sunny21
|
Rola jaz tudi po novem lezim, zelim ti vse naj, naj. Pridno lezi in nic ne delaj pa bo vse o.k. Cim manj tega groznega straha ti zelim, jaz sem pred dnevi misnla, da se ze odpiram, pa v 25t in vem da je grozno . Moj MV je 35mm,kar je v redu, ze dvakrat merjen, vedno sem imela pa pregled na stolu in potem vaginalen UZ in UZ po trebuhu, in je isto dolg, me je pa zelo tiscalo dol, ker v sluzbi stojim in vedno kaj prelagam in nisem dovolj pocivala. Zdaj se na pocivanje privajam, se zmerom rajsi po stanovanju skacem in ko kaj zacutim se ulezem za par ur, ker postelja mi sploh ne lezi. Zvecer grem do baby centra, da si kupim blazino, mogoce bo kaj pomagala, vsaj lepih barv so. Meni je najlepse iztegnjena lezat na hrbtu, pa mi ta mali takoj protestira, in se tako rine, da cutim ze njegove kosti . Tako, da vas ubogam in probam spat na levem boku, mi pa roke omrtvicijo in potem se na hitro obrnem, pa trebuh otrdi, zacaran krog. Res smo nosece in tudi ta aktivne se bomo morale umirit, jaz sem se ze tako, da komaj ze cakam , da jo vidim in peljem v hribe . Saj vem, prehitevam......lepo se imejte punce, sporocim kako se blazina pri premetavanju po postelji obnese
|