|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
21.12.2011 12:22:05   
*bobika*
proxima tvoj je bila pa kr velik za nedonošenčka.. moj se je rodil malo pred 38 tednom, in je imel 3270g in 49 cm..user posted image

(odgovor članu Srcica001)
Neposredna povezava do sporočila: 476
21.12.2011 12:30:01   
activia
RedSonja verjetno pričakuješ prvega otročka ko se ti tako mudi z nakupom nosečniških cunj user posted image

Jaz sem tudi pri prvi hitela z nakupom in mi je bilo vse tako noro fajn haha no zdaj v drugo pa upam da jih bom navlekla
nase res čimkasneje ker sem jih sita je pa res da je prva januar in sem imela na sebi samo volno zdaj pa bo poletni otroček user posted image

Kdaj ste ostale kupovale oz boste?

Aja pa še to res da je trgovina Popek draga ampak imajo noro udobna oblačila in unikatna nekje po eno št na kos user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
21.12.2011 12:40:23   
chihuahua
Jaz jih (nos.cunjic) v prvi nos. sploh nisem nosila. Sem imela do konca 7ge meseca ful majhen trebuh, tako da sem lepo običajne obleke ponosila..edino ene hlače sem si kupila v h&m s tistim elastičnim trakom v pasu (te sem pa še po porodu neki časa nosila mi je blo tko zvečer ful fajn k so ledvička fajn pokrita haha)..poletje je super, ker itak sam kkšno oblekico nase navlečeš pa je..

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 478
21.12.2011 12:56:52   
Peška
No meni je pa danes končno uspelo malo prazničnih zadev urediti... kartice napisane in čakajo, da grejo na pošto, zdaj je pa na vrsti še drevešček. Je bilo pa kar težko najti voljo za vse te zadeve.

Srečki: sem iz prelepe Gorenjske, tako da bom verjetno stacionirana kar v Kranju. Iz katerega dela si pa ti?

Wish87: verjamem, da se je težko odpovedati kakšni športni aktivnosti, sploh, če jo imaš rada. Sama imam konja, veliko sem prejahala, skakala čez ovire itd... Dokler nisem zanosila, sem bila prepričana, da bom tudi v nosečnosti še naprej jahala, ampak samo v zaprti maneži, kjer je možnost, da se konj splaši in me po pomoti zabriše s sebe, precej majhna. Pred kratkim pa se je konj po nesreči spotaknil in padel z mano vred... To pa je dejavnik, na katerega sama ne morem vplivati, zato sem se takoj, ko sem ugotovila, da sem noseča, jahanju odpovedala. Ne toliko zaradi samega napora in tresljajev, ampak zgolj zaradi poškodb ob padcu. sedaj s konjem delam samo na tleh; lonžiram, čistim in crkljam. Pa še tu obstaja možnost poškodbe.... ima živalca le 500 kg in svoje možgane.

Je pa vrjetno vedno tako... ko se nekaj zgodi, človek vedno krivi samega sebe, pa če je resnično kriv ali ne. In za nazaj je vedno lahko biti pameten. Mislim pa, da vsaka zase ve, kaj lahko in kaj ne.

< Sporočilo je popravil Peška -- 21.12.2011 12:58:05 >

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 479
21.12.2011 14:22:29   
srečki
Uh madona res ste pridne!

Srcica001 najvrjetneje je tvoj datum 06.08.2012 tako kot ti na slikici piše :)

Peška aaaaaa mogoče se pa poznava :) sem ene 5let živela na Gorenjskem (študij), zdaj pa prib.4 leta v Ljubljani....hm rodit sigurno ne bom šla v KC zelo slabe izkušnje, še dr. mi je rekla na pogovoru samo bejži iz KC tako, da se odločam za Jesenice, Slovenj Gradec? No sicer bomo vidli kako bo, da ne bom kaj preveč pametna in bom na koncu v KC pristala :)

(odgovor članu Peška)
Neposredna povezava do sporočila: 480
21.12.2011 14:42:33   
Srcica001
Peška. . kje iz prelepe gorenjske pa si če smem vprašati??user posted image jaz sem iz Kranja user posted image

srečki. .  upam da res. . vglavne pri slikci na uz v 7t 3/7 mi je pisalo tole

GS     1.79 cm
GA     6w1d 8.5%
EDD   9.8.2012

CRL   0,72 cm
GA     6w4d <1.0%
EDD 6.8.2012                                  

nevem kaj točno to pomeni. . moj ginekolog pa je tudi bolj tihe vrste. . rekel je le da je vse v redu.user posted image če mi kera zna to razložiti se priporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 481
21.12.2011 14:52:18   
crtek
Srcica001 CRL pomeni dolžino plodka od temenca do ritke, GS pa gestacijska vrečka (gestation sack)...tolko sm okoli prebrala, drugo pa nevem...po CRL si bla takrat 6t4dni noseča, glede na gestacijsko vrečko pa 6t1dan user posted image vrjetno je to to, ampak ne me na besedo vzet user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu Srcica001)
Neposredna povezava do sporočila: 482
21.12.2011 15:20:35   
Kratka
ojla,

uuu, koliko novih! Dobrodošle user posted image

Čestitke za user posted image vsem, ki ste ga videle. Jaz pa imam zdaj 29.12. že pregled...grem samoplačniško user posted image

Danes mi je tok težko v želodcu...nič mi ne paše karkoli pojem, niti nimam več apetita. Še včeraj sem ga imela preveč, danes je pa vse drugače. Ves čas moram imet polna usta, ker sem skoz lačna, samo paše mi nič ne....dobila sem lolipopse, mislim, da bo ravno pravi čas za probouser posted image moram jih še iti iskat na pošto, pa mi tooook ni do tega, da bišla ven user posted image

lepo bodite in božajte bušije user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 483
21.12.2011 15:22:11   
Srcica001
Crtek. . možno je . . samo ali nebi moglo biti ravno obratno?mislim da se gestacijska vrečka začne razvijati prej kot pa plod?. . newem. . samo malo mi je čudno to user posted image user posted image user posted image

upam da je vse v redu. . . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 484
21.12.2011 16:56:01   
proxima
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

proxima tvoj je bila pa kr velik za nedonošenčka.. moj se je rodil malo pred 38 tednom, in je imel 3270g in 49 cm..user posted image

Ja res bobika, velik je bil za nedonošenčka (še zdaj je orenk dečko user posted image ), ne vem a smo kaj narobe zračunale z ginekologinjo, ker če bi se rodil 5 tednov kasneje, bi imel okrog 4,5 kg - in mami bi bila precej boga na porodu... tako da po svoje hvala bogu, da je prišel prej user posted image rodila sem ga v treh urah, brez nekih hujših posledic... upam, da bo tale otroček tudi tako prijazen he, he...

Joj komaj čakam da povemo familiji za božič! Čeprav bo to pred prvim pregledom, se mi zdi tako lepo božično darilo, da je škoda čakat user posted image a ne?

Carpe diem!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 485
21.12.2011 17:17:16   
wish87
super ste punce :) hvala za vsa mnenja in nasvete glede smučanja med nosečnostjo. sem bila nekako istega mnenja, pa ne zaradi sebe, ker v svoje smučarske sposobnosti sem zelo prepričana, ker smučam že celo življenje kar dobro, ampak zaradi ostalih norcev, predvsem kakšnih bordarjev na smučišču...
še posebaj pa zato ker bomo na dopustu še pred prvim pregledom (ravno en teden prej gremo) in ne bom niti vedela ali je vse OK, ali je bolje da čim več počivam...mogoče pa bom šla celo na kak predčasni pregled kar samoplačniško, da bom bolj mirna :)
printemps kdaj pa vi greste in pa kam? :)
jaz sem pa danes tko utrujena, da ne vem kaj bi sama s sabo. :) še učeraj, ko sem vas brala, sem si rekla hvala bogu da jst nism utrujena in glej ga zlomka...danes pa čist boga...zgleda da se je tudi ta znakec začel kazat :)
a je mogoče kdo iz dolenjske? :)
lep dan želim vsem skupaj :)

(odgovor članu proxima)
Neposredna povezava do sporočila: 486
21.12.2011 19:08:37   
tapeta

Punce, pa ve ste prave čveke. Se kak dan ne oglasim in imam cel roman za prebrat.

Dobrodošle vse nove nosečke!!!

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede. Vsem, ki pa še čakate na prvi pregled (vključno z mano), pa naj dnevi čim hitreje minejo. user posted image

Se strinjam z večino glede smučanja. Jaz ne bi šla smučat. Prehitro lahko pride do nesreče.

Nakupi mene še prav nič ne mikajo. Tudi v prvi nosečnosti nisem hitela. Zdaj pa tako imava iz prve nosečnosti večino stvari doma, tako da dosti nakupov niti ne bo potrebnih. Glede vozička, midva imava napihljiva kolesa in sem bila zadovoljna. Nikoli nisem imela težav z njimi.

Nosečniških oblačil zaenkrat ne potrebujem. So šle kile celo malo dol zaradi slabosti. Trebuh se mi je pa že v prvi nosečnosti pozno poznal. Imam pa še troje hlač iz prve nosečnosti in bom kar te ponosla, ko bo potreba.

Midva bova za spol vprašala. Prvič sva izvedela šele nekje po 30. tednu, ker je ves čas skrivala. Je pa res, da nisem imela dosti UZ-jev. Samo tri pri moji G in še NS. Pa verjetno tokrat ne bo drugače glede pogostosti UZ-jev. Za spol pa bova sigurno vprašala. user posted image

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 487
21.12.2011 19:11:59   
srečki
Srcica001 pri meni piše na slikici samo tole:

CRL: 1,51cm to mi je rekla, da je plod toliko velik
G.A.: 7w6d toliko smo stari
EDD: 01.08.2012 in predviden datum poroda

Na slikci so pa samo še podatki od G in datum ter ura. No piše še tole sam ne vem kaj to pomeni user posted image
#255/ 5,0 cm MI 0,7
Exc4-9ED/ tis 0,0

Kratka user posted image user posted image user posted image komaj čakam 29.12.2012 da boš poročala kako imaš že veliko pikico :)

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 488
21.12.2011 20:49:14   
Peška
Srcica001: o Kranjčanka :) no potem sva si kar blizu... par km iz Kranja proti Preddvoru :)

Evo prva hrana, po katerimi danes ni slabo... kruh, margarina in marmelada. Upam, da ne bo to zdaj edina hrana na mojem jedilniku... sem čisto preveč "vsejedka".

Jutri bom pa tudi sama malce pomolila nos za kakšnimi nosečniškimi cunjicami. Sicer jih še ne rabim, ampak babji firbec dela svoje. Grrrrrrr user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 489
22.12.2011 7:07:22   
printemps
dobro jutro user posted image toook je težko zjutraj vstat, da se iz postelje ven spravim samo z mislijo, da bom šla popoldne nazaj malo spančkat user posted image .
Wish87 mi gremo od 21. do 28, januarja v Francijo smučat. Kam greš pa ti?
Midva sva pa glede poizvedbe spola vsaj na svojem bregu, moj bi nadvse rad že prej zvedel kaj pričakujeva (da bo lahko otroško sobico temu primerno pobarval in uredil), jaz bi se pa rada presenetila in počakala do poroda. Se mi zdi res tk lepo presenečenje, da ob rojstvu zveš spol.
A mogoče še katero že kaj špika v hrbtu oz. tam pri križu? mene že ene tri dni tk po malem nekaj špika, pa ne morem verjet, ker trebuščka zaenkrat še nimam, kaj bo šele potel špikalo

(odgovor članu Peška)
Neposredna povezava do sporočila: 490
22.12.2011 7:56:29   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.
Peška, 28, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., ?, ?, ?
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1., 16.1., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?, ?

3.8.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?
proxima, 34, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 18.1.,
19.1., ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?
Srcica001, 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1., Kr, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, Lj, ?
zalenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 28.12., ?, ?, ?
Aria79, 32, 1 , 0 , 23.1., 23.1., ?, ?

8.8.
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?, ?

17.8.
activia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

18.8.

19.8.
Mojci1984, 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ?, ?, ?

20.8.

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?, ?
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , 29.12., ?, ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?, ?

24.8.
Wish87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?, ?

25.8.

26.8.

27.8.

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
skarabej_79, ?, ?user posted image , ?user posted image , 6.1., ?, ?, ?

user posted image   SKUPAJ NAS JE :

36 user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a user posted image
romare user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 491
22.12.2011 8:07:45   
srečki
Jutro pupike,

evo, da se malo javim....jaz sem res boga mi je full slabo, včeraj cel dan in še zvečer, kr ne morem normalno spat, ponoči se zbujam :( zjutraj pa spet slabo. No sedaj je že malo bolje. Delam še danes in jutri pol pa frej do 3.1. komaj čakam.
Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 492
22.12.2011 8:18:53   
crtek
dobro jutro!

danes sm pa taaaaakooooo zaspana user posted image kr nazaj bi šla spat, ampak kaj ko mam že cel da do minute natempiran user posted image bo že

imena: midva z user posted image imava za fantka izbrano ime že neki časa, tko da, če bo fantek, bo Gašper, za punčko pa še tuhtava. Je sicer par imen, ki so obema všeč, ampak bo še treba predebatirat user posted image

sobica: js jo bom prebarvala v svetlo zeleno in beige kombinacijo, pa še neki bom porisala in dekorirala, pohištvo bo kombinacija beige in naravnega lesa, tko da je čisto vseeno, če prinesemo domov pupo al fantička, ker mam itak namen sobico še za naslednjega uporabit, prvemu pa pol uredit drugo sobico.

nosečniške obleke: js sm z veeeeeliiiiiikiiiiim veseljem ugotovila, da, glede na to, da sm si letos in lani kupovala kr precej majc in oblekc, ki majo stisnjeno pod prsmi in širše nad trebuščkom (moda pač user posted image ), bom lahko večino garderobe nosila tudi zdej ko sm user posted image , nabavla si bom edino kšne nosečniške kavbojke, fine hlače in trenerko, ok pa vrjetno tudi še kšne pajkice in to je po moje tudi vse, kar bom kupovala. Sm gledala trgovino popek na spletu in za videt majo res super stvari in js si mislim, da itak tudi, če si tm kupim dvojne hlače, sej bom dala malo več, jih bom pa tudi še v nasljednji nosečnosti lahko ponucala user posted image imam pa v vsakem primiru namen kupit eno majčko "pridem avgusta", ampak to malo kasneje, ko se bo že malo poznalo user posted image

ala pupe, lepo se mejte, pa se beremo

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 493
22.12.2011 8:39:58   
mami 3m
Punce, ko vas berem se spomnem, kako sem prvič sama komaj čakala, da se bo videl trebušček, pa da bom dala gor nosečniške hlače, pa oprijete majčke, da bo trebušček viden. No, zdaj (tretjič) me to ne mika več user posted image user posted image  Komaj čakam, da bo trebušček in vedno sem ga bila vesela, ampak nimam pa več tistega nestrpnega pričakovanja po prvih oblekah.  Sem pa sama tudi večino stvari kupila v Popku, ker mi je nekako najbolj pasalo. Pa kakšna fajn stvar se najde tudi v H&M, vsaj športne hlače so imeli super in polo majce. Ene pa nikoli ne kupujejo nosečniških oblačil, ker je danes moda takšna, da se veliko dobi v "normalnih" trgovinah. Mene je full motilo, če nisem imela hlač s tistim pasom čez trebuh. user posted image  Nisem pa marala kril, čeprav sem sicer stalno v njih.user posted image  Bomo videli, kako bo tokrat.

Sem pa počasi postala neučakana, saj imam pregled šele sredi januarja. Tko dolgo se mi zdi do takrat, ampak bo to praktično takoj po praznikih, a ne. user posted image

@zalenka: sem videla, da ti tudi tretjega pričakuješ? Bo pri vas tudi tako pestro kot pri nas? user posted image  

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 494
22.12.2011 10:26:32   
zalenka
evo mene,

vse nove srečke nosečke lepo dobrodošle in vse, ki ste že videle pikice bravo.

mami3m ja bo pestro, ampak lepo lepo. pomoje je največja razlika med prvim in drugim, ker je prej vsa pozornost samo na enem. pri tretjem ne pričakujem več tako velike razlike. ampak nikoli ne veš. ammi koliko pa sta stara tvoja starejša? pri nas je hčerka 4,5, sinko pa 2,5. med njima je 22m razlike. zdaj bo pa malo več in starejša dva se že ful sama zaigrata.

glede PDP - mislim da gre za oceno pdp glede na gestacijsko starost (torej izračun po datumu zadnje M) in za za izračun glede na izmerjeno velikost plodka v trebuščku.

pri imenih mi še nismo - do zdaj smo vsi na A, precej naključno, zdaj pa nič ne vem. Glede cunj tudi še bo kaj za ponosit, sta oba prejšnja tudi poletna. Sicer pa poleti imam jaz rada udobna oblačila, kratke trenirke in majčko. Ne kompliciram. Ko bo treba si bom pa kaj še sešila. malih oblačilc bo tudi v vsakem primeru dovolj in glede n ato, da smo pri gradnji hiše je vsak evro tam dobrodošel. oprema je vsa in bodo tu stroški res minimalni.

srečki glede počutja sva na podobnem. upam da čimprej mine, ke rni nič od mene. slabo, želodec boli, driska. cel dan in celo noč. noro.

za spol mi ne bomo vprašali. ni ga lepšega presenečenja. pri prvi sva izvedela v 32t, ker je imela ciste na jajčnikih in so nas pošiljali od poncija do pilata po preiskavah, pri drugem nisva in je bilo zares božansko.

evo toliko na hitrco. lepe praznike vsem. k sreči delam danes zadnji dan pred novim letom in bo doma malo lažje upam prenašat tole. je pa mož zbolel z angino, sinko ima peto bolezen, tako da pestro je zmeraj user posted image

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 495
22.12.2011 11:34:13   
daška91
Najprej vsem mamicam iskrene čestitke ki boste postale mamice user posted image user posted image !! Jaz sem sicer Avgustovka 2011 , sem postala prvič mamica 5.8.2011 malemu Nejcu !! user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 496
22.12.2011 12:49:45   
Mojci1984
Pozdravljeneuser posted image

wish87 tudi jaz vsako leto veliko smučam, a letošnjo sezono bom preventivno izpustila. Tudi jaz sem mnenja, da samo smučanje ne more škoditi, problem so padci. Lansko sezono sploh ne vem če sem kdaj pristala na riti, ampak vseeno letos ne bom tvegala. Nikol si ne bi oprostila, če bi blo zarad moje krivde z user posted image  kej narobeuser posted image

mami 3m jaz bom definitivno vprašala za spoluser posted image  sicer mi je všeč tudi to, da izveš spol šele ob porodu, ampak je še tako daleč do takrat, jaz pa sem čist preveč neučakanauser posted image  in ko zvem za spol grem definitivno po nakupih za cunjceuser posted image  otroško sobico imam že prebeljeno na zeleno, pohištvo je pa v sivobeli-videz lesa v kombinaciji s svetlo zeleno in oranžno, tako da bo pasalo za fantka ali pa za punčkouser posted image

crtek a smem vprašat kater štirikolesni voziček ti je všeč? meni so vizualno bolj všeč trikolesniki in sem skoz mislna, da so boljši za makadam... no zdej si mi dala mal za mislit glede stabilnostiuser posted image  bom pregledala še ponudbo štirikolesnikov z velikimi kolesi... ob morju ponudbe... to bo cel doktorat, že vidimuser posted image  Glede imena mam js že nekaj opcij izbranih, ampak mojemu user posted image  nč ni preveč všeč, tko da še ne vem kaj bo v ožjem izboruuser posted image

chiuahua nism vedla, da se pogosto dogaja, da poči guma na vozičku... meni se zdijo napihljiva kolesa boljša za makadam, ker predvidevam, da otroček čuti manj tresljajev, mogoče se pa motim, sej ne vem....

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 497
22.12.2011 13:11:34   
crtek
daška91 čestitke za malega Nejca user posted image

Mojci1984 meni je ful všeč od JANE unlimit alpa še en, ki se ne spounem kako se kliče, ampak ma tudi velika kolesa in je tašn kompakten model user posted image

zalenka sej js tudi planiram, da ne bom mela z vsem skupi nekih velikih stroškov, kr oblekce in večino opreme dobim, voziček si bom kupla, pa kšno obleko zase in kej za dojenčka, pol se pa že skori neha...aja in VSE nove modrčke, kr s temi, ki jih mam zdej sm komplet znorela user posted image ampak morem pa priznat, da je pa tko fajn po trgovinah hodit in gledat nosečniške oblekce user posted image

meni se pa tako spiiiiii user posted image že od zjutraj sploh ne morem pridet k sebi in tko mi gre na živce, ki se nič ne morem lotit pametnega delat, kr ene ljudi čakam, smo bli zmenjeni za ob 12ih, pa jih še ni! user posted image kako to sovražim

sm si kupla bon za Angel Sound user posted image kr je trgovina v Lj, mi ga bo šla sestra iskat in ga dobim enkrat okoli novega leta! wiiii! user posted image sm taaaakoooo vesela user posted image

ala grem malo knjigo brat...uživajte!

(odgovor članu Mojci1984)
Neposredna povezava do sporočila: 498
22.12.2011 13:26:33   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Mojci1984

crtek a smem vprašat kater štirikolesni voziček ti je všeč? meni so vizualno bolj všeč trikolesniki in sem skoz mislna, da so boljši za makadam... no zdej si mi dala mal za mislit glede stabilnostiuser posted image  bom pregledala še ponudbo štirikolesnikov z velikimi kolesi... ob morju ponudbe... to bo cel doktorat, že vidimuser posted image  Glede imena mam js že nekaj opcij izbranih, ampak mojemu user posted image  nč ni preveč všeč, tko da še ne vem kaj bo v ožjem izboruuser posted image

chiuahua nism vedla, da se pogosto dogaja, da poči guma na vozičku... meni se zdijo napihljiva kolesa boljša za makadam, ker predvidevam, da otroček čuti manj tresljajev, mogoče se pa motim, sej ne vem....

mi smo imeli Jane slalom Pro 3 kolenika z napihljivimi gumami, doma sem na vasi, torej so bili najini sprehodi po makadamu, gmajni, redko po asfaltirani cesti..ker bolj kot je rukalo, prej je zaspal in se umiril...
Pa nisem imela niti 1x gumi defekta in zeeeelo stabilen je bil..
Tudi sedaj bomo verjetno tega vzeli kljub visoki ceni.

(odgovor članu Mojci1984)
Neposredna povezava do sporočila: 499
22.12.2011 13:28:30   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

sm si kupla bon za Angel Sound user posted image kr je trgovina v Lj, mi ga bo šla sestra iskat in ga dobim enkrat okoli novega leta! wiiii! user posted image sm taaaakoooo vesela user posted image

ala grem malo knjigo brat...uživajte!

a to unega na BiDeal ?
Če tega, potem ti tudi domov pošljejo.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?