|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
21.12.2011 1:28:00   
chihuahua
Ojla punce!

Se vam pridružujem še jaz..Pdp imam 23.8.2012..druga nosečnost (doma imam julijčka 2010)..stara pa sem 34let
Prvi pregled imam 20.01. in moram priznati, da sem že full nestrpna. Posebnih znakov pri meni ni, razen utrujenosti na vsake par dni.

Proxima a imaš nedonošenčka, da te to zanima? (moj je 32tedenski)

Zdaj moram pa najprej vse nazaj prebrat, potem se pa še kaj oglasim

Papa

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.12.2011 7:35:17   
crtek

user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.
Peška, 28, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., ?, ?, ?
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1., 16.1., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?, ?

3.8.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 18.1.,
19.1., ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, Lj, ?
zalenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 28.12., ?, ?, ?
Aria79, 32, 1 , 0 , 23.1., 23.1., ?, ?

8.8.
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?, ?

17.8.
activia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

18.8.

19.8.
Mojci1984, 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ?, ?, ?

20.8.

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?, ?
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , 17.1., ?, ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?, ?

24.8.
Wish87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?, ?

25.8.

26.8.

27.8.

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Srcica001, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?, 27.1., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
skarabej_79, ?, ?user posted image , ?user posted image , 6.1., ?, ?, ?
proxima, 34, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

user posted image   SKUPAJ NAS JE :

36 user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a user posted image
romare user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.12.2011 8:13:04   
crtek
jutro!

tuki pri nas bo spet lep sončen dan, tko da (kot vedno, ko je tako) ne morem spat in pač smetim na netu user posted image

proxima js sicer svoje izkušnje nimam, imam pa starejšo sestro, ki je bla rojena v 34tednu, js sm bla pa rojena 5dni čez rok, oba mlajša brata pa par dni pred rokom, ampak na kratko povedano: taprva nedonošena, vsi ostali normalno donošeni. Poznam tudi par punc, ki so mele prvega nedonošenčka in naslednje normalno donošene, al celo prenošene, pa tudi en primer, ko sta obe hčirki nedonošeni, ampak to je blo pa v prvo zaradi previsokega pritiska in v drugo zardi prenizkega pritiska. Tko, da js mislim, da se ne rabiš preveč sekirat zaradi tega, kr maš vseeno doooooosti možnosti, da bo vse v najlepšem redu user posted image

Mojci1984 glede vozička mam tudi js podobne zahteve kot ti. Tudi pri nas so super makadami za se šetat, tko da moj pogoj so velika napihljiva kolesa, pa rajši bi mela 4-kolesnika, ker je stabilnejši, v tej kategoriji sm pol poiskala tiste firme, ki majo tudi fajn ADAC teste in med tistimi pogledala kateri so mi všeč in imajo dobre ocene. Pol sta mi ostali 2firmi, ki ustrezata mojim pogojem, ampak 1. je neprimerno fuuuuul predraga, 2. pa daš v slo uko z glave, v tujini pa so cene prou sprejemljive, tko da odločitev sploh ni bla tko zaj*** kot je najprej zgledalo user posted image poznam pa tudi par uporabnic/uporabnikov te firme in so vsi brez izjeme z vozički fuuuul zadovoljni, tko da...Sej pol od te firme, so mi eni 3vozički taki, ki bi jih rada pogledala in sprobala, ampak že to se mi zdi fajn selekcija zaenkrat user posted image

otroška sobica:
to se mi zdi super, da maš lahko narjeno po meri. Pr nas so dve omare že not, ampak je treba še eno dodat, da bojo lepo čez celo steno, obdržali bomo samo ogrodje, vrata pa zamenjali, spodaj dodali predale, v sobico dodali previjalno mizo, postelco in fotelj/gugalnik (za crkljanje in dojenje user posted image ), ostalo opremo pa bomo sproti dodajali, ko bo otrok rastu. Sicer mam pa namen to sobico  imet uštimano za dojenčke, ker itak mamo v planu še vsaj 1štručko, tko da pol, ko bo drugi na poti, bomo starejšemu poštimali drugo sobico tako, kot jo bo takrat rabil, dojenček pa bo v "dojenčkovi" sobici user posted image to so zdej plani...bomo vidli kako se bo izšlo user posted image

srečki kaj že srček poslušate? wiiiii... user posted image od katerega tedna dalje pa se ga sliši z angelsound-om? tudi js študiram, da bi si ga nabavla user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.12.2011 8:30:36   
srečki
Jutro babike,
kako ste kaj danes? Jaz sem spet tko zaspana in že odštevam dneve do dopusta, namreč delam samo še do petka user posted image

Crtek tudi jaz nisem vedela kdaj ga lahko začnem uporabljati in sem včeraj na pregledu vprašala in mi je G rekla, da takoj k začne srček biti. Jaz sem danes polnih 8t in se sliši res lepo :) Drugače ga zelo priporočam (no sicer meni so rekli, da je fajn da ga imam glede na preteklo nosečnost) in mi ni žal.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.12.2011 8:40:11   
*bobika*
dobro jutro

Tako sem user posted image  .. sem do 1h zjutraj delala voščilnice.. sploh mi ni jasno kako sem tako dolgo zdržala, ampak še potem ob 1h nisem mogla zaspat ..zjutraj ob 6.30 bi pa najraje budilko vrgla čez vrata..
Dones bi spila lahk liter kave, pa ne bi pomagalo, pa še zebe me..

Meni se trebušček že kr konkretno pozna, sploh ne vem kaj naj oblečem da skrijem..ok popoldan že gre, ker se lahko izgovorim da sem se najedla, kaj pa zjutraj? user posted image

punce evo link za cenejši Angel SOund : http://www.bigdeal.si/

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 455
21.12.2011 8:42:02   
skarabej_79
hvala coris, čestitke tudi tebi! user posted image

v 8 tednu sem.... je rekla Senčarjeva da je čist ok, da sem prišla. Drugače pa oni začnejo delat študijo na tistih, ki so nekje v 5. tednu, še na začetku in potem predvidevam, da prihajajo vsak teden na UZ, pa so potem nekje do 8. tedna že fertik. Jaz sem vseeno vesela, da sem šla in da so me vzeli brez problema, ker pregled pri svoji ginekologinji imam pa šele konec 10. tedna. Bom lažje čakala zdaj.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.12.2011 8:54:27   
wish87
dobro jutro punce :)

ste pa res prave čveke...sploh vas ne dohajam :) en dan nisem gor pa porabin spet eno uro da vas preberem :) no sej je prou tko...se vsaj nekaj dogaja :)

glede nakupov opremen in oblekic za dojenčka še nič ne razmišljava, ker se želiva najprej prepričat, da je vse OK :) po prvem pregledu bo vse bolj realno in bomo začeli razmišljati o tem...:)

imam pa eno vprašanje...kaj menite o smučanju med nosečnostjo? v mojem primeru zelo zgodno nosečnostjo? namreč januarja (še pred prvim pregledom) gremo za en teden na dopust, na smučanje in ne vem ali lahko kaj smučam al ne? kolkor sm brala o tem, je zelo rizičen šport in ni ravno priporočljiv, spet drugi pa pravijo da po pameti smučat ne more nič škodit...user posted image prosim za vaša mnenja :)

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
21.12.2011 8:58:53   
activia
Sem se odločila da kar počakam do svojega pregleda, z Leoniščem imam slabe izkušnje in ne bi šla podoživljat :)
Tja sem hodila celo prvo nosečnost in preživela tam polovico dneva vsakič, še na dan ko sem imela rok sem tam visela 5 ur user posted image

(odgovor članu skarabej_79)
Neposredna povezava do sporočila: 458
21.12.2011 9:03:04   
mami 3m
@wish87 : jaz ne bi smučala in nikoli med nosečnostjo nisem. Kot prvo se sama sploh nisem počutila sugurne in saj veš, če nisi 100% na smučišču, se nesreča še hitreje zgodi. Nočem te strašiti, ampak smučanje je res nevarno. Odločiti pa se boš morala sama. Meni je bilo hudo hudo, ampak mi ni žal, ker se bila vedno presrečna, da sem noseča.

Punce, kok ste hitre glede opreme. Jaz imam sicer že vse doma (in še več), ampak sem prepričana, da bom še kaj dokupila. Sem pa vse nakupe opravljala vedno proti koncu, po 6. mesecu. Prej sem samo gledala. Je pa res cela znanost danes kupiti voziček, avtosedež, vse ostale pripomočke. In res se splača malo pregledati akcije, ker so cene zelo visoke.user posted image

Boste spraševale za spol? Jaz dvakrat nisem, zdaj pa me mika... user posted image

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 459
21.12.2011 9:06:42   
activia
Mami 3m, mi bomo vprašali za spol user posted image že pri prvi smo in je bilo toliko lažje kupovat, je pa res da ni nič sigurno
kar se tiče spola, smo pa tako kupovali da če tudi bo zdaj fant bo lahko imel osnovno opremo (lupinica,voziček)
Meni osebno je vseeno kaj bo, ker punčko že imamo in sem si jo zelo želela, partner pa si želi fantka itak user posted image

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.12.2011 9:07:02   
crtek
wish87 js sicer ne smučam, tko da to zame 10000% odpade user posted image ampak mislim tako: če dobro smučaš, pa res že doooolgo smučaš, potem pač po pameti in pazi, da se ne preveč naprezaš, da kej ne padeš, al se poškoduješ...padci na snegu/ledu so tudi v kasnejši nosečnosti lahko vzrok za ss (poznam js eno punco, ki je v 5mescu zaradi tega splavla, pa ni padla med smučanjem). V višji nosečnosti se smučanje in rolanje odsvetuje zaradi premaknjenega težišča in težjega nadzora nad gibanjem, v zgodnji nosečnosti pa bolj zaradi padcev in udarcev. Omejitve v športu so pomeje podobno kot pri prehrani, ko je tatarc, pa surova jajca, mesnine itd. prepovedano...sej jih lahko ješ in, če maš srečo, da je vse ok, pol prou, če pa pride do kšne okužbe, pa ti vrjetno nebi blo najbolj fajn in bi se spraševala kaj ti je blo tega treba in zakaj se nisi mogla malo zadržat. Js bi ti rekla, da naredi po pameti, ne pretiravaj in pač mej v mislih, da rajši malo manj, kr verjetno bi si fuuuul očitala, če bi blo zaradi tega kej narobe z user posted image

mami 3m za spol bom vprašala takoj, ko se bo kej vidlo, se pravi na NS. Sm ful firbec, ampak bova to obdržala s fantom zase user posted image pač vam bom povedala, kr itak...ampak za ostale v družini pa prijatelje se mi pa zdi, da naj rajši kr počakajo. Bi pa oba s fantom raje mela fantka, ampak če bo punčka, bo tudi ok user posted image samo, da bo dete zdravo

me pa zanima glede imen...mate ve že kej v mislih?

< Sporočilo je popravil crtek -- 21.12.2011 9:12:25 >

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 461
21.12.2011 9:08:12   
printemps
Wish87 ja tudi jaz imam podoben problem kot ti s smučanjem. Tudi mi gremo januarja za en teden smučat, jaz si sicer res zelo želim smučat, ampak je moj dragi mnenja (no zdaj tudi že jaz), da to res ni mogoče najbolj priporočljivo. Tako, da bom jaz skrbela za malice, tople čajčke, na srečo bom imela s seboj svojo psičko, tako da bova hodili na dolge sprehode. Mogoče te pa lahko razveselim, da pa lahko tečeš na smučeh user posted image . To bom tudi jaz počela, čeprav še nikoli nisem tekla na smučeh, ampak bolje to kot pa nič. Sej morda res ni tako zelo rizičen šport, ampak jaz sem bila zdaj na prvem pregledu in sem zdravnico vprašala glede smučanja, pa je rekla, da se lahko po pameti smuča in res previdno, ampak kaj ko pa je vedno več divjakov na smučiščih in te mimogrede podere. Kam pa greš smučat? Če se srečava na smučišču, se lahko skupaj sprehajava user posted image

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 462
21.12.2011 9:14:24   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: wish87

imam pa eno vprašanje...kaj menite o smučanju med nosečnostjo? v mojem primeru zelo zgodno nosečnostjo? namreč januarja (še pred prvim pregledom) gremo za en teden na dopust, na smučanje in ne vem ali lahko kaj smučam al ne? kolkor sm brala o tem, je zelo rizičen šport in ni ravno priporočljiv, spet drugi pa pravijo da po pameti smučat ne more nič škodit...user posted image prosim za vaša mnenja :)

smučanje kot sam šport ni nevarno toliko, kot to da če slučajno padeš in/ali pride do zloma , moraš potem na slikanje, rentgen pa je škodljiv za plodek..tako je pred časom povedal Pušenjak na MON-u.
Moja kolegica je v 4 mesecu še bordala, jaz pa se bom letos konec februarja izognila temu, bom občudovala naravo user posted image

mami 3m midva bova definitivno vprašala za spol, ker naju oba zanima..če se bo le videlo.. pri prvem se je videlo že na NS.

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 463
21.12.2011 9:15:51   
mami 3m
Punce, točno to glede smučanja! Tudi če same ne vem kako obvladate, danes je smučanje drugačno kot 15 let nazaj! Višje hitrosti, več norcev, več napora se porabi, mraz, res je aktiven šport. Sama sem vaditelj smučanja, ampak res odsvetujem nosečnicam zafrkanje na smučišču. Ena sezona ni nič v primerjavi z vsemi možnimi komplikacijami. Pa res me zanima, kako lahko previdno smučaš? Čim so še drugi udeleženci prisotni, lahko sam še tako paziš, pa se zgodi... Res dvakrat premislite ali je vredno!

Raje se pejte v terme namakat! Pa sprehajat, pa snežake delat. user posted image

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.12.2011 9:16:57   
crtek
aja! *bobika* hvala za link. Bom rekla mojemu, da bi mela to za novo leto za darilo, lih ki me vedno sprašuje kaj rabim, kr nikoli ne ve kaj bi kupu user posted image

jooooj punce! ste me tko zamotle! morem it spečt pecivo, pa pospravit, kr popoldan dobimo goste, pa še perilo obesit, neki pobrat....tolko čvekate, da me pol kr na ekran prilepi in ne morem nehat brat user posted image

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 465
21.12.2011 9:27:23   
*bobika*
joj mene dons tale RR grozn zaj****..

crtek midva že imava izbranih par imen, ampak za punčko se mojmu zelo dopade Kaja, meni pa sploh ne.. tako da bomo videli kaj sploh bo.
Aja crtek jst sem si ga že naročila .. user posted image
activia moj si je pa v prvo zelo želel fantka  in ga imava, zdej pa si oba želova punčko user posted image  ..bomo videli ..

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 466
21.12.2011 9:42:07   
RedSonja
joooooooj imena :P. če bo fantek bo kar Deček zgleda :P. Men res nobeno ni všeč.
Za punčko jih je hvala bogu več lepih. Upam, da se bo na NS že videlo kaj bo.

Sem pa včeraj šla malo po nakupih, ker me vse že tišči okoli trebuščka. Pa ne ker sem se zredila ampak od napihnjenosti :(. Tako da sem v HM kupla ene nosečniške hlače za 15 evrov. Za prvo silo bojo :P.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 467
21.12.2011 10:28:02   
srečki
Aaaaaa bejbike kak ste pridne :)

wish87 tudi jaz ti odsvetujem smučarijo, ziher je ziher...na žalost ne boš edina :)

Bobika dober si ti našla ta link :)

Hm kar se pri meni tiće opreme je še nič ne kupujem....slaba izkušnja iz 1.nosečnosti. Drugače pa drobnarije in oblačilca sem dobila od sestre k ima sinčka dober let starega in je šparala zame, bratec pa ima še ne 1.leto staro pupo in tudi dobim cunce. No pojstlco in voziček, previjalno bom pa kar sama kupila po svojem okusu :)

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 468
21.12.2011 10:39:07   
chihuahua
activia hehe ja tudi jaz imam slabe izkušnje z leoniščem (ne z zdravniki, da ne bo pomote), tiste sestre v sprejemni so katastrofa, da o čakanju sploh ne govorim..sem zamenjala ginekologa nekje v 12tem tednu..zdaj sem pa zadovolna

crtek in ostale, ki ste pisale o napihljivih kolesih..mogoče premislite še malo..veliko mojih prijateljic je imelo probleme ko jim je sredi sprehoda počila guma (je potem to bolj teško menjat, če imaš bejbija not) Jaz se ravno zarad tega nisem odločila za tak voziček (je pa vseeno fajn, da niso tista plastična kolesa ker se obrabijo) Jaz imam Bugaboo-ja in sem zelooo zadovolna z njim (ravno zarad tega razloga so pri tej firmi menjali napihljiva kolesa z nenapihljivimi), ker je ful okreten in ni prevelik

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 469
21.12.2011 11:18:01   
Srcica001
ejj punce!!!! a mi lahko katera pove kje ste si ve izračunale vaš predviden pdp na kateri straniuser posted image . . .meni ginekolog ni še nič rekel kdaj naj bi to bilo. ko sem šla na UZ mi na slikici pišeta dva datuma 6.8.2012 in pa 9.8.2012user posted image user posted image . . ali katera ve kaj naj bi to pomenilo???
hvala vem že vnaprej!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Božat bušijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 470
21.12.2011 11:19:24   
chihuahua
http://www.bambino.si/koledar_nosecnosti

(odgovor članu Srcica001)
Neposredna povezava do sporočila: 471
21.12.2011 11:33:29   
proxima
Ooo hej čveke, se vidi, da vas je sonček naspidiral!

Mi smo mel pa včer zvečer zabavo - mali ni in ni hotel zaspat od 8h do 10h sem ga deset_krat položila v postlco in se je zbudil, vstal in začel divjat aaaaa... kako bo zanimivo šele dva dajat spat jaooo user posted image ah ne bom nas strašila he, he...

Ja drgač pa je naš prvi pobček nedonošenček rojen v 35. tednu, sicer je bil normalno velik (3330g in 51cm) ampak se je porod sprožil zaradi predčasnega odtekanja vode, zato me malo skrbi, da nas bo tokrat tudi presenetil enkrat sredi poletja... joj upam, da ne, ker bi res rada bila malo na morju junija user posted image

Glede AngelSounda - jaz ga imam - smo ga kupili prek eBaya iz Kitajske in je prišel okrog 20 EUR - tako da se splača malo pobrskat in počakat na paketek - je pa super, če si nabaviš še ene slušalke, da oba s partnerjem lahk poslušata... midva sva mela to rutino zvečer, da sva skor zaspala ob poslušanju srčka (in prebavnih motenj mami) he, he... na začetku sicer težko najdeš utrip, ker je ponavadi zelo nizko, pri sramni kosti, lahko se celo zmotiš in poslušaš lastno srce... mislim da ga zazna nekje pri 10. tednih?

Glede vozičkov, lupinc in podobnega je pa res cela znanost, preden ugotoviš kaj bi sploh rada, kaj je na trgu in kaj se splača - midva sva našla par vozičkov, ki so nama bili všeč, jih šla sprobat v BabyCenter, tudi recimo kako se zloži in če gre v avto, če pašejo lupinice gor samo od tega modela al tudi kakšna druga... še huje kot da bi avto kupoval res! No potem ko sva našla favorita, sva pa voziček za več kot pol cene rabljenga kupila prek Bolhe... pri vozičkih je tako kot pri avtih: novih se ne splača kupiti, ko ga odpelješ iz trgovine mu takoj pade cena, eno leto rabljen res ni še nič uničen in ponavadi se vse dele iz blaga da sneti in oprati... tako da podpiram nakup rabljenega... je pa res, da je naš Jane Slalom Pro bil odlično ohranjen in kot nov... moj nasvet: pazite se, bodoče mamice, zdaj ste najbolj ranljive, da vas trgovci oberejo do kosti... sploh pri prvem otročku, ko vse hočeš najboljše in novo in zapraviš lahko celo premoženje... važno je da, so stvari praktične... kar pa itak ugotoviš šele potem, ko imaš otročka in stvari začneš uporabljat user posted image

Smučarijo in tek na smučeh bi tud jaz odsvetovala... sploh če ste tako štoraste kot jaz he, he... jaz sem v prvi nosečnosti poleti nekaj časa še kolesarila čez drn in strn, ampak mi ni bil dober občutek in sem se potem raje bolj po ravnem vozila, mi je blo pa najbolš poleti plavat v morju... bazeni so pa tudi tako-tako, pazit je treba glede okužb in pretople vode... pa sprehodi so seveda zakon, pa joga in kakšna telovadba brez skakanja!

Glede imen je tokrat na vrsti ati, prvič sem izbirala jaz, itak nama jih je ostalo še od prejšnjič dovolj variant user posted image midva bova kar počakala do poroda, da vidiva spol, je res najlepše presenečenje na svetu to... pa še ne morejo se zmotit he, he...

Lepo se imejte punce, božajte bušije in uživajte v sončku, jaz pa šibam kuhat!

< Sporočilo je popravil proxima -- 21.12.2011 11:41:42 >

Carpe diem!

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 472
21.12.2011 11:37:57   
proxima
Aja pa pozabila sem napisat za seznam:

PDP: 3.8. po izračunih na

http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski koledarcek, izracun poroda - pregnantcy calculator.html

Carpe diem!

(odgovor članu proxima)
Neposredna povezava do sporočila: 473
21.12.2011 11:44:34   
Srcica001
chihuahua  . . . .hvala za inf. .. no tukej pa mi da odgovor n0seči ste že 2 mesec. . rojstvo otroka lahko pričakujete okrog 31.7.2012 . . .

proxima. . otrocarije.net pa mi dajo datum 6.8.2012

ja zdej pa nevem al bom julijka al avgustovkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali je se katera tukaj s takim datumom???
Pridne bit punce!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srcica001 -- 21.12.2011 11:50:00 >

(odgovor članu proxima)
Neposredna povezava do sporočila: 474
21.12.2011 11:58:59   
Srcica001
6.8 , Srcica001, 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Kranj

evo še tola da me veste kam vpisat. . če pa se pdp spremeni pa sporočim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srcica001 -- 21.12.2011 12:00:04 >

(odgovor članu Srcica001)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?