me ni
|
Morfologija je za mano in je vse OK. Moram še it, ker sva srček samo poslušala, ni ga pa mogel videti, zato me je naročil čez 14dni. Spola je rekel, da mi ne more povedat, ker noge skup tišči, pa sm mu rekla, da lahko jaz povem njemu in da je . Ni vedel, da imam izvide AC Še vedno imam 71kg, se pravi 4kg pridobljene po 21ih tednih. obseg trebuha pa 95cm. Sem pa na morfologiji pojamrala, da sem v bokih pridobila 6cm. Pa me je sestra vprašala, če je to moja prva nosečnost in se zasmejala, ko sem ji pritrdilno odgovorila. Mi je pojasnila, da to ni "špeh" na stegnih, ampak, da se okostje širi in da širše kot je, lažji je potem porod No pa me je malo potolažila. Sem mu omenila bolečine v preponi, a se je strinjal z mojim razmišljanjem, da dokler ni krvavitve ni razloga za preplah. "Predstavljaj si, da iz pomaranče nastane večja lubenica, to se pa že mora mal čutit, ko raste." Kar se tiče sladkorja, bo tudi mene poslal na kontrolo, čeprav mi dosedanje jutranje meritve (imam od mami star aparat in njene igle in lističe za merjenje) ne presegajo maximuma določenega za nosečke (5,2) in tudi merjenje 2uri po zaužitju kosa nuteline čokoladne torte ni zaskrbljujioče (5,8). Tako da upam, da ne bo potrebne diete ali pa celo kakega inzulinskega dodatka. Sicer pa je za sladkor v krvi sovražnik številka ena pšenica in vsi izdelki, ki vsebujejo pšenično moko (bel kruh, peciva, testenine od makaronov do štrukljev...), šele nato pridejo na vrsto čokoladice in bonboni, pa sadje, ki vsebuje veliko sladkorja (grozdje naprimer), alkohol (razen kozarček vina ob kosilu). Sem se pa že malo pozanimala glede porodniške in glede na moj PDP mi nastopi 23.6.2012, tako da bom doma ostala s 1.6.2012 in koristila dopust, kar mi ga bo ostalo, ker mislim bit za prvomajske praznike 14 dni doma
< Sporočilo je popravil me ni -- 12.3.2012 10:30:05 >
|