TinKkara
|
POROKA Hej, ciao punce!!!! evo mene. od sobote dalje imam nov priimek. Na poroki je bilo suuuper, res sanjska poroka. Vreme smo imeli idealno, 20 C. Vsi pravijo, da sem cel dan blestela, lebdela od sreče in zadovoljstva. Bilo nas je 30, sorodstvo. Cel dan sem bila sproščena, zadovoljna, nasmejana, plesala, res lepo. Šele danes, se mi zdi, da prihajam malo k sebi. Te dni sem bila še ves čas v poročnem filingu. Mogoče zaradi nosečniških hormonov? v nedeljo sem pa kar cel dan jokala, od veselja, sreče in mogoče malo od žalosti, da je že mimo. Ufff. Skratka, priporočam poroke!!!!!! Aja, edino kar mi je žal, da nisem povabila tudi prijateljic. Če bi še enkrat, bi jih sigurno. To mi je res žal. No, saj 12. maja bova imela poporočni piknik za frende, jih bo okoli 50. S tem sva si naredila dvojno delo, ampak......ok. Upam, da bo tudi ta žurka ful dobro uspela. :)) Skratka, od sobote dalje sem še bolj zaljubljena........:)))))) Pregled: en dan pred poroko pa so mi dali inekcijo za rh-, kri ok, voda ok, sladkor ok, vse super. Joj, kako sem srečna!!!!!!:)))
|