|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
20.12.2011 12:07:35   
Mojci1984
skarabej_79 sem malce brskala po spletu pa nič ne najdem o tem, da delajo kakšne raziskave in da so trije UZ zastonj... maš kak link, kontakt mogoče?

(odgovor članu Mojci1984)
Neposredna povezava do sporočila: 426
20.12.2011 12:13:56   
skarabej_79
Pošlješ mail na: narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Še spletna stran: http://www4.kclj.si/index.php?t_id=3937&id=23&o=2

To je na Šlajmerjevi 2, za porodnišnico, v 2. nadstropju.

Neposredna povezava do sporočila: 427
20.12.2011 12:20:23   
printemps
Mojci1984 jaz sem se včeraj kar prijavila na NS pri tej gin. v Dravljah (zasebna ambulanta). Ne vem sicer, če bi mi to lahko naredila tudi moja gin. ampak sem se vseeno kar prijavila. Joj včeraj, ko sva šla z mojim na pregled in sva tam čakala, sva vmes gledala še ta katalog vozičkov pd peg peregota, noro! To je pa res cela znanost iz teh vozičkov ratala. Kot, da bi kupoval avto. Midva sva se pogovarjala tudi malo o tem, da bova bolho obiskala in pogledala kakšna ponudba rabljenih vozičkov je tam gori. Zaenkrat pa sva z mislimi pri tem, da bova povedala staršem ob božični večerji. Verjetno bova kar slikco fotokopirala in kupila ene copatke, pa vse skupaj zavila v darilček

Neposredna povezava do sporočila: 428
20.12.2011 12:39:42   
srečki
Dan pupe,

Uuuuuu pa saj ne morem verjeti koliko nas je :) KRASNO- no da ne naštevam vseh bom vsem na enkrat izrekla DOBRODOŠLICO in čestitke za user posted image .

No jaz sporočam danes sem bila na pregledu, vse je OK, veliki smo že 1,5cm, rok imam prestavljen na 01.08.2011, srček lepo utripa (bova pa danes z mojim že sprobala angelsound) :) kri je Ok, sladkor tudi, voda tudi...NS imam 16.01.2011. Danes že dobila materinsko knjižico. Tako, da sem čist happy. Je pa to že moj 2 pregled in danes sem dobila že 2 slikico. No pa moja G je rekla, da ne bo šparala z UZ. JUPIIIII

Lep dan punce

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 429
20.12.2011 12:41:33   
srečki
Crtek tebi pa sporočam nove podatke :)

PDP 01.08.2011
naslednji pregled: 16.01.2012
NS 16.01.2012

Hvala

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 430
20.12.2011 12:54:51   
Pikab84
Ojla nosečke!

Najprej čestitke in dobrodošlica vsem novim user posted image ! Pa user posted image  vsem tistim, ki ste bile že na pregledu.
Jst sem dokaj uredu...razen tega da me zdej dva dni nekaj v križu zbada in mal mi je slabo, vendar ni panike. Počivam kokr lahko ob 15 mesečniku... me pa kar zaspanost in utrujenost daje...no mali zdej spi, mama pa kosilo kuha in je na rr. potem pa še mal na zrak, ker mamo tko lepo vreme.

Uživajte

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 431
20.12.2011 13:56:18   
activia
Punce se vam pridružim še jaz :) Plusek smo ugledali nekje slab teden nazaj in naj bi bila v 6 tednu nosečnosti :)
Doma imamo že 1 leto staro punčko in je to druga nosečnost :) Prvi pregled imam šele 5.1 in sem ravno brala predhodnico
da je šla na pregled v leonišče, mi morda lahko pošlješ povezavo kam se prijavim? Kajti daje me nepotrpljenje in bi bila
vesela če bi šla lahko na pregled že prej :)

Po svojih izraćunih naj bi imela PDP nekje 17.8 :)

Neposredna povezava do sporočila: 432
20.12.2011 14:09:41   
M_mojca
Ojla srečke nosečke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

No, evo mene, se spet oglašam po nekaj časa odsotnostiuser posted image Danes sem imela pregled in UZ.user posted image Komaj sem ga dočakalauser posted image Po UZ je plod velik za 7t 6d, tako da je vse tako kot more bit. Srček sva poslušale in ni večjega balzama za ušesa kot je srčni utrip male drobcene pikice ki raste v meni!!user posted image user posted image Je pa še ena stvar, ginekologinja je opazila krvavitev znotraj maternice (opazna tudi na slikici ki sem jo dobila), vendar je rekla da ne bo delala panike, ker je vse ostalo super uredu, vendar morem 4.1.2012 spet na pregled, da vidimo kaj bo. Če bo spet kaj videt, bom mogla v bolniško user posted image user posted image user posted image Tako da so danes moja čustva čisto mešana, sem vesela da je z malo pikico vse uredu, vendar me skrbi ta krvavitev.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

crtek, PDP 3.8.2012, pregled 4.1.2012.

Za NS se bom pa jutri naročila in sicer v Domžale k dr. Strahovi user posted image Že pri Niku sem bila pri njej in sem bila zeloooo zadovoljna user posted image user posted image

Drugače pa počutje tako kot prejšnje dni.....konstantno mi je slabo, neka čudna slabost, bruham pa ne.... Pa SPALAAAAAA bi SKOZ!! Utrujena nenormalno user posted image user posted image user posted image

Aja, tud moja ginekologinja je SUPER in ne bo šparala z UZ! user posted image user posted image user posted image Že v prvi nosečnosti mi je vsakič nardila UZ in vsakič sem dobila slikico user posted image user posted image Zakon je tale moja ginekologinja!! Si vzame čas za vsakega pacienta, te posluša, svetuje, vsako stvar razloži, res, pohvale vredno!! user posted image user posted image

Z mojim najdražjim zadnje dneve ugotavljava, kaj bi lahko bilo tokrat, bo punčka, bo fantek.... user posted image  

romare, če še mogoče spremljaš forum, ti pošiljam en veeeelik user posted image user posted image user posted image in ne skrbi, uspelo vama bo naslednjič!! user posted image

Drugače pa en leeep pozdravček še vsem novim srečkam nosečkam!!! user posted image user posted image user posted image

srečki
, user posted image user posted image user posted image da je vse ok!!!

Vsem skupaj želim, da bi bilo tudi pri vas VSE SUPER FINO FAJN!!! user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 433
20.12.2011 14:15:09   
skarabej_79
Activia, jaz sem se naročila kar po mailu: narocanje.spec.gin.amb@kclj.si.

Napisala sem, da sem slišala, da je možno pri njih opravit ultrazvok in sem dobila termin takoj naslednji dan.

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 434
20.12.2011 14:16:53   
activia
Aja mimogrede...v leonišče greste lahko samo na pregled če imate tam izbranega ginekologa, kar tako na lepe
oči vas ne bodo vzeli, sem se naredila francoza pa jih poklicala (svojga ginekologa imam čez 3 tedne) in niso hoteli slišat nič o tem,
tako sem se naročila privat kar ni poceni ampak želim mirne praznike ;)

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 435
20.12.2011 14:17:52   
activia
skarabej sem jim pa tudi pisala mogoče so to bolj "neumni" pa vzamejo :) ali pa si imela srečo :)

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 436
20.12.2011 14:20:17   
skarabej_79
a res, čudno... mene so takoj naročili, pa nimam ginekologa tam.

To nima veze s tem, oni delajo eno raziskavo in lahko pride katerakoli, pomembno jim je samo to, da nisi že previsoko noseča.

Edino če so zdaj spremenili pogoje :(

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 437
20.12.2011 14:21:16   
Bri.na
M_Mojca, če ni skrivnost bi nam zaupala kdo je tvoj ginekolog.
Sama sem namreč precej v dilemi ali naj ostanem pri svojem ali naj ga menjam.

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 438
20.12.2011 14:34:26   
mami 3m
Moj delovni dan ni najbolj produktiven. user posted image
Vse mi hodi po glavi...

Pregled bom imela sredi januarja. Zdaj se mi zdi še tako daleeeč, ampak vem, da bo vse skupaj tik tak minilo. Zdaj se moram najprej malo umirit in disciplinirat. Spet se silim piti - to mi je najtežje v nosečnosti! user posted image  Štejem in štejem kozarce, pa jih v zadnjih 5 dneh še nisem spila dovolj. Danes sem šele 8 dcl, pa se mi zdi, da sem že kot sod. user posted image  Kako ste ve kaj pridne?

(odgovor članu Bri.na)
Neposredna povezava do sporočila: 439
20.12.2011 14:39:41   
activia
skarabej zdaj sem jim pisala da sem nekje slišala kar si ti napisala....poročam kaj bodo odgovorili, da se ne bo še katera ujela
v neprijetnosti, če ne drugega imam pa pregled v četrtek ;)

(odgovor članu Bri.na)
Neposredna povezava do sporočila: 440
20.12.2011 15:10:44   
skarabej_79
Upam na pozitivni odgovor. Zdaj mi je žal da sem to omenila, ampak meni so res polepšali dan včeraj. Sama sem za to prebrala ravno v tem našem forumu, mislim da je ena punca napisala, da je dovolj že to, če prideš samo tja in te vzamejo. Ne traja pa vse skupaj več kot 10 minut. Pa še rekla mi je sestra, da se res splača bit v tej raziskavi, da imaš 3 ultrazvoke zastonj. Samo jaz sem izpadla sedaj iz njihove študije, ker sem že tolk noseča, tako da ne bom šla več v leonišče. Držim pesti da dobiš termin! Delajo pa to samo v pon, sredo in četrtek, tko da dobiš odgovor mogoče šele jutri. Če ne pa srečno v četrtek!

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 441
20.12.2011 15:33:37   
crtek

user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.
Peška, 28, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., ?, ?, ?
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1., 16.1., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?, ?

3.8.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 18.1.,
19.1., ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, Lj, ?
zalenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 28.12., ?, ?, ?
Aria79, 32, 1 , 0 , 23.1., 23.1., ?, ?

8.8.
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?, ?

17.8.
activia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

18.8.

19.8.
Mojci1984, 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ?, ?, ?

20.8.

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?, ?
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , 17.1., ?, ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

24.8.
Wish87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?, ?

25.8.

26.8.

27.8.

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Srcica001, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?, 27.1., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
skarabej_79, ?, ?user posted image , ?user posted image , 6.1., ?, ?, ?

user posted image   SKUPAJ NAS JE :

34  user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a user posted image
romare user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 442
20.12.2011 15:57:22   
crtek
je blo tolko novosti, da sm rajši obnovila seznam kr zdej user posted image

dobrodošle nove user posted image

printemps, srečki in M_mojca user posted image za dobro opravljen pregled user posted image za velike in hitro rastoče pikice, pa samo naj gre tako naprej user posted image

M_mojca najprej user posted image te popolnoma razumem, da te je spravlo iz tira, ampak po moje ni za se sekirat, kr če ti je G rekla, da se ona ne bo sekirala, potem se tudi ti ne rabiš. Če bi zgledalo, da kej ne štima, bi ti povedala in sigurno bi drugače reagirala kot tako, ki ti je rakla, da pridi malo prej na pregled, da bosta kontrolirali stanje. Pa sej tudi, če boš mogla bit na bolniški ni nič takega. Pač boš mela več časa zase in za posvečanje svojemu rastočemu bušiju. Ne sekiraj se, boš vidla, da bo naslednjič že vse v najlepšem redu. Tvoja pikica je vztrajna in trdoživa. Zdej, ko se je enkrat odločla bit s tabo, se ne bo kr tko predala, vrjemi. Samo glavo pokonci in pozitivno dalje, to bo najbolljše zate in za tvojo pikico. Razmišljaj samo o tem, kako bo čez par mescev že veselo brcal/a po tvojem trebuhu in kako jo/ga boš poleti dobila v naročje. Vse bo v redu user posted image

Mojci1984 če že kej razmišljam o nakupovanju za dojenčka? Hmmmm...JA ITAK! Glede vozička sm že proučila vse možne možnosti in našla najbol idealnega sploh, ga bova šla z user posted image enkrat januarja/februarja pogledat in sprobat, ma js sm že odločena, da je perfekten, tko da bo kr moj user posted image glede oblekic in ostale opreme...to me je dajalo že kr neki časa preden sm dejansko zanosila...sm kupovala svašta stvari, ponavadi pod pretvezo in jih pol podarila komu, ki jih je lih rabu user posted image Js mam pa že čisto v podrobnosti izdelan načrt za otroško sobico. Sm že izbrala pohištvo, barve za stene, previjalno mizo, postelco itak dobim in je taka, da bo šla super v design, ki sm si ga zamisnla...vgl. nema da nema in ja, vem da sm preden sm zanosila govorila, da bom z vsemi stvarmi počakala do zadnjega, ampak zdej pa najdem vsak dan več zeeeelooo pametnih razlogov za izpeljat vse čimprej user posted image na srečo me moj user posted image bremza, čene bi bla že cela hiša polna stvari za user posted image , pa še nobenemu sploh nisva povedala, da je na poti user posted image

kooooomaaaaj čakam, da poveva mojim in njegovim staršem, da čakamo user posted image ! prou težko se mi je zadrževat, da ne povem. Učiri sm govorila z mami in me je prašala kako sm in če je kej novega tko da skoraj skoraj bi ji rekla, da bomo pestvali, ma sm se zadnjo sekundo zaustavla. Pa še problem je, ki moja mama je zdravnica in morem tudi glede počutja pazit kaj povem, kr hitro poveže stvari med sabo (če jih ni že in zdej samo zato, kr še nisva nič povedala glumi budalo in se dela, da njej ni nič jasno...bi blo tudi možno user posted image ) ah ben bo že...lepo se mejte punce, pa pridno klepetat, kr mi je tko lepo brat kar pišete user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 443
20.12.2011 16:26:39   
proxima
Heej nosečke!

Evo se pofočkam za avgust še jaz! Doma imamo že 13-mesečnega navihančka, tako da bo drugo leto poleti precej pestro ampak komaj čakamo, seveda!

Moji podatki za seznamček so:
nick: proxima
starost: 34
2. nosečnost,  že 1 otrok
prvi pregled: 3.1.
NS, kraj in spol: še niso znani

Jaz sem v drugo zaenkrat brez nekih hudih znakov nosečnosti, v bistvu nimam niti časa počivat in poslušat telo, ker naš malček ravno poskuša hodit, tako da cel dan letam za njim, v prejšnji nosečnosti sem precej otekala in se zaradi dobrega apetita kar 20kg zredila, do zdaj sem jih izgubila šele 10, zdaj pa spet na novo he, he... upam, da bom tokrat bolj pridna... zaenkrat samo veliko pijem, ker sem skoz žejna, pa veliko obiskujem wc, občasno me zapeče zgaga, drugače pa super... edino so me presenetile akne, ki jih v 1. nosečnosti sploh ni bilo... a to po starih vražah pomeni, da bo tokrat punčka? user posted image Bi bilo lepo, ampak se bomo itak pustili presenetiti in počakali do poroda kaj bo.
A ima katera od mamic z več otročki izkušnje, da če se prvi otrok rodi predčasno, kot nedonošenček, se potem tudi drugi?
Uživajte v nosečnosti, božajte bušije, se crkljajte z najdražjimi in se beremo na forumu!

< Sporočilo je popravil proxima -- 20.12.2011 16:28:04 >

Carpe diem!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 444
20.12.2011 18:10:04   
Peška
No, pa lahko že skoraj prečrtam še en dan na koledarju.... čeprav jih imam do prvega ultrazvoka še kar nekaj. Zadeva se takole, ko nekaj težko čakaš, prav pošteno vleče. A katera od vas veliko bruha? Jaz na dan tudi po trikrat.... že samo če kriv prst vidim, mi postane slabo. Pri hrani moram pa tudi zelo paziti; kakšne bolj tekoče zadeve in sadje, čeprav bi ubijala za en "ornk šnicl", ampak na žalost vse ostalo, kar ne spada v kategorijo lahko prebavljivega, leti ven na napačnem koncu.

Mojci1984: Tudi meni gre šoping po glavi, pa tudi non-stop nekaj brskam po internetu. Čeprav korajže pa še nisem zbrala. Nekako res čakam do prvega pregleda pri ginekologu, da potrdi, da je (upam) vse ok. To bo zadevo naredilo malce bolj realno user posted image

(odgovor članu proxima)
Neposredna povezava do sporočila: 445
20.12.2011 18:51:35   
Mojci1984
crtek ja ti si pa hitra, da si že zbrala vozičekuser posted image jaz hočem trikolesnika z napihljivimi kolesi, ker mam od hiše naprej gozdno poti in bom z bebico največ tam hodila na sprehode... ampak je tega full in si bom res vzela čas, da bom sprobala vse ki so mi všeč... ampak lih o tistih, ki so mi dizajnersko najlepši, ne najdem na spletu nobenega mnenja zadovoljnih/nezadovoljnih uporabnicuser posted image otroško sobico bova pa midva dala kar delatuser posted image jutri nama pridejo zmontirat pisalno mizo in eno omarco (to js trenutno rabim še za faks, da bom mela tam nek delovni prostoruser posted image ), po novem letu (no ja, če se bo moj dragi strinjaluser posted image ) bova dala pa še previjalno in postlco nardit, da bo vse unikatno in v kompletuuser posted image
Peška glede prvega pregleda se pa strinjam s tabo, plusek na testu je sicer lepo videt, ampak UZ je pa tisti ki tud slikovno pokaže, da res user posted image raste v bušijuuser posted image in pol je tud šoping bolj smiselenuser posted image sam kaj ko je do prvega pregleda še tako daleč..... jaz se morm prov zadrževat, da ne zavijem v kakšno trgovino z otroškimi stvarmi, ker vem, da bi nabavla za cel prtljažnikuser posted image

(odgovor članu Peška)
Neposredna povezava do sporočila: 446
20.12.2011 21:20:02   
srečki
Čer pupike,

da se na hitro javim in vas pohvalim kak ste pridne s čvekanjem- lajkam :)

Drugače sem vam hotela povedati, da sva z dragim malo prej sprobala napravico angel sound in se sliši res lepo kako naši pikici utipa srček....ga priporočam.
AJA pa peška sporoči iz katerega dela Slovenije si? (me zanima, ker imava na isti dan PDP) hahhaa mogoče bova skupaj v porodnišnici :)

Lepo spite, nočko

Crtek tebi pa pohvale, ker si tako pridna z urejanjem seznama. HVALA

Neposredna povezava do sporočila: 447
20.12.2011 22:03:45   
coris
skarabej_79 o tem sem pisala že na začetku našega čvekanja. moram vam povedat da je meni dr. Senčar rekla da lahko pridemo kadarkoli poneteljek, sreda ali četrtek (ne vem al torek al sreda , to nism zihr) in se nč ne rabmo prjavt samo v 3 nadstropje leonišča pred sobo 7 kjer je UZ se namalaš in te vzame ;)

Neposredna povezava do sporočila: 448
20.12.2011 22:04:39   
coris
aja pa jz sm se prehitr hvalila ponovno so me slabosti pohopsale v 7 tednu sam upam da nam spet do 5 meseca bruhala user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 449
20.12.2011 22:07:00   
coris
ej skarabejčica čestitke za user posted image user posted image kolk tednov si pa noseča da je pikica že tako velika??

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?