|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
19.12.2011 13:46:38   
srečki
Srcica001, RedSonja user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image  tudi jaz upam, da bo pri meni jutri vse Ok (1x sem že videla pikico in utripi so tudi bili) ampak vseeno me skrbi....

Srcica001 hm pri meni je tako, da spim oz. ležim kar cel dan (razen med tednom, ko moram v službo) najbolj slabo mi je zjutraj pa potem še malo v službi, popoldan k ležim še nekak gre, sam skoz jem (včeraj z dragim pojedla celo kilo kruha) in potem zvečer k grem spat :( mi gre pa na živce, ker mi skoz dviguje bruham pa ne)
Drugače pa ja boš videla okrog 12t popolnoma druga pesem....bove tko polne energije, pa upam, da tudi brez slabosti. ampak bo!

Crtek, lepo da si uživala, še lepše da si doma :) Hahahaa....tudi jaz razmišljam o nakupu novih modrcov :)

(odgovor članu Srcica001)
Neposredna povezava do sporočila: 401
19.12.2011 13:46:53   
Mojci1984
RedSonja super, da maš že slikico user posted image  printemps držim pesti, da jo tud ti dobišuser posted image

crtek dobra si, da si zdržala tok vožnje... jaz sem bla v soboto v salzburgu, smo šli s službo na novoletni izlet... jao, na poti nazaj sem komi še gledala... in prov na živce so mi šli vsi k so hotl vsake pol urce pavzo, ker jaz sem komaj čakala, da pridem domovuser posted image
A ni fajn, da so naši dragiji tok navdušeni nad našo nosečnostjo? Moj je ta teden na službeni poti, pa mi je danes že poslal fotkico - je nabavu 10 bodijev za najino pikicouser posted image user posted image

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 402
19.12.2011 13:50:30   
Kratka
Ojla user posted image

V katerem tednu so se vam začele slabosti, tistim ki vam je slabo? Jaz se ne spomnim kdaj je to bilo v moji 1.user posted image . Vem samo, da je bilo iz danes na jutri in še pred 1. pregledom v 7.tednu. Tako, da jih čakam, s strahom, ker vem kako so hude. Sicer mi je zjutraj že rahlo čudno v želodcu, tud apetit mislim, da me hoče počasi zapustit in pa okus po kislem imam ves čas v ustih, to je pa tisto, kar mi je v 1. N. povzročalo slabosti...sem pa šele na začetku 6.tedna. Ena je spraševala kako se borit proti tej nevšečnosti...hm, jaz nimam nekega učinkovitega recepta, ker meni ni nič pomagalo. SLabo mi je pa bilo ves čas, ne samo do konca 12.tedna user posted image Drugače se spomnim, da sem proti koncu ugotivila, da mi pomagajo banane in keksi, pa še to ne vedno user posted image treba je pač jest redno, ne smeš biti lačna, ker potem je že prepozno...je pa to zelo težko, če nimaš apetita in se ti že sama misel na hrano upira. Držim pesti za vse, da vam čim prej minejo slabosti, nam pa, ko jih še nimamo, da jih niti ne dobimo, ker jaz si jih res ne želimuser posted image user posted image

Romare ne no user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 403
19.12.2011 14:05:39   
Peška
Najprej lep pozdrav vsem avgustovkam 2012!

Tudi jaz sem konec meseca novembra na CB zagledala dolgo pričakovani plusek, pa še danes ne morem čisto dobro dojeti. S fantom sva se trudila kar nekaj časa in ravno, ko sva dobila vsak svojo napotnico za nadaljne preglede, se je zgodilo. Zame je to prva nosečnost, stara pa sem 28 let. Po svojih izračunih imam rok 1. 8., po nosečniškem koledarju pa sem sedaj v 8. tednu nosečnosti. Prvi pregled pri ginekologu imam šele 4. januarja, tako da letos komaj čakam, da bodo teli prazniki mimo. Zadnje 10 dni me močno pestijo nosečniške težave, zlasti slabost in vsakodnevno objemanje wc školjke, da o bolečih prsih sploh ne govorim :) Spanje.... tudi po 14 ur na dan, pa še ni dovolj. Počutim se kakor medved sredi zimske hibernacije. Trenutno sem sicer na bolniški, ki mi jo je predpisal osebni zdravnik, le toliko, da malo pridem k sebi... Upam, da zadeve čimprej minejo, če pa ne bodo, se pa tolažim z mislijo, da je vse tole vendarle posledica ene čudovite stvari, ki se mi dogaja. Kako se kaj počutite ostale? Mi lahko poveste, kako zgleda prvi pregled pri ginekologu? Kdaj naredijo test za toksoplazmo? Sem namreč velika mačjeljubka, tudi doma imam mucke, ki so sicer samo notranji, skrbno se držim higiene po rokovanju z njimi,  pa vendar.... malce skrbi vseeno ostaja :)

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
19.12.2011 14:13:56   
Kratka
Pozdravček nazaj Peška in dobrodošla med nami user posted image
1. pregled izgleda tako, da te G najprej pregleda, otipa maternico in potem ti naredi še vaginalni UZ. Nič strašnegauser posted image
Kri ti pa tudi že takoj pregledajo, tako, da nič bat, boš vse opravila v roku. Glede muck bi pa jaz na tvojem mestu izpustila čiščenje wc-ja, preventivno.

(odgovor članu Peška)
Neposredna povezava do sporočila: 405
19.12.2011 14:20:45   
*bobika*
Kratka a ti že imaš enga čmrlja doma.. ali kakor vidim na avatarju ,je ta med angelčki? Od katerega tedna? Oproszi če ti je neprijetno, ne odgovarjaj.

Peška dobrodošla... mene so za toksoplazmozo prvič in drugič testirali že na prvem pregledu in ker je še nisem prebolela, potem še 2x do konca..

Moj je bil pri prvem čist raznežen, kr skos je božal bušija, pa me cartal, zdej pa niti ne tolk več...mogoče bo potem,ko se mi bo dejasnko videl  buši in po NS da vidimo če je vse OK.. je pa res, da je sedaj ta ljubezen in razvajanje usmerjena k tamalemu..

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
19.12.2011 14:21:56   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Srcica001

Minnie . . srček sem že videla user posted image user posted image   . . pa mali user posted image je bil v 7t 3/7 veilk  7.2mm.  to je bilo ravno v petek 16.12 user posted image user posted image . ni veliko ampak priiidno rastemo  . . toook sem bila srečna da je srček utripal user posted image user posted image . . rok pa nevem . . mi ni še nič rekel. . mislim pa da nekje od 6.8-9.8. . . tam nekaj je momljal. . ostalo pa bomo videli na NS, ki jo imam že 27.1.2012 user posted image user posted image   pač imam malo smešnega ginekologa user posted image . . kako pa se ti počutiš?

JST SEM imela 15.12. pregled, pa je bil velik 14mm sem bla kao po UZ v 7t 6/7 ..in naj bi mela rok 30.7. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
19.12.2011 14:43:12   
Kratka

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

Kratka a ti že imaš enga čmrlja doma.. ali kakor vidim na avatarju ,je ta med angelčki? Od katerega tedna? Oproszi če ti je neprijetno, ne odgovarjaj.

Pravilno domnevaš...žal je naša pupa med angelčki od 19.tedna user posted image . Meni ni nikoli neprijetno odgovarjat na takšna vprašanja in govorit o najinemu angelčku. Ponavadi je bolj neprijetno tistim, ki sprašujejo...

Za tiste, ki vam je slabo:
http://www.lillipops.si/Slabost-v-nosecnosti.html Bi bilo za probat a? user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
19.12.2011 18:55:41   
Srcica001
*bobika*. .  16.12 sem bila noseča 7t 3/7  plod pa je odgovarjal 6t 4/7. . . neki tazga :D :D  sej je vse v redu. . za datum pa itak še ni 100%. . mi bo itak na NS povedou. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 409
19.12.2011 19:48:43   
zalenka
dober večer,

se na kratko oglašam, ker mi vsak dan zmanjka n ur. že nekaj dni mi je tako slabo dan in noč, da se čisto adijo pamet. v službi je kriza a nekako bomo prebrodili tudi tole saj nas bo že čez dobrih 7 mesecev čakal največji čudež.

sem vidla link za tele lolipops in bi celo naročila iz obupa, ker je čist toomuch, ampak moraš met nek paket in ne vem kaj. Sem mislila da gre pač za spletno naročilo izdelka.

user posted image user posted image romare

user posted image za vse nove nosečke.

jaz imam pregled naslendnji teden.

tiste, ki ste govorile o nabavi večjih nedrčko priporočam, da si kupite kar lepo one za dojenje - take fajn udobne, in jih boste lahko potem komot ponucale v času dojenja. samo predlog.

Neposredna povezava do sporočila: 410
19.12.2011 19:56:27   
tapeta
Pozdravljene!

Najprej čestitke vsem za uspešno opravljene preglede. user posted image

Romare, žal mi je za tvojo pikico. user posted image

Punce tudi meni je tako slabo. Skozi cel dan. Vsa hrana se mi upira in komaj kaj spravim vase. Parkrat sem že tudi školjko objemala. Posledično sem čisto izmučena. Si sploh ne predstavljam kako bom jutri v službi zdržala.

Neposredna povezava do sporočila: 411
19.12.2011 20:22:45   
RedSonja
če bo katera tele lolipose naročila naj poroča. Razmišljam, da bi si jih sama nardila doma  :S... Al pa kr sadni sladoled.
Poleti sem si delala  tako, da sem recimo zamrznila koščke sadja (banane, melono,...) in potem zmiksaš ter posaldkaš z javorjevim/agav inim sirupom.
Zdej bi pa dala zraven ingver , limono, meliso...fora je itak v ledu menda.

aja glede hrane pa meni tudi nič ne paše. Edino MCdonalds gre dol BP user posted image

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 19.12.2011 20:25:06 >

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.12.2011 20:31:21   
Kratka
redsonja, jaz sem si jih kar naročila, iz firbca, čeprav mi še ni slabo user posted image , bom poročala, ko jih bom prvič uporabila user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 413
19.12.2011 20:40:56   
Kratka

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

dober večer,

se na kratko oglašam, ker mi vsak dan zmanjka n ur. že nekaj dni mi je tako slabo dan in noč, da se čisto adijo pamet. v službi je kriza a nekako bomo prebrodili tudi tole saj nas bo že čez dobrih 7 mesecev čakal največji čudež.

sem vidla link za tele lolipops in bi celo naročila iz obupa, ker je čist toomuch, ampak moraš met nek paket in ne vem kaj. Sem mislila da gre pač za spletno naročilo izdelka.

user posted image user posted image romare

user posted image za vse nove nosečke.

jaz imam pregled naslendnji teden.

tiste, ki ste govorile o nabavi večjih nedrčko priporočam, da si kupite kar lepo one za dojenje - take fajn udobne, in jih boste lahko potem komot ponucale v času dojenja. samo predlog.

Ja. v paketku jih dobiš dvajset, ampak meni je prodajalka rekla, da so zelo majhne lučke in mi je priporočila da vzamem tist dupli paket, ki je 5€ dražji, je pa brez doplačila poštnine, ampak sem vseeno vzela manjšega, ker sem vzela samo poskusno. Jih je pa več različnih okusov...za poskusit po moje ne bi bilo slabo, ker takrat ko te matra slabost bi rad vse možne načine poskusil, da bi le malo omilil user posted image . Aja, še to, meni je pomagal tudi trak za zapestje (seaband), ki naj bi bil proti morski slabosti user posted image
Kuham repo za jutrišnje kosilo....a vete kako se mi je luštauser posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
19.12.2011 22:24:02   
wish87
Dober večer punce.

Še ena nova članica se vam pridružuje :) v soboto smo zagledali user posted image in smo neverjetno srečni :) na bebiki smo delali od avgusta letos in ko naju je že začelo skrbet da je kaj narobe in ko sem se naročila na pregled pri G nama je uspelo :) danes sem klicala G da povprašam ali je prvotni datum ok ali ne, pa mi ga je prestavila na en teden prej, tako da se gremo pokazat 23.1.2012...to je še tako daleč in ne vem kako bom preživela do takrat user posted image po internetnih izračunih imam rok 24.8.2012, stara sem 24 let in to je moja prva nosečnost. a za seznamček potrebujete še kakšno informacijo? :)
ste pa res prave čveke, ker sem rabila tri dni da sem vas prebrala in moram rečt da je kar nekaj zelo koristnih informacij, ki jih nisem vedela - hvala vam za to :)
znakci pa so za enkrat samo zelo boleča in napeta prsa, špika in boli me tudi v spodnjem delu trebuha, ampak ko se dam v kak drug položaj občajno preneha.
čestitam vsem ostalim srečkam nosečkam in pa objemček vsem ki so svoje pikice na žalost izgubili... user posted image
toliko za enkrat od mene, zdaj pa grem poskusit spat (prejšnjo noč namreč nisem skoraj nič,...bo treba poiskat kak dober položaj za nosečke, za enkrat sem še nova v tem) user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 415
20.12.2011 7:16:26   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.
Peška, 28, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., ?, ?, ?

2.8.

3.8.
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 20.12., sredi januarja, Lj, ?

4.8
.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 20.12, ?, ?, ?
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 19.12.,
?, ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, Lj, ?
zalenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 28.12., ?, ?, ?
Aria79, 32, 1 , 0 , 23.1., 23.1., ?, ?

8.8.
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?, ?

17.8.

18.8.

19.8.
Mojci1984, 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ?, ?, ?

20.8.

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?, ?
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , 17.1., ?, ?, ?

23.8.

24.8.
Wish87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?, ?

25.8.

26.8.

27.8.

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Srcica001, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?, 27.1., ?, ?

user posted image   SKUPAJ NAS JE :

29  user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a user posted image
romare user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 416
20.12.2011 7:30:09   
crtek
dobro jutro!

moj user posted image dela danes dopoldan, tko da se je ustal ob 6ih, js pa nism mogla več spat, tko da strašim tle user posted image

srečki in Mojci1984 hvala za dobrodošlico user posted image ja je bla kr muka na busu 12ur...HB so ble v obe smeri nočne vožnje, pa še bus je bil tolko prazn, da sm si lahko izborila 2sedeža zase user posted image

Peška in Wish87 dobrodošli. user posted image za user posted image , mirno user posted image in zdravega user posted image user posted image lepo, da nas je vedno več user posted image

Wish87 ti morem povedat, da žal ni univerzalnega nosečniškega položaja za spanje...važno, da ti je udobno, pa itak, ko boš dovolj utrujena, boš spala tudi stoje, če bo treba user posted image in razumem tvojo frustracijo glede čakanja na prvi pregled...js ga mam čez 3tedne, naročila sm se 10dni nazaj, pa se mi zdi, da itak čakam že celo večnost, pa da bo itak še cela večnost minila preden pridem do pregleda user posted image bo že...pol si bomo pa vrjetno vse želele vsaj malo upočasnit dogajanje. Preden se dobro obrneš bo že avgust user posted image

Ala grem kej pametnega nardit. Uživajte sonček, pa se beremo

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 417
20.12.2011 8:16:31   
mami 3m
Dobro jutro!
Vesela sem, da se vam lahko pridružim. Včeraj sem zagledala plusek in še dojemam, prihajam k sebi. user posted image
Je pa to moja tretja nosečnost, dva otroka že imam. Vem, da bom malo manj počivala, zato si želim samo to, da bi lahko bila aktivna do zadnjega dne.

Punce, pred nami so najlepši meseci...

Jaz sem full vesela. Zdaj začnem klicarit ginekologinjo, glede user posted image  pa še nikomur ne govorim. Staršem sva vedno povedala po prvem pregledu, v službi in prijateljem pa po NS. In takšen je plan tudi tokrat.
Držim pesti, da je vse ok. user posted image

Aja, po hitrem preračunavanju naj bi imela rok nekje konec avgusta, ampak na bolj uraden datum bom počakala do obiska G.

Joj, vesela sm...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 418
20.12.2011 8:50:34   
Kaja2009
user posted image  Tudi jaz se vam pridružujem, včeraj naredila test in pokazal dve črtici. Rok imam predvidoma 23.8., je pa to moja druga nosečnost, doma že imamo 16 mesečnika....

zelo se veselim novega user posted image

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 419
20.12.2011 9:02:16   
Bri.na
Tudi jaz se vam pridružujem. Kak mesec nazaj smo zagledali tako težko pričakovani user posted image , jutri pa imam prvi pregled pri G. Rok imam predvidoma 2.8.

(odgovor članu Kaja2009)
Neposredna povezava do sporočila: 420
20.12.2011 9:36:21   
crtek

user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.
Peška, 28, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., ?, ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?, ?

3.8.
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 20.12., sredi januarja, Lj, ?

4.8
.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 20.12, ?, ?, ?
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 19.12.,
?, ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, Lj, ?
zalenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 28.12., ?, ?, ?
Aria79, 32, 1 , 0 , 23.1., 23.1., ?, ?

8.8.
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?, ?

17.8.

18.8.

19.8.
Mojci1984, 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ?, ?, ?

20.8.

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?, ?
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , 17.1., ?, ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

24.8.
Wish87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?, ?

25.8.

26.8.

27.8.

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Srcica001, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?, 27.1., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?

user posted image   SKUPAJ NAS JE :

32  user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a user posted image
romare user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 421
20.12.2011 9:44:38   
crtek
wiiiii! 3 nove user posted imageuser posted image za user posted image oz. +! se že veselim klepetanja z vami user posted image

printemps kako je bilo včeraj na pregledu? koliko je velika tvoja pikica? si slišala user posted image in dobila slikco? Vse povej, sm tko firbčna user posted image

srečki in M_mojca user posted image za današnji pregled, pa sporočita rezultate

prav tako navijam za vse, ki vas pregledi čakajo v prihodnjih dneh...Bri.na in cebelica28 user posted image za glasne user posted image in pridno rastoče pikice user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 422
20.12.2011 10:32:12   
printemps
Hej user posted image dobrodošle vse nove srečke nosečke, super se bomo imele tele mesece, a ne user posted image
crtek jaaaaa včeraj sem imela prvi pregled, v bistvu samo potrditev nosečnosti (samo ultrazvok), ampak to je pa res nepozabno doživetje!!!!! So se mi kar učke zarosile, moj dragi pa je bil tudi presrečen ob poslušanju bitja malega user posted image . Moja pikica zelo pridno raste, je tudi gin. rekla, da je kar velika (1,33cm), ampak saj sta tudi mami in oči tk velika user posted image . Imam tudi že prvo slikco, tako da jo skos gledam in božam bušija. Čez en mesec (18.1.2012) imam pa v bistvu pregled pri svoji ginekologinji in potem sem se kar tudi že naročila 19.1.2012 na nuhalno svetlino. Joj še zdej se mi kar smeji, ko je gin. rekla, da je tale čmrelj kar velika pikica user posted image .

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 423
20.12.2011 11:32:32   
skarabej_79
Pozdravljene punce!

Tudi mene je doletela ta sreča, tako da se vam sedaj pridružujem user posted image

Včeraj sem bila na prvem ultrazvoku in videla mojo malo pikico, velika je že 12 mm. Sem se odločila da grem kar na ginekološko, na Leonišče, ker sem pri svoji ginekologinji naročena šele 6.1.

Tako da, če bi katera še šla tja, se samo naroči (jaz sem se preko neta in takoj naslednji dan že dobila termin). Delajo tam neko raziskavo in imaš zastonj 3 ultrazvoke. Imajo pa raje čisto nove nosečke, nekje v 5 tednu, ker delajo zgodnje raziskave. Ampak tudi mene je vzela, čeprav sem že v 7/8 tednu. UZ dela v ponedeljek, sredo in četrtek dr. Senčar. Je zelo prijazna.

Sem zelo zadovoljna da sem šla, da zdaj vem da je vse ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
20.12.2011 11:49:39   
Mojci1984
user posted image printemps iiiiii kok lepouser posted image  a NS ti bo tvoja ginekologinja delala? Jaz imam ginekologa v Grosuplju - Saša Trampuž, pa sem na netu zasledila, da dela tud NS... predvidevam, da me bo kar on po prvem pregledu naročil, da se ne rabim posebej še za to naročit? Kaj mislte?
Peška, Wish87, Mami 3m, Bri.na, Kaja 2009 čestitke za plusekuser posted image letošnje leto bo res fajn, ko bomo tok množično čvekale in spremljale rast naših pikic in seveda bušijevuser posted image

A kašno, sploh tiste ki ste prvič noseče, že kej mika šopingiranje za bebice? Jaz kar vsak dan gledam vozičke... in skoz bolj ugotavljam, da je tok izbire, da sploh ne vem če se bom znala do avgusta odločituser posted image

Aja, kaj doma ste že kaj povedale zauser posted image ? Midva bova v soboto, ko se bo cela družina (moji in njegovi starši in moja sestra) zbrala pri nama na večerji user posted image  sem pa še kar mal skeptična, ker je še tok zgodaj... ampak po drugi strani pa če ma namen bit kej narobe bo tko al tko in v vsakem primeru bi povedala... vseeno pa upam, da bo s pikico vse ok in da prijoka na svet avgusta 2012user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?