bankc
|
dobro jutro punce! Jaz sem se pa danes naspala. sem spala od 22h do 8h zjutraj, kar je zame že rekord (še posebej v nosečnosti). IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara jaz sem pa včeraj imela 3D pri dr. pušenjaku v lj. In nisem prav dobre volje, saj je rekel, da moja punčka zaostaja v rasti, vendar da je vse v mejah normale in da naj ne skrbim. Priporoča le, da v 32. tednu naredim še en UZ za merjenje velikosti. Saj je večkrat poudaril, da ni nič alarmantnega, da kar je v razmerju 14 dni gor dol, razlike velikosti, da je vse normalno. Ampak vseeno, valda jaz, čim sem vstopila v avto, v jok. Vsaka taka beseda, ki pove, da je nosečnost oz. dojenček izven ideala oz. zlate sredine oz. povprečja, mi ne paše. Ma mislim, da vse nosečnice enako to doživljamo. Ali ne? Imam pa itak naslednji teden pregled pri mojem ginekologu in mu bom to omenila. Moj datum poroda lahko popravite nazaj na 17.07 ( za seznamček). Je rekel dr. Pušenjak, da glih zaradi te razlike v rasti, bo verjetno veljal kar tale datum poroda, po ciklusu. TinKkara ne se sekirat. Dve moji prijateljici ki sta rodili lansko leto, so jima tudi naredili paniko, pol sta obe rodili zdravi in veliki pupi. eni so še celo sprožili porod in to čist po ne potrebnem, ker je bila pupa dovolj velika. Je bila prijateljica besna ko , sam so pol priznal, da je težko dejansko ocenit težo in velikost otroka v trebuhu. Tako da ni panike. Še posebej če so ti PDP prestavljali. Se preko UZja velikokrat kaj zmotijo. Ko sem bila v bolnici, je zraven mene en večer ležala punca, ki je imela zjutraj CR in je bila čist panična, ker ji je UZ pokazal, da mali nima v sorazmerju stegnenice in da to lahko nakazuje Dawnow sindrom. boga reva celo noč ni mogla spat. no sedaj ima pa zdravega fanta, pa tudi s stegnenicami ni nič narobe. tako da teli UZji znajo zavajat, še posebej če so predpotopni. Vegi vse naj boljše za rojstni dan Vegi sej mene je tud strah cukr testa, še posebej ker sem cukr imela že v prvi nosečnosti, sam bolj da ti jo odkrijejo, če jo imaš. že za tvoje dobro in za . Pa to da ne ješ tortic in ostalih stvari pred testom ti res nič ne pomaga. bo tam tista glukoza itak naredila svoje. mene pa zadnje čase grozno matrajo kolki in sramna kost. sploh ne vem kaj naj še naredim. včasih tud stopit ne morem na desno nogo, ker me tok zagrabi notri v kolku
|