|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
28.3.2012 13:12:44   
amyZ
TinKkara - ma bo imela še čas rastit pol ko bo zunaj, nič bat! :) Ne bo preteklo veliko let, ko se bosta skoraj na isti višini :) Itak pa da je čist kul, če ima tam ene 50cm, čist dost, vse kar je več se meni že zdi veliko user posted image . Nimamo pa nič vpliva na to. Od kolegice tamau ima atija velikega skoraj 2m, pa je sam med najmanjšimi v skupini v vrtcu. Čisto odvisno. Naš bo pa po naši strani (bolj mali, srednji) ali pa po atekovi (velik). user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
28.3.2012 13:22:24   
Vegi
TinKkara - toliko da veš, biti tam okoli 160 velik je čist fino! user posted image

FB - tudi jaz sem se odločila, da mi je tukaj bolj všeč, ker na FB če en dan manjkaš potem nikdar več ne prideš na tekoče.

Rola - držim pesti, da se mala/mali čim dlje obdrži notri user posted image Saj če boš upoštevala navodila zdravnikov bo vse ok.

Meni sicer G tudi ni merila materničnega vratu, ampak se ne sekiram, ker me čisto nič dol ne pritiska oz. karkoli kaže k prezgodnjemu porodu. Če se to zgodi, bom pa seveda odbrzela v P, magari na biciklu...

Jutri imam rojstni dan (julieb - lahko popraviš na seznamu, ko se ti bo dalo) ampak ne bo letos nič tako fino, ker tort že skoraj ni več. V ponedeljek imam cuker test, zato sem torte namesto ta vikend spekla prejšnji vikend. V petek grem na dieto (brez bele moke in cukra) pa gibala se bom veliko, potem pa samo molit, da mi ne pokaže preveč user posted image

Prehlad - jaz sicer nisem nič bolna, bila sem takrat januarja, ampak je zdaj mir. Si pa pomagam z Islamint pastilami, sirupom iz smrekovih vršičkov ali pljučnika, pa res veliko pijem, najboljše če je toplo ali mlačno :)

Lep dan!

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
28.3.2012 14:17:27   
bincha
Vegi v naprej vse naj naj! jaz imam roj. dan v petek user posted image

Drugače se pa ne preveč zanašati na te meritve... Meni so rekli na morfologiji, da je fantek kar velik in da prehiteva v rasti za en teden, no sem potem to ponosno razlagala najprej eni kolegici in se mi je nasamejala ter rekla, da so njenega sina (sedaj je star že skoraj 9 let) namerili na morfologiji kot ful velikega, potem je pa ven prišel en majhen pikec, tudi kasneje je dolgo časa bil med najmanjšimi med sovrstniki user posted image , prav tako mi je rekla druga kolegica, da so njenega sina merili in jo strašili kaknega korenjaka nosi, da bo krepko čez 4kg, no sinko je tehtal okrog 3300 g in je pravi drobižek še danes..
Pri sestrični je bilo obratno, za oba so obljubljali prej manjšega kot pa normalne velikosti, no oba korenjaka sta bila ob porodu čez 4 kg in sta merila 56 cm...

Mislim, da se ni potrebno sekirat, če so te meritve za kaka 2 tedna gor ali dol - kot zgleda tudi te mašine ne morejo natančno izmeriti velikosti otroka...

Kako ste drugače, še kar prehlajene? jaz sem kar vredu, delam pa še do konec aprila potem pa samo še šola (imam namen narediti vse predmete-zadnji izpit bo 11.6., tako, da naj otroček le ne prehiteva... user posted image zaenkrat je vse po planu)

lep dan vsem!

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
28.3.2012 16:00:33   
amyZ
Vegi - ne bo ti veliko pomagalo, če boš na dieti pred cuker testom. Ker v bistvu gre tukaj za to, da ti oni dajo za pit in se po tem pokaže kakšno je stanje. Tako da sladkarije in to dan prej nič ne škodijo. Gre samo za to koliko ti telo presnavlja cuker, po domače povedano.

Jaz sem si šla danes kupit Magnesol. Do zdaj ga nisem uporabljala, vendar pa bom poskusila pa videla če ima kaj učinka, ker mi gre na živce če sem slučajno na nogah več kot 10min sem že vsa napeta in trd (trebuh mislim) in zadnjič ko sem imela fešto me je po ene dveh urah malo sedenja, malo stanja že vse tiščalo. Potem pa še naslednji dan ena in sem šele potem v nedeljo res se imela čas lepo sprostit, trebušček pa prav tako. Pa včeraj sem imela rahle krče v spodnjem delu trebuha, vendar jih ne znam opredelit, tako da ne vem od česa so bili, ni pa dolgo trajalo.
Bom poskusila najprej da vzamem eno dopoldne in eno pozno popoldne, pa da vidimo, če bo kaj spremembe.

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
29.3.2012 9:00:29   
bankc
dobro jutro punce!

Jaz sem se pa danes naspala. sem spala od 22h do 8h zjutraj, kar je zame že rekord (še posebej v nosečnosti).

IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara

jaz sem pa včeraj imela 3D pri dr. pušenjaku v lj. In nisem prav dobre volje, saj je rekel, da moja punčka zaostaja v rasti, vendar da je vse v mejah normale in da naj ne skrbim. Priporoča le, da v 32. tednu naredim še en UZ za merjenje velikosti. Saj je večkrat poudaril, da ni nič alarmantnega, da kar je v razmerju 14 dni gor dol, razlike velikosti, da je vse normalno. Ampak vseeno, valda jaz, čim sem vstopila v avto, v jok. Vsaka taka beseda, ki pove, da je nosečnost oz. dojenček izven ideala oz. zlate sredine oz. povprečja, mi ne paše. Ma mislim, da vse nosečnice enako to doživljamo. Ali ne? Imam pa itak naslednji teden pregled pri mojem ginekologu in mu bom to omenila. Moj datum poroda lahko popravite nazaj na 17.07 ( za seznamček). Je rekel dr. Pušenjak, da glih zaradi te razlike v rasti, bo verjetno veljal kar tale datum poroda, po ciklusu.user posted image

TinKkara ne se sekirat. Dve moji prijateljici ki sta rodili lansko leto, so jima tudi naredili paniko, pol sta obe rodili zdravi in veliki pupi. eni so še celo sprožili porod in to čist po ne potrebnem, ker je bila pupa dovolj velika. Je bila prijateljica besna ko user posted image , sam so pol priznal, da je težko dejansko ocenit težo in velikost otroka v trebuhu. Tako da ni panike. Še posebej če so ti PDP prestavljali.

Se preko UZja velikokrat kaj zmotijo. Ko sem bila v bolnici, je zraven mene en večer ležala punca, ki je imela zjutraj CR in je bila čist panična, ker ji je UZ pokazal, da mali nima v sorazmerju stegnenice in da to lahko nakazuje Dawnow sindrom. boga reva celo noč ni mogla spat. no sedaj ima pa zdravega fanta, pa tudi s stegnenicami ni nič narobe. tako da teli UZji znajo zavajat, še posebej če so predpotopni.

Vegi vse naj boljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vegi sej mene je tud strah cukr testa, še posebej ker sem cukr imela že v prvi nosečnosti, sam bolj da ti jo odkrijejo, če jo imaš. že za tvoje dobro in za user posted image . Pa to da ne ješ tortic in ostalih stvari pred testom ti res nič ne pomaga. bo tam tista glukoza itak naredila svoje.

mene pa zadnje čase grozno matrajo kolki in sramna kost. sploh ne vem kaj naj še naredim. včasih tud stopit ne morem na desno nogo, ker me tok zagrabi notri v kolku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
29.3.2012 9:36:38   
TinKkara
jaz pa že cca. 1 mesec čuutim zelo težke noge, ma mislim, da mi ne otekajo. In že 1 mesec se odpravljam na nosečniški pilates, telovadbo, pa kar ne grem. Se mi zdi, da sploh ne bi nič zmogla. :) No, itak imam tako natrpane dneve, da sploh ne utegnem. Zvečer ob 21ih, ko prideva ponavadi domov, sem pa itak že crknjena. Danes sem si ponovno merila trebuh, v 14ih dneh mi ni zrasel niti mm. Se mi zdi celo, da je pol cm manjši. Upam, da tamala raste. Bom zmerila ponovno čez 14 dni. V 1 mesecu bi pa mogla bit razlika v obsegu trebuha vsaj 1 cm a? Saj vem, da je obdobje, ko ne raste in obdobje ko raste hitreje. Ah, mah, zdaj mi je dr. Pušenjak naredil malo skrbi glede tega. V torek imam svojega ginekologa. Sam on je tako na izi. Njemu je vedno vse ok, čeprav ga hvalijo in pravijo,d a je zelo strokoven.

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
29.3.2012 9:42:15   
*bobika*
tinkkara ni nujno...meni se prej nikamor ni povečeval, zdaj sem dobila 2 cm v cca 2 mesecih..

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
29.3.2012 11:23:23   
Vegi
AmyZ in Bankc - meni je sestra pri G svetovala, naj tri dni pred testom malo bolj na izi jem in se več gibam, tako da že more pomagat user posted image

Hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
29.3.2012 11:37:28   
me ni
Evo mene z bolniške. Meni je važno, da se lahko odkašljam, da grlo ne boli in da si lahko toliko spraznim nos, da lahko normalno diham user posted image  Vročine nisem imela, ker že od nekdaj nimam vročine ob prehladih. Kolikor se je dalo, sem preležala, pa je. Mi je pa zanimivo, da meni paše na hrbtu ležat in da mi ne otekajo noge.

Na 2.morfologiji je končno videl srček in je vse OK. Mi pa vsakič naprinta cel kup sličic, pa vse so si podobne. V rasti user posted image  zaostaja za en teden, matrenični vrat pa je 4,9cm dolg.

Med bolniško sem opravila tudi test sladkorne, izvidov še ni, sem pa vmes hodila domov, ker sem blizu porodnišnice doma in sem si merila sama. Meni je kazalo po prvi uri 7,6 (pod 10 je OK), po drugi uri enako 7,6 (pod 7,6 je OK), potem pa se mi je po tretji uri, ko ne merijo več doma začelo vrteti. Padel mi je sladkor na 4,6user posted image  Me prav zanima kakšne meritve so oni namerili.

Ko sem že mislila, da bo končno mal mir, mi je danes ponoči okoli enega zoba zatekla dlesen z ene strani in nebo z druge strani. Sem klicala zobarja in ob informaciji da sem noseča, mi je sestra rekla, da če me skrbi lahko pridem, da bo pogledal, sicer pa ni nič nenavadnega, da v nosečnosti dlesni zatekajo in celo krvavijo. Je treba uporabljati najmehkejšo krtačko in čim večkrat spirati usta z ustno vodico. Bom probala, če pa ne bo bolje, se bom pa zglasila pri zobarju. Ni boleče , razen ko jem, je pa moteče.

Poročila se bova v sredo 25.4. , en dan po mojem rojstnem dnevu user posted image  

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
29.3.2012 17:16:37   
mala_roo
Pozdravček po dolgem času...

Sicer vas redno berem, la časa imam malo, da bi še sama kaj napisala user posted image

V ponedeljek sem imela pregled in je vse v redu. Mala pikica raste, zelo je aktivna in kar naprej brca user posted image

cukr tudi jaz imam malo povišan sladkor, imela sem 50g OGTT in sem imela rezultat 8,1 (dovoljeno je pa 7,8) tako da imam zdaj v ponedeljek še 75g OGTT in upam, da bo vse ok. Sicer ne jem nič sladkega- ampak je prav mučno, ker mi še nikoli ni tako pasalo sladko kot zdaj. Upam, da bo v ponedeljek vse ok.

strije jih že imate kaj? Jaz sem par dni nazaj okoli popka opazila dve kratki in čisto bledi striji, čeprav se že od začetka mažem, najprej sem se eucerinom, potem z olivnim oljem, zdaj sem si pa še od afrodite kremo kupila. Upam da ne bom na koncu vsa progasta. Sicer ne morem na to kaj veliko vplivati ampak upam da bom vsaj malce omilila zadevo oz da ne bo šlo naprej.

Naslednji pregled imam 23.4. in kar ne morem verjet da bom že v 31 tednu user posted image kako hitro čas beži....

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
29.3.2012 17:47:26   
Tanza
... rada bi se pridružila FB skupini ... kako?

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
29.3.2012 17:57:30   
Soncek17
Tanza, sem te dodala v FB skupino.......admin skupine te je pa tudi že potrdil, tako da zdaj bi morala bit v skupini :)

(odgovor članu Tanza)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
29.3.2012 18:13:48   
amyZ
me ni - super...bomo 25.4. v mislih s tabo, da bo to res tvoj poseben dan! user posted image
Drugače tudi meni krvavijo dlesni, včasih bolj, včasih manj. Sem si kupila mehko ščetko pa uporabljam električno zdaj po tanovem. Pa ustno vodico.

malo_roo - super! Samo da pridno raste! Uf...jaz imam 26.4. pregled pa bom v 27. user posted image  Gre pa res hitro ja, na začetku se mi je zdelo, da gre počasi, sedaj pa kar beži čas in še malo pa bomo v zadnjem trimesečju (no, ene že skoraj ste).

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
29.3.2012 19:18:47   
bankc
Mala_roo čestitke user posted image user posted image user posted image za pregled in da je z user posted image vse ok.

Me ni čestitke za srček user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa imam jaz tudi strije okoli popka. Koliko je novih in koliko od prejšnje user posted image pa ne vem. se bo najbolj videlo pol ko ne bo več trebuščka.
Imam pa zato probleme s celulitom user posted image . V prejšnji nosečnosti ga nisem pridelala čisto nič in do sedaj ga praktično nisem imela. sedaj se mi pa zdi da kar puhtim v grudicah po stegnih in ritnicah. groza!

A katera kaj ve kaj pomaga proti celulitu?

Dlesni pa tudi meni krvavijo. že v prvi nosečnosti so mi in sedaj mi še vedno. Sej to pol mine. dokler ne pride do zobobola ali kaj podobnega je vse ok. user posted image

men pa moj g sploh še ni omenjal cukr testa. Imam pa naslednji teden pregled in bom najbrž zvedla. Me je tudi strah, ker sem ga že v prvi nosečnosti imela in menda da se rado ponovi user posted image . no še vedno upam na najbolje in da ga tokrat ne bom imela.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
29.3.2012 20:03:05   
amyZ
Za celulit je zlo dobra masaža. Da si vtiraš recimo eno vlažno kremo in masiraš. Še bolje če te dragi masira, sedaj ko ni več tako lahko se zviti in doseči določena mesta zadaj. Je kr fajn ja. Dobro, meni ga ni nikoli uspelo čist odpravit, ampak samo zmanjšat, ampak meni je že to bilo dovolj. Če že migat glih ne smeš recimo je masaža rešitev, sicer pa kakšne vaje za noge in zadnjico (tisto ko si na vseh štitih in nazaj dviguješ noge, žoga,...).

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
29.3.2012 23:05:07   
Vegi
me ni - čestitke za poroko! user posted image Midva tudi razmišljava, da bi se oženila, ampak bi se itak samo na matičnem uradu, ker trenutno nimava denarja niti za 10 gostov.

mala_roo - čestitke za pregled user posted image Upam, da ne boš še to pot pridelala povišanega cukra, ker bo potem kriza, če te sladkosnedost daje user posted image

Glede celulita - jaz sploh ne vem koliko ga imam, ker se mi ga vidi res izjemno malo glede na mojo kilažo, tako da se mi verjetno nabira od znotraj user posted image Itak če imaš dovolj špeha in si zalita, se tudi celulitne grudice izravnajo....

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
30.3.2012 8:40:37   
me ni
IZVIRNO SPOROČILO: Vegi

me ni - čestitke za poroko! user posted image Midva tudi razmišljava, da bi se oženila, ampak bi se itak samo na matičnem uradu, ker trenutno nimava denarja niti za 10 gostov.

Vegi Tud midva nimava za poročni pomp, zato sem si kupila le eno oblekco, ki jo bom potem lahko še nosila poleti do konca nosečnosti, on pa že ima oblačila. Največji strošek bosta prstana cca 400€ s popustom, ker je zlatar najin prijatelj, pa še staro zlato bova dala v ceno (neuporabne starinske uhane in podobno), tako da računam, da bova dala ene 300€. Potem pa še kosilo za naju in priče, pa mogoče še najine starše zraven in to je to. Računam na ene 600-700€ vseh stroškov (obleka, prstana, 3 šampance, kosilo, pušelček, pa kakšna rožica za na avtouser posted image  ). Bomo vidl. Povem po prvomajskih praznikih.
Bom vzela malo dopusta, zato me verjetno na netu ne bo od 20.4. do 7.5., T2 mi štarta s 1.majem, do takrat moram pa še računalnik nabavt.

Jz se za 3D/4D nisem odločila. V 35.tednu me čaka še kontrola ploda in to bo edinkrat še, ko bom pred porodom videla user posted image . Od zdaj naprej samo še posvetovalnice in kontrola pritiska - upam.

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
30.3.2012 10:05:42   
spelap1
lep pozdrav še od mene po dolgem času
spremljam vas redno tu na forumu na facebooku pa nisem bila že več kot mesec dni. pri nas se zelo dogaja, smo dokončali stanovanje in sedaj sestavljamo opremo in bom počasi že lahko začela s selitvijo, hvala bogu da grem samo en štuk višjeuser posted image . sem pa pred 14 dnevi imela morfologijo in je z otrokom vse ok, raste in razvija se normalno, to je najbolj nujno glede na miom ki ga imam. ker mi morfologije delala moja zdravnica sem imela danes še en ultrazvok in se je posvetila samo temu miomu če se je kaj spremenilo, vendar je vse ok. maternični vrat je visok 4,1 tko da skrbi ni, čeprav včasih čutim brcike tko fejst spodaj da se mi zdi da bo bebi ven pogleduuser posted image . glede spola vam ne morem še nič kaj točno povedat, rekel mi je da bol kaže na punčko ampak da je to 60% je pa še veliko možnosti da bo fantek, tko da pustmo se presenetit. sem pa dobila legofer sirup za železo ker mi ga primankuje.pa moj križ joj kak mene boli sam se tko ne čudim ker skoz neki delam pa prčkam po novem stanovanju

čeprav sem v bolniški mi čas tako hitro mineva da komaj vrjamem da sem že v 25 tednu, še 15 pol pa bo, razen če bo ta ´moj´ miom kaj prej povzročil kot mi je napovedala zdravnica, bomo videli.

vas še berem naprej bom pa videla kdaj bo čas da se še kaj oglasim

lepo se imejte

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
31.3.2012 18:11:48   
tallla
POZDRAVLJENE!!!

po daljšem času se oglašam... moja nosečnost se je končala že v 9.tednu na urgenci s čiščenjem pod totalno narkozo. Kar nekaj časa sem bila totalno down... no sedaj pa upam na  najboljše, saj se je ponovno pokazal plusek... 
glih za info... da me lahko izbrišete iz seznama,..
srečno!

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
31.3.2012 19:17:27   
amyZ
Tallla - sem videla da si odprla decemberke in se spomnila, da si bila en čas z nami. Držim pesti da tokrat resnično rata in da te bo decembra razveselil majhen razgrajaček ali razgrajačka! Veliko sreče!

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
31.3.2012 19:20:30   
tallla
HVALA Amy... zdaj bi se tudi nama lahko že končno pokazal sonček... tole bo zdaj že tretja nosečnost v enem letu....

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
31.3.2012 21:25:06   
TinKkara
tallia
tudi jaz ti zelim vso sreco...v tretje gre rado!

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
31.3.2012 22:50:53   
sandra85
tallla vso srečo! da bo december najlepši mesec tvojega življenja!

js pa sem se kr na FB navadila...glede na to, da so tako lepa vremena in smo res cel dan zunaj pred hišo, nebi imela cajta spremljat oboje :)
bom pa probala vsake toliko vsaj mal prebrat

lepo bodite

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
1.4.2012 12:15:08   
TinKkara
hej punce.......pomagajte mi.....kje v LJ si lahko kupim kakšno lepo poročno oz. svečano obleko? poročim se 21. aprila.....v sredo grem v lj....ne bi rada dala več kot 400 €.....lahko tudi izposojevalnica......neki sem sicer že našla na internetu, ampak vseeno......

nek butik cherry lady zraven maxija, poznate????

hvalaaaaa

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
1.4.2012 12:41:00   
tallla
tega ne poznam..
imaš pa Poročni kotiček na Dolenjki, en salon zraven Križank (zraven Aškerčeve) in še salon Grazia salon na Petkovškovem...
če si si zadala do 400 eur, bo kar nekaj izbire za izposojo...
sama sem sicer našla v Kamniku ...

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?