16:38 >

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 254
27.12.2011 22:34:38   
Kliki
punce čer stiskam pesti da vam vspe upam da je meni ratalo v decembru in da bom privas samo navijala, če pa ne bo tako se vam bom pa pridružila.

Jast s testom čakam vedno do dneva najdaljše M to je pri meni 32dan.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 255
28.12.2011 7:29:40   
LittleSun
Dobro jutro babike. Na hitrco pozdravim, potem pa imam cel dan opravke in laufarijo. Mi kar paše, ker me že vse boli od poležavanja...haha sej ne poležavamo, ampak res nismo navajeni tak na izi, da si kar naredimo pestrouser posted image . Grem se pa tudi pocartat z majhnim dojenčkom...jupiiiuser posted image user posted image

Helenčica...jap imam, oz. sem imelauser posted image

Ena je spraševala za mozoljčke (se opravičujem, ker sem res na hitro preletela, pa ne vem katerauser posted image ) - jaz jih dobim par dni pred user posted image (recimo 10 dan po O), po bradi in po čelu se mi usipajo, ono ful, pa kak se mi naredi na hrbtu in obvezno en na trebuhuuser posted image

Lep dan vam želim.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 256
28.12.2011 10:17:00   
dspela
Dobro jutro!

HeLenčica, ni bila taka kot ponavadi. Ni bila tako močna, dolžina je bila ista, pa krčev ni bilo toliko kot ponavadi.
Ne nisem delala testa.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 257
28.12.2011 10:18:47   
Anonimen
mene pa še neki zanima, zadnje 3 mesce mam user posted image na 29-30 dni, prej sm mela pa 25, pa 30, pa 25, pa 30, pa 25, pa 30, itd ... a je možno, da se mi je porihtala? K če se mi ni, pol možno da spadam še v december user posted image pa glih zarad tega ne vem kdaj test delat user posted image
Joj, samo razmišlam še kako nej zvem a se je prjel ta mesec al ne, ker to je katastrofa, takšne želje še nism mela.
Pajama ... mam tut jest tazga user posted image , da če "preveč" govorim o user posted image prav da nej neham tok o tem razmišlat, da zato ni nič, itd. tako da razn vas, tut nimam koga, s katerim bi lahko tok o tem govorila user posted image

Glede let, financ in otrok ... doma mam eno 2letnico, ko sm rodila sem bla stara glih 24let pa 8 dni, sm bla študentka in se z mojmu nisva preveč obremenjevala kako bo. Moji so nam takrat velik pomagal, pri naslednjem mi ne bojo mogli. Mi2 si recimo ne privoščva vsega in namesto tega tamali kupva in gre, sej sva vedla v kaj se spuščava. Jst sm rekla že od štarta, da hočem met 3 in to pred 30, pol trgovino zaprem in se začnem posvečat "karieri", in na stara leta pestvam vnuke in ne svojih user posted image . Zdej ne me narobe razumet, vsaka ma svoje mišlenje, samo jest sem bla že od najstniških let tazga mnenja, da morm met otroke mlada, ker če čakaš nikol ne veš kaj bo. Pa ne mislm nič slabga, za tiste k ste čakale do 30 ali več, ne mi zamert. To je samo moj pogled na svet user posted image .

user posted image

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
28.12.2011 10:50:46   
princess13
Anonimen, se strinjam  stabo, da je treba met otroke mlada. Tako mi že starši govorijo. Jaz bi jih imela že prej, če bi bila situacija drugačna.
imela sem ''napačnega'' fanta, delala sem faks, vpisala magisterij, vmes dobila super službico, ki je nimam več (potekla pogodba za določen čas) in tako se bliža 30. leto (sicer čez 1 leto).
No, če nama uspe, bom mamica še pri 29-tih user posted image Razlog, da sva se odločila zdaj za bebico je tudi moja izguba službe. V teh časih in z mojo izobrazbo jo bom iskala še ziher zelo dolgo. Raje si zdaj ustvariva družino, potem pa se jaz posvetim karieri.
Ti pa naredi test. Edino tako boš vedela. Ne se mučit pa razmišljat a je al ni. Just do it! user posted image

Kar se pa partnerjev tiče, sem pa jaz tudi prepričana, da smo si kar na istem. Oni so bolj na easy, ne razmišljajo toliko kot me. Tudi meni moj dopoveduje, da preveč govorim o tem, skoz nekaj premišljujem, računam..itd. user posted image   Da se zato še ni primlo. Ma sej ima prav user posted image Ampak smo pač punce, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
28.12.2011 12:40:10   
Anonimen
Da se spet malo javim... danes se nisem mogla zadržat in sem naredila en testek...ampak je bil seveda -. Je pa to šele 12. dan po O. A mislite, da bi moralo že kaj pokazat, če bi bila user posted image ? Ali je še prezgodaj? Delala sem pa FS... Znakov pa še vedno nobenih..ne za user posted image in ne za user posted image  user posted image

Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 260
28.12.2011 12:53:51   
Anonimen
user posted image   ... kaj pa striček google pravi? Možno je vse, držim pesti da si bla prehitra user posted image

Mene pa SPET špika v sp. delu trebuha, pa ne tko k pred in med user posted image , takrat mam krče, ampak prov špika, če pa prtisnem na trebuh me pa zaboli user posted image ne vem kaj nej si mislm. Sama seb grem že na živce, k sam čakam na znake, pa če bojo, pa če so ... aaaaaaaaaaa
Sej ne vem, a me špika v mehurju al v maternici, al so samo prebavne motnje. Sm pa mela po izračunih 2 programčkov O 20 ali 21, boli in špika v trebuhu me pa 23., 24., pa vmes me je parkerat, samo ne tok, dons me pa spet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
28.12.2011 12:54:45   
Anonimen
aja, še podpis

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
28.12.2011 13:09:48   
Anonimen
Mene je tudi ta mesec špikalo še po O... ne znam ti pa še povedat a je to dobro ali slabo user posted image upam, da je znak za user posted image  user posted image
grem pa tudi jaz sama sebi na živce z iskanjem znakov...ne morm si pomagat user posted image
bom počakala do 31.12., če ne bo m, naredim še en test...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
28.12.2011 13:39:27   
Zewa
No, punce, kako ste?

Jaz čakam, da bo ura 2, da grem s službe domov.user posted image

Jaz sem prav razmišljala, da če bom čakala na zaposlitev za nedoločen čas, ne bom nikoli imela otrok. In bi jih tudi jaz rada imela čimprej - dokler sem še sama otročjauser posted image

Moram danes mojega pripravit, da bo akcija..user posted image Jaz nevem, a ve držite noge v zrak po skesu al kaj? Ker jaz mam občutek, da vse ven stečeuser posted image Saj ne vem, a sem jaz smotana al kajuser posted image

Se že kaj pripravljate na silvestrovo? Mi imamo sedaj same neke večerje - s službo, pa z krožki itd. Tako da bova z mojim bolj malo skupaj dokler ne bo silvestrovouser posted image Ga bo treba začopatiti preden greva vsak na svojo večerjouser posted image

Jaz se ta mesec vzdržujem kakršnihkoli znakov nosečnosti - UPAMuser posted image Tako, da upam na en in edini znakec - velik in debel user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
28.12.2011 13:41:49   
epica
Lep pozdrav vsem!

Zadnej čase malo prebiram tele teme, pa sem se odločila, da se vam pridružimuser posted image
Z dragijem sva se odločila da počasi začneva delat na user posted image . To bo najin prvi, zato še toliko več navdušenja in neučakanostiuser posted image No, dejansko ne čisto čisto prvi, kako leto prej nama je neplanirno ratalo, a se je končalo z zelo zgonjim SS (če ne bi testa prej naredila, bi mislila da je samo malo kasnejšauser posted image ). Takrat čas res ni bil pravi, tako da sem si kar oddahnila, da je narava poštimala stvari po svoje, zdaj pa me malo skrbi da se zgodba ne bi ponovila..
Kakorkoli, rada bi se pridružila seznamu, ker 3.1.2011 ne bom dočakala user posted image .
Vsem pa želim čimlepše praznike in da novo leto prinese novega članauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 265
28.12.2011 13:47:47   
ninej
Čao bejbike!Evo jst sm nova in se tud nadejam + v januarju,sicer se jst že zdravim zaradi neplodnosti,ker mam neredne M,odkar sem nehala s KT ,ciklus mam na 48-60 dni,tko d mi je kr težko določit plodne dneveuser posted image !Sva pa z dragim tolk bl pridnauser posted image !!!Upam,d je kej ratalo,ker mam v januarju HSG,ki se ga bojim ko hudičuser posted image !Držim pa pesti za vse ostale,ki so na istem kt jst.Upam,da kmalu ugledamo +!!!!!

(odgovor članu epica)
Neposredna povezava do sporočila: 266
28.12.2011 14:09:25   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: dspela

Dobro jutro!

HeLenčica, ni bila taka kot ponavadi. Ni bila tako močna, dolžina je bila ista, pa krčev ni bilo toliko kot ponavadi.
Ne nisem delala testa.

Naredi test dspela! Čist možno da si noseča, ker tole špikanje po M ni normalno. Pa poročaj, seveda.
Zewa, prve mesece sem držala noge v luft, pa ležala še pol ure po user posted image , poleg tega pa sem se držala še 1001 nasvetov kaj in kako zanositi. Zdaj tega ne delam več in sem 1000x bolj sproščena. Drugače pa tisto kar steče ven, niso plavalci ampak semenska tekočina, v kateri živijo user posted image . V nekaj trenutkih po izlivu so že na poti gor user posted image Je pa res, da se odsvetuje, da greš takoj na WC al pa pod tuš. Je boljše nekaj časa počakat, nikol ne veš.

Epica in Ninej, dobrodošli! Upam, da se bosta kmalu preselili na Nosečnost forum user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 267
28.12.2011 14:15:24   
HeLenčica

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
ninej

1.1.       
anckica (1. krog)

2.1.
     Pajama (4. krog po IMN)

3.1.
Epica

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)

06.1.
S*(4. krog)
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image
HeLenčica

9.1.

Žabica86 (2. krog)
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)

29.1.
Izabelina

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

28.1.
skrivnost

31.1.
rozi55

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 32
NOSEČK user posted image :

user posted image

VESELE NOSEČKE :

user posted image       
Navijačice:
LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22,Kratkauser posted image , tarinca,
curly, haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
28.12.2011 14:16:49   
oreh
O, porkašment! jaz pa čakam na decembrski temi, kdaj se bo kira gor prijavla, sem že mislila, da ste vse v toplih krajih ali v toplih objemih non stop. seveda, saj je že konec meseca. user posted image

veseli me, da vas je polno novih, a nikar ne ostanite predolgo tukaj, brž na temo nosečk!

jaz pa še tri dni do testa. prsi imam gromozanske, pa bradavice bolijo, a čist malo. Brez problemov ostanem na silvestrovo brez penine, samo da bi bilo to to.

Neposredna povezava do sporočila: 269
28.12.2011 14:38:38   
Anonimen
jst bom pa spet neki prašala, pa čeprov ni bil najboljši odziv prejšnič user posted image a bi se kera pridružla naši isti temi na fb?
Če ja napište tuki, pa vas dodam, ker je tam skrito in zaklenjeno tako da noben ne najde user posted image

user posted image

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
28.12.2011 14:40:58   
lunica 85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
ninej

1.1.

anckica (1. krog)

2.1.
Panama
3.1.
epica

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)

06.1.
S*(4.krog)
mmojka (3.krog)
princess13

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image

08.1.
HeLenčica(15.krog)

09.1.

Žabica86 (2.krog)
aksi (1.krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)

20.1.
Izabelina

21.1.
dspela
22.1.
štručka2503

28.1.
skrivnost

30.1.
Panama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JEuser posted image :

user posted image

VESELE NOSEČKE :

user posted image       
Navijačice:
LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22,Kratkauser posted image , tarinca,
curly, haram,kliki, monsy,skrivost

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 271
28.12.2011 14:41:43   
lunica 85
Pozdravljene.
Evo se vam javim in mi nekaj komp nagaja me vrže ven ,včeraj mi pa sploh ni prijelo za na rr .
Ja takle mamo
Evo mi smo bili pa le koncu konc še vseeno pridni in čakamo kaj bo prinesel ta mesec.
gregur:JA ŠE KAR ME NEKAJ špika ,kaj bo januar pokazal ne vem ,se bom pa prepustila in kar bo bo ,čene pa  februarja ko ima dragi roj ,dan in mu dam za darilo to user posted image user posted image user posted image
Ti se ne obremenjuj ,tudi bo ,boš videla ko  boš najmannj pričakovala.Ma sej smo pa vse take ,kar nekaj si delamo lažne simptome,.....
Navijam zate.
Panama,aksi :dobrodošla  in navijam
Sa.je:pridno v akcijo in tko se dela ,mogoče je pa le bila vgnezditvena in bo plusek v januarju.Držim pesti
Žabica:mogoče pa le ni vseeno bilo premalo ,mogoče se bo oz .se je prijelo v tsitih dnehuser posted image user posted image
šaci,Niri :jupijej ,tko se dela.Držim pesti
princess13 ,epica,ninej:držim pesti in navijam user posted image user posted image user posted image
littlesun;:to bo naš mesec boš videla.user posted image user posted image user posted image
kliki:držim pesti do konca user posted image user posted image user posted image
dspela:kaj pa kak testek ,bi bilo pametno narestuser posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 272
28.12.2011 15:54:20   
GregUr
LittleSun jst sem bila tista k je spraševala zarad mozoljčkov. vse razumem da jih imajo nekatere kot znak PMS-ja. Ampak tudi takrat mam takšno blago obliko da ni omembe vredno, ej zdej sem pa taka kot tahujš pubertetnica user posted image user posted image uni na trebuhu se ti ne sme nardit, ane? tko boš vedla da si user posted image user posted image user posted image

dspela TEST! user posted image navijam user posted image

anonimen metuljček user posted image čist možno da se ti je porihtala, zakaj pa ne, jst sem tut zdele 2x mela enako dolg ciklus, pa sem si rekla, evo, če bo še v tretje, potem je to to. Drugače pa itak vsi ginekologi pravijo, da če je bil ciklus pred KT urejen, se bo uredil tudi po KT, če pa že prej ni bil, je pa tudi malo verjetnosti da se bo po prenehanju jemanja KT uredil. da bi ble ktere vmesne variante (prej urejen potem ne and vice versa user posted image ) to pa baje ni možno user posted image naj me ktera popravi
tut mene špika, ampak me špika v jajčnikih. ne vem kako naj bi zgledalo da te špika v maternici user posted image sem pa šesti dan po O. jst mam tut kr ene znake, upam da so vsaj ti zdaj resnični in ne izmišljeni. eh... user posted image
Glede let, financ in otrok se podpišem pod tvoje mišljenje, čeprav bom čez pol leta stara 25, ampak vseeno, že intenzivno delamo na user posted image pa brez zamere tiste k ste zaradi katerikolih razlogov čakale. res je malo težko imet pri 23 otroka če še dedca ni tapravga user posted image

Princess13 držim pesti da vama uspe! user posted image user posted image

anonimna rožica user posted image po moje je še prekmalu. kdaj pa je NE pričakuješ? mogoče počakaj še kakšen dan. navijaam! user posted image

Zewa uredu, hvala, pa ti? user posted image
kar se tiče položajev po seksu - nič posebnega. prej ko sem imela KT sem letela na wc umit, zdej pa noge skup pa se še mejčkeno potiškava z user posted image s "plenico" med nogami user posted image user posted image mislim da tišanje nog v zrak ne igra nobene vloge...
epica, ninej dobrodošli, glejta da bosta čimprej user posted image user posted image
lunica 85 no navijamo da bo čimprej, ane user posted image user posted image mene drugače tut še kar špika... upam da ne možgani user posted image user posted image nikol se pa ne ve user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 273
28.12.2011 16:46:07   
monsy
Živjo punce!!

Jaz sem nova tukaj...pa me zanima par stvari..

Do zdaj sem user posted image imela na 30-32 dni. Novembra sem prvič začela s klomifenom in prometrium (PCO) pa mi je user posted image zamujala, tako da je prišla na 35 dni. Po izračunih bi O morala nastopiti šele 30.12. Vendar me je špikalo u jajčnikih že 23.12. Seveda veselo user posted image že od konca user posted image , pa vendar me zanima ali to špikanje pomeni šele začetek O? user posted image

No ne glede na vse je NE pričakujem 14.1.

Vsem vam želim da čimprej zagledate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 274
28.12.2011 16:47:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

anonimna rožica user posted image po moje je še prekmalu. kdaj pa je NE pričakuješ? mogoče počakaj še kakšen dan. navijaam! user posted image

ma glede na o bi mogla prit v naslednjih dnevih...enkrat do novega leta.
čeprav je ta cikel res čuden...o je bila ful bol zgodaj kot ponavadi, pol me od takrat že skoz neki špika po jajčnikih ipd, tako da sploh ne vem več točno, kaj se dogaja...
bi bla pa najbolj srečna, če bi za novo leto dobila najlepše darilce user posted image

user posted image

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.