|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
25.4.2012 9:11:56   
8301a
Tudi jaz sem imela včeraj pregled, pa obeuser posted image pridno rasteva, tak da je vse ok. Je blo smešno za videt kako se je pačila, kot da bi ful nekaj jedla, pol je pa obrnila obrazek v posteljico, pa nisma mogla več nardit slikice.
Drugače pa morem čez 14 dni spet dat kri zaradi Rh-, pa je rekel, da "če bo treba" čez 2 dni (verjetno ko dobi izvide) še inekcijo...
Zaj mi pa ni jasno, vprašala pa tudi nisemuser posted image , saj če mi je že prvič pokazalo, da sem Rh-, potem ne vem zakaj ne bi blo treba inekcije, ali kako to gre? Pa ne vem če to drži - pred porodom dobiš še eno?

Heh, tudi jaz že pogrešam branje (pred)poročnih zgodb, upam da je bilo vse ostalo super, če že vreme ne.

Lp

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
25.4.2012 9:15:42   
8301a
Aha Tinkkara, si me prehitelauser posted image

Čestitike za super poroko, in naj občutki trajajouser posted image

(odgovor članu 8301a)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
25.4.2012 11:36:01   
amyZ
TinKkara - čestitke za poroko in čudovit dan! Tako lepo je bilo prebrati tvoj post user posted image  Samo, da je šlo vse kot po maslu. Smo držale pesti in v soboto sem prav razmišljala, če imate tako vreme kot je pri nas (ker je namreč večino dneva bilo prav lepo). No super!!! Zdaj si pa tudi uradno gospa user posted image . Upam, na kakšno slikico, vsaj na FB user posted image  da vidimo kako lepa nevestica si bila!

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
25.4.2012 12:00:08   
iluzija
Drage nosečke pozdravljene,

Sem mamica 5 in 1 leto starima punčkama in sem v času nosečnosti tudi sama redno obiskovala tukajšne forume. Na vas pa se obračam z eno prošnjo, in sicer pišem diplomsko nalogo z naslovom STRES NA DELOVNEM MESTU PRI NOSEČNICAH IN MATERAH. Lepo bi vas prosila, če si vzamete minutko časa in rešite kratko anketo za raziskavo pri diplomski nalogi. Anketa je anonimna. 

Že v naprej se vam zahvaljujem in vam želim čim lepših trenutkov v času nosčnosti, ko pa se vam vaš novi član pridruži pa čim več crkljanja in cortkanja z malimi štručkami.

SREČNO!

http://www.1ka.si/a/14614

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
25.4.2012 12:55:36   
jakajaša
Punce ktera si še ni urejala papirje na socialni,ki ima rok julija moram povedat,da sem jaz danes vse postorila.In ni nobenega straha,da bi zapadla v nov zakon glede pomoči ob rojstvu otroka.Tako da pojdite v akcijo:))

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
25.4.2012 19:30:42   
bankc
Tinkkara čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa danes super. Zjutraj sem bila na obisku pri prijateljici, ki je v februarju rodila dvojčici in sta bili taki cooootki in sem bila tam cel dopoldne, tako da sem jih dvakrat hranila (no vsakič samo eno, eno pa ona user posted image ) in moram rečt, da občudujem vse ki imajo dvojčke, ker če si sam, je to res ogroooooomno dela. Sta pa bili tako luštkani, tako da komaj čakam našega fantiča. user posted image

Sem pa danes bila na CSDju da bi uredila porodniško in so mi rekli, da moram pridt še enkrat v ponedeljek, ko bom 60 dni pred pdpjem. halo mislim, nekaj dni gor ali dol. sem bila čisto penasta. In sedaj moram ponoviti vajo v ponedeljek, Edino kar mi je gospa naredila, je to da je šla čez papirje in mi rekla da je vse ok izpolnjeno user posted image . mislim halo, nekaj dni gor ali dol. jaz sem šla prej ravno zaradi praznikov.

(odgovor članu jakajaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.4.2012 13:55:50   
mala06
tinkkara čestitke!!!

Jaz sem pa danes imela pregled in vse je ok. MV je dovolj dolg in plodovnice je tudi ravno dovolj. Je pa naš lump bil obrnjen na glavo in ustreza velikosti. Sem prav vesela, da sem ga zopet videla user posted image
Kar se CSD-ja tiče grem naslednji teden po papirje in nato bom poskusla čim prej vse uredit.

Sonosečke uživajte v praznikih in v sončnem vremenu, čeprav danes full piha in ni nič kaj prijetno!

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.4.2012 14:30:42   
TinKkara
hvala vsem za čestitke!!!!sem dala par fotk na FB. :)

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.4.2012 15:05:32   
lepapepa
@bankc in mala06!
včeraj sem imela tudi sama pregled pri 28. tednu in moram pred naslednjim pregledom na CSD oddati vlogo za porodniško. Mi pa v ambulanti niso dali potrdila o PDP. Sta ga vidve prijele, ali si ti bankc pokazala samo materinsko??
Pa še nekaj - sem mislila, da me bojo pri tem pregledu napotili v starševsko šolo pa mi ni noben nič omenil... Kako je z vami?
Drugače pa je bil pregled uspešen, vse ok, mali obrnjen navzol, plodovnice dovolj, materični vrat več kot 4cm, zaradi krčev v nogah moram po magnesol.
...Upam, da bojo mene na CSD sprejeli par dni pred 60. dnevom pred PDP, ker grem potem na morje za 14 dni...

Lp

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.4.2012 15:08:34   
lepapepa
aja, jakajaša, tudi zate vidim, da si ravnokar opravila to na socialni. kako je potekalo? si imela potrdiolo o PDP?

(odgovor članu lepapepa)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
27.4.2012 8:29:47   
TinKkara
Jaz bom vse to urejala sredi meseca maja. Kaj je dovolj, da imam s seboj samo materinsko knjižico in zadnjih 12 plač???Kaj si moram sploh še uredit na socialni razen porodniške?

(odgovor članu lepapepa)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
27.4.2012 10:32:23   
amyZ
Za očetovski dopust, če ga bo koristil in pa pomoč ob rojstvu otroka. Če je pa še kaj ti bodo pa tam povedali. Na Fb imaš tudi povezave do obrazcev. Je pa treba 60 dni prej. Eni niti par dni prej ne vzamejo, če greš pa čez ta čas ti pa verjetno težijo.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
28.4.2012 8:33:29   
bankc

IZVIRNO SPOROČILO: lepapepa

@bankc in mala06!
včeraj sem imela tudi sama pregled pri 28. tednu in moram pred naslednjim pregledom na CSD oddati vlogo za porodniško. Mi pa v ambulanti niso dali potrdila o PDP. Sta ga vidve prijele, ali si ti bankc pokazala samo materinsko??
Pa še nekaj - sem mislila, da me bojo pri tem pregledu napotili v starševsko šolo pa mi ni noben nič omenil... Kako je z vami?
Drugače pa je bil pregled uspešen, vse ok, mali obrnjen navzol, plodovnice dovolj, materični vrat več kot 4cm, zaradi krčev v nogah moram po magnesol.
...Upam, da bojo mene na CSD sprejeli par dni pred 60. dnevom pred PDP, ker grem potem na morje za 14 dni...

Lp

Lepapepa tudi meni ni ginekolog dal nobenega potrdila, tako da so mi na CSDju rekli, naj samo kopiram materinsko, kjer se vidi datum PDPja. Kar se tiče šole za starše pa tudi pri meni niso nič rekli, tako da mislim, da se boš morala pozanimati kar sama.

Čestitke za pregled user posted image user posted image

(odgovor članu lepapepa)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
28.4.2012 8:44:29   
julijka25
Jaz tudi nisem se nic urejala v zvezi porodniske, ocetovskega, otroskega. Mislim, da imam se casa in da me bo ginekolog oziroma sestra o tem obvestila.
Me pa nekaj skrbi, in sicer pisala sem svojemu ginekologu (ker je pac vikend in ne morem poklicati) v zvezi Rhd neg.-inekcije. Sedaj sem v 28. tednu, naslednji pregled pa imam 18. maja. Ali je mozno, da so pozabili, da moram dobiti inekcijo v 28. tednu user posted image Panike ne bom delala, bom poklicala v ponedeljek v ambulanto.
In drugace kako ste nosecke? Se lepo pocutite v tem krasnem vremenu?

Lp

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
28.4.2012 9:28:13   
TinKkara
ja, kar pokliči, obvezno. Jaz sem jo dobila točno v 28. tednu. Injekcijo mislim.

(odgovor članu julijka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
28.4.2012 9:33:52   
julijka25
Bom poklicala. Punce, kje pa boste oziroma ste kupovale prve oblekice oziroma vse kar potrebujete za novorojencka? H&M?

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
28.4.2012 10:07:47   
amyZ
Ja injekcijo boš morala čim prej dobit. Kolegici niso dobro razložili kdaj mora ponjo in je bila v 29t in je G začela čist noret zakaj ni šla po injekcijo user posted image . No, itak ni panike, teden gor ali dol, ampak 18. maja bo pa malo pozno.

Oblekic imam jaz nekaj iz BC (ko je bila akcija 3 za 2), potem lepe so v H&M, pa v Mani recimo, kjer je tudi dosti ceneje. Pikapolonica je ful draga kar se tiče oblekic. Druge stvari sem pa kupovala v BC, verjetno bom tudi kaj v Mullerju, ker imajo kar izbiro glede tega, pa solidne cene.

Neposredna povezava do sporočila: 2767
28.4.2012 15:08:05   
TinKkara
jaz sem veliko kupila v Mothercare v BTC-ju LJ. Imajo ful izbire in lepe oblekice, pa večkrat tudi kaj v akciji.
Otroške sobice pa nisva še kupila. Sredi maja bom vse oblekice oprala, zlikala in spravila.Do srede junija pa bi res rada imela že vse kar potrebujem, vključno s planičkami, dudami, kozmetiko in vsemi pripomoči. Zadnje čase pogosto slišim, da jih veliko rodi v 8em mescu, če ne že v 7em. Tako da, upam, da mi do konec osmega uspe vse nabavit. :)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
1.5.2012 8:13:01   
TANCI99
Punce,

ali ima katera izmed vas napovedan carski rez?

LP

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
1.5.2012 12:38:40   
RedSonja
ja jaz imam napovedan CR zaradi predležeče posteljive - če se vmes kaj seveda ne spremeni :). Se nočem na nič psihično pripravljati, da ne bom pol razočarana.

(odgovor članu TANCI99)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
3.5.2012 9:34:22   
POGsa
Lep pozdrav vsem!

Sem v veselem pričakovanju moj PDP je julijauser posted image ... pa me zanima, če ste še katere, ki pričakujete julija! Da malo poklepetamouser posted image Bila bi zelo vesela, če se še kakšna bodoča mamica najde user posted image
Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu mommy to be)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
3.5.2012 9:41:02   
POGsa
jaz sem začela pri H&M, včeraj sem našla dva tako lepa kompletka user posted image . Zdej bom pa šla še v pikapolonico in baby center. Če pa najdem še kaj v C&A pa tudi tam kaj. Sicer ne bom pretiravala....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2772
4.5.2012 7:57:41   
iwa
Ojla punce!

Vidim da vse fajn laufa, pregledi super, poroke... bravo vsem!

Nam kar nekaj časa ni delal net, pa bli smo na dopustu tko da me ni blo kle gor. Zej bom spet več. Drugače vse b.p., tamal že ful velik, jest OK.
Na CSD grem urejat naslednji teden, dost je materinska menda.
Jest sm tud rh- in sm inekcijo že dobila čeprov jo sploh ne bi rabla ker je moj tud rh-, a vseeno.

No fajn se mejte!

Življenje je lepo!

(odgovor članu POGsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
4.5.2012 8:38:46   
bankc
Jutro!

Evo jaz sem pa na CSDju že vse uredila. Je bila res materinska dovolj.
Sedaj pa komaj čakam naslednji pregled (11.5.) ko bomo delali ponovno UZ, da vidimo če je vse ok in da če user posted image lepo napreduje.

Inekcijo za RH neg. sem jaz dobila proti koncu 29 t, tako da ni panike, če je ne dobite takoj v 28.tednu.

Kar se pa nakuov tiče: veliko cunc imam še od prvega, nekaj sem jih pa seveda nakupila novih v HMju in v BCju ter nekaj celo v Okaidiju (ker so ga ravno zapirali mesec nazaj), kar mi manjka od pripomočkov bom kupila predvsem v BCju, voziček in avtosedeš pa v Mothercare.

Joj sej ne morem verjet, da samo še 2 meseca in bom že imela svojega sineka v rokah. Komaj čakam user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
4.5.2012 8:42:18   
bankc

IZVIRNO SPOROČILO: POGsa

Lep pozdrav vsem!

Sem v veselem pričakovanju moj PDP je julijauser posted image ... pa me zanima, če ste še katere, ki pričakujete julija! Da malo poklepetamouser posted image Bila bi zelo vesela, če se še kakšna bodoča mamica najde user posted image
Pozdravčekuser posted image

POGsa dobrodošla user posted image user posted image user posted image
Nas je kar veliko julijk, tako da ti ne bo dolgčas.
Kdaj pa imaš rok? ali veš kaj pričakujete?

(odgovor članu POGsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?