Anonimen
|
mene pa še neki zanima, zadnje 3 mesce mam na 29-30 dni, prej sm mela pa 25, pa 30, pa 25, pa 30, pa 25, pa 30, itd ... a je možno, da se mi je porihtala? K če se mi ni, pol možno da spadam še v december pa glih zarad tega ne vem kdaj test delat Joj, samo razmišlam še kako nej zvem a se je prjel ta mesec al ne, ker to je katastrofa, takšne želje še nism mela. Pajama ... mam tut jest tazga , da če "preveč" govorim o prav da nej neham tok o tem razmišlat, da zato ni nič, itd. tako da razn vas, tut nimam koga, s katerim bi lahko tok o tem govorila Glede let, financ in otrok ... doma mam eno 2letnico, ko sm rodila sem bla stara glih 24let pa 8 dni, sm bla študentka in se z mojmu nisva preveč obremenjevala kako bo. Moji so nam takrat velik pomagal, pri naslednjem mi ne bojo mogli. Mi2 si recimo ne privoščva vsega in namesto tega tamali kupva in gre, sej sva vedla v kaj se spuščava. Jst sm rekla že od štarta, da hočem met 3 in to pred 30, pol trgovino zaprem in se začnem posvečat "karieri", in na stara leta pestvam vnuke in ne svojih . Zdej ne me narobe razumet, vsaka ma svoje mišlenje, samo jest sem bla že od najstniških let tazga mnenja, da morm met otroke mlada, ker če čakaš nikol ne veš kaj bo. Pa ne mislm nič slabga, za tiste k ste čakale do 30 ali več, ne mi zamert. To je samo moj pogled na svet .
|