|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
18.4.2012 17:51:06   
femme_
jakajaša - Jaz poznam primer moje kolegice. Njeni bodoči user posted image so imeli TTTS sindrom oz. eden od dojenčkov, ni dobival dovolj hrane in ni rastel isto kot 2... V katerem stadiju  TTTS sindroma so ti določili da si?  če si na začetku, potem boš gotovo zdržala do konca. Kolegici se je ta sindrom pojavil zelo hitro pri nekje 16 tednu nosečnosti. So ti mogoče že predlagali lasersko operacijo v Londonu?

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
18.4.2012 17:53:20   
femme_
Me lahko dodate v skupino? rok imam 20. julija, najverjetneje bo user posted image

(odgovor članu femme_)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
18.4.2012 19:07:08   
jakajaša
femme:nimam še doloćenega nobenega sindroma,ampak mislim da ne gre za tega TTTS oziroma gre za genetsko napako.to pa je čist nekaj drugega.moja dva napredujeta do zdaj bp.bomo videli na ponovnem pregledu v ponedeljek.

(odgovor članu femme_)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
19.4.2012 8:01:07   
femme_
Aja, potem pa tak vredu, da ni to. Ker hujše od tega sindroma ne more bit, po izkušnjah kolegice. Upam da bos zvedla čim bojše novice in da bo vse ok z user posted image . Lp.

(odgovor članu jakajaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
19.4.2012 9:15:42   
bankc
Joj punce. nekaj dni me ni na forumu pa vidim da niso najbolše novice.
Držim pesti za vse vas, ki imate težave s svojimi user posted image in da se vse dobro konča. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakajaša sej ne vem kaj naj ti napišem... sem čisto šokirana... Jaz res upam da bo tokrat vse vredu in da bo z otročkoma vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Rola, Mayamay in Katrin85 držim pesti, da zdržite do 37 tednauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Katrin85 jaz sem prvega rodila v 37 tednu in je bil velik 49cm. Oblačila sem ga vse v št. 56, ker me je prezgodnji porod presenetil in moram reči, da ni bilo potrebe po manjši številki. sem mu pač malo zavihala. Zrastu je pa nato zelo hitro. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bankc -- 19.4.2012 9:19:59 >

(odgovor članu femme_)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
19.4.2012 11:23:16   
TANCI99
Pozdravljene,

no še ena nova...tudi jaz bi se vam rada pridružila...rok imam 5.7., sem pa že skoraj dva meseca ležeča doma zaradi predležeče posteljice in krvavitve v 22. tednu....tudi jaz moram jemati Buscopan in Magnezij proti krčenju maternice...čas pa mineva...zadnje časa malo hitreje kot na začetku mirovanja...user posted image ...z detecem je pa videti vse o.k., pridno raste in brca mamico, predvsem pa je nočna ptica...user posted image ..upam da ne bo tudi po rojstvu nočna ptica... user posted image

LP

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
19.4.2012 11:41:34   
xdmx
Sem že večkrat napisala...ampak je tema dost aktivna in verjamem, da ne berete za nazaj. Tiste, ki bi se nam želele priružit na Facebooku, me naj dodajo za FB prijateljico in napišejo, da so za v skupino, ker je skupina skrita in gre le na ta način, da se dodaja prijatelje.

kontakt na facebooku

Drugače pa dobrodošle vse nove julijke...upam, da bodo stvari do konca nosečnosti ok in da se nam vsem rodijo zdravi otroci.

< Sporočilo je popravil xdmx -- 19.4.2012 11:45:59 >

(odgovor članu TANCI99)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
19.4.2012 16:10:21   
mayamay
TANCI99 vidim da nas je kar nekaj s tem problemom, sem mislila, da je ta predležeča posteljica bolj izjema.
Moj ginekolog tudi pravi, da je z našim detetom vse OK, pridno raste, sedaj ima že skoraj 1 kg. Vsakokrat, ko pridem na pregled, mi naredi tudi UZ, tako da jo pogosto vidim. Dal mi je tudi eno lepo slikico iz profila obraza, tako da jo vsake tolko pogledam.
Tudi ti pridno počivaj, ker moramo še nekaj mesecev vstrajat v enem kosu.

(odgovor članu TANCI99)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
19.4.2012 17:52:09   
TANCI99
Mayamay,
ja tudi jaz sem imela že ogromno ultrazvokov...pri vsakem pregledu pri ginekologinji, pa še vsake tri tedne na kontroli v porodnišnici v Lj....upam, da res nič ne škodujejo...user posted image sem pa tudi jaz opazila, da jih je veliko s temi problemi, kot jih imava midve...jaz tudi pravim, da bom v enemu kosu do konca...upam, da mi uspe...user posted image obeta se mi pa carski rez...mam slabe izkušnje od prvega poroda, takrat sem ravno tako imela carski rez, ma pravim da bo tokrat vse drugače...user posted image

(odgovor članu mayamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
19.4.2012 18:14:25   
Tadeja23
hej punce ne pišem pogosto, vendar vas redno berem. nekaj vas je z podležečo posteljico, tudi sama sem jo imela do včeraj (27teden), in sedaj se je v 3tednih odmaknila od mv za 3,5cm, tak da je sedaj še samo nizko ležeča. porod pa bo verjetno možen naraven, to zvem čez 4 tedne. pridno počivajte pa mislite na najlepše in najboljše. pozdrav vsem bebikam

(odgovor članu TANCI99)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
19.4.2012 18:43:46   
xdmx
Uf, kaj 3,5cm je še vedno nizko ležeča?? Jst sem imela nazadnje pregled 13.3. (21t2d), pa sem imela samo 7mm odmaknjeno od MV. Sicer je zelo jamral in napisal zraven klicaj, ampak v teh dobrih 5ih tednih je bilo vse ok...sicer se naprezam preveč, samo dvigovat pa res ne bi smela toliko kot se zdaj spozabim... Bomo videi kaj bo pokazal pregled v ponedeljek...upa, da se je kaj dvignila.

(odgovor članu Tadeja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
19.4.2012 19:48:10   
RedSonja
Punce vam še jaz pomaham. Sicer sem avgustovka, vendar se lahko zgodi, da bom zaradi predležeče posteljice imela CR, kar pomeni 2 tedna prej in padem med julijke.

Povejte mi samo punce s predležečo posteljico: imate tudi ve dosti lažnih krčev(popadkov)?

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
19.4.2012 20:32:59   
TANCI99

mene ves čas nekaj zbada...pa boli....vendar ni pa tako zelo hudo, mislim da je to najbrž le od raztezanja maternice, pa prebava....vedno počakam čez noč in se ponavadi umiri...prav krčev pa nimam veliko, je pa res da moram po navodilih jemati Buscopan ( proti krčem ) trikrat na dan...tako da najbrž mi to vse malo umirja...

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
20.4.2012 8:34:47   
TANCI99

zanima me, punce ki morate ležati doma - kako si kaj krajšate čas? jaz sem že sita gledanja tv in branja knjig... user posted image

(odgovor članu TANCI99)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
20.4.2012 9:37:49   
RedSonja
Meni na srečo ni potrebno strogo ležat, tako da malo gledam tv, malo pospravljam, grem do trgovine,... pa kar hitro mine.

Sicer imam pa pripravljeno volno in se bom naučila kvačkat, pa fimo maso, da bom naredil kak nakit,.. pa cel kup nadaljevank me čaka, ki jih ni bilo časa pogledat.

(odgovor članu TANCI99)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
20.4.2012 13:00:42   
katrin85
Živjo!

Ja vidim, da nas je res kar precej s predležečo posteljico. Tudi jaz imam ta tedn (27 tedn) tudi vsak dan lažne popadke, otrdevanje trebuha. Je kar neprijetno, trebuh se mi čist stisne.

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu femme_)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
21.4.2012 10:39:16   
mayamay
Pozdravljene vse na tem forumu!

Da vam še malo natežim o sebi. Najbolje se počutim ko ležim. Večino dneva v spodnjem delu trebuha čutim močan utrip. Sem že slišala, da to lahko čutiš popkovino. Ne vem, če to drži, sam verjetno tako čutim, ker je posteljica tako spodaj. Ne vem ali tudi druge punce, ki nimate nizko posteljice tako čutite ali se to odvija višje?

Uživajte!

(odgovor članu katrin85)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
22.4.2012 12:06:54   
xdmx
Punce, tiste, ki mi pošiljate prošnje za prijateljstvo, da vas dodam na FB...dejte mi prosim sam še sporočilo napisat, da ste za v skupino, ker drugače ne sprejemam nepoznanih ljudi, dobim pa kar nekaj prošenj. Sicer mi je jasno za tiste, ki imate še kakšnega bejbija v profilni ali pa ste s trebuščkom, za ostale pa ne morem vedet. Tko da sproročilo, prosim, na FB.

Lp, D.

(odgovor članu mayamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
22.4.2012 17:20:40   
femme_
Pozdravljene punce,
vidim da imate težave, takšne in drugačne, z mano vred.Mene pa jezi prehlad (bolijo me ušesa, grlo) upam da ni kaka viroza, da se nebi preneslo na bebico user posted image pa žile me feejst jezijo, še normalno delam, in sem veliko na nogah. Imam celo plavo stegno(kljub temu, da nosim te nogavice)z velikimi izbočenimi žilami, grozno zgleda, upam da se bo potem malo izboljšalo, ima katera podobne težave?
Prej ste pisale o napetem, zatrdelem trebuhu. Meni je G rekla, da do 5krat na dan ni nič narobe, da je to normalno, meni se to tudi dogaja, večkrat me tudi boli v trebuhu, pa tudi ne vem kaj je vzrok, je prebava al kaj drugega..
Še eno vpr. zanima me kakšen vozek boste kuple, oz. če ima katera že od Lux4kids, model Q7. Al pa če mi lahko katera, z večimi izkušnjami svetuje kaj o nakupu vozeka.

Upam da vse ki imate večje težave kot jaz, da se vam dobro izteče preostanek nosečnosti , da ne pride do predčasnega poroda in da bomo vse imele zdrave user posted image

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
23.4.2012 8:34:26   
xdmx
Evo, tkole je meni napisal kolega, ko sem ga povprašala o tem vozičku q7.

"Ja midva sva full zadovoljna z vozičkom. Sva ga kr z Nemčije uvozla, k je bil cenej ko tle v Sloveniji, ko je bil petsto eurov. Pa še gume sva ekstra kupla za napumpat, da je za po ne-gladkem terenu. Če ga že res morm pokritizirat, pol je to, da je zložen kr velik. Al pa prtlažnik najinga avta tok mali, ker na žalost ne gre košara po dolgem notr, tko da gre sam košara (poprek), okvir pa morm na sprednjem zicu pelat, aaa! To je mal smotan. Pa pol še kaka malenkost, sam ma več (in večje) dobrih stvari .
Pa košara je kr fajn zadeva, tud po moje za poletne otroke, če mogoče piha zuni, je notr ko v zaprtem prostoru, fajn se majo teli tamali. Aja pa lupinco (midva rečeva jajček) sva v kompletu dobila z vozičkom (+ še torbo in neke malenkosti)."

(odgovor članu femme_)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
23.4.2012 17:56:36   
ninasiki
se opravicujem, ker vdiram v temo ampak, če katiro zanima prodam vozicek PP SKATE...lupinca, baza za avto, adapterji za lupinico, kosara, sportni del, zascito za dez, nakupovalna kosata, drzalo za flaske in zascita za nogice za zimo...zraden podarim ovcko...barva je tropikal, letnik vozicka je 2011...sportni del se obraca v obe smeri...nakupovalna kosara je prenosljiva...vozicek je uporabljen samo 10 mesecen in je lepo ohranjen...vse informacije na ZS
lp nina

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu mommy to be)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
24.4.2012 17:13:21   
bankc
Dan souser posted image !

Evo včeraj sem imela laboratorij. so mi vzeli kri zaradi Rh negativnosti in opravila sem cukr test, danes pa sem imela ginekologa. Rezulatati so super, kri in voda sta ok, sladkorne pa hvala bogu nimam (ker v prvi user posted image sem jo imela), prav tako mi je poslušal srčka in opravil ginekološki pregled in je materični vrat ok, še zaprt in trd user posted image user posted image user posted image . Prav tako sem dobila inekcijo za Rh negativnost. Sedaj imam naslednji pregled 11.5. in bom imela uz. komaj čakam, da po dolgem času vidim svojega fanta user posted image .

Drugače se mi pa zdi, da variera moje razpoloženje po vremenu, 5 min sem slabe volje, pol sem dobra, pol sem razdražljiva,.... groza. Sama sebi grem na živce in komaj čakam, da bo poletje in konec tega smotanega vremena user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
25.4.2012 8:16:42   
beti82
Baje bo od danes naprej lepo vreme in toplo! Wiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mimogrede: a ni imela ena že prejšnji vikend poroke? Kako je zdržalo vreme?

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
25.4.2012 8:47:44   
amyZ
bankc - jaz se ponavadi že zbudim tečna, ko je tak dan. Bolj slabo spim in mi gre vse na živce. POtem čez dan se to uravna in je ok. Pa včasih brez energije in volje, spet drugič čisto naspidirana. Čist zmešano vse user posted image .

beti82 - ja TinKkara se je ženila. Ni še nič slišat od nje, očitno uživata user posted image . In prav je tako!!!

No, jaz sem imela v ponedeljek pregled, ko sem šla vprašat glede 5 bolezni. In mi je rekel, da večinoma smo jo vsi preboleli, da pa tudi ni nekih raziskav oz. točno določenega kako bi to vplivalo na plod v zadnjem trimesečju. Da je bolj nevarno na začetku. Potem pa mi je naredil kar še pregled, kratek UZ, kjer sva videla da lepo napreduje, pregledal višino maternice, preveril če mi zatekajo gležnji. Vprašala sem ga tudi o potovanjih in vožnji, pa je rekel, da zdaj še ni panike it v tujino, da pa ni treba ravno v neke arabske države ali na drug konec sveta. Tako da upam, da nama uspe zdajle začetek maja še kakšno turico odpeljat user posted image .
Dobila sem pa tudi prav lepo slikico profila mojega fantička. Se je lepo postavil in na slikci se celo lepše vidi kot se je na ekranu. Je pa bil z glavico obrnjen navzdol in zadnje dni je res tako nekako, ker ruka čedalje višje user posted image

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
25.4.2012 9:09:36   
TinKkara
POROKA

Hej, ciao punce!!!!

evo mene. od sobote dalje imam nov priimek. Na poroki je bilo suuuper, res sanjska poroka. Vreme smo imeli idealno, 20 C. Vsi pravijo, da sem cel dan blestela, lebdela od sreče in zadovoljstva. Bilo nas je 30, sorodstvo. Cel dan sem bila sproščena, zadovoljna, nasmejana, plesala, res lepo. Šele danes, se mi zdi, da prihajam malo k sebi. Te dni sem bila še ves čas v poročnem filingu. Mogoče zaradi nosečniških hormonov? v nedeljo sem pa kar cel dan jokala, od veselja, sreče in mogoče malo od žalosti, da je že mimo. Ufff. Skratka, priporočam poroke!!!!!! Aja, edino kar mi je žal, da nisem povabila tudi prijateljic. Če bi še enkrat, bi jih sigurno. To mi je res žal. No, saj 12. maja bova imela poporočni piknik za frende, jih bo okoli 50. S tem sva si naredila dvojno delo, ampak......ok. Upam, da bo tudi ta žurka ful dobro uspela. :)) Skratka, od sobote dalje sem še bolj zaljubljena........:))))))

Pregled: en dan pred poroko pa so mi dali inekcijo za rh-, kri ok, voda ok, sladkor ok, vse super.

Joj, kako sem srečna!!!!!!:)))

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?