Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.12.2011 10:39:45
|
|
|
|
Pajama
|
Pozdravljene, Tudi sama sem imela dilemo glede silvestrovega, zdaj pa bi najraje ostala doma. Zjutraj sem namreč naredila test in je boleče negativen. Jutri ponovim vajo in glede na to, da ne pričakujem med 1. in 2. januarjem mislim, da je zadeva kar določena. Tako se skoraj zanesljivo podajam v naslednji krog . Špikanje in boleče prsi pa skušam ignorirat, saj se mi je enkrat že sgodilo, da se mi je cikel drastično podaljšal za 6 dni. princess13: Svetujem ti, da narediš test za vsak primer. Če še nič ne pokaže nič bat in je celo zelo dober znak (kot so že punce napisale). Če pa se pokaže + pa čimprej v ambulanto na pregled!!! To priporočam vsem, ki se jim rjav ali rahlo krvav izcedek pojavi takrat, ko ste že zanesljivo noseče. Le kje je anckica?? Nisem je še zasledila, odkar sem z vami. Res sem radovedna, kako pri njej stvar poteka... Danes sem se dokončno odločila, da si kupim tole krvomočnico!!! Nekje sem zasledila, da pijete tudi maco? Je tole že možno kupiti v slo? Jao v realnem življenju nisem tako zelo zamorjena, a zgleda, da tukaj izlijem vse tisto slabo, da lahko potem dalje funkcioniram. Hvala vam za razumevanje. Lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.12.2011 10:55:45
|
|
|
|
epica
|
princess13, test bo zelo verjetno negativen.. Mislim da do dejanske vgnezditve pride kakšen dan ali dva pred krvavitvijo (tako majhna količina krvi rabi čas da pripotuje ven), tkarat se tudi začne tvoriti hormon, ki ga zaznavajo testi. Zato je trnutno pri tebi verjetno še zelo nizka koncentracija. No, še vseeno ga lahko narediš, nujno z jutranjim urinom, škodilo ne bo, mogoče pa že zdaj dobiš kakšno lepo novico . Ampak za bolj sigurne rezultate bi pa jaz počakala še par dni. Glede pitja so pa po mojem mnenju antibiotiki top izgovor - jaz bi rekla da mam sitno vnetje mehurja in sem na antibiotikih Sicer pa kolikor sem ravnokar malo pobrskala po netu, si plod in mama še nekaj časa ne izmenjujeta krvi, najprej si plod črpa hranila iz rumenjakove vrečke, šele nato preko placente. Tako da tudi če spiješ več kot samo kakšen kozarček, mislim da ne bi smelo biti problema. Sem pa tudi jaz mnenja da bi vsaka rada poskrbela da je tista mala pikica tam notri čimbolj varna, tudi če obstaja samo sum na malo pikico
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.12.2011 11:17:22
|
|
|
|
epica
|
Pajama, ravnokar sem na neki starejši temi na RR brala da je imela ena negativen test en dan po izostanku . Mogoče še vseeno malo počakaj, nikoli se ne ve, sploh ker je toliko fajn punc tukaj, ki pridno navijajo in držijo roke Jaz sem se odločila da danes kupim test in naredim jutri zjutraj. V vsakem primeru je lahko prezgodaj, ker mi cikel variira za 2 do 3 dni, ampak bom vsaj manj živčna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.12.2011 11:27:43
|
|
|
|
Anonimen
|
oh punce moje, men je tako hudo. Pa ne tok zarad , itak obupujem, sem že skor obupala da bo kej, pa ste mi ve dale nov zagon. Samo vse ostalo, kar se dogaja me uničuje in posledično tudi možnost za . Ko bi vsaj imela službo, da bi si lahko privoščla lastno stanovanje, sicer najemniško, ampak da smo sami, jaz, in moje 2 srčka, sami 3je , ne da sva oba zarad drugih živčna. Dobr, da se še vedno dobro razumeva, marsikdo bi klonil pod vsemi temi živčnimi vojnami. Se opravičujem za slabo voljo, samo res nimam koga za tak pogovor, edina oseba nas je letos oktobra zapustila Za vse ostale, ki ste v dvomih pa držim pestke, da je to to in da bojo sami + in Zdej se grem pa z mojo pikico igrat, da se malo zamotim od teh slabih misli.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.12.2011 11:42:33
|
|
|
|
Pajama
|
anonimna : verjamem, da ti je hudo. A poglej iz druge perspektive: niste sami, imate drug drugega in to je veliko. Da se z dragim razumeta je nekaj najlepšega in najboljšega za vajinega sončka. Vse se bo uredilo, le skupaj morate držati in biti potrpežljivi. Glavo gor, prsi ven in nasmeh na usta. Še boljše pa....horuk . heheheh
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.12.2011 12:08:25
|
|
|
|
princess13
|
Epica, to je to...izgovor zaradi vnetja mehurja Ker sem pa 100%, da se bo nekdo ziher vpiknil v mene. Sem našla en komentar od dr. Pušenjaka, ki pravi: Vgnezditev se zgodi 6. do 9. dan po ovulaciji (to se ujema z mano) in v tem času se lahko zgodi tudi vgnezditvena krvavitev. Kaj vpliva na pojav krvavitve? Zelo preprosto, količina krvi, ki se ob vgnezditvi izloči v votlino maternice. Če je ta zelo majhna, se krvavitev navzven ne pojavi, če je dovolj velika pa se pojavi. Ponoči sem ful slabo spala, ves čas sem se prebujala. Danes nisem še nič pojedla, nimam apetita. Sem si naredila kapučino, da me malo pogreje, pa mi nič kaj ne diši. Tudi rahlo špikanje v spodnjem delu trebuha se je že začelo. Jooooooooooooooooooooooooo kak sem živčna, ampak tako fajn živčna Upam samo, da ne bom drugi teden razočarana (sem se odločila, da bom še počakala s testom). Anonimni metuljček...glavo pokonci, vse se bo enkrat porihtalo, boš videla. Tako kot je napisala pajama, nisi sama, imate drug drugega in to je najpomembnejše. Vse ostalo bo prišlo ob pravem času Sicer pa sem prepričana, da vsem nam nekaj manjka. Tudi meni služba, saj sem oktobra zaradi poteka pogodbe za določen čas ostala na cesti Ampak moram biti optimistka, tako kot moraš biti ti, ker optimizem in upanje je tisto, kar te drži pokonci
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.12.2011 12:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajama Glavo gor, prsi ven in nasmeh na usta. Še boljše pa....horuk . heheheh Ha ha ha, si me nasmejala HVALA
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.12.2011 18:53:16
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajama Danes sem se dokončno odločila, da si kupim tole krvomočnico!!! Nekje sem zasledila, da pijete tudi maco? Je tole že možno kupiti v slo? Maco lahko kupiš v DM-u ali pa v kakšni bio-eko trgovini...jih je v bistvu ful na tržišču Punce, pridno ste čvekale. Poskusite čimmanj misliti na vse takšne in drugačne znake, pa kar privoščite si kak kozarček ali dva, ker, kot je ena rekla, se zarodek ne hrani takoj preko mamine krvi, zato mu kaj takega ne škodi. Jaz sem se prve mesece ful sekirala za vsako kapljico alkohola in podobno, pa sem bila živčna razvalina. Zdaj sem bolje, tudi kaj spijem brez slabe vesti. Skratka, prihaja naš mesec, močno upam, da ga začnemo z , z nadaljujemo in tudi z zaključimo. Naj bo januar najbolj roza mesec!!! p.s. sem še 8 dni do , znakov razen težkih, mehkih in večjih prsi nimam (kar je super ), tako da bom lažje počakala. Edino neka bolezen se me loteva, imam temperaturo pa grlo me boli...ah, bo že
< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 30.12.2011 18:55:50 >
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.12.2011 19:45:38
|
|
|
|
lunica 85
|
ja punce meni je tudi odpiralo zadnjo stran vedno od 11-13 ,večraj pa kok smo na 21 će je pa moj zadnji komentar bil kao na 13 strani .Nič mi ni blo jasno.Ja kaj čmo ,smo pridne epica:mogoče je res to to ,gremo punca testek na prednovoletni večer ziher bo plusek al pa počakaj raje do naslenjdega vikenda princess:jaz sem pila že danes kozarček dva ,mešanega s kolo ,bo kar bo ,mogoče se pa bolj prime zakaj ne piješ.Kr reč jim da ti ne paše ,ker je tko isto k vsak dan ,nič bolj posebnega vgnezditvena:Pri meni je bila tisti dan ko sem jo pričakovala,zato sem misla M kot m in nisem neki razmišljala ,potem naslednji dan je ni bilo več in sem naredila test čez 8 dni ,ki je pokazal .test:počakaj do naslednjega vikenda pajama:objemčke ,a ne obupaj ,dokler je ni je še upanje,čene bo pa konec januarja pri meni je vse tko kot normalno ,nič kaj preveč ne pričakujem .Bomo videli ,slončkamo še vedno pridno in kar bo bo . Lepo praznovanje jutri in kozarček vinčka za pozitivne teste v letu 2012
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 30.12.2011 21:22:07
|
|
|
|
mladika
|
KER SE LETOS NE BOM VEČ JAVLJALA VAM ŽELIM PUNCE, VELIKO ZDRAVJA, SREČE IN MIRU Z VAŠIMI BOLJŠIMI POLOVICAMI, PREDVSEM PA DA VSE AMPAK RES VSE ZAGLEDAMO TEŽKO PRIČAKOVANI .NAJ BO LETO 2012 NAŠE LETO, DA POSTANEMO VSE MAMICE!! SREČNO NOVO LETO, RADA VAS IMAM IN HVALA KER STE TU. MLADIKA
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 8:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce!! Torej čist čudno stanje pri meni... CB sm delala 4 dni pred predvideno M, negativn je biu... in M je pršla točno 27.ga ampak tako šibka, da bi lahko zamenjala en sam vložek v 24 urah in je taka do danes... skor nič, samo ko se obrišem... ponavadi mam tako močne, da morm na pou ure hodit menjat vložke pa menstrualno skodelico mam vedno čist polno na par ur... M mam vedno točne, trajajo 5 dni in to je to, zdej pa že 4 dan zjutrej čist vložek in čez dan čis malo... to moje telo se kr neki heca!! drugač ste že pripravljene na današnjo noč? anonimna (Izabelina)
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 8:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
pa veliko in
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 9:11:56
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro pupe moje Ob izteku še enega prečudovitega leta vam želim, da bi imeli pogum slediti novim življenjskim izzivom, moč za premagovanje vseh ovir, ki se pojavijo na poti do njih, in da bi ob vsem tem znali dobro upravljati s časom, ki vam je na voljo! Lepo praznovanje in srečno pot naprej! Pa seveda da zagledate . Pri meni še vedno nič, vse belo kar je zelo čudno, ker je danes že 29 dan in ponavadi dobim na 26-27 dni M. Morda mi je dabraston spremenil cikel, tako da še počakam do ponedeljka s testom, sem tako vse FS porabila kar semimela doma. Imam še CB ampak mi ga je škoda, glede na to, da sta bila ona2 negativna. Lep dan in lepo noč vam želim!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 9:26:56
|
|
|
|
HeLenčica
|
Punce moje, jutri se začne naš mesec. V novo leto vstopam pozitivno, ker vem, da bomo 2012 vse mame ali pa vsaj srečke nosečke! Uživajte noč na polno, obkrožite se s svojimi dragimi in spijte kak kozarček ali dva. Srečno in se beremo jutri
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 9:32:45
|
|
|
|
monsy
|
Jutrooo!!! No pa smo dočakali zadnji dan u letu!! Vsem puncam želim SREČNO 2O12, dosti zdravja, ljubezni, uspehov in sreče, da vse januarke čimprej ugledamo Lepo praznujte in seveda če nagnemo kakšen kozarček ali dva tudi ne bi smelo škoditi!! Lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 9:42:09
|
|
|
|
HeLenčica
|
Pričakujemo + = x.1. *viva* (1.krog po SS) šaci ninej 1.1. anckica (1. krog) 2.1. Pajama (4. krog po IMN) 3.1. Epica 4.1. dr. Knowitall(2.krog po SS) RoseBay 05.1. Anonimna (testek 12.1 ) GregUr (2. krog) 06.1. S*(4. krog) mmojka (3. krog) princess13 (2. krog) 07.1. Lunica85 romare HeLenčica 9.1. Žabica86 (2. krog) Aksi (1. krog) 10.1. srce77 Mamabear 12.1. Anonimna Katte (20. krog) Zewa 13.1. marantz mladika SILVA 14.1. Monsy 15.1. Niri (1.krog po SS) 17.1. Tarinca 18.1. Maisha 19.1. Sa.je (3.krog po SS) 29.1. Izabelina 21.1. LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77, klopek,Katte,Srečki ,Lunica85 ,iwa , S*, *viva*, alysa, *bobika* , curly, majcy_m , crtek ,coco22,Kratka , tarinca, curly, haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožica
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 11:10:01
|
|
|
|
dspela
|
Test negativen. Zdaj pa res ne vem , kaj se dogaja z menoj . Vsem želim, srečno novo leto in veliko
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 11:18:21
|
|
|
|
princess13
|
Pa je prišel najlepši čas v letu...Čas, ko se spominjamo preteklosti in pričakujemo prihodnost. Čas, ko se želja po sreči, zdravju in uspehu seli iz srca v srce. Babike, želim vam res lepo silvestrovanje, ob polnoči si bomo pa verjetno vse zaželele isto željo V letu 2012 se vam naj uresničijo sanje, udejanjijo želje in izpolnijo pričakovanja. Resnično upam, da bo januar naš mesec, ko bomo ugledale . Lepo praznujte, pa se tipkamo v novem letu z novimi novičkami!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 12:18:50
|
|
|
|
epica
|
Živjo še zadnjič letos:) Zjutraj sem naredila test (ki naj bi bil primeren za zgodnjo ugotovitev nosečnosti..) in je bil pričakovano negativen.. Mislim da se me loteva tudi PMS, tako da bo verjetno prišla kar točno. No, dokler je ni, je še vseeno upanje V novem letu vsem nam želim čimveč srečnih in sončnih dni, medsebojne podpore, mirnih živcev in seveda pozitivnih testkov Srečno bejbe!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 12:41:52
|
|
|
|
lunica 85
|
anonimna:Lahko da se ti je M kaj ..... ,lahko pa ponoviš test ta teden in boš videla če je kakšen drug končni rezultat dspela:ne obupaj ,tudi saam nisem vedela kaj se dogaja z mano 2 meseca nazaj .Od rojstva sina 2009 do letos sem imela ves čas redne M ,na 28-30 dni potem je pa kar ni bilo 3 mesece.Nisem vedela kaj je ,a se nisem daal midva sva vsseno lepo slončkala in čakala če bo kaj ,ni bilo zato sva šla pogumno naprej Naj se leto 2012 začne z lepimi trenutki,naj se nikdar ne končajo....naj vsak vaš korak spremlja lepa misel,naj vsaka želja postane resničnost,delite ljubezen in jo znajte tudi sprejeti,naj na vaših obrazih prevladuje smeh... SREČNO 2012!
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 13:50:13
|
|
|
|
GregUr
|
mladika hvala, enako pa seveda tudi tebi in vsem ostalim, ni hudič da prihodnje leto nebi bilo naše leto... anonimna poskusi narediti test prihodnje leto, mogoče pa je to kakšen nosečniški izcedek res čudno da bi imela čisto kontra in tako šibko... Na današnjo noč pa smo že pripravljeni, ja, samo še uro čakamo LittleSun navijam in držim pesti za , mogoče pa vama je ratalo woopiiii dspela testek si delala - zakaj si na seznamu napisana da je ne pričakuješ 21.1.2012? si še decemberka? epica seveda je upanje, tako kot pri meni. še 5 dni. ti pa še 3, mogoče si test delala prekmalu. vsak dan šteje, če si imela vgnezditev naprimer 10 dan po ovulaciji, ni šanse da se je hormon tko dvignil v enmu dnevu da bi pokazal test +, tako da se pomiri, lepo praznuj, pa bomo lulale po novem letu (čeprav se tudi meni zdi da me dohiteva PMS ) Punce, resnično vam želim, da se v novem letu vsaki posebej izpolne največja želja
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 15:03:29
|
|
|
|
dspela
|
gregur, test sem pa delala, ker kljub temu, da sem (oz krvavitev) dobila 17.12, imam znake za . Boleče, pekoče, srbeč, polne, prsi; brdavičke boleče in pekoče, pa še temne; špikanje v maternici. Ti znaki se niso končali ob ( oz krvavitvi) ampak so še kar prisotni. Krvavitev ni bila takšna kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 16:05:28
|
|
|
|
Zewa
|
Punce, fajn praznujte danes! V novem letu pa čim več nalulanih oz. dovolj je samo eden ane Lepo se imejte, in se slišimo drugo leto!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 16:05:57
|
|
|
|
LittleSun
|
Moja lumpa spita, da si naberega energijo za norčije pozno v noč, jaz pa sem prišla med pospravljanjem še malo sem pokukat. Kmalu pridejo obiski in ne bo več časa. Moje še kar ni, kar me zeeeloooo čudi. Imam tudi takšne ćudne bolečine v želodcu, kot če se preveć naješ, pa se nisem, pa tudi zvija me kot med ....pa križ me boli in že par dni se zbujam vsa zabuhla in vročična. Sem danes kupila tudi vložke, ampak tako kot se zadnje par ur počutim močno upam, da sem prehitro delala teste in da jih ne bom več potrebovala vsaj dobro leto, ne. Javim spremembe.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 31.12.2011 16:22:13
|
|
|
|
chungalunga
|
Evo, se moram kar tukaj pofočkat. Pod smrekico me je pričakala teta tečka . Fajn zaključek starega leta... Lahko me daste na seznamček za 28. 1. (25. poskus). Lepo praznujte in upam, da nam bo leto 2012 bolj naklonjeno! Čin čin!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.