|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
30.12.2011 10:39:45   
Pajama
Pozdravljene,
Tudi sama sem imela dilemo glede silvestrovega, zdaj pa bi najraje ostala doma. Zjutraj sem namreč naredila test in je boleče negativen. Jutri ponovim vajo in glede na to, da ne pričakujem med 1. in 2. januarjem mislim, da je zadeva kar določena. Tako se skoraj zanesljivo podajam v naslednji kroguser posted image . Špikanje in boleče prsi pa skušam ignorirat, saj se mi je enkrat že sgodilo, da se mi je cikel drastično podaljšal za 6 dni.

princess13: Svetujem ti, da narediš test za vsak primer. Če še nič ne pokaže nič bat in je celo zelo dober znak (kot so že punce napisale). Če pa se pokaže + pa čimprej v ambulanto na pregled!!! To priporočam vsem, ki se jim rjav ali rahlo krvav izcedek pojavi takrat, ko ste že zanesljivo noseče.

Le kje je anckica?? Nisem je še zasledila, odkar sem z vami. Res sem radovedna, kako pri njej stvar poteka...

Danes sem se dokončno odločila, da si kupim tole krvomočnico!!! Nekje sem zasledila, da pijete tudi maco? Je tole že možno kupiti v slo?
Jao v realnem življenju nisem tako zelo zamorjena, a zgleda, da tukaj izlijem vse tisto slabo, da lahko potem dalje funkcioniram. Hvala vam za razumevanje.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 326
30.12.2011 10:55:45   
epica
princess13, test bo zelo verjetno negativen.. Mislim da do dejanske vgnezditve pride kakšen dan ali dva pred krvavitvijo (tako majhna količina krvi rabi čas da pripotuje ven), tkarat se tudi začne tvoriti hormon, ki ga zaznavajo testi. Zato je trnutno pri tebi verjetno še zelo nizka koncentracija. No, še vseeno ga lahko narediš, nujno z jutranjim urinom, škodilo ne bo, mogoče pa že zdaj dobiš kakšno lepo novico user posted image . Ampak za bolj sigurne rezultate bi pa jaz počakala še par dni.
Glede pitja so pa po mojem mnenju antibiotiki top izgovor - jaz bi rekla da mam sitno vnetje mehurja in sem na antibiotikih user posted image
Sicer pa kolikor sem ravnokar malo pobrskala po netu, si plod in mama še nekaj časa ne izmenjujeta krvi, najprej si plod črpa hranila iz rumenjakove vrečke, šele nato preko placente. Tako da tudi če spiješ več kot samo kakšen kozarček, mislim da ne bi smelo biti problema. Sem pa tudi jaz mnenja da bi vsaka rada poskrbela da je tista mala pikica tam notri čimbolj varna, tudi če obstaja samo sum na malo pikico user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 327
30.12.2011 11:17:22   
epica
Pajama, ravnokar sem na neki starejši temi na RR brala da je imela ena negativen test en dan po izostankuuser posted image . Mogoče še vseeno malo počakaj, nikoli se ne ve, sploh ker je toliko fajn punc tukaj, ki pridno navijajo in držijo roke user posted image
Jaz sem se odločila da danes kupim test in naredim jutri zjutraj. V vsakem primeru je lahko prezgodaj, ker mi cikel variira za 2 do 3 dni, ampak bom vsaj manj živčna user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 328
30.12.2011 11:27:43   
Anonimen
oh punce moje, men je tako hudo. Pa ne tok zarad user posted image , itak obupujem, sem že skor obupala da bo kej, pa ste mi ve dale nov zagon. Samo vse ostalo, kar se dogaja me uničuje in posledično tudi možnost za user posted image .
Ko bi vsaj imela službo, da bi si lahko privoščla lastno stanovanje, sicer najemniško, ampak da smo sami, jaz, in moje 2 srčka, sami 3je , ne da sva oba zarad drugih živčna. Dobr, da se še vedno dobro razumeva, marsikdo bi klonil pod vsemi temi živčnimi vojnami. Se opravičujem za slabo voljo, samo res nimam koga za tak pogovor, edina oseba nas je letos oktobra zapustila user posted image
Za vse ostale, ki ste v dvomih pa držim pestke, da je to to in da bojo sami + in user posted image

Zdej se grem pa z mojo pikico igrat, da se malo zamotim od teh slabih misli.

user posted image

(odgovor članu epica)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
30.12.2011 11:42:33   
Pajama
anonimna user posted imageuser posted image verjamem, da ti je hudo. A poglej iz druge perspektive: niste sami, imate drug drugega in to je veliko. Da se z dragim razumeta je nekaj najlepšega in najboljšega za vajinega sončka. Vse se bo uredilo, le skupaj morate držati in biti potrpežljivi.

Glavo gor, prsi ven in nasmeh na usta. Še boljše pa....horukuser posted image . heheheh

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
30.12.2011 12:08:25   
princess13
Epica, to je to...izgovor zaradi vnetja mehurja user posted image Ker sem pa 100%, da se bo nekdo ziher vpiknil v mene.
Sem našla en komentar od dr. Pušenjaka, ki pravi:
Vgnezditev se zgodi 6. do 9. dan po ovulaciji (to se ujema z mano) in v tem času se lahko zgodi tudi vgnezditvena krvavitev.
Kaj vpliva na pojav krvavitve? Zelo preprosto, količina krvi, ki se ob vgnezditvi izloči v votlino maternice.
Če je ta zelo majhna, se krvavitev navzven ne pojavi, če je dovolj velika pa se pojavi.

Ponoči sem ful slabo spala, ves čas sem se prebujala. Danes nisem še nič pojedla, nimam apetita. Sem si naredila kapučino, da me malo pogreje, pa mi nič kaj ne diši. Tudi rahlo špikanje v spodnjem delu trebuha se je že začelo. Jooooooooooooooooooooooooo kak sem živčna, ampak tako fajn živčna user posted image Upam samo, da ne bom drugi teden razočarana (sem se odločila, da bom še počakala s testom).

Anonimni metuljček...glavo pokonci, vse se bo enkrat porihtalo, boš videla. Tako kot je napisala pajama, nisi sama, imate drug drugega in to je najpomembnejše. Vse ostalo bo prišlo ob pravem času user posted image Sicer pa sem prepričana, da vsem nam nekaj manjka. Tudi meni služba, saj sem oktobra zaradi poteka pogodbe za določen čas ostala na cesti user posted image Ampak moram biti optimistka, tako kot moraš biti ti, ker optimizem in upanje je tisto, kar te drži pokonci user posted image  

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 331
30.12.2011 12:10:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pajama

Glavo gor, prsi ven in nasmeh na usta. Še boljše pa....horukuser posted image . heheheh

Ha ha ha, si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

HVALA

(odgovor članu Pajama)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
30.12.2011 18:53:16   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Pajama

Danes sem se dokončno odločila, da si kupim tole krvomočnico!!! Nekje sem zasledila, da pijete tudi maco? Je tole že možno kupiti v slo?

Maco lahko kupiš v DM-u ali pa v kakšni bio-eko trgovini...jih je v bistvu ful na tržišču user posted image

Punce, pridno ste čvekale.  Poskusite čimmanj misliti na vse takšne in drugačne znake, pa kar privoščite si kak kozarček ali dva, ker, kot je ena rekla, se zarodek ne hrani takoj preko mamine krvi, zato mu kaj takega ne škodi. Jaz sem se prve mesece ful sekirala za vsako kapljico alkohola in podobno, pa sem bila živčna razvalina.  Zdaj sem bolje, tudi kaj spijem brez slabe vesti. Skratka, prihaja naš mesec, močno upam, da ga začnemo z user posted image , z user posted image nadaljujemo in tudi z user posted image zaključimo. Naj bo januar najbolj roza mesec!!!

p.s. sem še 8 dni do user posted image , znakov razen težkih, mehkih in večjih prsi nimam (kar je super user posted image ), tako da bom lažje počakala. Edino neka bolezen se me loteva, imam temperaturo pa grlo me boli...ah, bo že user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 30.12.2011 18:55:50 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 333
30.12.2011 19:45:38   
lunica 85
ja punce meni je tudi odpiralo zadnjo stran vedno od 11-13 ,večraj pa kok smo na 21 će je pa moj zadnji komentar bil kao na 13 strani .Nič mi ni blo jasno.Ja kaj čmo ,smo pridneuser posted image user posted image
epica:mogoče je res to to ,gremo punca testek na prednovoletni večeruser posted image user posted image ziher bo plusek user posted image user posted image al pa počakaj raje do naslenjdega vikenda
princess:jaz sem pila že danes kozarček dva ,mešanega s kolo ,bo kar bo ,mogoče se pa bolj primeuser posted image zakaj ne piješ.Kr reč jim da ti ne paše ,ker je tko isto k vsak dan ,nič bolj posebnega user posted image user posted image user posted image vgnezditvena:Pri meni je bila tisti dan ko sem jo pričakovala,zato sem misla M kot m in nisem neki razmišljala ,potem naslednji dan je ni bilo več  in sem naredila test čez 8 dni ,ki je pokazal user posted image .test:počakaj do naslednjega vikenda
pajama:objemčke ,a ne obupaj ,dokler je ni je še upanje,čene bo pa konec januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image
pri meni je vse tko kot normalno ,nič kaj preveč ne pričakujem .Bomo videli ,slončkamo še vedno pridno in kar bo bo .

Lepo praznovanje jutri in kozarček vinčka za pozitivne teste v letu 2012user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 334
30.12.2011 21:22:07   
mladika
KER SE LETOS NE BOM VEČ JAVLJALA VAM ŽELIM PUNCE, VELIKO ZDRAVJA, SREČE IN MIRU Z VAŠIMI BOLJŠIMI POLOVICAMI, PREDVSEM PA DA VSE AMPAK RES VSE ZAGLEDAMO TEŽKO PRIČAKOVANI user posted image .NAJ BO LETO 2012 NAŠE LETO, DA POSTANEMO VSE MAMICE!!

SREČNO NOVO LETO, RADA VAS IMAM IN HVALA KER STE TU.user posted image

MLADIKA

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 335
31.12.2011 8:37:55   
Anonimen
jutro punce!!

Torej čist čudno stanje pri meni... CB sm delala 4 dni pred predvideno M, negativn je biu... in M je pršla točno 27.ga ampak tako šibka, da bi lahko zamenjala en sam vložek v 24 urah in je taka do danes... skor nič, samo ko se obrišem... ponavadi mam tako močne, da morm na pou ure hodit menjat vložke pa menstrualno skodelico mam vedno čist polno na par ur... M mam vedno točne, trajajo 5 dni in to je to, zdej pa že 4 dan zjutrej čist vložek in čez dan čis malo...user posted image  to moje telo se kr neki heca!!

drugač ste že pripravljene na današnjo noč?

anonimna user posted image (Izabelina)

Neposredna povezava do sporočila: 336
31.12.2011 8:41:56   
Anonimen
user posted image

pa veliko user posted image in user posted image

user posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
31.12.2011 9:11:56   
LittleSun
Dobro jutro pupe moje

Ob izteku še enega prečudovitega leta vam želim, da bi imeli pogum slediti novim življenjskim izzivom, moč za premagovanje vseh ovir, ki se pojavijo na poti do njih, in da bi ob vsem tem znali dobro upravljati s časom, ki vam je na voljo!
Lepo praznovanje in srečno pot naprej! Pa seveda da zagledate user posted image .

Pri meni še vedno nič, vse belouser posted image kar je zelo čudno, ker je danes že 29 dan in ponavadi dobim na 26-27 dni M. Morda mi je dabraston spremenil cikel, tako da še počakam do ponedeljka s testom, sem tako vse FS porabila kar semimela doma. Imam še CB ampak mi ga je škoda, glede na to, da sta bila ona2 negativna.

Lep dan in lepo noč vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
31.12.2011 9:26:56   
HeLenčica
Punce moje, jutri se začne naš mesec. V novo leto vstopam pozitivno, ker vem, da bomo 2012 vse mame ali pa vsaj srečke nosečke! Uživajte noč na polno, obkrožite se s svojimi dragimi in spijte kak kozarček ali dva. Srečno in se beremo jutri user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 339
31.12.2011 9:32:45   
monsy
Jutrooo!!! user posted image

No pa smo dočakali zadnji dan u letu!! Vsem puncam želim SREČNO 2O12, dosti zdravja, ljubezni, uspehov in sreče, da vse januarke čimprej ugledamo user posted image user posted image

Lepo praznujte in seveda če nagnemo kakšen kozarček ali dva tudi ne bi smelo škoditi!!user posted image

Lep dan še naprej user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
31.12.2011 9:42:09   
HeLenčica

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
ninej

1.1.       
anckica (1. krog)

2.1.
    Pajama (4. krog po IMN)

3.1.
Epica

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)

06.1.
S*(4. krog)
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image
HeLenčica

9.1.

Žabica86 (2. krog)
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Anonimnauser posted image
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)

29.1.
Izabelina

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

28.1.
skrivnost

31.1.
rozi55

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 32
NOSEČK user posted image :

user posted image

VESELE NOSEČKE :

user posted image       
Navijačice:
LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22,Kratkauser posted image , tarinca,
curly, haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 341
31.12.2011 11:10:01   
dspela
Test negativen. Zdaj pa res ne vem , kaj se dogaja z menoj user posted image .

Vsem želim, srečno novo leto in veliko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 342
31.12.2011 11:18:21   
princess13
Pa je prišel najlepši čas v letu...Čas, ko se spominjamo preteklosti in pričakujemo prihodnost. Čas, ko se želja po sreči, zdravju in uspehu seli iz srca v srce.
Babike, želim vam res lepo silvestrovanje, ob polnoči si bomo pa verjetno vse zaželele isto željo  V letu 2012 se vam naj uresničijo sanje, udejanjijo želje in izpolnijo pričakovanja.
Resnično upam, da bo januar naš mesec, ko bomo ugledale user posted image .

Lepo praznujte, pa se tipkamo v novem letu z novimi novičkami! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
31.12.2011 12:18:50   
epica
Živjo še zadnjič letos:)
Zjutraj sem naredila test (ki naj bi bil primeren za zgodnjo ugotovitev nosečnosti..) in je bil pričakovano negativen.. Mislim da se me loteva tudi PMS, tako da bo user posted image verjetno prišla kar točno. No, dokler je ni, je še vseeno upanje user posted image

V novem letu vsem nam želim čimveč srečnih in sončnih dni, medsebojne podpore, mirnih živcev in seveda pozitivnih testkov user posted image user posted image user posted image
Srečno bejbe!

Neposredna povezava do sporočila: 344
31.12.2011 12:41:52   
lunica 85
anonimna:Lahko da se ti je M kaj ..... ,lahko pa ponoviš test  ta teden in boš videla če je kakšen drug končni rezultatuser posted image
dspela:ne obupaj ,tudi saam nisem vedela kaj se dogaja z mano 2 meseca nazaj .Od rojstva sina  2009 do letos sem imela ves čas redne M ,na 28-30 dni potem je pa kar ni bilo 3 mesece.Nisem vedela kaj je ,a se nisem daal midva sva vsseno lepo slončkala in čakala če bo kaj ,ni bilo zato sva šla pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

Naj se leto 2012 začne z lepimi trenutki,naj se nikdar ne končajo....naj vsak vaš korak spremlja lepa misel,naj vsaka želja postane resničnost,delite ljubezen in jo znajte tudi sprejeti,naj na vaših obrazih prevladuje smeh...
SREČNO 2012!
user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 345
31.12.2011 13:50:13   
GregUr
mladika hvala, enako pa seveda tudi tebi in vsem ostalim, ni hudič da prihodnje leto nebi bilo naše leto... user posted image

anonimna user posted image poskusi narediti test prihodnje leto, mogoče pa je to kakšen nosečniški izcedek user posted image res čudno da bi imela user posted image čisto kontra in tako šibko...
Na današnjo noč pa smo že pripravljeni, ja, samo še uro čakamo user posted image

LittleSun navijam in držim pesti user posted image za user posted image , mogoče pa vama je ratalo user posted image user posted image woopiiii user posted image user posted image

dspela user posted image user posted image user posted image testek si delala - zakaj si na seznamu napisana da je ne pričakuješ 21.1.2012? si še decemberka? user posted image

epica seveda je upanje, tako kot pri meni. še 5 dni. user posted image ti pa še 3, mogoče si test delala prekmalu. vsak dan šteje, če si imela vgnezditev naprimer 10 dan po ovulaciji, ni šanse da se je hormon tko dvignil v enmu dnevu da bi pokazal test +, tako da se pomiri, lepo praznuj, pa bomo lulale po novem letu user posted image (čeprav se tudi meni zdi da me dohiteva PMS user posted image )

Punce, resnično vam želim, da se v novem letu vsaki posebej izpolne največja želja user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 346
31.12.2011 15:03:29   
dspela
gregur, test sem pa delala, ker kljub temu, da sem user posted image   (oz krvavitev) dobila 17.12, imam znake za user posted image . Boleče, pekoče, srbeč, polne, prsi; brdavičke boleče in pekoče, pa še temne; špikanje v maternici. Ti znaki se niso končali ob user posted image  ( oz krvavitvi) ampak so še kar prisotni. Krvavitev ni bila takšna kot ponavadi.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 347
31.12.2011 16:05:28   
Zewa
Punce, fajn praznujte danes!

V novem letu pa čim več nalulanih user posted image oz. dovolj je samo eden aneuser posted image

Lepo se imejte, in se slišimo drugo leto!

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 348
31.12.2011 16:05:57   
LittleSun
Moja lumpa spita, da si naberega energijo za norčije pozno v noč, jaz pa sem prišla med pospravljanjem še malo sem pokukat. Kmalu pridejo obiski in ne bo več časa.
Moje user posted image še kar ni, kar me zeeeloooo čudi. Imam tudi takšne ćudne bolečine v želodcu, kot če se preveć naješ, pa se nisem, pa tudi zvija me kot med user posted image ....pa križ me boli in že par dni se zbujam vsa zabuhla in vročična. Sem danes kupila tudi vložke, ampak tako kot se zadnje par ur počutim močno upam, da sem prehitro delala teste in da jih ne bom več potrebovalauser posted image user posted image vsaj dobro leto, ne.
Javim spremembe.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 349
31.12.2011 16:22:13   
chungalunga
Evo, se moram kar tukaj pofočkat. Pod smrekico me je pričakala teta tečka user posted image . Fajn zaključek starega leta... Lahko me daste na seznamček za 28. 1. (25. poskus).

Lepo praznujte in upam, da nam bo leto 2012 bolj naklonjeno! Čin čin!

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.