|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
8.12.2011 11:35:38   
katerina
evo, ravnokar sem oddala naročilo za nuhalno pri strahici, za naprej pa odvisno od rezultatov!
eeeej, čveklice, kako lepše je brati o lepih novicah, o uspešnih pregledih, kot pa o boleznih in tveganju. saj vemo, da se vsega itak ne da pregledat in rešit že v nosečnosti, pa tudi ob porodu zna it marsikaj narobe, ampak dejansko se starševske skrbi tedaj šele pričnejo.... tako da vse lepo po vrsti, kot so hiše v trsti, kot so rekli že stari ljudje, hehe
ja, tinkara, vsakdo ima svojo zgodbo. jaz sem s svojo že nekaj let zelo zadovoljna, čeprav bi po pravici najraje bila ta hip za točno 10 let mlajša, kot sem. če ne drugega, bi imela kakšen puf odplačan, če bi začela 10 let prejuser posted image
važno, da smo zdravi in se imamo radi, drugo že bo!

povejte, čveklice, kako pa kaj vaši očkoti? kako se pa oni počutijo? se že kaj redijo, hehe?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 676
8.12.2011 11:45:50   
afnica mala
angelček  mi ga imamo tud  in ga je imela vse do 3 leta, ko je dobila, ta veliko posteljo....smo ga s seboj vozili tudi na dopust, ko je spala v prenosni postelji...  ko je 1x spala pri moji mami, jo je blo strah da ne diha...in je celo noč hodila gledat...tko pa nimaš skrbi...priporočam zelo....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 677
8.12.2011 11:51:20   
afnica mala
katerina- očki? pri nas je ta user posted image  bolj tko, čakamo 1 pregled, pa preiskave, potem se bomo veselili....mi2 sva pri vseh komplikacijah v 1user posted image  itak rekla da drugega ne bo, če se pri naslednjem pa ne izide tko dobro kot pri prvem....no, ampak najina mala si zeloooo želi otročka, in sem ga tako počasi prepričala, ker za njegovega cukrčka pa vse user posted image  aja, pa skoz ima idejo, da še en user posted image  ne more bit tak srček kot njegova pupa in pa pravi, da mora nujno bit user posted image . tkouser posted image

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 678
8.12.2011 11:57:21   
julij82
Ali je imela katera NS v Lj porodnišnici?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 679
8.12.2011 13:02:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julij82

Ali je imela katera NS v Lj porodnišnici?

ja, jaz, te kaj zanima?

spyler

(odgovor članu julij82)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
8.12.2011 13:10:04   
julij82
ja vse :) Zbiram kam naj pokličem, pa G mi je to omenila, zato sprašujem kako je to tam, ali je bolje da grem v Domžale. Na koncu bom izbrala tiste, ki bodo imele fraj termin ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
8.12.2011 13:11:43   
sandra85
amyz angelcare imamo mi še od 1.user posted image in ti povem, da sem začela res spat, ko sem po 2 tednih po porodu tole stvarco naročila, je vredna denarja, sicer nevem kaka cena je sedaj, je pa bilo pred 4 leti tole kr mal drago, ampak mi res ni bilo žal, ker sem bolj paničen tip mamiceuser posted image   dobiš pa 2 plošči, ki se postavita pod jogi točno pod otroka in zaznava dihanje. na začetku moraš imet naštimano na malo manj občutljivo, ker imamo maliuser posted image še une 30 sekundne al kolko že pavze dihanja...meni je 2x piskal in sem tako skakala, pol ga reklamirala in dobila novega z poudarjenimi navodili, da je bil nastavljen verjeno na preveč občutljivo. imaš pa možnosti več funkcij. kasneje sem funkcijo ki zaznava dihanje kr izklopila. je super stvarca!!!!!!

čez 1 uro me čaka pregled, z dragim že nestrpno čakava uro, da se odpraviva...držte pesti, da odpremo materinskouser posted image

lep dan še naprej, na obali imamo tak lep sonček, upam, da ga imate tudi ve

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 682
8.12.2011 13:36:11   
Anonimen

user posted image

NICK....starost....št.user posted image ....št.user posted image ....kraj

1.7.
2.7.
rola....25....1user posted image ....0user posted image .... okolica KR

3.7.
mala06....33....3233user posted image ....3435user posted image .... Šentjur
4.7.

5.7.
Vegi....18... 2user posted image ....0user posted image .... okolica kranja

6.7.
polho3006....36....2user posted image ....1user posted image

7.7.
mala_roo....24....4user posted image ....0user posted image
tamy82....skoraj 25....3user posted image ....1user posted image ....okolica Ajdovščine
Ajsika....28....1 ....0 ....okolica LJ

8.7.

9.7.

10.7.
nina166....3user posted image ....2user posted image  

11.7.
fabula....2user posted image ....1user posted image

12.7.

13.7.
P1ka23....2user posted image ....1user posted image ....okolica CE

14.7.

kajčy....26....2user posted image ....1user posted image ....NM

15.7.

16.7.
ancy7....24....1user posted image ....0user posted image ....okolica Ajdovščine

17.7.
sandra85 .... 26 .... 2user posted image ....1user posted image .... okolica Portoroža
tallla....33....3user posted image ....0user posted image .... okolica Domžal

18.7.
iwa....29....2 user posted image ....1user posted image ....
Radovljica;
šalčkaa
miska3283284 ....32....287288user posted image ....289290user posted image  .....okolica NM

19.7.
buškolinka
....31....2 user posted image ....1 user posted image .... Ljubljana
Caarmen ....28.....336337user posted image ...338339user posted image  .... okolica Radovljice
tigica

20.7.
xdmx....1user posted image    

21.7.
sisi8....4user posted image ....3user posted image .... Štajerska;

22.7.
valek...30...2user posted image ....user posted image , Ptuj
Maat....3user posted image ....2user posted image ....katerina .... 37 .... 429430user posted image

23.7.
afnica mala...34....2user posted image ....1user posted image  

24.7.
Katalenca....2user posted image ....1user posted image ...;

*bobika*....2user posted image ....1user posted image

25.7.
Tečnobica

26.7.
27.7.

28.7. 
Arya .... okolica Velenja
julij82
29.7.

30.7.
amyZ....25....1user posted image
SamoTi .... 541542user posted image

31.7.

1.8.

am...mami bom...34.....1 user posted image ..

x.7.

asteraki .....31....577578user posted image ....581582user posted image
mommy to be....LJ
zvezdica**
srečki.... LJ
beti82... 2 user posted image
julij82... 1user posted image
31Goga....2user posted image ....1user posted image
Natty77....35....630631user posted image ....2user posted image
Afrodita 25....1user posted image ....0
Caarmen....2 user posted image ....1 user posted image
Tanza
junior08 ... 1user posted image
tinkara37....37....1user posted image

Naslednji pregled:
8.12.   Sandra85
9.12.   polho3006
12.12. afnica mala
12.12. junior08
12.12. buškolinka
12.12. kajčy
12.12. Vegi
13.12. tallla
15.12. *bobika*
16.12. Natty77
19.12. Tečnobica
20.12. P1ka23
20.12. Maat
21.12. Caarmen
21.12. mala_roo
23.12. SamoTi
5.1.     xdmx
24.1.   julij82

Nuhalna svetlina:
23.12. mala_roo
5.1.     Caarmen
6.1.     tallla
6.1.     iwa
9.1.     xdmx
10.1.   Natty77

SKUPAJ NAS JE : 37
NOSEČKE Z DVOJČKI :  ?

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
   - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
                - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

zaenkrat sem še spyler

(odgovor članu tallla)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
8.12.2011 13:45:37   
Anonimen
Hoj user posted image !
Bolj poredko se oglasim, enostavno mi služba in moj sonček doma vzameta preveč časa, da bi uspela kaj napisat, vas pa redno berem (user posted image  jaz)
Uspela sem posodobit naš seznamček, dajte se prosim mal prečekirat in sporočite, če kaj ne stima, če je potrebno kaj dodat ali dopolnit in dodatne podatke prosim odebelite, da mi bodo takoj v oči padli user posted image

julij82 ne vem kako naj primerjam z Domžalami, ker tam nisem bila. Kaj naj rečem, v 1user posted image  sem bila vključena v raziskavo BUM (mislim, da se lahko vključijo prvorodke do 30.leta starosti) in so mi zato pripadali dodatni UZ, do katerih ne bi bila upravičena, če ne bi bila vključena v raziskavo. In tudi NS je spadala v to raziskavo, tako da mi jo je naredila dr.Šajina v porodnišnici in nimam pripomb. Vse je potekalo, tako kot je treba, dodatno pa se pri NS (v ovkiru te raziskave) opravi tudi trojni hormonski test (vzamejo ti vzorec krvi), ki še dodatno okrepi ali pa poslabša rezultate NS. Dr.Strahova je pa kot berem na RR tudi zelo cenjena in verjetno tudi tam ne moreš zgrešiti. Ne vem, če sem ti kaj pomagala. Imam pa številko (mislim da je od tajništva dr.Pušenjaka) in ti jo lahko pošljem na ZS, če te zanima.

Spyler

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
8.12.2011 15:02:42   
sandra85
enostavno v 7user posted image nebesih

dobila slikico ploda, ki meri 185 mm, srček bil glasen kot lokomotivauser posted image

PDP se prestavi na16.7.2012
naslednji pregled imam 10.1.2012
za NS pa moram jutri poklicat Strahovo
v ponedeljek me čaka laboratorij

od veselja se grem kr (čaja) napituser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
8.12.2011 15:08:32   
sandra85
??? neki mi ni jasno, a je možna taka razlika, nekatere ste napisale, da je plod v 7t velik 5cm, nekatere 3, moj je slaba 2cm??? nič jasno. sem pa v 8t3d glede na UZ sodeč

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 686
8.12.2011 15:18:40   
iwa
Evo mi smo tudi s pregleda! Vse super štima! Srček pridno bije, dr. pravi da je prov plodek za v knjige, tko vse štima zaenkrat!

Sandra85, midve imava pa vse isto! Jest sm tud dons 8t3d in smo veliki 1,85! In dr pravi da je to čist taprava velikost! Tko da.....kje boš pa rojevala, se lahko že zdaj zmeniva da bova skupaj tiščali, moj PDP po novem je 16.7user posted image user posted image user posted image

Anonimna hvala za trud s seznamom res, imamo popravo podatkov in sicer iwa PDP 16.7.

Tud mi vsi smo totalno user posted image , tamala pa ko sva ji rekla za to da bo dobila še enga pravi, kje je, a kle (pa kaže na trebuh) pa me pobuta po trebuhu, pa pravi "da veš da te že butam in rihtam"user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 687
8.12.2011 15:20:00   
nina166

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

??? neki mi ni jasno, a je možna taka razlika, nekatere ste napisale, da je plod v 7t velik 5cm, nekatere 3, moj je slaba 2cm??? nič jasno. sem pa v 8t3d glede na UZ sodeč

Najprej čestitke za dobro opravljen pregled user posted image user posted image user posted image

Verjetno si malo zamešala merske enote in ni 5cm ampak 5mm user posted image . Moj je bil v dopolnjenem 9 tednu velik 2,4cm. Poglej si tabelo rasti: http://www.ringaraja.net/clanek/tabela-rasti-ploda-po-tednih_138.html

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.12.2011 15:27:15   
iwa
Točno to sm hotla jest napisat glede velikosti, tm kjer so okrog 6tedna napisale 4-5 so mišljeni mm ne cm, mi mo danes 8t3d 185mm ali 1,85cm - to so te fore ker na začetku res zelo pospešeno raste

Življenje je lepo!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 689
8.12.2011 18:38:34   
sandra85
iwa hehe, no te sma pa bile na isti dan pridne user posted image  user posted image user posted image user posted image
js bom potiskala kr v izolski porodnišnici, če nas kej ne preseneti in bomo takrat kje na štajerskem, saj sem prvega rodila 13 dni pred PDP user posted image

ja, prav imate user posted image   sem šla še 1x preverit user posted image   in res sem narobe gledala, sicer mm gor al dol, ampak za take mižeke, je to kr dostiuser posted image

nina166 tudi tebi hvala za odgovor user posted image

tak sem se najedla, da bom počlaaa, za kosilo sem si naredila tako fino cvetačno rižotko mmm, da nisem in nisem mogla nehat jestuser posted image

kako je glede mačk pri vas???
mi imamo doma 2 mački, po večini sta not, zadržujeta se le na vrtu pred hišo,tak da sta čisti, scartani, navajeni, da spita v spalnici.....kako je glede toksoplazmoze? v 1user posted image nismo imeli mačke, ker še nismo bili na svojem...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.12.2011 20:13:16   
Arya
sandra85, sama imam doma 4 muce, od tega tri odrasle in ena manjša. Pri ginekologu so mi rekli da naj se izogibam stiku z njimi, v tem smislu, da si dobro umijem roke če imam stik z njimi. In da naj čiščenje prepustim ostalim. Naše muce niso preveč vajene bivanja v stanovanju, so bolj v garažnih prostorih. Če pa si do zdaj imela zmeraj stik z njimi, tudi pred nosečnostjo,pa mislim da se nebi smela toliko bati za to bakterijo.

Ali se mogoče motim?

Anonimen, dobro si napisala tale seznam julijkuser posted image user posted image user posted image

Edino popravek z moje strani, naslednji pregled imam 27.12., pri PDP pa je to moja 1. nosečnost. Ostalo OK. Hvala user posted image

LP

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 691
9.12.2011 0:18:11   
Vegi
Kok čvekate user posted image

Meni so se nosečniški simptomi že precej umirili, lulat ne hodim več toliko, tudi jem ne več toliko (na obrok pravzaprav manj kot prej), sem pa neprestano žejna in slabo mi je tako malo, včasih zjutraj, včasih zvečer ampak obvezno pri jedi user posted image

Še 4x grem spat, potem pa moj prvi pregled!!! user posted image Sem tako navdušena in po drugi strani v skrbeh, da sploh ne morem na nič drugega mislit. Pa tudi na NS se moram naročit, a bi res raje počakala na pregled, da vidimo kakšno je stanje. Sicer pa sem danes (beri: 5 minut nazaj) noseča točno 10 tednov user posted image

Očka? Oh, on še nima pojma za kaj se gre, se je sicer že navadil, da jamram in hočem hrano, masažo nog, karkoli si zmislim, ampak prav dojel pa še ni. Najbrž bo po pregledu drugače, če ne prej pa potem, ko ga bo trebuh opominjal na to vsak trenutek user posted image

Glede stvari - tudi pri nas bomo dobili veliko od družine in prijateljev, ki že imajo mladičke, določene stvari je pa pač treba nove kupit, saj je še čas. Naju trenutno bolj skrbi stanovanje, ki ga preurejamo in ne vemo, kdaj bo končano. Upam da kmalu, sicer ne bom mogla uživat v opremljanju.

Goga31 - tako zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image Upam, da ti čimprej uspe donositi zdravega otročka. user posted image

Glede user posted image - pri nas je bila suša od pluska, potem ste pa privlekle to na dan in sem pomankanje tudi dojela user posted image Moj je rekel "ja!!" še preden sem do konca vprašala če se hoče it malo 'crkljat' user posted image Jaz sicer ne čutim neke neznosne potrebe, bolj se rabim k njemu stiskat in čohat, božat,...

Zdaj pa spat. Nočko! user posted image

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 692
9.12.2011 9:07:57   
sandra85
jutro... evo kavico za vse user posted image

pa gremo mal delat...lep dan vsem

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 693
9.12.2011 9:24:00   
spelap1
Lep pozdrav še od mene
Vidim da ste že začele debato o svojih user posted image . Na hitro da boste vedele kdo sem jaz.
Sem Špela in imam že hčerkico Živo ki je bila 25.11 stara 2 leti. Moram vam povedati da neglede na to da sem stara 24 let sva se z mojim partnerjem "mučila" 2leti, da sva ugledala malega sončka. No v drugo je bilo zelo drugače, ratalo je v dobrem mesecu. Prvega pregleda še nisem imela imam ga 14.12 in upam da je vse vredu z mojimuser posted image , takrat bom pa tudi bolje izvedela datum poroda. Slabosti ali kakšne druge tegobe nimam, imam pa zelo napete in malo boleče zizeuser posted image , drugače me pa nič ne muči.
Vaše komentarje bom brala redno, vendar vem da se bom redko oglasila, kar mi moja punca in služba, pa še stanovanje urejava, ne bodo dopuščali, se bom pa veselila z vami in upam da se bote ve tudi veselile-tudi z mano, čeprav bom v mislih z vami in ne toliko na forumu.
Vsem vam želim lepo in mirnouser posted image in uživajte vsak trenutek s svojim user posted image , še posebej tiste ki je to vaša 1 nosečnost, ker ostale uživamo sedaj z dvema

Vam pa sporočim kako bo šlo na pregledu

Lep pozdrav

Špela

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 694
9.12.2011 9:32:21   
xdmx
Dobro jutro vsem! :)

Čestitke Špela! :)

amyZ, ja se te spomnim...Si prišla po zdravstveno kartico in so ti rekli, da so rezultati že, bila si pa ja, v roza puloverju... Sem že sedela v čakalnici, ampak nisem niti pomislila, da si to ti. :) No, bova pa za drugič vedle zdej. :))

Men je tko lepa misel, da nekaj raste v meni...ampak se je še nisem privadila. Full je hecno kak mi proti večeru zraste trebuh, no pa zdej že tudi zjutraj ni več čisto raven kakor je bil. :) Slabosti ni več toliko, sline imam še vedno velikokrat polna usta...in zadnje 2 dni me je nekaj tiščalo spodal v trebuhu. Zdaj je nehalo. Je še katera opazila to? No, boleče in skeleče prsi so pa že tak stalnica. Ampak ni nič moteče, samo da bo z otročkom vse v redu. :)

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 695
9.12.2011 9:42:25   
mala_roo
Pozdravljene,

kot je napisala xdmx se tudi meni v popoldanskem in večernem času poveča trebušček in je že dobil malce zaobljeno obliko. Seveda drugi še ne vedo, ampak bodo kmalu videli da se nisem preveč najedla ampak da sem srečka user posted image user posted image
Tudi slabosti ni več toliko, tu in tam pa mi je še malo slabo- večinokrat ob obroku ali po njem. Prsi so pa napete, boleče pa žile imem čisto po vrhu...Imejte se lepo in božajte svoje bušije

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 696
9.12.2011 10:04:01   
*bobika*
dobro jutro

Včeraj sem klicala za NS k Strahovi , datum imam 5.1., čeprav še prvega pregleda nisem imela, ampak saj vseeno..

Malega imam še vedno doma zarad učk.. jutri gremo malo okorg po SLoveniji, na obiske k Žlahti, pa potem še proti LJ zvečer pogledat lučke.. komaj čakam..upam samo da mi ne bo preveč slabo v avtu..

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 697
9.12.2011 10:09:28   
nina166
Dan!

sandra85 vprašaj svojo g, če si toxoplazmozo že prebolela. Verjetno so te za to testirali že na začetku prve nosečnosti. A ti ni g v prvi nosečnosti nič rekla? Na krvi se namreč vidi, če si toxo že prebolela. In če si jo imaš v krvi protitelesa in baje se potem ne moreš več okužit in tudi za plod ni več nevarno.

arya to koliko stika si imel prej z mucami ne igra neke vloge, da se ne moreš okužit. Je pa verjetno res, da če si že prej imel muce, da je večja verjetnost, da si toxo že prebolel in imaš v krvi protitelesa.

vegi kaj pa ti delaš sredi noči na netu...zdaj pa te menda še ne muči nespečnosti...ta pride na vrsto v zadnjem trimesečju user posted image user posted image user posted image

spelap1 čestitke za user posted image in lepo nosečnost

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 698
9.12.2011 10:12:53   
xdmx
Poleg toksoplazmoze je nevarna tudi mikrosporija, ne? Vsekakor se je fajn bolj izogibat mačkam...Je pa težko, vem... :)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 699
9.12.2011 10:27:39   
nina166

IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

Poleg toksoplazmoze je nevarna tudi mikrosporija, ne? Vsekakor se je fajn bolj izogibat mačkam...Je pa težko, vem... :)

Je pa toksoplazmoza veliko bolj nevarna...vsaj meni se tako zdi kolikor berem po netu. Se pa lahko okužiš tudi s hrano, tako da niso muce edini problem.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......