|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
22.12.2011 14:27:46   
Mojci1984
*bobika* jane pro slalom mi je všeč, ampak me full moti un trikotnik nad sprednjim kolesomuser posted image  tako kot pri peg perego, kjer je ta trikotnik še večji in še bolj obupenuser posted image  ampak me veseli, da maš dobre izkušnje z njim, pri meni je v ožjem izboruuser posted image  drugače mi je pa full všeč všeč colleto austin 3, pa nikjer ne najdem nobenih komentarjev, mnenj... link, če je mogoče že katera slišala za ta voziček in karkoli slišala o njemuser posted image  http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-coletto-austin-3-potovalni-komplet-moder-akcijska-cena-i865.shtml, pa bebe confort high track mi je tud všeč, ampak berem, da je športni del nepraktičenuser posted image  hja... res je cela znanost s temi vozički... še dobr, da mam še velik časa za zbirat in testiratuser posted image

Drugače pa komaj čakam vikend, tale moja utrujenost je vsak dan hujšauser posted image  naslednji teden imam dopust in tokrat bo res pasalo bit doma in počivatuser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 501
22.12.2011 14:38:53   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Mojci1984

*bobika* jane pro slalom mi je všeč, ampak me full moti un trikotnik nad sprednjim kolesomuser posted image  tako kot pri peg perego, kjer je ta trikotnik še večji in še bolj obupenuser posted image  ampak me veseli, da maš dobre izkušnje z njim, pri meni je v ožjem izboruuser posted image  drugače mi je pa full všeč všeč colleto austin 3, pa nikjer ne najdem nobenih komentarjev, mnenj... link, če je mogoče že katera slišala za ta voziček in karkoli slišala o njemuser posted image  http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-coletto-austin-3-potovalni-komplet-moder-akcijska-cena-i865.shtml, pa bebe confort high track mi je tud všeč, ampak berem, da je športni del nepraktičenuser posted image  hja... res je cela znanost s temi vozički... še dobr, da mam še velik časa za zbirat in testiratuser posted image

Drugače pa komaj čakam vikend, tale moja utrujenost je vsak dan hujšauser posted image  naslednji teden imam dopust in tokrat bo res pasalo bit doma in počivatuser posted image

tale je pa tudi meni všeč (sem ga zdajle prvič videla) ...le to me moti da pri športnem delu otrok gleda tebe, ne pa naprej..ne vem ali je reverse, da se obrne tudi ali ne... naš je vedno hotel gledat okoli sebe in če bo drugi tudi takšen, potem tole ne pride v poštev.

(odgovor članu Mojci1984)
Neposredna povezava do sporočila: 502
22.12.2011 14:43:43   
chihuahua
Prijateljica je imela ravno Jane-ja in jima je na pst-ju 2x počil (sta imela pa verjetno lih nesrečouser posted image )..Druga ima pa Bebe Comforta in je šla v Baby center kupit nove zračnice in so ji rekli, da jih nimajo in da ne vedo kdaj jih bodo dobili..kr neki...drugače je pa z bebe-jem ful zadovolnja edino gromozanski je..Pri Jane-ju pa baje barve precej bledijo (no ne vem, boste tiste ki jih imate pokomentirale) Mi2 sva imela takrat v ožjem izboru Jane-ja (pa so imeli takrat tisti modeli eno napako, tako da jih je bilo treba na servis pošiljat, ker so neki škripal pri prvem kolesu) in Bebe-ja, nakoncu pa je prevladala praktičnost Bugaboo-ja (če ga ne bi po netu full cenej dobila, ga verjetno ne bi vzela, se mi je itak zdel predrag)

Jaz vam iz svojih izkušenj lahko samo to povem, da bodite pozorne da vam je max. praktičen (ni prevelik, da nimaš potem cel avto samo voziček)..jaz recimo nisem nikoli potek kupovala še marele, ker mi jo ni bilo treba...da ni ves plastičen (eni modeli chico-tov so celi plastični in potem na sprehodu cvilijo in škripajo)...itak pa potem prevlada pri nas babnicah to kako zgleda...uglavnem splača se vam pa res še po tujih straneh malo pobrskat

Uff sem se zdaj razpisala...sicer sije sonček pri nas, ampak bova z malim kar noter... je čist bogi, ga ful neki ušesek boli, tko da greva verjetno danes še do pediatra

Fajn bodite, papa

Neposredna povezava do sporočila: 503
22.12.2011 14:48:50   
chihuahua
Tole k je Bobika napisala je tutdi fajn v poštev vzetuser posted image Super je da se da šp. del obračat. Meni je tudi velikokrat prav prišlo, ko sem ga hranla kje zunaj , da sem si samo ročaj na drugo stran obrnila, da me ni motil..

Sej zdej bom pa res dala miruser posted image

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 504
22.12.2011 15:08:49   
mami 3m
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

mami3m ja bo pestro, ampak lepo lepo. pomoje je največja razlika med prvim in drugim, ker je prej vsa pozornost samo na enem. pri tretjem ne pričakujem več tako velike razlike. ampak nikoli ne veš. ammi koliko pa sta stara tvoja starejša? pri nas je hčerka 4,5, sinko pa 2,5. med njima je 22m razlike. zdaj bo pa malo več in starejša dva se že ful sama zaigrata.

Podobne starosti kot pri tebi, le da je med otrokoma le eno leto razlike. user posted image
Pri tretjem bo malo več in upam, da bo z večjima malo manj dela. Sta vse bolj popolnoma samostojna, tako da bomo videli.
Upam na najboljše! user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 505
22.12.2011 15:13:24   
mami 3m
Jaz vam tudi svetujem, da kupite točno tisti voziček, ki bo vam najbolj všeč. Ker ga boste ve največ uporabljale. In to vsak dan, (vsaj) eno leto, notr in ven v avto, v lift, za v šoping, za šport, za na kavico. In ja, tudi barva je pomembna. user posted image
Pa fino je, da je čim bolj praktičen za zlaganje, da ima košaro za odlaganje (za trgovino, kasneje za hrano in igračke za otroka za na sprehod). Jaz sem kasneje kupila tudi marelo, ker si potovanj z letalom enostavno nisem predstavljala brez mini mini vozička. Pač odvisno, kje se boste sprehajale, kako boste preživljale porodniško, kakšen stil dopustovanja imate itd.

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 506
22.12.2011 16:30:37   
crtek
*bobika* ja točno unega sm kupla user posted image hvala še 1x za link user posted image nism nikjer zasledila, da obstaja tudi ta možnost. Kje to piše? Pa sej ni problema, mi ga bo sestra prinesla, ona itak živi tm blizu user posted image

Mojci1984 te vozičke sm vidla tudi js in so mi fuuuul lepi. Predvsem tako captiva. Ampak me pri njih skrbi to, da lupinice nimajo ADAC testov narjenih...me je zadnjič (lih par strani nazaj) ena opozorila naj bom na to pozorna in me je zdej to začelo kr motit, če tega ni. Sicer od teh vozičkov so cene ful boljše, ampak js sm precej v avtu in nevem, če bo kej dosti drugače, ko bo dojenček tuki. Meni je bil pr Jane všeč ta matrix carrycot, ki se lahko  uporablja kot lupinica za v avto tako v ležečem kot tudi v sedečem položaju. Otroka maš lahko v tem do 1leta starosti, ker je pač košara dovolj velika, je pa tudi prednost, ker to pomeni, da ne rabiš s sabo prenašat vedno jajčka pa še košare. Sicer je res cca 600€ ampak meni se zdi vredno...sej bom še pogledala, mogoče se v kšnega drugega zaljubim po poti user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 507
22.12.2011 16:39:44   
coris
wiiiiiiuser posted image danes videla jenčija in srčni utrip ;) je pa kr velik tale naš jenči ma že 9,1 mm tko da se mi rok prestavi na 7.8.2012

Neposredna povezava do sporočila: 508
22.12.2011 17:38:45   
chihuahua
corisuser posted image

Jaz sem si tudi naročila angeltalk na Bigdealu...sam pošlješ tisto kodo ki jo dobiš na mail na info@.., pa te obvestijo ko ga pošljejo. Pa se poštnina je brezplačna.

crtek si opazila da ni Angelsounds ampak Angeltalk...upam, da ni kakšen fakeuser posted image (hb je garancija zraven) Jaz sem vidla šele potem, ko sem že plačalauser posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 509
22.12.2011 18:31:13   
Mojarožica
Punce jaz se vam pridružujem. danes smo zagledali plusek in upam, da ne bomo imeli večjih težav. Pri prvi, sem v 9 tednu začela nekaj malega krvavet in je to bila ena taka psihična vojna zame, ki upam, da mi bo pri tej prihranjena.

Jutri pokličem za prvi pregled, pa bom vedla točen PDP. Izračunan je ravno zadnji dan Avgusta in to je 31.08.2012.

si bom potem vzela čas, pa vas malo prebrala nazaj, zdaj moram malo nahranit in spravit spat;)

Neposredna povezava do sporočila: 510
22.12.2011 19:11:29   
tapeta
Vidim, da ste čisto not padle v vozičke. Jaz imam Quinny Speedi in sem zelo zadovoljna, imam tudi košaro, ki sem jo prve pol leta pridno uporabljala, ker nisem navdušena nad uporabo lupinice na vozičku. Sva pa namenoma kupila voziček v zeleni barvi, da nama bo služil tudi v drugo.

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 511
22.12.2011 19:12:11   
tapeta
Dobrodošla Mojarožica in čestitke zauser posted image .

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 512
22.12.2011 20:17:18   
chihuahua
A na FB-ju je skupina zdaj al je ni?..Jst je ne najdemuser posted image , razn če ste jo tolk fajn skrile.

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 513
23.12.2011 8:16:53   
activia
Punce veselo vam sporočam da sem imela včeraj prvi pregled in da se je lepo vidla pikica :)
Predpisal mi je Dabroston tablete, ker sem pri prvemu otroku na začetku rahlo krvavela, da se ne
bi ponovila podobna drama, kar me je potolažilo in jih bom pridno jedla dokler ne pridemo ven iz prvega tromesečja :)
Mi je pa popravil PDP na 15.8 user posted image

Ko ravno berem da ste pisale o vozičkih mi imamo kar dva eden je terenski za v avto Moon Kiss in
pa za daljše sprehode Quinny Freestyle XL, meni res najboljši voziček :)

Neposredna povezava do sporočila: 514
23.12.2011 8:53:24   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: chihuahua

A na FB-ju je skupina zdaj al je ni?..Jst je ne najdemuser posted image , razn če ste jo tolk fajn skrile.

Je ja, ampak je zdaj skrita in te lahko doda samo katera od nas,ki je že vključena (najprej te more dodat za prijateljico in potem v skupino)..lahko mi pošlješ ZS kdo si, pa te dodam..

Neposredna povezava do sporočila: 515
23.12.2011 8:59:18   
*bobika*
dobro jutro čvekice
Jaz sem včeraj pekla kekse .. in jih tolk zraven pojedla,da še danes čutim posledice user posted image

nam barva pri Jane-ju ni zbledela (oranžno-modra).. pa sva bila s tamalim res cele dneve zunaj .. medtem ko snaha ga je tudi imela, oni pa so res imeli voziček skos zunaj, in jim je zbledela barva (rdeče-zelena)..

Mi je zelo všeč tisti COletto Austin3, samo se menda res ne da obrnat ..tako da sta še vedno v ožjem izboru Jane in GT3

Mojarožica dobrodošla..

Activia user posted image  za srčka.

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 516
23.12.2011 11:02:14   
activia
Mojarožica...zaradi drame pri prvi omeni svojemu ginekologu, meni je predpisal ravno iz tega razloga Dabroston tablete
(prosim ne beri kaj piše v škatli) ker doktorji vedo kaj dajejo!

Tudi sama sem doživljala živčno vojno pri prvi in sem zdaj precej pomirjena user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 517
23.12.2011 11:14:29   
leonoral
Pozdravljene punce,

No pa se lahko končno pridružim tudi jazuser posted image user posted image user posted image . Smo tako veseli doma, da vam še opisati ne moremuser posted image . Moj PDP je 18.08.2012 tako da ponosno vstopam v forum AVGUSTOVKE 2012.

Vsem +kom pa želim vse najboljšeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 518
23.12.2011 14:24:50   
Pikab84
Dobrodošlica vsem novim user posted image !

Glede vozička: mi mamo jane slalom pro reverse...zelo veliko se vozimo z njim, tudi po makadamu in gume nam niso še nikol šle. mamo tazga modro-zelene barve (ne znam prav definirat) in mislim,da ni nč zbledela, bi mogla pa čist novga zraven dat, da bi opazla razliko...jst je tko ne vidm in se mi zdi še zmeraj dobra barva. fajn je tudi ker lahko športni del obrneš v obe smeri..,drugače je pa kar težak voziček, živimo v hiši v spodnjem nadstropju, tko da mi ga ni treba prenašat, da bi pa ga mogla po stopnicah nost v kakšen blok pa ne bi šlo. ne zloži se ne vem kako na ful majhno, sam nam ni bil problem, ker mamo karavana. v glavnem jst sem ful zadovoljna z njim, ker čisto ustreza mojim potrebam.

drgač pa me je moj razveselil s tem, da nam je zrihtal da gremo za 5 dni v zreče po novem letu, tko da komej čakam da gremo. je vse preračunal, tko da se 11-ega zvečer vrnemo, ker mam pol drug dan prvi pregled-tko ga bomo lažje dočakali.user posted image

Uživajte v sončku

(odgovor članu leonoral)
Neposredna povezava do sporočila: 519
23.12.2011 14:50:12   
srečki
Dan punce,

evo pa da se še jaz malo javim...vse novim user posted image čestitke in mirno nosečnost in seveda dobrodošle med nas avgustovke 2012.
No jaz počasi zaključujem v službi in je to moj zadnji delovni dan v tem letu (ne vem koliko bom kaj za računalnikom) bi vam zaželela vsem skupaj lepe praznike in seveda vse najboljše. Če bo pa kaj časa se itak oglasim :)

LP punce...uživajte in čuvajte se, papa

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 520
24.12.2011 8:50:14   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.
Peška, 28, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., ?, ?, ?
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1., 16.1., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?, ?

3.8.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?
proxima, 34, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 18.1.,
19.1., ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?
Srcica001, 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1., Kr, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, Lj, ?
zalenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 28.12., ?, ?, ?
Aria79, 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., 23.1., ?, ?
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

8.8.
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?
activia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?, ?

17.8.

18.8.
leonoral, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

19.8.
Mojci1984, 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ?, ?, ?

20.8.

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?, ?
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , 29.12., ?, ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?, ?

24.8.
Wish87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?, ?

25.8.

26.8.

27.8.

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.
Mojarožica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
skarabej_79, ?, ?user posted image , ?user posted image , 6.1., ?, ?, ?

user posted image   SKUPAJ NAS JE :

38 user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a user posted image
romare user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 521
24.12.2011 8:55:39   
crtek
jutro!

čestitke novima user posted image ! dobrodošli med nami user posted image

chihuahuaja sm vidla je, samo sm prebrala karakteristike in se mi zdi eno in isto...vrjetno samo od druge firme in pač zato drugo ime...mene tašne stvari sploh ne motijo. Itak ponaredek ni, če je je samo generik pod drugim imenom in če ga lahko dobim bolj poceni, ne vidim razloga za komplicirat user posted image

eko sm vas pršla samo na hitro pozdravit in seznamček uredit, kr grem zdej piškote in pecivo pečt user posted image obožujem praznike, pa še pri nas je taaaaaaakoooooo lep sonček user posted image aaahhh...ala lepo se mejte, vesel božič, pa se beremo

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 522
25.12.2011 19:29:54   
Svet
Pozdrav še od mene.
PDP 27.8.2012.
Četrti otrok na poti in nisem si še uredila pregleda, ker je tako nenačrtovano prišlo, da ne dojemam.
Lepe praznike vsem!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 523
26.12.2011 8:42:12   
tapeta
Dobro jutro!

Evo pa smo preživeli božič. Lepo in mirno. Tudi božiček nas je obiskal in je tamala bogatejša za nekaj igrač. user posted image Uspelo nama je, da še nisva povedala domačim za user posted image . Tako da zdaj pa bova skoraj res počakala do prvega pregleda, ker je samo še dober teden. user posted image Že odštevam dneve.

Pučutje je kar ok. Skos imam nek čuden okus v ustih in sploh noče zgint. pol pa skos nekaj grickam in jem, da je vsaj za trenutek boljše. user posted image

Lep dan vam želim!!

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 524
26.12.2011 9:15:11   
Mojarožica
Dobro jutro!

je bil lep božič, smo šli domov k mojim in so me razvajali;))) potem ko sem pa povedala, zakaj ne pijem zares dobrega vina, so me pa še tolko bolj;) Mali so se očke svetile kot diamanti, ko je odpirala darila:)) Lušno je blo.

Activia: v prvi nosečnosti nisem krvavela, ker bi bilo kaj z plodom narobe, ampak ker se je ravno takrat pojavila ena cista oz. rumeno telesce ni v celoti propadlo, ko ga mala pikica ni več rabla, tako da Urgostan meni ne bi nič pomagal. Kar pa se tiče predpisovanja in jemanja, ni v moji navadi da dvomim v zdravnike. Sem mnenja, da pozitivne stvari vedno odtehtajo negative ;)

Vozički: Definitivno vzamite takega, ki vam je všeč, ampak jaz sem gledala tudi na druge stvari.
- da se obrne v obe strani
- da je vodljiv z eno roko
- da se športni del poleže čisto do ravnega in ne da je ritka vedno v V položaju
- da je lahek za nosit in zlagat
- da ima možnost zračenja na strehi
- meni je blo nujno, da je imel košaro v kompletu
- da gre v avto - čeprav sem mogla gume dol jemat
- osebna kaprica - da je bil trikolesnik;))

pa še kaka stvar, ki se je zdaj ne spomnim, vem da sem doktorat naredila iz izbire vozička, pa mi ni blo žal, ker smo ga res polno izkoristili. Naša mala je bila full rada v njem, še zdaj ga, če gremo na daljši sprehod, vzamemo s sabo, ker ji je še vedno dovolj velik. Je pa res, da smo mi mogli 2x menjat zračnico, ampak mene to ni tolko motilo, ker je to pač 10 minut dela. Sem se odpeljala do prvega servisa koles in so mi to naredili takoj. Je pa lažje vozit z napihljivimi gumami oz. imam jaz tak občutek;)

No zdaj grem malo pucat (beri: sesat), kosilo je že na pol skuhano, potem gremo na en mrzel sprehod, da se malo zluftamo, pol pa domov na toplo:))

Še podatki: stara sem 32, to je/bo moj drugi otrok, imam doma punčko februarko 2010, PDP naj bi bil 31.08.2012 in datum pregleda javim, ko ga izvem

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?