|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
15.4.2012 15:50:30   
julieb
Včasih so pisali ginekologi potrdila o PDP, zdaj je dovolj vpis v materinski, tako so mi razložili zadnjič na pregledu, ker sem v 1. nosečnosti pred dvema letoma še dobila potrdilo.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
16.4.2012 8:51:44   
*bobika*
JAZ SEM DOBILA SAMO napotnico za rešilca prvič ..sedaj še nisem tako daleč, da bi mi napisala napotnico ..
Mene kar glava boli, ko poslušam punce kakšne odločbe dobivajo .. samo do konec 30.6., ker verjetno bodo kasneje že nove .. jst bom oddala 21.maja , pa me zanima kak dolgo bodo rabili, da bodo izdali odločbo in kakšno bom dobila,ter za koliko časa..user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
16.4.2012 8:53:42   
beti82
Meni je pa rekla, da bom dobila potrdilo. Brez njega naj ne bi mogel urejati na CSD-ju. No bom videla sedaj v sredo imam pregled. No če ga sploh imam, če ne bodo štrajkali moram poklicat.

Pa samo, da vas spomnim tiste, ki niste poročene, ko boste urejale stvari na CSD-ju mora it vaš partner zraven še priznat očetovstvo.

Drugače sem pa ponovno dobila odločbo (po več ko 14 dneh) s ponovno napačnimi datumi user posted image user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
16.4.2012 11:07:56   
lepapepa
amyZ hvala za odgovor. sama nisem tako natančno preštudirala roke za vloge teh papirjev, tako da ja - najbrž bom v mojem primeru (pdp 15.julij) padla v šparanje proračuna user posted image . škoda...
se pravi, da se na socialno nese kar materinsko knjižico, kamor pogledajo za pdp, glede na to, da -kot pravite- ne izdajo posebnega potrdila...?
lp

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
16.4.2012 11:38:38   
rola
oila punce..

da se javim po dolgem času..
včeraj na lastno željo prišla iz porodnišnice ljubljana, kjer sem 20 dni ležala zaradi grozečega prezgodnjega poroda.
Moja izkušnja tam je grozna..v 20 dneh jim je uspelo narediti 1 ultrazvok, na katerega sem dan prej čakala 1 uro v čakalnici zaman, ker se je zdravnici mudilo na kavo meni in še eni ni uspela narediti uz. Cimro je dežurna zdravnica brez pregleda v 26t dala rodit, naj omenim da je krvavela že nekaj dni prej vendar so se vse krvavitve ustavile in drugi zdraviki niso bili mnenja naj rodi. Drugo cimro je ta ista zdravnica poslala rodit, vendar je imela srečo da se je zamenjala ekipa zdravnikov in so jo poslali na oddelek, kjer se je težava umirila je šla drugi dan domov.
Hrana tam obupna..shujšala sem 5 kg. obiski so dovoljeni le partnerju, tudi otrok ne sme.
Upam da bova z malim zdržala vsaj do 35t in mi ne bo treba tja rodit.

(odgovor članu lepapepa)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
16.4.2012 11:41:47   
jakajaša

Pozdravljene nosečke!
Jaz se vam pridružujem na novoin sem iz Ptuja..Sem v 27.tednu noseča z enojajčnimi dvojčki.Na preglede hodim v LJ k dr. Tulovi-Mandič,ker imam rizično nosečnost(SRČNA NAPAKA) eden od dvojčkov in bom v LJ kar odila.Ciljajo pa še na sum genetske napake,ampak prej mi morajo odvzet plodovno vodo,da lahko potrdijo sindrom...Sem v obupu.Ima ktera podobne težave????

SABINA

OBUPANA MAMICA

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
16.4.2012 12:41:07   
amyZ
jakajaša - dobrodošla! Obenem ti čestitam za dvojčke in tudi upam, da bo vse v redu z obema! Kako pa to da bodo šele zdaj pregledali plodovno vodo? Se prej ta napaka ni opazila (nuhalna ali pa vsaj pri morfologiji?)

rola - kar grozno je tole brat kaj šele doživljati! Res upam, da bo vse ok pri tebi in da dete še malo počaka z rojstvom, vsaj toliko da bo popolno opremljen za življenje. Da kar takole delajo, ma dobro, da si zdržala! Že ko je naša profesorica pravila, da so ji pred porodom nekaj omenjali, da je nekaj narobe z otrokom, ne pa kaj je in kako, je itak potem tam norela in spraševala pa so ji postavili diagnozo anksioznosti! Mah... Če gre vse ok potem so kar vredu tam, pa če boš šla tja rodit vzemi s seboj kamero, ker je babica potem tako prijazna (ker bo kao posneta), še celo preveč, ampak bolje to kot pa slab odnos.

bobika - CSD naj bi odločil o pravici v 15 dneh. Vendar saj veš kako je, najkasneje pa moraš seveda dobiti pred nastopom porodniške, torej v naslednjem mesecu (juniju).

(odgovor članu jakajaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
16.4.2012 13:07:10   
jakajaša
Hvala za odgovore,tolažbo in podporo...Ne na nuhalni in morfologiji se ni popolnoma nič videlo.Izvid je bil rizična nosečnost z majhnim tveganjem.Ja potem pa ok,sem si mislila.Tudi pri prvi hčeri je bila po rojstvu srčna napaka,ampak čist drugačna kot sedaj.Pri 5 mesecih so jo operirali,ampak je kasneje takoj umrla.Druga hčera je bila BP,ampak me je spet dotaknila tragedija pri 4 letih v prometni.In sedaj imam spet grozečo smolo,da se mi bo zmešalo in vsem okoli mene.23.aprila imam ponoven pregled v LJ pri dr.Tulovi in bomo videli kdaj me bo napotila na amninocintezo.Ja čakala bo čim dlje kar se bo dalo zato,če se med posegom sproži porod,da sta maladva že dovolj zrela.In tako bom čakala nestrpno na prvotni izvid kaj bo.V tem primeru,da se ugotovi sindrom so zdravniki oz. gen.svetovalec svetoval,da se ponavadi z privolitvijo staršev bolanemu otroku z injekcijo ustavi srček in sprožijo porod.Potem veste kakšne peklenske muke me še čakajo.In upam da mi bodo v tem primeru naredili carski rez,ker nisem sposobna ne fizično in ne psihično roditi naravno v tem primeru:(((
Upam na čimboljše!!!!!

SABINA

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
16.4.2012 13:13:17   
Soncek17
Uff, jakajaša, se te res drži smola........dobra si, da greš tako pogumno čez vse to......pravgotovo ni težjega kot to, da ti otrok umre........da se ti pa to zgodi 2x in da je tudi ta nosečnost tako rizična pa........si sploh ne predstavljam.......držim pesti, da bodo izvidi dobri, da bo z obema vse v redu.........ti pa čimbolj pozitivno naprej.....

(odgovor članu jakajaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
16.4.2012 15:23:50   
fabula
jakajaša...sploh ne vem kaj naj napišem...se mi kar srece trga ko tole berem in si tud slučajno ne morem (in res upam da tudi nikoli ne bo treba) predstavljat kako ti je težko...držim pesti, da se kljub vsej tragediji, ki si jo doživljala tokrat vseeno lepo izteče in tebi in tvojim bližnjim posije sonček upanja.
rola upam, da zdržiš vsaj še kakšen mesec...če pa ti rata do 35t pa itak več kot super...jaz sem v prvo rodila v začetku 36t in moj fantek ni imel čisto nikakršnih težav zaradi tega (razen seveda zlatenice)....tako, da ti res želim, da zdržita z dojenčkom čimdlje na varnem, v trebuščku.

(odgovor članu jakajaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
16.4.2012 19:05:39   
mayamay
Pozdravljene julijke! Tudi sama se vam pridružujem, sem v 26. tednu, moj PDP pa je 27.7. Sama imam tudi nekaj težav in sicer predležečo posteljico, ki mi sega čez maternični vrat. Krvavela sem v 20. tednu in bila hospitalizirana 10 dni. Krvavitev se je na srečo takoj ustavila, sedaj pa pridno doma počivam in večino dneva preležim, ter odštevam dneve in tedne. Ginekolog pravi, da bom verjetno po 30. tednu kar prišla v porodnišnico in bom tam do konca. Moja želja je ostati v enem kosu do 35. tedna. Upam na najboljše.

Vsem vam želim prijetne nosečnosti!

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
17.4.2012 12:08:58   
TinKkara
oh joj, kakšne žalostne zgodbe. :(

Želim vam vsem, ki imate kakršnekoli težave, iz srca, vso srečouser posted image !!!!

(odgovor članu mayamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
17.4.2012 14:01:16   
katrin85
jakajaša, tudi jaz ti želim, da se vse srečno isteče, držim pesti!

mayamay, jaz sem sedaj v 27. tednu in imam prav tako predležečo posteljico, ki sega čez maternični vrat. Tudi jaz sem krvavela, into v 21. tednu, vendar nism bila hospitalizirana. Sedaj krvavitev tudi ni več in tudi jaz večino ležim in upam, da ostanem 2v1 čimdlje. A tebi je rekel ginekolog, da boš gotovo morala ostati po 30 tednu v porodnišnici? Meni je samo nekaj omenila in jo nism najbolje razumela in res upam, da ostanem čimdlje doma. No naslednji tedn imam pregled-25.4 in bomo videli kaj bo. No drži se, vse se bo dobro končalouser posted image

Vsem želim en lep sončn danuser posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
17.4.2012 16:55:49   
Sitnoba
pozdravljene souser posted image !

jakajaša sej ti lahko samo pošljem objem ter pozitivne misli, da bo vse dobro s tvojima sončkoma in seveda s tabo!!
Resnično grozna zgodba in upam, da je vse slabo že za tabo!

rola resnično upam, da zdržiš čimdlje!!

prav tako upam, da mayamay in katrin85 ne bosta imeli še kakšnih težav, kar lepo počivajte!!

Drugače pa jaz še nič ne razmišljam o vlogah za CSD, bo pa počasi potrebno.
Pa zopet ne vem v katerem tednu sem user posted image rok imam 22.7. pa ne vem ali je 26. ali 27. teden user posted image

Drugače pa pri nas ni sončka, upam, da ga jutri zagledam in bo kaj od sprehoda

Pridno božajte trebuščke user posted image

(odgovor članu katrin85)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
17.4.2012 18:09:08   
mayamay
Ginekolog je rekel, da če bo vse v redu in ne bom krvavela, bi prišla nekje 32. teden in ostala do konca. Če se posteljica ne bo dvignila (on pravi da moja se skoraj sigurno ne bo), bo porod CR in najmanj dva tedna prej. Je pa rekel, da bomo videli sproti kako bo potekalo. Vprašala sem ga tudi za injekcijo za hitrejši razvoj pljuč, pa je rekel, da jo dajejo po 28. tednu in da jo lahko dobim. Rekel je, da je to edina dokazana stvar, ki pomaga v primeru prezgodnjega poroda. Se bom pa na naslednjem pregledu glede tega še enkrat z njim pogovorila.
Trudim se čim več časa preležat, upam, da zdržim še dolgo. Tebi želim isto in čim več počivaj. 

(odgovor članu katrin85)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
17.4.2012 18:43:08   
amyZ
Sitnoba - če imaš rok 22.7. si potem v 27 tednu. Ker jaz ga imam 30.7. pa sem zdajle šla v 26teden. Torej si 26t in x dni.

Jo, upam, da se vam puncam res vse dobro izteče in da če že bo katera prej rodila, da rodi zdravega in dobro razvitega otročka!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mayamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
17.4.2012 20:02:35   
TinKkara
jaz sem pa danes pila glukozo, dala vodo, kri in v petek izvem izvide za sladkor. Upam, da je vse ok. V petek mi bo tudi delal meritve ploda, ker sem mu omenila, da je na 3d Pušenjak rekel, da je tamala majhna. Da vidimo, kaj bo rekel moj ginekolog. Upam, da bodo same dobre novice, saj se naslednji dan, v soboto, poročim.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
18.4.2012 10:29:12   
mala06
tinkkara user posted image za poroko!
Berem, da je kar nekaj nosečk s težavami in upam, da se vse srečno izteče user posted image
Pri meni nič novega. Sem v 30. tednu in ne morem verjet, kako hitro je minilo. Še malo pa bo potrebno vse pripraviti za novega člana.

Punce uživajte, kolikor se da!

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.4.2012 10:39:37   
*bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba

pozdravljene souser posted image !

jakajaša sej ti lahko samo pošljem objem ter pozitivne misli, da bo vse dobro s tvojima sončkoma in seveda s tabo!!
Resnično grozna zgodba in upam, da je vse slabo že za tabo!

rola resnično upam, da zdržiš čimdlje!!

prav tako upam, da mayamay in katrin85 ne bosta imeli še kakšnih težav, kar lepo počivajte!!

Drugače pa jaz še nič ne razmišljam o vlogah za CSD, bo pa počasi potrebno.
Pa zopet ne vem v katerem tednu sem user posted image rok imam 22.7. pa ne vem ali je 26. ali 27. teden user posted image

Drugače pa pri nas ni sončka, upam, da ga jutri zagledam in bo kaj od sprehoda

Pridno božajte trebuščke user posted image

sitnoba ti imaš en dan za mano PDP, pa sem jaz danes 26t 5 dni

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.4.2012 13:12:57   
katrin85
Živjo!

mayamay, vidim, da imava podobno situacijo. Tudi meni je rekla, da se mi postlca gotovo ne bo več dvignila in se pomoje res ni, ker me mali brca in boksa tako nizko. Mam pa prečno lego. Ja pri predležeci posteljici je možen samo CR, ki ga naredijo najkasneje v 37 tednu. Upam, da prideva do tja, no sej bova:)Me pa začne skrbet, ko me začne bolet in špikat čist spadaj, da se ne bi začel kej dogajat, pa potem mine. Morm pa piti magnesol 3xna dan in mi res pomaga. Pa buscopan mi je predpisala, sam jih še nism vzela. Pridno počivaj :)

Imam pa eno vprašanje. Glede na to, da bo otročk prišel na svet pred rokom, nevem kere številke cunc naj imam pripravljene. Sedaj imam nekaj 56 in mamo 62. Samo se mi zdi, da bi blo fajn imet tut nekej cunc številka 50. To sedaj kupuje vse moj fnt in sestra:)

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.4.2012 13:17:25   
Maat
Punce, ki imate predležečo posteljico - so vam brez problemov podaljšali bolniško? Meni so jo namreč zaključili z včerajšnjim dnem, čeprav imam to diagnozo postavljeno že 2 meseca user posted image

Katrin85, jaz sem sina rodila pri 37-ih tednih in je imel mere za normalno donošenega otroka. Po mojem lahko kupiš za začetek kompletek ali dva št. 50, za naprej boš pa videla.

(odgovor članu katrin85)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
18.4.2012 13:53:56   
katrin85
Maat, tukaj ti pa ne bi znala pomagati. Jaz sem še študentka, tako, da nimam bolniške.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
18.4.2012 15:23:12   
*bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: katrin85

Živjo!

Imam pa eno vprašanje. Glede na to, da bo otročk prišel na svet pred rokom, nevem kere številke cunc naj imam pripravljene. Sedaj imam nekaj 56 in mamo 62. Samo se mi zdi, da bi blo fajn imet tut nekej cunc številka 50. To sedaj kupuje vse moj fnt in sestra:)

Moj se je rodil v 37.tednu, bil je velik 49cm, sva se mu na začetku oblačila 50 , nekaj malega bodijev 44 , je pa hitro zrastel, po kakih 3 tednih sva bila že na 56..

(odgovor članu katrin85)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
18.4.2012 16:08:57   
mayamay
katrin85 tudi jaz sem čisto na istem, brce čutim spodaj, vsak dan me spodaj pod trebuhom črviči in tudi jaz pijem magnezij in ta res pomaga. Trebuh imam dokaj visoko, zato ne vem zakaj me vsak dan boli pod njim.

Kar se tiče bolniške, sem prejšnji teden dobila odločbo z datumom do 30.6. ko bom po PDP nastopila porodniško. Mogoče so mi tako odobrili, ker sem bila v bolnici 10 dni.

Še vsem drugim puncam želim lepe nosečnosti in čim več uživajte! 

(odgovor članu katrin85)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
18.4.2012 16:46:18   
julieb

user posted image

user posted image  

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image
bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image bincha / 26 let / Kranj / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  
3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image kikaaa / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
5.7.

user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
6.7.
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted imageuser posted image
7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / 24 let / MS / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  Keka85 / ? let / ? / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / 31 let / LJ / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image     
11.7.
user posted image fabula / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Elieli / 31 let / Obala / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image 2xjulij / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image
15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lepapepa/ 33 let / LJ / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted imageuser posted image
17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 / user posted image
18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / 29 let / ? / 2user posted image / 0user posted image / user posted image
19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image blondi20 / 20 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
Tanza / ? let / ? / ? / ? /
20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1 / 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  user posted image   
user posted image karin412 / 34 let / Gorenjska / 3user posted image / 2user posted image /  user posted image    
21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image

user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Sitnoba / 29 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Tadeja23 / 23 let / Lenart / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
23.7.
user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted imageuser posted image
26.7.
user posted image
capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image julijka25 / 24 let / Trbovlje / 1user posted image / 1user posted image / user posted image
27.7.
user posted image latila / 36 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 8301a / 26 let / Pomurje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

user posted image SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image
user posted image sanyy / ? let / Ljutomer / ?user posted image / ?user posted image
user posted image
29.7.
user posted image bavsi / 20 let / Dravograd / 1user posted image / 0user posted image
/ user posted image  
30.7.
user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
31.7.
user posted image
Tina1984 / 26 let / Ormož / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

1
.8.
user posted image junior08 / ? let / ? / 2 / 1 / user posted image   
x.7.
user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:

3D:

SKUPAJ NAS JE : 75
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 12
 user posted image : 19 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil julieb -- 18.4.2012 16:50:26 >

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?