|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
23.12.2011 22:01:56   
anckica
HeLenčica hvala, tudi jst za vse nas navijam kot zastavo user posted image user posted image user posted image Mah tole bo en super ploden mesec in januar tudi user posted image

Skrivnost sem opazila, da je skoraj nemogoče ne mislit na to, ampak se trudim...sploh vidim da ima psiha zelo veliko vlogo, ko gledam televizijo ali pa počnem nekaj pri čemer res nimam časa razmišljat me nič ne tišči in špika samo da pomislim me že zvijauser posted image
Ma mislim da je zelo zelo malo možnosti da zanosiš že kar takoj, no upanje je ampak je bolj majhno user posted image
Pa še zdaj sem prebrala da lahko sluz in bolečine v jajčnikih napovedujejo že konec O, to pa da se spermiji obdržijo do 72 ur mi je pa tudi bol user posted image Bomo vidli januarja ali pa že prej če slučajno priteče user posted image ker me na vsake toliko tako zvije kot da bo prišla, samo mi je malo hitro pa še nobenega belega toka nimam...

Jutri pa božičen večer, juhuhu DARILA TIME user posted image

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 201
23.12.2011 22:26:23   
Anonimen
Meni je tudi čudno to, da nimam popolnoma nobenega znaka...ne za user posted image in ne za PMS - niti joške me popolnoma nič ne boljio...a mislite, da je še prezgodaj, da bi sekarkoli kazalo? Glede na O imam še en teden do M...

Anonimna user posted image

(odgovor članu anckica)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
23.12.2011 22:40:22   
Anonimen
jst mam tut čuden občutek
Stanje je pa tako: V trebuhu me je mal špiknl 20.12. po izcedku se ne morem orientirat, ker ni nič podoben temu kar bi mogu bit med O. Me pa dons spet neki špika, samo tm v predelu maternice in ne jajčnikov. Pa že 2 dni mam močnejši beli tok. Za vgnezditev je prekmalu, da bi me bolel, ker sem mela šele 3 dni nazaj baje O, prsi se mi zdijo večje, ampak ne bolijo. Je pa tut prezgodi za M, ker sm jo mela 6.12.-10.12.
Ne vem kaj nej si mislim user posted image kaj bi lahko blo user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
24.12.2011 8:45:13   
HeLenčica
Anonimna user posted image in Anonimna user posted image , ena super spletna stran (countdowntopregnancy.com) omogoča spremljanje svojih ciklov, kamor lahko za vsak dan vpisuješ vse mogoče znake. In ker je logiranih več tisoč deklet, lahko tudi primerjaš svoje simptome.

Anonimna user posted image , predvidevam da si cca. 7 dni po O? Veliko punc, ki so bile potem noseče so opazile edino spremembo v tem, da PMSja ni bilo. Tako da je to lahko dober znak. Tud tvoji znaki, Anonimna user posted image , lahko pomenijo nosečnost. Ker sem brala, da nekatere pač user posted image čutijo od O naprej. Poskušajta se čimmanj obremenjevat, zaposlita se s čim, pa bo lažje dočakati dan D za test. Upam pa, da je to to!

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 24.12.2011 8:48:15 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
24.12.2011 9:22:40   
Anonimen
v drugi user posted image mi je napregledu moja G in na nuhalni rekla, da mam zgleda pozne ovulacije, ker bi glede na zadnjo M bil rok 1 teden prej kot pa sicer. No, zdej sm pa še to najdla LINK ... bomo user posted image , da ne bomo kej zamudl user posted image , če mam slučajno šele zdej O, po sluzi se pa ne morem orientirat, ker kar ni in ni tiste značilne O sluzi ... čudnouser posted image
Mam občutek da je pr men vse zmešan user posted image

user posted image

(odgovor članu anckica)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
24.12.2011 9:25:03   
PinaColada
Hej hej punce, tudi jaz se selim v januar. Očitno sem božička letos razočarala in mi je danes zjutraj lump prinesel user posted image  user posted image .. .  Sedaj pa pričakujem user posted image 21.01. 2012  to bo 2. poizkus po ss..  In čutim, da bo v tem mesecu velikooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Želim vam lepe praznike user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 206
24.12.2011 9:59:47   
lunica 85
skrivnost: malenkostuser posted image

anonimni:držim pesti da bi bilo to to .
Mi smo bolj malo pridni in januar ne bo našuser posted image ,bo pa to leto sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 207
24.12.2011 10:23:24   
LittleSun
Pina colada user posted image user posted image user posted image

Drage moje, želim vam, da bo januar za vas tisti srečen mesec in da boste zagledale te magične črtice.

Jaz sem vam bom najbrž pridružila, čeprav upanje umre zadnje...čakam na zadnji dan v letuuser posted image ker smo ta mesec bolj malo slončkali pa je upanja bolj malo, ampak nič za to, nič ni zamujeno, bo pa novo leto prineslo srečo in nasmeh na naše obraze.
Pri nas kar ni konca vsega sranja, danes je umrl še oče od očima od mojega, tako da bodo naši prazniki sladki z grenkim priokusom, toda upamo, da za nas kmalu posije sonce in prinese srečo tudi v naš dom.

Lepo preživite praznike in imejte se radi.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 208
24.12.2011 10:51:51   
Anonimen
user posted image
Pa veliko user posted image
user posted image

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
24.12.2011 13:04:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Anonimna user posted image in Anonimna user posted image , ena super spletna stran (countdowntopregnancy.com) omogoča spremljanje svojih ciklov, kamor lahko za vsak dan vpisuješ vse mogoče znake. In ker je logiranih več tisoč deklet, lahko tudi primerjaš svoje simptome.

Anonimna user posted image , predvidevam da si cca. 7 dni po O? Veliko punc, ki so bile potem noseče so opazile edino spremembo v tem, da PMSja ni bilo. Tako da je to lahko dober znak. Tud tvoji znaki, Anonimna user posted image , lahko pomenijo nosečnost. Ker sem brala, da nekatere pač user posted image čutijo od O naprej. Poskušajta se čimmanj obremenjevat, zaposlita se s čim, pa bo lažje dočakati dan D za test. Upam pa, da je to to!

Helenčica, tale stran je super user posted image sm prav navdušena...samo upam, da ne bom preveč visela gor user posted image
ma to da ni prav nobenega znakca mi je res čudno...tudi če ne bi bila user posted image , bi morala čutit kakšen pms... no sej...glede na kolendarček je sedaj čas za vgnezditev, tako da bodo znakci prišli čez par dni user posted image kao user posted image

Želim vam čudovite  praznike!

Neposredna povezava do sporočila: 210
24.12.2011 15:46:00   
skrivnost
januarčice,
tudi vam bi rada zaželela čimbolj miren božič, da bi vas dragiji ogromno crkljali in da bi januar prinesel največ rozike. to rabimo vse, ane? user posted image user posted image user posted image  jsst neprestano držim pestke za vse nas in upam, da bo januar naš! lepe praznike!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
24.12.2011 18:26:48   
dspela
Vsem želim srečen božič in naj se vam uresničijo vse skrite želje! Lepe praznike!

Neposredna povezava do sporočila: 212
24.12.2011 21:56:54   
tarinca
Zdravo,

pridružujem se vam na upanje user posted image v januarju. user posted image ne pričakujem 17.1.2011.

Vesel in blagoslovljen božič!!!user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 213
25.12.2011 17:21:34   
Anonimen
živjo!

kako ste preživele božič? user posted image
pri nas je bilo prav lepo...

z mojimi znaki je pa tako..zdi se mi, da jih je vedno manj - niti spodaj me nič več ne špika, prsi sploh niso niti malo občutljive...vse skupaj je prav zelo čudno! vedno bolj dvomim, da je bila tisto 16.12. sploh O...
pa popolnoma sem neučakana...zdi se mi, da so vsi okoli mene noseči, jaz pa sama tukaj...če ne zagledam pluska tokrat se bom kar zjokala... user posted image preveč se obremenjujem in potem je že kar mučno vse skupaj...

Anonimnauser posted image

(odgovor članu tarinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
26.12.2011 9:08:00   
HeLenčica
Anonimna user posted image , oprosti, če si nisem zapomnila, ampak kako dolgo pa že delate na user posted image ? Ker jaz sem bila enako neučakana prvih nekaj mesecev, zdaj sem pa zelo sproščena. Sicer daleč od tega da lahko pozabiš na to, ampak sem že mimo one faze obremenjevanja. Me pa prizadene, seveda, ker se mi zdi da imam samo jaz probleme z zanositvijo. Skratka, hotela sem reči, da par dni pred user posted image je vsaka od nas nervozna. Sama imam izkušnje take, da sem imela že nešteto različnih PMS-jev pred user posted image :od tega, da ni bilo nobenega znaka, do tega da so me bradavice noro pekle, plus 100 znakov nosečnosti. Tako da pri tebi je lahko TO TO ali pa ne, zato je na žalost treba počakati na dan D. Držim pesti, da si ti naša nosečka! Samo to sem še te hotela vprašati...praviš, da bi naj bila 16.12. ovulacija, na seznamu pa si napisana 12.1. Mislim, da ni variante, da je tvoja lutealna faza dolga toliko??? Navadno je LF (obdobje med O in M) dolga med 12 in 16 dni...jaz imam npr. 15 dni. Tako da se čisto lahko zgodi da tvoja O šele prihaja, misliš da je možno? V vsakem primeru user posted image vsak drug dan, pa nimaš kaj zgubiti!

Moja O je mimo...dva dni zapored je bil O test zelo pozitiven , mi smo oba dneva pa še vsak dan pred tem, tako da držim pesti da se je našel kak močan plavalec user posted image . Zdaj pa sledi čakanje 12 dni. user posted image Lep dan punce, kak je fajn ko smo doma! user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 26.12.2011 9:10:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
26.12.2011 9:42:25   
skrivnost
Jutro januarčice. kako ste kaj? kako ste prezivele bozicka? jaz sem ga zelo lepo, je bil nekaj posebnega...čeprav brez snegca! user posted image user posted image

PinaColada - objemček! močno pestke držim tudi za tebe veš!
lunica85-lunica, bos vidla, verjemi, da se lahko najde samo en plavalček ki mu bo uspelo in te bo presenetil, navijamo tudi zate!
LittleSun-jest držim pestke, da roziko ugledaš še letos!!
tarinca - objemček in na roziko v januarju!!
Anonimnauser posted image -ne bodi obupana, bos vidla, tudi za nas bo enkrat posijal sonček, pa verjetno takrat ko bomo najmanj pričakovale. sicer pa verjamem, da imaš občutek, da si sama na tem svetu. verjemi nisi, tukaj nas je ogromno, ki smo ti in ti bomo v oporo. brez nas bi bilo še težje,ane? vsaj pri meni je tako...
Helenčica-držim pestke, da teh 12 dni mine čimhitreje in da zagledaš user posted image user posted image user posted image

Sicer pri nas nič posebnega, user posted image  se počasi (hvala bogu!) poslavlja in zdj bomo bolj pridni in bomo user posted image . Lep preostanek praznikov!
zdj grem pa pestke tiscat in navjiat za user posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 216
26.12.2011 11:39:57   
Anonimen
Hvala vsem za lepe besede, se že boljše počutim user posted image

Helenčica...glede na moje cikle od prej bi mogla m prit okoli 12.1., ampak po vseh občutkih mislim, da je bila O že prej (jo vedno ful čutim) in zato bi po tej računici m mogla prit že okoli 1.1.  --- odkar sem nehla KT, imam se zmešano...

Neposredna povezava do sporočila: 217
26.12.2011 11:45:50   
GregUr
jst sem pa jezna. Na sebe user posted image ker spet čutim neko špikanje po jajčnikih od včeri naprej (O je bila v četrtek). in nočem nočem nočem nočem met spet enih brezveznih izmišljenih znakov k me pol vržejo iz tira. Kr predstavljam si svašta. za sklaftat sem user posted image

povejte mi - ali bolijo prsi prsi, ali so občutljive bradavice tiste med znaki nosečnosti? ker ITAK me zdej že to boli, ampak samo bradavice in še to na otip. ej če jst nisem obupna, pol pa tut ne vem user posted image pa sem se učasih čudla kako hudiča je možno bit hipohonder. Pri mojih sposobnostih dozdevanja za n-te nosečnosti, bi si kamot prislužla vročino, izpuščaje, mogoče še kak zlom k ga nebi nikjer blo user posted image user posted image

eh... uglavnem user posted image dejte me postavt na realna tla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
26.12.2011 12:26:40   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

jst sem pa jezna. Na sebe user posted image ker spet čutim neko špikanje po jajčnikih od včeri naprej (O je bila v četrtek). in nočem nočem nočem nočem met spet enih brezveznih izmišljenih znakov k me pol vržejo iz tira. Kr predstavljam si svašta. za sklaftat sem user posted image

povejte mi - ali bolijo prsi prsi, ali so občutljive bradavice tiste med znaki nosečnosti? ker ITAK me zdej že to boli, ampak samo bradavice in še to na otip. ej če jst nisem obupna, pol pa tut ne vem user posted image pa sem se učasih čudla kako hudiča je možno bit hipohonder. Pri mojih sposobnostih dozdevanja za n-te nosečnosti, bi si kamot prislužla vročino, izpuščaje, mogoče še kak zlom k ga nebi nikjer blo user posted image user posted image

eh... uglavnem user posted image dejte me postavt na realna tla user posted image

GregUr, ne sekiraj se. Je normalno. Smo vse enake user posted image Pa ni ga človeka ki bi te spremenil. Meni edino pomaga, ko test naredim in je negativen, potem se lahko prepričam da je to samo PMS. Ampak nekaj dni po O je itak negativen user posted image Skratka, jaz sem imela boleče bradavice kot znak PMSja že, ene pa ko so nosečke. Saj vem, da ti nisem nič pomagala, a tak je. Držim pesti!!!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 219
26.12.2011 13:00:43   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

GregUr, ne sekiraj se. Je normalno. Smo vse enake user posted image Pa ni ga človeka ki bi te spremenil. Meni edino pomaga, ko test naredim in je negativen, potem se lahko prepričam da je to samo PMS. Ampak nekaj dni po O je itak negativen user posted image Skratka, jaz sem imela boleče bradavice kot znak PMSja že, ene pa ko so nosečke. Saj vem, da ti nisem nič pomagala, a tak je. Držim pesti!!!

HeLenčica sej vem da smo vse enake user posted image ampak tko mi je blesavo... poleg vsega pa poznam par, v pozno poznih tridesetih, ženska bo še letos rodila. in pol na veliko razlagata, da je dala samo njegove gate prat pa je zanosila, jst pa tle psihiram pol leta pa si v glavi že domišljam ne vem kaj vse, ko največja bebka. pol mam vsak mesec občutek (mi zagotavlja da to NI res) da vedno znova mojga user posted image razočaram, ampak mislm da bolj razočaram sebe s takimi. eh... ko vsaj nebi glava proizvajala lažnih znakov in bolečin, pol bi blo boljš. tko pa je razočaranje ob negativnem testu vedno še večje kot bi bilo drugače, k ga verjetno sploh nebi šla delat. user posted image
Pomagala pa si mi vsaj pikico s stavkom da smo vse enake user posted image hehehe BO user posted image , enkrat BO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
26.12.2011 13:22:18   
lunica 85
Anonimna:se strinjam s helenčico .Vidva kar lepo slončkajta in se prepustita pa bo.Držimo pesti.
Skrivnost:Hvala za navijanje in spodbudo,tudi sama še nisem vrgla puške v koruzo-4 dni sva bila zdle pridna ,mogoče bo pa le kaj  ,se bom borila do zadnjega ,če bo bo , čene pa v letu 2012 sigurno.Sem se zmenla tako user posted image user posted image user posted image user posted image Skrivnost Vidva pa le bodita prdna v teh dneh ko prihajajo in po novem letu ,da bo januarja velik in debel plusek na testkuuser posted image user posted image user posted image držim pesti in navijam user posted image
Gregur:naj ti povem ,da mene tudi od konca O ta mesec prvič tko boli ,da komaj stojim kdaj .Ne vem kaj je to ,mogoče se prijemljeuser posted image .Bolita me pa obe strani ,tko spodaj .Upam  samo da ni kako vnetje.Braddavice ni nujno da te bolijo.Lej jaz nisem imela nobenih znakov v prvi nosečnosti ,niti sanjalo se mi  ni da sem noseča.če nebi naredla testa neb verjela,saj sva se trudila 24 mesecev predno sva zagledala plusek.
Ne krivi sebe,dragega .Tko narava hoče in ko bo pravi čas bosta oba najsrečnjša.boš videla.Ja smo pa vse neake.Joj ko bi bil kje kak gumb ko bi ga lahko pritisnala in nebi razmišljala o tem .A tko pač je .Prepustimo se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 221
26.12.2011 14:10:45   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

HeLenčica sej vem da smo vse enake user posted image ampak tko mi je blesavo... poleg vsega pa poznam par, v pozno poznih tridesetih, ženska bo še letos rodila. in pol na veliko razlagata, da je dala samo njegove gate prat pa je zanosila, jst pa tle psihiram pol leta pa si v glavi že domišljam ne vem kaj vse, ko največja bebka.

To pa je en larifari in ne poslušaj tega, naj gre pri drugem ušesu ven! NI RES da tako hitro zanosijo, verjemi! Pa tako kot si rekla, enkrat BO, vse bomo mame, vprašanje je samo KDAJ! In samo na nas je, da si ta čas čimbolj olajšamo in se ne živciramo (kar je najtežja stvar na svetu, vem) user posted image

Lunica85, 24 mesecev? Sta potem zanosila brez pomoči ali s pomočjo?Tvoj primer samo potrjuje mojo trditev, da bomo vse mame user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 222
26.12.2011 16:56:15   
rozi55
Me je teta Božička zvečer obiskala, sem jo bila kar vesela, ker jsem se natabletkala in prežarčila ta mesec in se mi to ne zdi ravno ok za začetek, če lahko izbiram user posted image Pa še par dni prej je prišla in zdaj bomo za rep ujeli januar. Mi je bolj všeč, kot če bi direkt padla v februar. 2012 bo top!!!!
Torej, ne pričakujem je 31.1.
Lepe zadnje decemberske dni vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 223
26.12.2011 17:14:39   
Mojarožica
Čer punce moje!

Mi smo prejšnji teden zagledali plus, zato sem prišla sem kot navijačica in da vam zaželim vse lepo in dobro v novem letu in da bi se množično začeli pojavljat plusi na testih.

Kar pa se tiče bolečih prsi. Pri prvi nosečnosti, so me takoj začele tako močno bolet, da sem se jokala, če me je moj samo pobožal. Tokrat, so težje, napete bolj polne in boleče samo če jih močno pretipam, zato mi je bilo tako čudno, ko sem vse prejšnje cikluse mela full boleče prsi, zdaj pa kr nič konkretnega.

Imam pa ogromno izcedka, rahle slabosti, če se preveč ali premalo najem, če se malo prehitro vstanem ali pa če moj "lepo" zapelje v ovinek. Nič strašnega, tako da komaj čakam, da mam pregled, ker če ne bi vidla plusa in če ne bi izostala M, sploh ne bi vedla da sem noseča.

Sem pa tudi jaz imela vsak mesec vse možne znake, celo na točno določene dneve. To sem ugotovila, ko sem si na mojga androidka dala full dober programček in ko sem brala za nazaj, sem se sama sebi smejala.

Skratka, držim pesti, navijam in upam na čimprejšnje pluse!!

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 224
26.12.2011 19:24:20   
lunica 85
helenčica;ja 24 mesecevuser posted image .Začela sva avgusta 2006,test sem naredila avgusta 2008 in je pokazal +.
Najprej sva normalno ,pa ni bilo ,šla na klomifen ,spet nič,dragi šel  na preiskave spermiograma- vse ok ,..... jaz na laporoskopijo in histeroskopijo feb.2008 ,kjer so mi odstranili pregrado in policistične.Ginekologinja  me  je potolažila -spodbujala   da bom že novembra pri njih v porodni.NO to ni imela prav sem pa res prej zanosila.Sva pa z mojo G šle še malo dalje ,da nisva čakali  in mi je dala kar napotnico za neplodnostno, dobila sem datum oktobra pri Dr.Drobniču ,kamor mi ni bilo potrebno it ,saj nama je ratalo pol leta po operaciji ravno da sva ŠE ujela rok ,da se ne ponovijo policistični-namreč če v roku 6 .mesecev ne zanosiš je možna ponovna rast polocističnih.pregrada se nikoli ne ponovi ko je 1x odstranjena.Vmes med  koncem operacije in zanositvijo sem še imela 3 mesece jemanje klomifena in pila sem čajček krvomočnice.Je pa  pomoje veliko naredilo to da sem misla sej bo oktober ko grem na neplodnostno in bom videla kaj je .In evo zanosilauser posted image user posted image user posted image user posted image   Točno 1 teden  predno bi bilo 24 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   verjemi vse bomo -boste 1x .
MojaROŽICA:ČESTITKE ŠE TUKAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost
rozi55:u super ,držim pesti .Takrat ima od mojega brat Roj.dan user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.