|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
12.5.2012 15:32:55   
ThinkPink
Hello vsem,

mene pa zanima s katereimi št. oblačilc boste štartale in kakšna naj predvsem bodo oz. če ima katera kakšen mini seznamček stvari, ki bi jih dojenček rojen julija imel vsaj 3 mesece. Moja taprva je bila rojena sred avgusta in je bilo lepo vreme še 14 dni, potem pa kar pihalo, tako da sem že štartala z nakupom toplejših pajacev in bodyjev z dolgimi rokavi. Naši sončki pa bodo vseeno julijčki, tako da zna biti še kar vroče. Jaz ne bom kupovala stvari manjših od 62, ker koliko se spomnim, je 56ke prerasla, preden jih je imela vse oblečene. Kje kupujete oblačilca tiste iz MB?

LP

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
13.5.2012 18:09:41   
Elieli
Evo mene po dooolgem času...sicer sem večkrat pogldala na forum, vendar se v debato nisem vključila. TUdi mi pridno rastemo, prejšnji teden smo imeli že 1800g in je ginekolog rekel, da bo to konkreten dojenček (no, sicer smo pa vsi v družini bili konkretni dojenčki, tako da...). Bila sem na CSD, vendar se vračam jutri (sem bila prezgodnja), označila sem oboje - porodniško in dopust za nego in varstvo otroka - ker bom oboje pač koristila jaz. Včeraj sva domov pripeljala posteljico (izposojeno od danes polnoletnih članov družine), naslednji teden pa nameravam še po nekaj nakupih tako, da mi bo potem ostal še potrošnji material (beri: plenice). Začela sem tudi z materinsko šolo. skratka, kljub temu, da sem na dopustu, se opravkov ne manjka user posted image

tudi jaz nisem mislila kopuvati manjših stvari od št. 62, vendar so me znanke presenetile in mi podarile tudi manjše pajacke, tako da...če bo kaj zmanjkalo, bo šek pač tati v šoping user posted image

Lepo se imejte, mame

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
13.5.2012 18:18:26   
bankc

IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink

Hello vsem,

mene pa zanima s katereimi št. oblačilc boste štartale in kakšna naj predvsem bodo oz. če ima katera kakšen mini seznamček stvari, ki bi jih dojenček rojen julija imel vsaj 3 mesece. Moja taprva je bila rojena sred avgusta in je bilo lepo vreme še 14 dni, potem pa kar pihalo, tako da sem že štartala z nakupom toplejših pajacev in bodyjev z dolgimi rokavi. Naši sončki pa bodo vseeno julijčki, tako da zna biti še kar vroče. Jaz ne bom kupovala stvari manjših od 62, ker koliko se spomnim, je 56ke prerasla, preden jih je imela vse oblečene. Kje kupujete oblačilca tiste iz MB?

LP

Jaz imam večino cunc še od prvega, ki je bil rojen konec junija, tako da bosta praktično na istem s cuncami user posted image . Imam pa od številke 56 dalje. Vem da je bilo tisto poletje full vroče, tako da sem ga imela večino časa oblečenega v bodije s kratkimi rokavi. V vsaki številki imam nekaj bodijev s kratkimi in nekaj z dolgimi rokavi, pol pa itak ta tanke pajacke, pa nekaj kompletkov za malo lepše (hlačke z jopicam in podobno). Čeprav za poletje imam večinoma v številki 62, in nekaj malega 56.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
13.5.2012 18:32:10   
Elieli
še nekaj glede oblekic - v materinski nam je patronažna sestra rekla, naj za julijce ne kupujemo debelih frotirastih hlačk in pajackov, pa tudi kapice so nepotrebne - jaz sem sicer z obale, če si doma v hladnejših krajih, pa ena rezerva ne škodi
lp

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
14.5.2012 8:37:58   
POGsa
ooo, super! Rok imam 19. julija!user posted image Kdaj pa tebe čaka najlepši dogodek?

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
14.5.2012 11:22:55   
lepapepa
ja, glede cotik je res tko, da ful hitro prerastejo, tako da se res ne splača preveč nakupovat v eni številki. Jas sem v 50 nabavila samo par žabic in 2 pajacka ( z dolgimi in kratkimi rokavi), večina stvari pa imam 56. Pa tudi to bo prerasel zelo kmalu. Večjih številk nisem nakupovala, sem pa dobila nekaj iz druge roke, pa baje da starši dobijo dosti oblekc za 2-3 mesečnega dojenčka od prijateljev in sorodnikov, ko hodijo na obisk gledat dojenčka... Bomo vidli :)
Imam pa vprašanje za tiste po 30. tednu glede strij - so se vam že kaj pojavile? Meni zaenkrat še nič, amapk me ful srbi koža na trebuhu, posebej nad popkom (včasih prav skeli) imam pa še 2 meseca do poroda in se bojim, da koža ne bo prenesla vsega raztezanja. Mažem se z oljem za te reči, ki pa pomaga vsaj proti srbenju...
Pa še nekaj, kako je z vami - meni je začelo iz bradavic kapljati mlezivo, ki sem ga najprej opazila kot temno rumen madež na belem modrcu, potem pa sem bila bolj pozorna na bradavice, iz katerih ob rahlem pritisku priteče malo te tekočinice. Na forumih sem brala, da to nekatere pred porodom sploh nimajo in da ne pomeni, da bo zaradi tega več ali manj mleka, ko bo šlo zares :)

Toliko zaenkrat, ta teden končam starševsko šolo in grem zrihtat papirje na socialno, naslednji pa pregled v 32. tednu. Se oglasim po tem, baaj!

(odgovor članu POGsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
14.5.2012 11:42:25   
Soncek17
ja meni so se strije naredile za zdaj samo okoli popka, in to tako, čisto čez noč, kar naenkrat so bilo tam.......kljub mazanju z mandljevim oljem.......sem pa v 33.tednu......

iz bradavic pa tudi meni vsake toliko kaj prikaplja.......ampak to tako, ponoči.......vsakih nekaj dni zjutraj opazim kakšne madeže na pižami......ž

glede cunjc.......jaz imam zaenkrat doma večinoma št.56, pa par kosov tudi 62.......sem pregledala prejšnji teden, kaj sem dobila od kolegice.......tako da kaj dosti dokupit za začetek mislim, da ne bo treba........kakšne žabice še, ostalo pa mislim, da bo......pa seveda kompletek za iz porodnišnice........imam pa namen vsaj do sredine junija imet vse pripravljeno, če slučajno malček kaj pohiti na svet.....

(odgovor članu lepapepa)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
14.5.2012 11:53:24   
Elieli
Pozdravljene,
ravnokar sem se vrnila domov, zjutraj sem najprej imela materinsko, potem sem obiskala CSd in se pritoževala nad varčevalnimi ukrepi user posted image ter oddala vlogo za porodniško (PDP 11.7.) ..."dela" se ne manjka, še dobro da sem na dopustu

sem v 32. tednu in zaenkrat se še nobena strija ni prikazala (trkam na les), se mi je pa pojavil celulit v izdatnih količinah, tolažim se edino s tem, da si ga nisem sama pridelala (in tiho upam, da bo izginil vsaj pol tako hitro kot je prišel user posted image
laično gledano je pri strijah stvar elastičnosti kože, ki jo lahko izboljšaš s kremami, predvsem pa pazi, da dovolj piješ (no, to moraš tako in tako) - pa genetika po moje odigra svoje

mleziva zaenkrat nisem opazila oz. nisem ziher, da so bili fleki na majici, v kateri spim mlezivouser posted image

lep dan vam želim!

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
14.5.2012 15:52:26   
amyZ
Jaz sem v 30. tednu zdaj, pa zaenkrat še nimam strij. Me pa občasno srbi koža. Uporabljam pa zvečer karitejevo maslo ali Hipp maslo za mamice, zjutraj pa kremo proti strijam, trenutno imam od Chicco. Je pa odvisno od kože same, sam vseeno se raje mažem, kot da ne. Če koža srbi naj bi ji primanjkovalo vlage, tako da je fajn čim bolj mastno uporabljati (masla so za to enkratna) in pa milo, ki vlaži kožo. Itak pa srbi recimo tudi zdaj, no od včeraj ne več, ko je bilo vroče. Pa vročina in to naredi svoje.

Glede oblekic bom pa jaz verjetno imela nekaj z dolgimi, nekaj s kratkimi rokavi. Trenutno imam nekaj več 62 kot 56, ampak bom kupila še kakšno 56. Sploh bodiji mi še manjkajo. Potem bomo pa prilagajali vremenskim razmeram.

(odgovor članu Elieli)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
14.5.2012 22:05:56   
ursa_p
Pozdravljene nosečke!

V kolikor vas zanima fotografiranje vašega trebuščka in družine v naravi, vam posredujem naslednje:

Vabim vse nosečke, ki sodelujete na fb-ju, da se prijavite na akcijo za fotografiranje v naravi, ki že poteka:
klik ... IŠČEMO FOTOMODELE - družine z otroci ali nosečnice z družino user posted image

Akcijske cene (za vse, ne samo fb fane) v mesecu maju najdete tukaj ... klik AKCIJSKI CENIK user posted image

Fotografije pa si lahko ogledate tukaj ... klik FotoSTUDIO.si DRUŽINE user posted image

Lp, Urša

PS: Ne me kregat, ker sem zmotila vašo temo, ampak mogoče bo pa kateri všeč! user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
14.5.2012 22:35:24   
bincha
živjo!

danes sem imela pregled- ultrazvok, da smo preverili rast in lego našega korenjaka user posted image glede rasti je nekje v povprečju, ginekologinja je rekla, da ob rojstvu ne bo "prevelik", razen če ne bo čez rok... bomo videli user posted image
obrnjen je že na glavo (v taki legi je že od morfologije...) in baje je zelo malo verjetno, da se obrnil drugače in tako smo zaključili z ultrazvoki, imela bi ga le v primeru, če bi bil sum, da se je obrnil kar naj bi baje čutila ker bi me tiščalo pod rebri...

strij nimam (zaenkrat) sem pa noseča 33. tednov, glede kil pa sm jih pridelala že 17 user posted image sicer se na oko ne opazi, razen velikega trebuha, ampak vidim po oblačilih, da sem se razlezla user posted image sploh v boke!

no ja... počutim se zdravo, z otročkom pa je tudi vse ok user posted image

punce samo še en mesec in pol imam do roka! jaz pa še skoraj nič nimam nakupljeno! moram v akcijo...

imam samo malo oblekic (večina št. 62), voziček (3-delni) in stolček za hranjenje.
glede številk oblačil nam je danes povedala v šoli za starše, da baje normalno hranjeni otroci prerastejo št. 56 v 1.-3. tednov, tako da jaz več kot kakšen bodi ali dveh v tej velikosti ne mislim kupovati - bom na začetku malce zavihala user posted image

lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.5.2012 8:09:49   
amyZ
Kolegica je rodila 49cm velikega, pa je imel skoraj cela dva meseca 56 št., čeprav se je izjemno hitro redil glede na začetno težo in velikost. Tako, da jaz bom že svojega oblekla v malo večja, v toliko večja oblačilca pa ne. Razen če bo že v štartu velik npr. 55.

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.5.2012 8:42:56   
*bobika*
jst sem tudi pri prvem imela za začetek bodije 56 , nekaj celo 50... bil je pa 49 cm ko se je rodil..čeprav je zelo hitro pridobival in rastel..ga vseeno nisem oblačila v prevelike bodije..
tudi sedaj bom imela 50 in 56 za začetek..

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.5.2012 9:02:14   
bankc
Tudi jaz imam od prvega nekaj cunc števila 56, ker se je rodil 3 tedne prekmalu in je imel prav tako samo 49 cm. Sam kar sem pa na novo kupovala, sem pa večino v številki 62.

Bincha tudi jaz sem že pridelala 17 kg user posted image in sem prav tako v 33 tednu. Kaže da jih bom v tej nosečnosti pridelala malo več kot v prvi. V prvi sem se zredila za 18 kg. Je pa res, da so mi bili prišparani zadnji 3 tedni, drugače bi pridelala še malo več kg user posted image . Mah se bom pol sekirala, ko rodim. To nosečnost sem pa res pazila na zdravo prehrano, je pa res da bi pa jedla ves čas. V prvi user posted image sem bila pa nora na fast food (hamburgerji, kebabi,...) pa sem se enako hitro redila kokor zdaj, ko pa res pazim. tako da čist brez veze.

Drugače sem pa ta teden sama in sem se spravila prat in likat cunce, ker sem ugotovila da bom od tega vikenda dalje skoz zaposlena, in da mi bo čas do poroda čist prehitro minil. Imam že sedaj splanirane vse vikende do poroda. Tako da me je ravno prijateljica včeraj vprašala, če bom sploh imela čas iti rodit user posted image . Pa tudi čedalje težje sedim za likalno, ker tako zatekam.
Naslednji teden pa grem še v en velik šoping po voziček, avtosedež in razne drobnarije, ki mi še manjkajo. Pol pa mislim da sem kar zaključila s pripravami in bom pol bolj sproti, kar bo treba.

Elieli iz kje iz obale pa si? tudi jaz sem iz obale (od oktobra dalje user posted image ) .

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
15.5.2012 10:39:13   
POGsa
Hej! Ja mene si tudi zgrešila. Jaz imam rok 19.7.2012 user posted image , stara sem 26 let in prihajam iz okolice Domžal. Tudi jz bi bila rada na seznamu, če me lahko dodaš! Hvala! user posted image lp

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
15.5.2012 11:06:56   
TinKkara
Jaz sem v 32. tednu in sem se zredila 13 kg. Verjetno bom šla še kake 4 kg gor. Obseg trebuha imam 103 cm. Vsi mi pravijo, da imam bolj majhnega. Hm...V petek imam pregled, pa upam, da je z rastjo tamale vse ok. Res pa je, da ne bi rada, da je prevelika, da me ne raztrže preveč. :)

Ste se že odločile, ali boste imele epiduralno ali ne????? Jaz bom podpisala za vsak slučaj, odločila se bom pa tisti dan. Bom vidla, kako se bom počutila.
Danes imava glih predavanja za očkote, porod. :) Komaj čakam. :)

(odgovor članu POGsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
15.5.2012 11:19:20   
amyZ
bankc - sej zdajle ta vikend pa jutri je fajn cajt za likat, ko je hladneje. Jaz drugače svojih cunj ne likam, razen kar se pač zmečka, ampak tega je ful malo. Tako da privlečem likalnik parkrat na leto ven. Bom pa verjetno prve cunjice od tamalega polikala, bom vidla. To me potem junija čaka, zdajle se mi zdi še prekmalu, ker imam rok čist na koncu meseca.

Jaz sem zdajle do konca 29t pridelala 8kg, obseg trebuščka pa je borih 95cm :) hehe... Je moj ravno včeraj rekel, da ni šans da sem jaz v 7 mesecu, če dam pulover gor pa se skor nič ne vidi (pa se, ampak res ne veliko). Se pa poznajo kile tudi drugje, nad trebuščkom, pod prsmi mam špehec user posted image pa seveda sem pridobila nekaj v boke, stegna in na žalost tudi v meča (meča sem že prej imela močna...sreča da ni zima, ker ne bi nobenih škornjev gor spravila). Ampak tako je, čez kakšne 3 mesece bomo pa pač malo bolj migali, sprehodi z vozičkom, telovadba...no, upam, da mi bo ratalo user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
15.5.2012 14:51:54   
alysa
Oblačil imam kar nekaj še od taprvega od številke 56 naprej. Nekaj bom pač še morala dokupiti, ker je taprvi septembrček in sem imela bolj topla oblačila. Do sedaj sem kupila samo kompletek za iz porodnišnice, še ostalo me še čaka. Se mi zdi, da imam še dovolj časa za vse pripravit user posted image
Do 30. tedna sem se zredila 12 kil, tako da mislim, da bom na koncu tam nekje kot prvič. Imam pa bojda ful velik trebuh, ker dobim različne komplimenteuser posted image , če sta mogoče pa dva user posted image user posted image
Za epiduralno pa še ne vem, ali bom šla podpisat. Prvič sem imela podpisano, pa je potem nisem vzelauser posted image , se mi zdi, da me je bolj strah pikanja kot pa popadkov. Glede poroda si želim samo to, da bi se začelo samo od sebe, ker prvič so mi sprožli 6 dni čez rok.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
15.5.2012 22:07:32   
mala_roo
Pozdravček,

user posted image user posted image za vse preglede in novičke,
tudi jaz sem imela včeraj kontrolo. Vse je super, malčica brca sto na uro, težka je že 2100g, gin mi je naredila vse meritve, vse ustreza starosti, maternični vrat je zaprt, dolg, tako da zaenkrat še vse poteka kot mora, obrnjena pa je že tudi na glavico in pripravljena za odhod ko bo čas user posted image

Pri nas se jutri začenja 34 teden- madonca hitro mineva tole user posted image še malo pa bo dan D!!!
In že bomo ponosno pestovale svoje najdražje user posted image Glede kg, jaz sem jih do sedaj pridelala 7kg, tako da sem kar pridna user posted image
Za epiduralno sem jaz že podpisala in imam urejeno, potem bom pa videla tisti dan kako se bo odvijalo in ali bom vzela ali ne...

Lepo se imejte in božajte svoje user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
16.5.2012 10:24:17   
lepapepa
Živijo,živijo!
Jaz imam samo še eno vprašanje glede CSDja. V petek grem rihtat papirje, obrazce sem si sprintala z neta, zdaj pa me zanima naslednje: ali mora partner tudi do delodajalca izpolnit prilogo o plačah, če bo zaprosil samo za očetovski dopust (in ne nadomestila za nego in podobno...). In kaj ste se pri vas odločali, za neplačani ali plačani dopust?

Hvala,LP

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
16.5.2012 13:08:04   
Elieli
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Elieli iz kje iz obale pa si? tudi jaz sem iz obale (od oktobra dalje user posted image ) .

iz Lucije

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
16.5.2012 13:16:27   
Elieli
glede očetovskega dopusta je tako: oče ga lahko izkoristi do 6. meseca starosti otroka, mora pa delodajalcu dati obrazec, kjer le-ta vpiše višino plače, v kolikor je bil pri zadnjemu delodajalcu zapolen zadnjih 12 mesecev - na obrazcu mora biti napisan znesek bruto plače do meseca pred mesecem vložitve vloge - npr. če gre julija (sej smo julijke, ne user posted image ) na očetovski dopust, mora na obrazcu biti še junijska plača - CSd mora vedeti, kakšna je višina plače, saj je očetovski v breme države in ne delodajalca. očetovski dopust znaša 11 delovnih dni ali 14 dni skupaj, lahko ga koristiš tudi po dnevih.
So pa še druge variante - ali da koristi dopust za nego in varstvo otroka ali pa 77 dni neplačanega dopusta (država časti prispevke) - vse to urediš na CSD, ko je otrok rojen.

midva sva se odločila, da bom jaz koristila vse razen očetovskegauser posted image

(odgovor članu lepapepa)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
17.5.2012 17:23:52   
me ni
Pozdravljene po dolgem času. Nepričakovano me je iz varnostnih razlogov ginekolog 13.4. obdržal na bolniški, ki bo trajala vse do porodniškega. Močno upam, da mi bojo do 1.6. zrihtali T2 internetno povezavo in bom potem malo bolj spremljala tale forum (trenutno sem na obisku v pisarni user posted image ).

Poroka 25.4. je minila v skladu s pričakovanji. Sledili so medeni štirje dnevi (poročno darilo njegovega delodajalca) v Umagu, sedaj pa birokracija ob menjavi priimka.

user posted image  raste in je baje "velik", več bom izvedela 31.5. na UZju, ko imam pregled rasti ploda. Zaenkrat sem pridobila 9kg, pričakovano je da jih do konca pridobim 13, torej imam še 4 fore user posted image . Okrog buščka imam 104cm, okrog riti pa 111 (9 več kot pred zanositvijo). U mejah pričakovanega, saj vem, da se da s tekom in kolesarjenjem kmalu uspostaviti prvotno stanje. Strij zaenkrat ni na vidiku. Razen utrujenosti, ki zahteva malo več počitka se odlično počutim, pritisk imam lepo urejen, sladkorne niso ugotovili pri testiranju ... skratka, upam, da bo do konca tako.

Se oglasim, ko doma dobim internet, do takrat pa ...... uživajte v nosečnosti user posted image

< Sporočilo je popravil me ni -- 17.5.2012 17:27:06 >

(odgovor članu Elieli)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
18.5.2012 21:13:40   
TinKkara
Tudi jaz sem imela danes pregled. Tamala je že z glavico navzdol obrnjena in je rekel, da se ponavadi 99% ne obrnejo več. Skratka vse ok. Naslednji pregled imam čez 17 dni in me bo pregledal tudi ginekološko.

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
20.5.2012 19:05:54   
TinKkara
Hm....danes sem gledala UZ slikice in videla, da mi po meritvah določenih delov telesa, piše, da imam datum poroda šele 22. avgusta!! Dejansko ga pa imam 17. julija oz. po začetnem UZ celo 12. julija. To pomeni, da moja tamala zaostaja v rasti dober mesec!!!Hm.....čudno mi je, da mi ginekolog ni nič namignil ali omenil. Ko sem pa bila pri Pušenjaku na 3D že 2 meseca nazaj, mi je omenjal, da je manjša in da je potrebno v 32.tednu ponovno preverit rast. Sedaj mi pa moj gnekolog nič ni rekel. Mogoče samo zato, da ne bi zapaničarila. JOjj. Še dobro, da imam naslednji pregled že čez 14 dni, da ga vprašam podrobnosti....Me pa kar malo skrbi.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?