amyZ
|
Evo, se jaz oglašam malo tukaj. Na FBju sem bila bolj redno, ker mi je nekako bližje tako...ampak bom tudi tukaj se zdaj večkrat oglašala. Karin...vse sorte ljudi obstaja na svetu. Mogoče je bolje, da greste na svoje, boste vsaj sam svoj gospodar. Pri nas je pa na vhodnih vratih v bloku včeraj pisalo sporočilo enega od stanovalcev, ki ga očitno moti vsak manjši hrup, ki se pojavlja :/ Napisal je, da naj stanovalci izvajamo svoje dejavnosti in hobije v stanovanjih in ne na hodniku in dodal, da to velja tudi za hišne živali in pa otroke, ki se derejo po hodnikih. Mislim!!! Kakšen človek nima rad ne živali, ne otrok? Naša kužika resda laja, samo ne na hodniku, ampak ko pridem preden zaprem vrata se itak ven sliši. Ampak je v stanovanju. Zdaj pa razmišljam, ali so psi in otroci hobi ali dejavnost? :) hehe... Imamo pa v bloku tudi dva otroka stara 4 in 5 let, in seveda se kdaj dereta na hodniku, včasih jokcata, včasih kličeta mamico, atija. Ja in kaj? Mislim...ko da bi jim lahko, ko bosta na hodniku pobral baterije ven. No, mi imamo psa, dobimo pa še dojenčka :) to bo še veselica za njih :) Mene če bi hrup ostalih tako motil si ne bi kupila stanovanje ampak hišo, kjer bi imela mir. Res ne razumem takih ljudi in mi kar stopijo na živec. Drugače pa...v torek imam pregled, v sredo pa morfologijo v LJ porodnišnici. Komaj čakam, da vidim mojega pobčka :) hehe... sploh ker je bil zadnji pregled v začetku februarja. Sicer pa bušek še kar ni takšen pravi nosečniški, tako da večina sploh ne opazi, tisti, ki vedo, mi pa rečejo, da zgleda samo kot da bi se malce zredila :) hehe... Ena mi je celo rekla, če mislim jaz potem kar na hitro kipnit :) Očitno ja. Žal nimam nič pri tem :) Bo pa trebušček manjši in mi bodo kakšen mesec več kot drugim prihranjene kakšne bolečine ali kaj podobnega :) Kar pa tudi ni slabo.
|