amyZ
|
Oj! Jaz moram pa potrkati, ker me letos še ni nič prijel kakšen prehlad ali kaj podobnega. Očitno nosečnosti dobro vpliva name, saj se nikoli nisem izognila vsaj krajšemu prehladu, ponavadi pa bronhitisu. Tako da super zame :) Sicer pa sem slabe volje! Včeraj sem imela pregled pri mojem G in ker sem pričakovala danes morfologijo in boljši UZ nisem nič rekla mu za slikico. In evo ga. Ostala sem brez nje . V glavnem, nad porodnišnico bolj ali manj razočarana. Najprej varnostnik ni spustil v 4 nadstropje, niti v čakalnico našo tamalo, češ da je otrok in otroci ne smejo gor :/ In sem rekla, da grem na UZ, in je rekel, da tam pa sploh ne. Kam bi kaj dala svojega otroka, če bi ga slučajno imela s seboj? No, potem smo čakali, da je zdravnica sploh prišla, zamudila skoraj 1 eno, naročeni smo bili na 10min, samo ena je bila pred mano pa notri pol ure. No, in ko sem končno prišla na vrsto je bilo ok. Pregled je bil soliden, G prijazna, pokazala vse, videla celotno opremo mojega fantička za reprodukcijo mojih vnučkov hehe... No, potem pa se na koncu spomni, da bi naredila eno slikico in gleda pa reče, da ima ravno rokice pred glavico in potem ne naredi nobene. Je nekaj ustavila sliko, sem mislila, da je to to, vstanem in potem dobim v roke samo svojo materinsko brez slikice. Včasih mi je žal, da ne znam jezika stegnit, ko bi bilo treba. Ampak ženska je imela tisoč priložnosti za slikico med samim pregledom, mali se je premikal in če bi malo počakali bi tudi rokice umaknil, ker prej jih je imel med nogicami. Mah... Na naslednjem pregledu bom mojemu G rekla, če lahko dobim eno slikico, ker zdaj mi pa menda že kar pripada, za spominsko knjigico . Škoda res, da nimam te iz 22t, ker je zadnja tista iz 12t.
|